- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dudikpal #133002 üzenetére
Hűtő esetén nincs értelme az óránkénti fogyasztásnak, hiszen attól, h hidegebbre állítod, nem fog nagyobb teljesítményt fölvenni (az adott a kompresszor teljesítményéből), hanem tovább dolgozik, mire eléri a célhőmérsékletet. Az viszont egy órás adatból nem derül ki, az semmitmondó, csak napinak (sőt, inkább többnapinak, h pontosabb legyen az átlag) van értelme.
-
dugesz77
őstag
válasz
dudikpal #132553 üzenetére
Sokkal jobban látszódik félhomályban is, mint az LCD. Szinte alig kell neki fény de igaz nincs háttér világítás benne.
Nálam is 1,5 hónap körül ment el a gyári elemel( ebben a klímás nyári időszakban. (mondjuk olcsó az elem bele tehát nem érdekel). De ez hely függő ,mert ahol keveset változik a hőmérséklet ott tovább bírja( itt ügye csak akkor van fogyasztás ha változik a kijelző tartalma)
Egy órás/külső hőmérséklet érzékelős verziót tuti vennék még én is. -
Sanki
addikt
válasz
dudikpal #132523 üzenetére
A két memória kártyával mi lett? Azt is elkobozták? Vagy, ha már ott voltak adtak rá két címkét is annyi pénzért?
Az off topikban válaszolj szerintem. -
Czimby
addikt
válasz
dudikpal #121074 üzenetére
Megfelelő táppal igen szépen ki fogja hajtani őket!
DIY audió oldalán elég komoly topicja van, és nagyon komoly hangfalakat is ráakasztanak némi tuning után, majd megelégedéssel használják!
Nálam 19V-on 30-35W között tud turzítás mentesen, szkóppal mérve, 100Hz szinuszjellel tesztelve!
Jó lenne egy 24V táp, mert a hangfalaim bírnák még.
-
citkar
addikt
válasz
dudikpal #121074 üzenetére
Nem tervezel kicsit többet rászánni?
Van SMSL B1 bluetooth-szal 60 dollár körül, vagy Nobsound BT pm1 100 USD körül?
Korábban nézegettem őket, amazon.de-n, vagy ebay.co.uk-n is elérhető több modell, így ÁFA mentesen rendelheti az ember.Azokról a 30 USD körülieknél azt olvastam valahol, hogy néhány hónap után több megpurcant.
-
-
-
Hopkins_001
tag
válasz
dudikpal #120789 üzenetére
Volt ilyenem,nagyon gyenge a teljesítménye,szól meg minden,de nagyon rossz minőségben.
Ugyanennyiért van sokkal jobb.
Jelenleg egy ilyet használok. Ennek viszont szép a hangja és erő is van benne. 12 voltal is elmegy,de 24 az ajánlott,ha ki akarod hajtani. Ezeket úgy mondom,hogy van most szerencsém Dynacord hangcuccokat hallgatni
-
válasz
dudikpal #114012 üzenetére
de a nav aktívan jelen van itt is
Ha itt vannak, akkor miért nem buktatják meg a csaló weboldalak, pl. mint a WISH, vagy Zapals
Itt 5 perc alatt találnak 10-20 embert, akit átvertek ezek az oldalak, megkeresik őket, kérnek írásbeli nyilatkozatot és kaszálnak 100 milliót a weboldalak megbüntetésével.
-
válasz
dudikpal #114012 üzenetére
Nekem van olyan ismerősöm, akinek az a munkája, hogy hamisítványokat kell keresnie neten, aztán lebeszélnie a találkozót, meg chaten terhelő bizonyítékokat gyűjteni. Múltkor egy hamis office kulcsokat áruló srácra szabtak ki sok-százezres büntit.
Úgyhogy ez real, simán elhiszem hogy a NAV olvasgatja a topikot.
-
-
XtremLor
őstag
válasz
dudikpal #111413 üzenetére
Nekem is ilyen volt, nem igazan gyozott meg,a telefonnal felborult allandoan igy kuka lett a vege, 2eve BF-kor vettem egy hama star 5 allvanyt 2e-be...Jo vetel volt mai napig azt mondom, nem fotozok, de openbox videohoz kb minden heten hasznalom, HM kalibraciohoz, az ara megterult regen.
-
-
-
dudikpal
senior tag
válasz
dudikpal #97388 üzenetére
Vannak fejlemények 128GB microsd ügyben.
Tényleg egy "felturbózott" 32GB-os kari, röpült is a case mint a sz*r.
Majd vissza is eszkaláció után a paypal döntése: küldjem vissza (a hamisított terméket), adjam meg a tracking számot, utána refundál...ez csak szerintem nem f*sza?!Van még az a paypal postadíj visszafizető izé ilyen esetekre?
-
-
Flexy90
senior tag
válasz
dudikpal #97220 üzenetére
Ha a szálló port akarod eltüntetni, akkor légtisztító kell. A Xiaomi szerintem jó ár/érték arányban van. (A szűrőt pedig ki lehet porszívózni, szerintem amire neked kell bőven elég évente cserélni, mivel a szálló por jóval nagyobb mint 2,5 mikron)
Persze vannak mosható szűrővel rendelkező légtisztítók, az ajánlott fórumban érdeklődj utánuk.
Egy páramentesítő teljesen más célt szolgál. Ha penészesek a falak, vagy párás reggelente az ablak, akkor erre van szükséged. (vagy klímára/légtechnikára)
Remélem segítettem.
-
spidersoft
senior tag
válasz
dudikpal #97213 üzenetére
Termeled (bőr), termeli a ruha, termeli a szőnyeg, a párna, a pók, az atka, a papírzsebkendő, de a textil is...
A páramentesítőkben/légtisztítókban jellemzően efféle izé szokott lenni. A normál dróton belemegy a delej, a szőrös végű drót meg csinálja a nagyfesz cirkuszt, amitől elektronzavarba kerül a levegő, így a levegőben kóválygó por is. A porszemcsék összekapaszkodnak akkora méretre, hogy már ne akaróddzon nekik a levegőben lenni többet, és leülepednek a padlóra (meg mindenre), ahonnan össze lehet gyűjteni. Szóval a port ez se eszi meg, csak "kiszedi" a levegőből meg lepakolja a padlóra (meg mindenre
). Ugyanez vonatkozik a szobában lévő cigifüstre is (piszokapró szilárd részecskék): nem tünteti el, mint az elsőre gondolható a netes videókból, hanem lepotyogtatja a levegőből...
Tényleg, vett már valaki ilyen kicsi ionizálót? Vajon mennyi lehet egy ilyennek az élettartama? Gondolok itt 7/24 üzemre...
-
Flexy90
senior tag
válasz
dudikpal #97213 üzenetére
Én megvettem a Lidl-s páramentesítőt/párátlanítót. Ami ebben van légtisztítás az szvsz semmit nem ér
(kompresszor kikapcsolva, csak a ventilátor megy)
Egy aktív szén szűrő és egy műanyag háló van csak benne. Maga a páramentesítő része szerintem jó, nem hangos, inkább ventilátor zaj van, mint kompresszor. 1 óra alatt kb 3-3,5 dl-t szedett össze, 23 °C, 55%RH mellett, és max 260 W teljesítményt mértem. (Gyári adat 280 W)Ha légtisztító kell akkor Xiaomi-nak van egy frankó, tapasztalatból mondom, megéri megvenni. (Én allergia miatt vettem, arra tökéletesen bevált)
-
sambenez
addikt
válasz
dudikpal #94510 üzenetére
Global SMART BOX A3
Éppen akciós. Bár 1 hónapja még 10990-re volt akciózva. De ez az ár is jó érte. -
HXY
addikt
válasz
dudikpal #93109 üzenetére
Az olcsóbban jobb akku van: Li-polymer. A sima Li-ion kb. 500 töltést bír, míg ez 1000-et is.
Viszont arra nagyon kell figyelni, hogy nem szabad több hónapot teljesen lemerülve hagyni, mert utána már nem lehet feltölteni. A Li-ion 1-2 év lemerült állapot után még feltölthető. -
dugesz77
őstag
válasz
dudikpal #89660 üzenetére
Volt már régebben is téma.
-
Digitalpimp
senior tag
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
dudikpal #88532 üzenetére
De miért szívatjátok magatokat azzal, hogy nem a megfelelő helyről rendelitek?
Értem én, hogy csábító az ár, de akkor is. Egyébként (még a fórum ismerete előtt) én is belefutottam hamis sandisk mSD card-ba, igaz, az ibéjen volt.
-
Kernel
nagyúr
válasz
dudikpal #77303 üzenetére
Univerzálisra visszatérve, még mindig kaphatók olyan elavult fajták, ami képcsöves TV-k adatbázisát tartalmazza, némelyiken még a Menü / OK / nyílgombok sincsenek, annyira ócska. A legújabbaknál már akadnak előrelépések, ami hazai üzletekben is előfordul.
eBay-en láttam ilyet, ami lapostévékhez való, noha általam nem kipróbált:
http://www.ebay.com/itm/230846102635
Nem is használnék ilyet, legfeljebb csak forrásként a taníthatóhoz, amiből mostanában ez vált be:
http://www.ebay.com/itm/351486545060
Ennek jellemzője, hogy tárolt adatbázisa egyáltalán nincs, csak tanítani lehet, de azt egyszerűsített módon, sorozatban lehet tolni neki.
Másik a gombok konstrukciója. Noha gumiból van, de nem a szokásos gumipogácsás érintkező, hanem a mobiltelefonokból ismert rövidutas "pattanó", nem is tudom, mi ennek a szakmai neve, itt látható a belseje is:
https://prohardver.hu/tema/plazma_tv_hozzaszolas_elott_olvasd_el_az_1_hozzasz/hsz_82809-82809.html
-
GZoli7
senior tag
-
anorche1
őstag
válasz
dudikpal #77185 üzenetére
Én ezt rendeltem (és ha jól látom, én vagyok az egyetlen aki ilyet rendelt tőle
).
Az eladó: RALEN ELECTRONICS
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest