- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
domerator #186831 üzenetére
Nekem is ilyen, megoldást nem találtam, csak annyit, hogy nem nyitom meg új ablakban a choice terméket, hanem csak rákattintok, feljön "popupként", ha érdekel pontosan, kosárba teszem és onnan meg tudom nyitni az oldalát.
Megnéztem, most persze hibátlanul megnyílik. Annyit csináltam tegnap, hogy minden Alis kukit töröltem más miatt, nem tudom, ez okozta-e a javulást vagy valami más. -
válasz
domerator #179698 üzenetére
Azt írják és olyan áfás számlát kapsz amiben részletezve van. De nincs sok jelentősége mert nem igazán a postával szállítanak vagy EU-n belüli nyomkövetéssel küldik, így nem esik postai vámolásos móka alá. Ha olyan szállítást választanál ami csak posta, akkor meg ki kell fizetni a tariff insurance-t és ha véletlenül kérnék az áfát azt a BG kifizeti neked utólag.
-
válasz
domerator #178935 üzenetére
Köszi a képet, indul is a beszerzés, vasútmodellezésnél kell némi ponthegesztéseket eszközölni, ezzel biztonságos, folyamatos lesz a sínek tápellátásának biztosítás meg a többi elektromechanikus alkatrészek megfelelő rögzítése, összekötése, mozdonyok, kocsik javítása.
De jó hogy írtad, forrasztással bíbelődtem eddig, köszi. -
válasz
domerator #178925 üzenetére
Ha a Magyar Posta szállította akkor szerintem nem CN volt a nyomkövetési szám vége, hanem valamelyik EU-s posta, így ide EU-n belülről jöttnek tekintendő, még akkor is ha te tudod hogy eredetileg honnan indult, ezért nincs vámolás és pénz kérés, ha nem a Posta szállította akkor meg eleve a többiek nem kérnek díjat.
De 150 € értékig nincs vám csak áfa. -
sambenez
addikt
válasz
domerator #175563 üzenetére
Ezek között nézz szét, talán találsz.
-
gyapo11
őstag
válasz
domerator #175563 üzenetére
Egy e14 to e27 adapter segíthet, bár eléggé kiemeli az izzót.
-
-
Tim82
félisten
-
domerator
veterán
válasz
domerator #173723 üzenetére
Most előhalásztam egy Baseus 100W C to C 2m-es kábelt (ez se volt olcsó, vagy 10 dollár volt, elég vastag és merev, elhiszem neki a 100 wattot) és egy Dell tabletet töltök a GaN töltőről most először. A tablet gyári töltőre 5/20V 2-2,25A van írva, vagyis elméletileg tud 40 watt körüli teljesítményt felvenni. A teljesen lemerült tablet kb. másfél óra töltési időt jelez (ami simán a gyári töltő ideje, talán még jobb is), a töltő pedig melegszik ugyan, de nem forró. Egyelőre meg vagyok vele elégedve de nagyon.
-
-
emre
veterán
-
Ra3
őstag
válasz
domerator #130576 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, a sátor contact customeren áll, az apróságokból hamar feladtak többet is, és most jött a bt hangszóróról is levél hogy shipped.
Én rendeltem 3ft felett is, ez a hűtőtáska 866ft-ért szerintem nem volt rossz vétel, ezt az első között adták fel. -
-
Dr. Romano
veterán
válasz
domerator #92062 üzenetére
Hát fasza 30Ft-os és 300Ft-s cumók totál esélytelen a scriptek ellen.
Azonban a kevésbé interesting dolgokat még meg-meg lehet csípni. Gondolom erre sok esélyt senki sem ad magának
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
domerator #87503 üzenetére
A mini ventilátorokkal óvatosan, 2 ismerős iphone-ját vágta haza, egyiket a szemem előtt!
(Androidon nincs ilyen gond)
Állítólag szervizes is azt mondta az egyiknek, hogy ilyet tesznek rá, ha direkt haza akarják vágni (mondjuk gariztatás miatt).
Tavalyi story, szóval lehet akár egy hibás széria is. -
bul07
nagyúr
válasz
domerator #84887 üzenetére
Már nincs
Ali app ott sárga tallér ott kupon és ott lehet megvenniSPEDU Official Store kuponját érdemes keresni 2$ kupon van, így mondjuk ez 25cm kábel 0,37$
Vagy Shenzhen SGS Technology Co.,Ltd, 1$ kupon és akkor ez megvan 0.29$-ért
-
HoTaZo
addikt
válasz
domerator #83725 üzenetére
Eddig csak egy fajtát láttam, amelyiket nem lehet fordítva rádugni, de annál a mágnes fordítja a helyére a csatlakozót. A többi mind forgatható (egyik oldal csak tölt a másik adatátviteles is).
Én szétbontottam egyet és ott látszik, hogy miként oldották meg a csatlakoztatásokat.bacus (#83710)
Szerintem domerator kolléga által mutatott 2x5 csatis a legjobb, s abból is az adapteres változatot tudom ajánlani. Ilyesmire lehet rákeresni, ez talán túl olcsó (habár én se vettem sokkal drágábban és tökéletesen működik), hogy minden rendben legyen vele, de ki tudja...
Van egy, már nem pörgő topikja is a témának. -
dugesz77
őstag
válasz
domerator #82220 üzenetére
Nekem egy KZ ZS1 -van az is dual drive-os ezek tényleg teljesen máshogy szolnak mint a sima ,megszokott. Első hallásra olyan mintha mély orientált lenne de amikor megjönnek a kristály tiszta magasak is mellé rájön az ember,hogy dehogy is. Csak van normális alja és teteje. Még sincs túlhúzva semmi. Ének hangok is kellően tiszták. Érdemes kipróbálni. Egyedül a méretét kell szokni.
-
domerator
veterán
válasz
domerator #82032 üzenetére
OFF kedvcsináló
A feljebb említett dual driveres fülest hallgatom már második napja este és azt kell mondanom hogy wooow
Kínai füles tesztekben meg fórumokon emlegetik a KZ-ATE fülest, hogy mennyire egyben van és mennyire jól szól az árához képest. Vettem is egy ATE-et és tényleg jó, bár a Soundmagic-em azért komolyabbat szólt nála... Nos ez a S.Wear G2 megeszi reggelire mindkettőt.
Olyan kiegyenlített, annyira részletes, torzításmentes, hogy hihetetlen... hallgattam reggae-vel, elektronikus zenével, dixielanddel, latinnal, manouche-sal... mindent vitt (a basshead hívőknek nem való, de épp elég a basszus benne és nagyon határozott, tiszta az is)Ha valaki szeretné kipróbálni személyesen, írjon privit, valahol Bp-n, vagy máshol összefuthatunk, csak hozzon gumibogyót magának higiéniai okokból és méret miatt is, nekem ugyanis a legnagyobb passzol csak.
Baromira megérte a 13 dolcsit
-
spiky03
veterán
válasz
domerator #81011 üzenetére
Netkártyás fizetéssel.
Más
Tudtok ajánlani valami megbízható és nem túl drága powerbankot?
Mert vettem itthon valamim kuponos oldalon 3000-ért egy elvileg 200000 mAh-ást de sajnos az XZ-met nem tudja feltölteni egy szuszra.
Olyan lenne jó, ami nem nehéz, meg 2-3 telefont is feltud tölteni mondjuk.Köszönöm
-
Kernel
nagyúr
válasz
domerator #80915 üzenetére
Én az ilyet azonnal kikurnam a szemétbe.
Simán elképzelhető, hogy épp az igényesebb kivitelű, nagyobb teljesítményű táp (emiatt plusz zavarszűrő ld. előző hsz.) jobban megzavarja az érintőképernyő működését. Laikus azt hiheti, hogy ez a rosszabb, közben ez a jobb. De a kijelzőnek el kell viselni még a sztatikus feszültségeket is, különben egy pulóver feltöltődése stb. is agyonvághatná.
-
válasz
domerator #80915 üzenetére
Az összes töltő nagyfrekvenciás jelet ad le. A töltőnek semmi baja, csak éppen azzal a darab telefonnal összegerjed a frekvencia. A telefonnak semmi baja nem lesz tőle, csak megzavarja a kapacitív réteget.
Persze mindenki azt kúr ki, amit akar, ha akarja, ő is kihajítja, nekem tök mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest