Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #109403 üzenetére
a 17-én rendelt 500 játékos nintendót is már nyűzzük az asszonnyal
-
mexel
veterán
válasz
huliganboy #109239 üzenetére
Kifejezetten tesztre kellenek most, nem használatra. Ezeket is meg akarom közelebbről vizsgálni, romolni, stb
Sajnos kupont nem találok hozzájuk, és még egy Mecool K1 Pro-hoz is jó lenne valami kis kuponszerűség. -
válasz
huliganboy #109239 üzenetére
Jók ezek, csak kell a droid mellé egy libreelec. Libre alól filmezés, ha meg bármi más kell akkor restart és droid alól mehet a youtube, chrome, játék, meg amit akarsz. Nekem is s905w van, ha nem kell a 4K, akkor teljesen elég.
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #109152 üzenetére
élvezem a megérdemelt szabim
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #98946 üzenetére
Kerestem, de nagyon drágán találtam csak
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #96653 üzenetére
kár, h scooter-es nincs
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #96406 üzenetére
inkább kiteszem ügyfeles tollnak az infó pultba
-
hodostamas
addikt
válasz
huliganboy #96108 üzenetére
Global Shipping Program esetén elvileg előre megfizetsz mindent, itthon már nem kell.
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #95477 üzenetére
családapáknak fél9kor már takarodó van a csíkos pizsiben
-
válasz
huliganboy #93481 üzenetére
rég láttalak erre
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #93475 üzenetére
mindjárt átmegyek és kirámolom a fiókodat, ott is akadnak azért lomok...
-
DJGABI
addikt
válasz
Nálam is van melóban (táskában) 18650es lámpa. Egyszer már jól jött
-
vasi89
őstag
válasz
Ez a munkája, együtt írják a kínai teszteket a gearbest topicban aktív Silent77 fórumtársunkkal
-
Saccco
nagyúr
válasz
Eggyé vált a topikkal...
-
jerry311
nagyúr
válasz
huliganboy #83745 üzenetére
Nono, túl sok macera, meg alapvetően felesleges is. (nekem)
De azért haladunk: Tourbon Hunting Ammo Shells Pouch -
Skillet
addikt
válasz
huliganboy #83698 üzenetére
Ne haragudj, de...
Amit mondasz, értem... de azt nem, hogy miről beszélsz, vagyis ezt miért mondod nekem?
Ki mondott neked olyan verziót, hogy a termék visszaküldése nélkül akar áfát visszaigényelni?
Leírtam a két verziót, ami szóba jöhet. Mi nem világos? -
Skillet
addikt
válasz
huliganboy #83693 üzenetére
? Visszaposta nélkül?
Visszapostázás nélkül miért akarnám megúszni a vámot?
Gondolom két verzió lesz.
Vagy visszaküldöm a cuccot, visszafizetik a pénzt, visszakapom az áfát is.
Vagy visszaküldöm a cuccot, küldenek másikat, nem kell újabb áfát fizetnem, mert cseredarab.
Én így ezt a két verziót látom most. -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
huliganboy #83172 üzenetére
Köszi!
Én is így szoktam keresni, de minden type-c 4 $ felett volt. Annyit már nem szánnék rá. Igazából em számít, hogy mekkora teljesítmény, annyi volt az ötlet, hogy éjszaka az éjjeliszekrényre rakva töltsön és ne kelljen dugdosni.
-
Skillet
addikt
válasz
huliganboy #81858 üzenetére
És
(#81861) DeFranco
Ezek alapján jónak tűnik. -
válasz
huliganboy #81789 üzenetére
Most egy Huawei megy nálam, szintén 1000-es Xiaomi powerbankkal, csak gondoltam újítok.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
huliganboy #81725 üzenetére
Felénk a 100 Ft-os boltokban is van, de az olyan csomagolású, amit még neten nem láttam. Biztos tuti a hatószere.
-
válasz
huliganboy #81722 üzenetére
A fényképen csak krikszkraksz kínai duma van. Lefordítod nekem?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
huliganboy #81622 üzenetére
gyerekszobába menne oda nem teszek sem dzsunka, és hálózatról működő dolgot (ilyet máshova sem) sem dzsunka akkuról működő dolgot. ha lenne ilyenből olyan, amit "hozott" (ladda) akkuval tudnék üzemeltetni akkor azt nagyon szívesen megvenném, mert kellene valami zenegép a gyerekszobába.
-
petipetya
nagyúr
válasz
huliganboy #81234 üzenetére
Természetesen.
Innen: Megir 2011
Úton van hozzá egy szíj, ha az eredetije tönkremenne.Ám a leginkább a Ganzo Firebird F753M1 bicskát várom.
-
dugynok
senior tag
válasz
huliganboy #81024 üzenetére
Az értékelések (képekkel) is hasznosak! Ebay ilyen téren nagyon el van maradva...
-
XtremLor
őstag
válasz
huliganboy #80358 üzenetére
Uzletember, o meglatta benne azt amit mi nem, errol szol az elet.
-
gboszi
senior tag
válasz
huliganboy #79317 üzenetére
Ilyen falba való dobozt hol lehet kapni kis hazánkban? Találkozott már vele valaki? Nagyon kéne egy...
-
miroon
aktív tag
válasz
huliganboy #79302 üzenetére
Arra gondolsz az új alatt amibe belelehet csavarozni két oldalt? Mert ha igen, akkor azt tudom, írtátok itt is többen, meg néztem is.
-
tonyrulez
őstag
válasz
huliganboy #78787 üzenetére
(#78786) DJ. Ru$y Köszönöm, gondolkodok még rajta, ha más nincs marad ez. Még csak fúrni sem kéne, mert egy jack hosszabbító van kivezetve, amit átvezetnék a gépen tátongó résen.
(#78787) huliganboy Azt is nézem, csak nem épp olcsó. Egy Xonar DXG PCIE hangkártya 11k, ráadásul azt mondják rá hogy már nem jobb a hangja az alaplapimnál. Ajánlottak USB-set is, de egy alsókategóriás Xonar U5 19k. A párszáz forintos USB-snél még a statikus zaj is szebben szól.
(#78788) madgie Azért írtam amit írtam, mert kifogásolt az illető egy microSD kártyát, és te ajánlottál neki egy SD-t.
-
kelly416
veterán
válasz
huliganboy #78565 üzenetére
Áh, ritka szép arcszőrzetem van, de inkább ritka, mint szép, úgyhogy nekem a 3 napos kevésbé "sötét", mint haver képe borotválkozás után. Mondjuk Neki meg vastagon erős a szőrzete és a körme is. Meg ki tudja, kattanok egyet és minden nap megborotválkozom, akkor meg majd nyomassam vissza babapofira? Jó ez így.
-
cikasz
őstag
válasz
huliganboy #77903 üzenetére
És milyen hatásokra keményedik/lágyul pl? Vagy mitől pattog?
-
Yahhher
aktív tag
válasz
huliganboy #77896 üzenetére
Basszus, pont 1 éve, a mai napon rendeltem :-)
De már csak az eladó link mvan meg..
Tőle van: [link]Üdv B.
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #77884 üzenetére
Azt mondod intelligensebbek? Egyébként is, kint lehet jobb minőséget, meg többet kapsz.
-
Chimpy
tag
válasz
huliganboy #76939 üzenetére
Köszi. Még vacillálok rajta, hogy szélvédőre rögzítőset, vagy légrostélyba csiptetőset vegyek. 1-es fókába kellene, ha szélvédőre tapasztom, akkor ahogy néztem oda kéne ez a hosszúság.
Még ezt a Blitzwolf tartót néztem, a márkát eléggé dicsérik, gondolom a tartó sem lehet rossz. -
p87
senior tag
válasz
huliganboy #76714 üzenetére
Talán ha lesz majd időm nekilátok megírni.
-
TripleB
senior tag
válasz
huliganboy #75226 üzenetére
...és
(#75225) monstrmprz
Köszönöm nektek!Tableten próbálkoztam, de semmi találat nem volt...
-
válasz
huliganboy #75226 üzenetére
Csípőből nyomod már!
-
válasz
huliganboy #74929 üzenetére
Töredelmesen bevallom, eszembe nem jutott, hogy hogyan keressek rá. My bad!
-
Batib
őstag
válasz
huliganboy #74877 üzenetére
Nekem innen ( spedu ) van de még nem használtam és nem is mértem. 38 cent volt akkor kedvezménnyel.
-
veze
őstag
válasz
huliganboy #74745 üzenetére
Én is kaptam már ilyen átalakítót mellékelve, de ez semmire nem jó, egy darab khaki csak
A másik linkelt tipusból sosem küldtek még, lehet ők is tudják hogy ez semmire sem jó itt, azért szórják ki ingyen küldött átalakitóként ))
A nem földelt aljzatba sem lehet bedugni csak ha jól megreszelik, akkor meg már életveszélyes. -
shield
őstag
válasz
huliganboy #74685 üzenetére
Esetleg nem ILYET akartál rendelni?
-
Black&White
addikt
válasz
Kínai alternatíva engem is érdekelne!
-
Batib
őstag
válasz
Nem egyszerűbb lecserél(tet)ni a villásdugót? Nem tudom milyen készülék, de valszeg simán megoldható.
-
spiky03
veterán
válasz
huliganboy #74132 üzenetére
Akkor még 2 napig várok, aztán csak lesz valami
Remélem a pénzt vissza kapom majdÉs ilyenkor mi a teendő? Rendeljem meg újra? Hátha most lesz ideje elmenni a postára?
Vagy keressek másik eladót?Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, nem vagyok még nagy Ali expert.
-
spiky03
veterán
válasz
huliganboy #74127 üzenetére
Azt hol kellene látnom?
Ez lenne az esetleg? PostNL
Estimated Delivery Time:19-30 Days Ezt látom a megrendelésnél.
Amúgy erről lenne szó: [link]
Itt csak a szállítási időket látom, ah jól értelmezemFeldolgozás alatt írja a megrendelésnél, meg, hogy 2 nap múlva törlődik, ha az eladó nem adja fel.
tatus:
The supplier is processing your order
Reminder:
Your order will be automatically cancelled if the seller fail to ship your order in 2days 00hours 16minutes 05seconds .Ilyenkor vissza utalják a pénzt is?
-
p87
senior tag
válasz
huliganboy #73928 üzenetére
Ja tényleg, ezt benéztem.
Csak a magyar szöveget néztem. -
válasz
huliganboy #73917 üzenetére
Face csoportba rakta ki egy srac, megkerte a kiskinait, hogy ne az eredeti arat irja a csomagra es a csajniz baratunk ezt az uzenetet automatikusan ranyomtatta a csomagolásra is
-
Beni2360
félisten
válasz
huliganboy #73022 üzenetére
Bocs elírtam, fiatalítottam magam, ahogy utána számolok első önálló ebédet 1961-ben főztem.az meg már igen csak 56 év.
-
weiss
addikt
válasz
huliganboy #70120 üzenetére
Le tudnád, kérlek, mérni, hány grammosak a vasdarabok?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
huliganboy #70185 üzenetére
Nem fogja senki az évente 20 napi csúcsüzemhez tervezni az elosztóközpontját, mikor a másik 345 napon feleennyi küldemény se megy át rajta - ilyenkor minden futárcég és a nemzetközi légiposta beáll egy kicsit - ki jobban, ki kevésbé. De itt a topikban már tavaly/tavalyelőtt volt róla szó, hogy a karácsonyi ajándékot legkésőbb október közepén-végén érdemes megrendelni, ahogy olvastam azok többsége már befutott.
(#70187) DeFranco: Vagy a versenytársak is rájátszanak kicsit a pánikkeltésre. Szinte már látom, ahogy a túlterhelés miatt zombipostások hozzák a csomagot és átadáskor megeszik az emberek agyát, de mellé köthetünk Posta lakásbiztosítást. Mind meghalunk.
-
mirci18
addikt
válasz
huliganboy #70185 üzenetére
Az a baj hogy ez egy sokrétű probléma.
Az eggyik gond az hogy tényleg megemelkedtek a postai küldemények száma.
S erre nincs felkészülve a posta.
Másrészt az is gond hogy nagyon alacsonyan vannak tartva a bérek ennél fogva kevés a dolgozói létszám is.
Ráadásul ahogy látom sokszor a saját maguk által készített számítógépes rendszeren sem bírnak megoldani egy olyan egyszerű dolgot hogy utánanézzenek egy csomagnak.Ezt egy futárcég már nem tehetné meg mert veszélyben lenne a vevői köre.
Sajnos a posta megteheti.Megteheti....
S ezért van az is hogy szigorították a kínai csomagok kiszállítását.
S ezért van az is hogy nagyobb pénzt bezsebelve meghatározza hogy mekkora a maximum mérete egy ajánlott levélnek nehogy te véletlenül tudj sprórolni 4-500 ft-ot küldd csomagként.
Talán ha kevesebb pénzt vinne haza egy két nagyfejű a cégnél jobb lenne nem 5.5 milliót kéne adni egy nagyfőnöknek. -
balazs1956
senior tag
válasz
huliganboy #70128 üzenetére
Ez igaz, viszont a rövid kar miatt merev.
Persze kocsi függő, hogy melyikre jó.
Nem vesztesz sokat, ha mindkettőt megrendeled.
Viszont a hátulütője az, ha hosszabb útra mész, és rajta van a töltőn a teló, akkor az biztos,h lerángatja a helyéről -
Jofi81
őstag
válasz
Jól értelmezem, hogy adnak hozzá fém lapot, amit beraksz a tok alá és arra cuppan a mágnes? Így nem árnyékol le semmit az a darab fém?
-
válasz
Gyári kemény tok van rajta. Ez megtartja?
-
Beni2360
félisten
válasz
huliganboy #70043 üzenetére
Deviza eladási összeg a könyvelési időpontban, persze a saját bankodnál.
-
sambenez
addikt
válasz
huliganboy #70043 üzenetére
Deviza árfolyamot kell nézned. De azért nehéz pontosan belőni, mert ha jól tudom,az számít amikor a bankod lekönyveli, nem a vásárlás pillanata.
-
peestike
senior tag
válasz
huliganboy #69304 üzenetére
Nekem eddig minden belefért onnan az 5 munkanapba. Viszont ismerek olyat, aki ezt a márkát gyakorlatilag kidobta a sok fals riasztás miatt.
Nekünk csak egy drhu-s volt, simán elég volt az is. -
betyarr
veterán
válasz
huliganboy #69304 üzenetére
angol honból hamar itt van.még a karácsonyi időszakban is
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #69186 üzenetére
a karomat már sikerült megsütni vele, nem gondoltam, hogy a maxi hőfok ennyire maxi
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #68636 üzenetére
EZ elég jól hangzik...
[link]
-
FingR86
őstag
válasz
huliganboy #68371 üzenetére
áramszünet volt, nem ment a rendszer
-
Surda-
őstag
válasz
huliganboy #68306 üzenetére
Na,ilyet sosem mertem rendelni,mondván mi van,ha egy döccenőnél leesik a telefon vagy a mágnes tönkre vágja a telefont
Azt mondod jó? -
retesz147
addikt
válasz
huliganboy #68306 üzenetére
Nekem a fix, rövid karos van. Az is ajánlott!
Nem remeg rajta nagyon a teló, vagy a múszerfalhoz támasztod az alját? Meg tudnád mérni kb milyen hosszú a kar kinyújtott-egyenes állásban( tényleg 21cm)?
-
Laci.M
senior tag
válasz
huliganboy #66771 üzenetére
Amit te linkeltél az 27$, amit én az 13$ ezért írtam, hogy félár.
Ti vesztek pénzért kedvezményes kupont holnap?
-
Laci.M
senior tag
válasz
huliganboy #66763 üzenetére
A tiéd az elegánsabb verzió már ami a távirányítót illeti. Hát itt még a régi foglalat van... Kiváncsi vagyok milyen lehet az enyém féláron.
(nagyon durván lopja amit linkeltem a Livolo leírását. Az összes promokép a livolo-é)
daniel2121
Tavaly olvasgattam a topikot rendszeresen akkor kötelező volt minden topiklakónak blitzwolf kábel csodaszivacs usbdoctor xiaomi ventillátor csomagot megvenni, csak utána lehetett közbeszólni! Azóta nem tudom mi változott, mik az újabb kötelező cuccok? -
Game-over
aktív tag
válasz
huliganboy #66594 üzenetére
Az ártól jobbra ott van, hogy elvileg már egy darabtól rendelhető.
-
fo_di
őstag
válasz
huliganboy #66524 üzenetére
[link] 36 cent darabja, ez a gumírozott fajta, de jópofák a minták
-
Dyingsoul
veterán
válasz
huliganboy #66439 üzenetére
1000 köszi, nagyon jó kis cuccnak tűnik!
-
BullZeye
veterán
válasz
huliganboy #66439 üzenetére
De ez hogy működik? BT az kb 10 méteren belül van, GPS meg házon belül nem nagoyn megy.
-
tlala
addikt
válasz
huliganboy #65755 üzenetére
Szerintem megéri, teljesen.
Nekem bejött a teló - és most az egyik legjobb ár/érték arányt képviseli. -
Minstrel
senior tag
válasz
huliganboy #65762 üzenetére
Köszi, de drága a shipping
-
válasz
Replika, nekem eredeti kell.
-
retesz147
addikt
válasz
Az ár is rendben van
-
nimfas
addikt
válasz
Ráadásul Budapesti a cím.... 😂😂😂
-
tlala
addikt
válasz
huliganboy #65752 üzenetére
Lehet, hogy mi a Coolpad F1-es topicból is ismerjük egymást??
Én is F1-ről váltottam át Note 3-ra, elégedett vagyok. Szerintem a kamerája a gyenge pontja - persze akinek ez fontos. -
zsiz
őstag
válasz
huliganboy #65687 üzenetére
Igen, eddig legalábbis minden rendben van vele. Olyan dolgok vannak, hogy pl üvegfóliát és tokot egyelőre nem egyszerű (és nem olcsó) szerezni hozzá, de gondolom ez majd változik. Meg én az akksitól is kicsit többet vártam, mert olvastam, hogy másnál 8-9 óra kijelzőidő is összejött. Na most nekem a legtöbb az 6 óra körül alakult, de inkább 4-5 óra szokott lenni. Igaz, nem is kímélem, de így is másfél-két naponta kell töltenem csak. Folyamatosan két SIM kártya, folyamatos BT kapcsolat a MiBand-del, állandó internet (hol wifi, hol 4G), mindennap netezek is rajta minimum fél-egy órát, plusz játszani is szoktam rajta és elég magas fényerőn használom a kijelzőt. Nyilván a 9 órás kijelzőidő nem ilyen használat mellett jött össze az illetőnek. Nekem személy szerint kicsit már túl nagy a telefon valamint a fém hátlap, -ami nagyon csúszós- miatt nem áll stabilan a kezemben, nekem ez inkább már kétkezes telefon. Írtam pár sort a B20 nélküli RN3Pro topikba mikor 1 hetes volt a telefon (akkor még nem volt külön topikja a B20-asnak). Azóta annyi változott, hogy frissítettem szoftvert rajta, azóta pedig már nagyon sokat téved az ujjlenyomat olvasó. Ez elég zavaró, de hátha a következő frissítésnél újra jó lesz.
-
beg
veterán
válasz
huliganboy #65693 üzenetére
Bezony :}
-
Criminal017
őstag
válasz
huliganboy #65691 üzenetére
Jól tudod.
-
Criminal017
őstag
válasz
huliganboy #65689 üzenetére
Prime nincs.
Pro 2/16 és Pro 3/32 van. A Prime jelző a webshopok baromsága. -
beg
veterán
válasz
huliganboy #65687 üzenetére
Teljes mértékben. Mellesleg van külön topikja is
-
Vertigo18
addikt
válasz
huliganboy #65063 üzenetére
Okés, de nem láttad? Adnak hozzá egy kijelzővédő fóliát is!
-
PainKiller13
őstag
válasz
huliganboy #65063 üzenetére
Valóban jó készülék de azért ennyit nem ér
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #65059 üzenetére
Most nézem november 22. várható szállítás
-
chatran
őstag
válasz
huliganboy #64549 üzenetére
Mi a hibajelenség?
-
ZS3NI
őstag
válasz
huliganboy #64549 üzenetére
Velem szívóztak. Fülest akartam gariztatni. Először ki akarták szúrni a szemem pár ponttal, 4 üzenet után megértették hogy nem játszik, akkor partial refundot erőltettek, mondom visszaküldöm.
A visszaküldött csomagom elvesztették, kb 80%-át visszakaptam az eredeti vételárnak. Ez volt a gearbest ügyem nekem...
-
Criminal017
őstag
válasz
huliganboy #63825 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
huliganboy #63663 üzenetére
Dízel autó, reggel induláskor ketyeg egy kicsit. Csak álló helyben marha nehezen melegszik be. Gondoltam az alatt az 5 perc alatt azért barátságosabb hőmérsékletet csinál az utastérben.
-
Watcher45
tag
válasz
huliganboy #63592 üzenetére
A 14-én jelzett Ferihegyi érkezés volt az utolsó státusza, de valószínűleg az is kamu generált állapot lehetett.
-
Watcher45
tag
válasz
huliganboy #63342 üzenetére
Bocs a késői válaszért, de nem igazán voltam fórum közelben két napig. Szeptember 3 körül rendeltem és 6-án jelezte a Tn a postázott státuszt.
-
Watcher45
tag
válasz
huliganboy #62841 üzenetére
Gondoltam hátha érdekel, hogy nekem megérkezett a TN szerint maláj postás küldemény hétfőn, remélem neked is befutott-e azóta.
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #63157 üzenetére
Bg-n volt a Cut Down the Price okosság. Értéktől függően egymás árait lehetett levágni. Emlékeim szerint 5 jóakaró elég volt a 10$-os árhoz kameránál.
-
Watcher45
tag
válasz
Nyugalom nálam is ugyanezt mutatja erre a TN-re SYBMY18206646 és még én sem kaptam meg. Valószínűleg random módban generálja az időpontokat mert van egy 13-i bejegyzés ami sent to Hungary és 14-i ami arrived at Ferihegy. Kicsi az esély az egynapos szállításra. Ha tényleg lenyúlták akkor meg már ketten sírunk.
-
válasz
huliganboy #62850 üzenetére
Akkor még időben van.
A tn-re még most is azt mondom kamu.
A tévedés jogát fenntartom. -
válasz
Ha Ferihegyet ír, akkor nem hinném, hogy valós.
Mikor adták fel? -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Valamiért lassú ezeknek a feldolgozása. Az ilyen trackinggel érkezett csomagomat én is két és fél hét után kaptam meg. Augusztus végén Ferihegyen volt, és majdnem szeptember közepén kaptam meg. Még simán megkaphatod te is.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
huliganboy #62838 üzenetére
A Maláj posta oldalán követhető amíg hozzánk érkezik.
-
válasz
huliganboy #62665 üzenetére
De, nekem működik.
BW5UC
-
válasz
huliganboy #61083 üzenetére
Írj nekik mindenképp.
Vagy walletre kéred, vagy paypal.
Én walletre szoktam, akkor adnak mellé pár plusz pontot. -
PainKiller13
őstag
válasz
huliganboy #60978 üzenetére
Valami infot is megosztanál róla? Egy képpel nem sokra megyek...
ECG BD50-et ajánlotta valaki, de már akkor sem sikerült beszerezni, mintha megszűnt volna a cég.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
huliganboy #59984 üzenetére
holnap behozza nekem, megpróbálom. azt mondja, hogy tök sötét a képernyő, alig látni
(#59980) XP NINJA Bw LT1-et nem veri
sz2: nekem is 24-e óta jön TN-el CN raktárból
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest