Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #188617 üzenetére
Most látom valamiért nem jó a link
https://a.aliexpress.com/_EHORJqk -
spileraaa
senior tag
AVATTO Tuya WiFi Smart Thermostat ez menyire megbízható vagy menyire jó?
Van esetleg hasonló árban jobb ennél? -
spileraaa
senior tag
Most láttam tvben hogy év közepétől emelni fogják az adókat a külföldi rendelések esetében?
-
spileraaa
senior tag
USA ha bevezeti a vámot az EU-ra milyen hatással lehetnek?
-
-
spileraaa
senior tag
Van aki rendelt ilyet mennyire okés?
Vagy esetleg van jobb ennél?Retro Video Game Console 2.4G Wireless Console Game Stick 4k 20000 Game 64G Portable Dendy Game Console for GBA/FC/PS1/MD
https://a.aliexpress.com/_EyDRCnA -
spileraaa
senior tag
válasz
w.miki #185745 üzenetére
Ezt nem teljesen értem túl lassan sötétedik be vagy mi a gond vele? ép most adtam 92000 forintot csak a lencsékre de ezek szerint hiba volt? szerdán megyek utána
akkor lehet ez a mágneses megoldás kell majd helyette vagy van más lehetőség is helyette?
Fényre sötétedő lencsének semmi értelme.
vettem kínait, és méregdrága itthonit is, pont akkor sötétedik be, amikor nem kéne (felhős időben is), amikor kéne, akkor meg nem, cserébe lassan világosodik vissza.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Chris Kiki #188105 üzenetére
Mi a gond az ilyen linkekkel ?
-
spileraaa
senior tag
xiaomi smartmi humidifier 1
van valakinek ilyen?
tegnapelőtt elmostam és most nem működik az érintő panel lehet kevés víz oda is jutott
valahogy meg lehet javíttatni? vagy gondolom csak a felső részt nem lehet külön kapni hozzá
vagy lehet valami más gond lehet? -
spileraaa
senior tag
5 from US $4.49
aliexpress-en rengeteg ilyen termék van ez mióta van?
ezeket akkor magába nem lehet megvenni kell venni 5 db ugyanabból vagy ilyen kategóriából más terméket 4 dbvagyis akkor ezeket már többet külön nem lehet megvenni csak többet vagy együtt más termékkel?
-
spileraaa
senior tag
válasz
w.miki #187717 üzenetére
a kuponok közül működik meg valamelyik? vagy mikor lesz újra kupon?
vagy mikor lesz nagyobb akció?
jó lenne ezt KINHANK G1 bestbuy áron kifogni
-
spileraaa
senior tag
ez áfa mentes? https://www.banggood.com/HAKO-Pro-Android-11-TV-Box-Google-Netflix-Certified-4G+64GB-Amlogic-S905Y4-2_4G-or-5G-Dual-Band-WiFi-Support-4K-UHD-BT5_0-Set-Top-Box-p-1981416.html?cur_warehouse=CN
esetleg van más alternatíva tv boxra?
vagy érdemes várni valami akcióra?
hol lehet megnézni mennyi volt a legjobb ára? -
spileraaa
senior tag
válasz
ozono #187336 üzenetére
Én is ezt rendeltem meg nekem nem gond hogy ellemel megy hiszen azt is tölteni szoktam és ritkán kell eléggé sokáig bírja
Akkor örülök hogy bevált remélhetőleg nekem is befog annyi biztos minden pénzt megér az ilyen típusú egér mióta ilyet használok nem fáj soha a csuklom!
A jelenlegi ez volt Dareu de már nem működik jól kb 2 -3 évet bírt ki
-
spileraaa
senior tag
vertikalis eger van ajanlot vagy bevalt?
-
spileraaa
senior tag
Pulzoximéter - Pulzus és véroxigénszint mérő
Van ajánlott típus? Érdemes még Kínából megrendelni?
Bármelyik jó vagy van amelyik azért jobb? -
spileraaa
senior tag
van ajanlott tipusu oxigenmero?
-
spileraaa
senior tag
van esetleg best buy ajánlott billentyűzet külföldről?
én ezt néztem ki
AliExpress Collection ez az ali saját storeja vagy csak ilyen megtévesztő store és külsős mint az összes? -
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
lehet abból gond hogy kihasználom ezt az új fiók kedvezményeket alin?
tegnap rendeltem így talán hatodjára ezt Tronsmart Trip Portable
de eddig nem volt gond
sőt legutóbb mikor gond volt újra küldték a rendelést -
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz
Beni2360 #185984 üzenetére
ha jól értem akkor paypal nélkül is elég korrektek de lehet paypal esetén ilyenkor a pénzt kellet vissza adják?
ha jól értem újra küldik a rendelésemet annak ellenére hogy én szúrtam el a fólia felrakását? ( igaz csak kínai utasítás volt hozza)
ha igen az ali még mindig nagyon korrekt vagy nagyon jó biztosításuk van erre
ezt most már megvettem és várom hogy újra feladják ha jól értem -
spileraaa
senior tag
válasz
Beni2360 #185919 üzenetére
külsőre úgy nézem a 2 nagyon hasonló de megtévesztő hogy a képekről lemaradt az 12 voltos töltő (pár oldalon ott van) így azt hittem ez más fajta ami itthon is elérhető
3,5" UGREEN külső házakció nélkül pedig minimális a kulonbseg és noname marka így szerintem itthonról rendelem meg végül
ezt a markát Ugreen megkaptam alin és sokkal drágább
-
spileraaa
senior tag
3,5" UGREEN külső ház
ezt érdemes alirol vagy egyáltalán ott elérhető?
vagy van esetleg olyan ami onnan jó áron nektek nagyon bevált? -
spileraaa
senior tag
ez is vám mentes?
Fast delivery by Dec 29és tényleg gyorsabb mint a standard?
Estimated delivery on Jan 05 From China to Romania via AliExpress Standard Shipping -
spileraaa
senior tag
www.mailboxde.com segítségével akarok rendelni a német kauflandbol
viszont engedi kiválasztani Romániát azt jelenti ide is szállítanak direktbe?
ha így van miért nem kapok erről sehol semmi leírást se cikket? -
spileraaa
senior tag
van esetleg valahol leírás hogy kell használni?
nemet lidlbe vannak most jó akciók -
spileraaa
senior tag
ez az oldal menyire megbízható?
https://uwalls.ro/fototapet-3d/image/u12282? -
spileraaa
senior tag
válasz
flegga92 #184216 üzenetére
Tegnap este éppen ő meg is rendelte nekem 8 euró lesz a szállítás ide Romániába plusz 10 eurót fizettem neki vagyis 88 euróba került!
sambenez
Az a baj ha meg is bíznék bárkit hogy vegye meg mivel csak három db van lehet mire megy már nem kap pedig ez valamiért jobban tetszik mint az okos verzió mert minél egyszerűbb annál kevesebb minden tud elromlani benne! -
spileraaa
senior tag
az új típusú akkus permetező PARKSIDE PERFORMANCE PRDSP 20-Li B2 jelenleg elérhető a szlovák lidl-be jobb áron mint a németbe ott 15 euróval drágább
-
spileraaa
senior tag
válasz
maroni #184175 üzenetére
Tuti 16 literes és akus? Mert fentebb írták tavaly októberben volt utoljára
p@gabi
Olyat keresek amiből ki vehető az aksi.
A parkside pedig bestbuy áron van nálunk nem volt soha ezért nem is tudtam róla most is úgy vettem észre hogy einhell hasonló típusról néztem videókat youtubeon és ott feldobta a parkside permetezőt is. -
spileraaa
senior tag
Rá kérdeztem újra és kiderült neked van igazad pedig képet is küldtem ép a te képedet amikor először rá kérdeztem!
Amúgy azért írtam nekik mikor lesz elérhető arra jött a válasz hogy 12 heti újságba volt de utólag kiderült csak az 5 literes. A másik válasz pedig az volt hogy 2 hétre látják előre vagyis a következő 2 hétben ezek szerint nem lesz! A tanács pedig hogy mindig figyeljem az újságot.
Abban reménykedem hogy a német Lidl újra lesz onnan ha jól gondolom mailboxde keresztül meg tudom majd rendelni?!Német Lidl is rá kérdeztem ott is valami sablon szöveg választ kaptam:
Hallo, schade, dass du den Rucksackdrucksprüher nicht mehr erhalten hast. Es kann durchaus vorkommen, dass der ausverkaufte Artikel wieder zu einem späteren Zeitpunkt auf lidl.de erhältlich ist. Am besten du schaust regelmäßig auf lidl.de, auf unseren Social-Media-Kanälen vorbei oder abonnierst unseren Newsletter, damit du keine Aktion verpasst. :-) Viele Grüße, dein Lidl Social Media Team
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #184164 üzenetére
na elég szar az amazon rendszer kosárba tettem egyből lett 24 eurós szállítási költség
így viszont mégis jobb ha várok a parksidera
addig használom a jelenlegi kinaitmailboxde ehhez van valahol leírás vagy videó hogy kell használni?
mert ha újra lesz egyből megrendelném ha ennyire népszerű lehet nem sokáig lesz készleten -
spileraaa
senior tag
válasz
AlyrArkhon #184165 üzenetére
Nálunk az a gond eddig nem is volt és amilyen lassan jutnak el ide a jobb parkside cuccok egy hamar nem is lesz ezért én vagy a lidl.de vagy amazon.de oldalról rendelem meg maiboxde keresztül vagy ha lesz Magyarországon akkor át megyek. Így viszont a plusz költségeg miatt nekem majdnem megfelelő az einhell is ha tényleg ingyenes a szállítás ide.
mazsi
A pénztárcát 2018 vettem és az óta is megfelelő (de vettem egyet előtte anélkül hogy kérdeztem volna de hiába megfelelő méretűt írt a leírásban mégse fért bele ezért volt annak idején az a rengeteg kérdés hogy a következő az tényleg jó legyen végül privátba kaptam segítséget és ez is ép hogy csak jó ha 1 milliméterrel kisebb már nem fért volna bele)
De ha minden igaz 1-2 éven belül bármilyet vehetek hála az unionak mert egységes lesz egész eu szinten a személyi! -
spileraaa
senior tag
nincs képben az ügyintéző a termékekkel.
Akkor ez lesz a hiba oka!Viszont erősen gondolkozom az Einhell permetezőn az amazonrol mert akkuval együtt 139 euro de ha minden igaz ingyenes a szállítás úgy viszont nem kerül sokkal többe mint a parkside
Mert 72 a parkside plusz 20 euro mailboxde szállítás és 30 az aksi így 122 euró az Einhell csak 17 euróval drágább néha viszont szokott lenni 132 euróért is
Talán ha jól láttam youtubeon ha újra kapható lesz akkor a parkside már okos verziójú lesz na úgy viszont tuti drágább is lesz mint jelenleg volt
-
spileraaa
senior tag
úgy néz ki nem voltál elég figyelmes március 20 körül volt a lidlben
"Üdvözlöm! Ezen termékünk a 12. heti újságunkban volt meghirdetve. Erre a termékre már nem tudunk készletlekérdezést indítani, ugyanis azt csak az elmúlt 2 akcióban meghirdetett termékekre tudjuk megtenni. Megértését köszönjük!"
mondjuk én azt kérdeztem mikor lesz újra arra nem kaptam választ
-
spileraaa
senior tag
válasz
Dani_kp #184154 üzenetére
engemet pl azért érdekel mert ami hasonló kialakítású permetező pl Einhell duplájába kerül
szerintem egyetlen előny hogy az aksit lehet cserélniha már aksi melyiket érdemes majd venni hozzá töltő és aksit?
ezek menyire megfelelőek jövő héten lesz ha jók ezeket megveszem azt majd permetező is kerül valamikor -
spileraaa
senior tag
válasz
Degeczi #184150 üzenetére
Hát 95% emiatt nem jó méretű amit vettem az is ép hogy jó lett vagyis nem volt felesleges hogy annyiszor rá kérdeztem mert így sikerült megfelelőt vegyek! Szerencsére ha minden igaz már nekünk is bankkártya méretű lesz az új csak nagyon lassan haladnak vele mint az autópálya építéssel...
Most erre a permetezőre vadászok mert best buy ilyen áron a hasonló permetezőket majdnem dupla áron árulják
-
spileraaa
senior tag
ezt a permetezőt keresem de sehol nem találom online
itt amazon.de meg 4 napja elérhető volt de erről is lecsúsztam már itt sincs -
spileraaa
senior tag
Oclean X Pro úgy néz ki mégse vízálló a kezelő felület meghalt nem érzékeli az érintést
szerencse Bluetooth-rol lehet állítani
de szerintem hamarosan kell vegyek újat
esetleg az oclean fejek találnak más márkára is vagy csak ugyan ilyet tudok venni ?
van vagy 10 fejem hozzá -
spileraaa
senior tag
ennek az utódját keresem ami legalább 6-8 órát bírja
mert ez 2-3 óránál mar nem bír többet
es fontos hogy hasonló felépítésű legyen mert a szabadba lesz használvahttps://www.tronsmart.com/products/element-groove-bluetooth-speaker
akar belföldről is
-
spileraaa
senior tag
Itt volt aki végeztet dns tesztet?
most elég jó árak vannak
a 3 közül melyik lenne a legjobb?
https://www.myheritage.com/
https://www.23andme.com/
https://www.ancestry.com/ -
spileraaa
senior tag
válasz
fateless #182820 üzenetére
Akkor nálam ezért nem változott az ára mert itt is 19% az áfa
De anyit gondolkoztam rajta hogy vegyem meg vagy sem mert a jelenlegi telefonom még bírja hogy látom itt csak egy napos akció volt így le csúsztam róla pedig lehet eladásra is jó lett volna vagy nem tudom menyire keresett...
Amúgy hol akadtál rá vagy tudsz hasonlót ami best buy? Nem muszáj telefon bármi ami jó vétel lehet és utána könnyű eladni ha nekem mégsem kellene -
spileraaa
senior tag
amazon.de
van 150 eurós kuponom rá
minden drágul és az értéke csökken
így holnap fekete pénteken felvásárolnám
tudnátok mondani pár tippet mi érné meg? -
spileraaa
senior tag
ez menyire megbízható?
https://www.aliexpress.com/item/1005004543044657.html?srcSnsnovember 31 ig meg érkezne?
-
spileraaa
senior tag
Babamonitort tudnátok ajánlani best buyt?
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #181999 üzenetére
lehet ez alapján jobb a legolcsóbbat rendelem
vagy a legdrágábbat hogy lássam egyből kilopja el"A Boly legkisebb, és egyben a piac egyik legkisebb és legolcsóbb vadkamerája volt kint a fákon egy pár napig. Nagytesztet szántam neki, de aztán ellopták, így csak egy gyors bemutatóra, első benyomásokra futja."
a másik gond mire ide ér Kínából meglesz a szűret
Boly BG310 18MP -
spileraaa
senior tag
válasz
draco31 #181981 üzenetére
ezen a 2 vacillálok
banggood Suntek HC-801M
EVOLVEO StrongVision Avan esetleg külön fórum ennek is?
GIJoe neked van ilyen? elég tűrhető kategória?
-
spileraaa
senior tag
szőlőbe tudnátok ajánlani valamit amivel rögzíteni tudom ki a tolvaj?
-
spileraaa
senior tag
Air frayer sütőt szeretnék vásárolni. Nagyon nagy a kínálat ezért kérném a segítségét annak akinek már van.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Digitalpimp #181027 üzenetére
ma mar ment a piros szin is jobb kezel ball kezzel meg nem sikerult ra erezek
de ez inkabb a kart erositi jobban nem is a csuklot de durva egy kis keszulekde mintha tobb edzes mod is lenne majd ha megy jol majd utana nezek
-
spileraaa
senior tag
válasz
kigyi_23 #181022 üzenetére
na sikerült de sokat kell még gyakoroljam hogy jól menjen
kb 3-5 másodpercre jelent meg a kék szín viszont annál a pontnál nagyon éreztem hogy jó kis eszköz vagyis megérte bőven az árát mivel szerintem nagyon erősíti a kart és a csuklót is
amugy azt hittem kifogtam egy selejtes darabot de közben kiderült a 2000 fordulatot elérni nem is annyira könnyű -
spileraaa
senior tag
megjött Gyro Ball az 5 színű de nem tudok rajoni hogy tudnám működésre bírni hogy világítson
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #180816 üzenetére
sikerült a hangerő gombot kell addig nyomni míg tartósan villog
mellé kell rakni a meglévő beltérit és utána kint meg kell nyomni a csengőt és kész isviszont erre tőletek várok választ
2 beltéri egységest rendeltem de átalakítóval kaptam ilyenkor lehet indindtani disputot? mert eu plugot ír nem pedig átalakítóval írja
updete: közben rájöttem mit jelent ez: EU PLUG 1T2
vagyis disputet hiába nyitok viszont rossz hogy nem jelezték jobban hogy ez mar át alakítós és nem rendes eu plugal vanés átalakítóval menyire biztonságos használni?
-
spileraaa
senior tag
Linptech Linbell G2 Wireless Electric Doorbells
tavaly már kérdeztem hogy lehet betanítani a beltéri egységet de most sehogy nem kapom a választ
ha valaki tudja írja már le újra koszia másik eu plugot ír a 2 beltéri egységest rendeltem de átalakítóval kaptam ilyenkor lehet indindtani disputot?
és átalakítóval menyire biztonságos használni? -
spileraaa
senior tag
válasz
Beni2360 #180782 üzenetére
en is megfeledkeztem rola azt ra kerdeztem miert nincs feladva
ez jott valaszba gondolom valami copy paste szoveg
vagy automatan kuldtek vagy valakit oda raktak hogy valaszoljon gyorsba mindenkinekHi dear friend Good day. Thanks for your purchasing from us. As we have holidays from 2022-01-25 to 2012-02-9 due to Chinese Spring Festival, we are sorry to inform you that we can not send your item now could you pls kindly wait it for some time ? pls no worry, we will ship it out at the first time after we come back to work . thanks a lot if you do not want to wait,you could cancel the order we also respect your request. if any further problems,pls feel free to contact me again. Hope you and your family Happy Every Day in 2022. best wishe
Digitalpimp
én innen rendeltem meg de meg kianaban van gondolom az unnep utan indul utnak hiaba van feladva egy helyben alluj fiokal 6$ olcsobb volt vagyis 12,51$
amugy egy idő után nem tilt az ali ha ezt gyakran eljátszom?
-
spileraaa
senior tag
Oclean X Pro mar nem lehet eu raktarbol rendelni pl lengyel? update most latom modositva lettek a dolgok meg kell nyitni es ugy jelenik meg kulon a regi verzio jobb volt
meg mintha regebben tobben arultak volna
-
spileraaa
senior tag
válasz
Digitalpimp #180762 üzenetére
honnan rendelted hogy ilyen hamar megjött?
-
spileraaa
senior tag
Aliexpress standard shippingel már 6 napja Magyarországon van de nem mozdul pedig előtte kb minden második nap jött róla új információ így nem tudom mikor érkezik meg Romániába ha ennyire lassúak de ez nem futár kellene hozza? azok hogy ilyen lassúak?
-
spileraaa
senior tag
válasz
citkar #180614 üzenetére
Többségében hallgatók a tanácsra de eleve sok helyen szoktam utána kérdezni így igen néha más tanácsára hallgatók!
De ennél csak itt kérdeztem rá és én is mondtam neki max valami gyerek játék cipő tartott ha kapsz de jah valószínűleg fel sem adják
Csak azért kérdeztem rá ha nekem nem hisz akkor ha le screnelem nektek hátha fog!
Bendegúz Erdély nem csak Székelyföldböl áll!
Amúgy azok még nálam is tényleg makacsabbak büszkék és mindenben okosabbnak hiszik magukat lásd oltás terén utolsók közt vannak! -
spileraaa
senior tag
szomszédom akar innen rendelni menyire megbízható oldal?
vagy a termék menyire lehet jó? és honnan lenne a szállítás?https://www.marsttery.com/?language=ro&main_page=product_info&products_id=193
-
spileraaa
senior tag
ilyet Max Tapener honnan tudnék olcsóbban megrendelni?
-
-
spileraaa
senior tag
Jelenleg hogy van a netflixnel
ha premiumot veszek megtudom osztani meg 3 másik személyél vagy észreveszi és letiltja a fiókot?régen voltak alin is de ott az volt a baj néha idő nap ellőt megszűnt vagy hiába raktál jelszót mégis bele másztak a te fiókodba is és mindent el állítottak
-
spileraaa
senior tag
régebben téma volt ez Gyro Power Hand Ball én is rendeltem de nekem sajnos nem jött meg
akinek megjött szokta használni?
mire is jó már ez? vagy menyire jó? -
spileraaa
senior tag
PH/TDS/EC tesztert van aki rendelt alirol ha igen melyik ajánlott?
láttam van olyan is ami 7 az 1 ben -
spileraaa
senior tag
ide van valami mukodo kupon?
https://www.goboo.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Politikai mémek
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- OpenMediaVault
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest