Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
MenőManó03
üzenetére
Chuwi M10000

-
repvez
addikt
válasz
schawo
üzenetére
találtam párat , de ahogy nézem ezek olyanok, hogy nekem be kell tenni a linkeket a termékekről, ök meg megveszik helyettem és elküldik, de én már megrendeltem és ki is fizettem a termékeket aliplayen keresztül, csak épp a postát kéne már megoldani.
De ezt igy nem tudom hogy kéne levezényelni.
-
vasi89
őstag
válasz
MenőManó03
üzenetére
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva powerbank témában. Legutolsó infóm az volt, hogy a xiaomi 10400-át érdemes megvenni. Be is zsákoltam egy csomót az egész családnak. De most ismét előkerült a kérdés....
Ebben a kategóriában most mi a best buy?
Honnan érdemes venni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
chatran
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A fórumtárs a fekete szettet linkelte, erre én linkeltem egy olcsóbb megoldást. Lesz@rom, hogy kék vagy fekete.

-
repvez
addikt
valaki tud egy olyan céget ami szálit kinából magyarországra kisméretű csomagot?
Mert rendeltem a taobaoról cuccot és már ki is fizettem, de az eladó azt irta , hogy nem tud nemzetközi expressel küldeni, mondtam, hogy nem kell az express jó a china post is, de még nem válaszolt, hogy igy tudja e küldeni.
Valami bejáratott megbizható cég lenne amit tudok ajánlani neki? -
AndrewBlase
senior tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Voltam bent. 3 félét találtam (lehet, hogy máshol többféle van?). A legkisebb kb szóra sem érdemes, a középső méret majdnem megfelel, a legnagyobb meg határeset. Elcseszett méretei vannak, avagy nekem kell(ene) elcseszett méret.
A húzózár annyira leszűkíti a nyílást, hogy épp elég belerakni azt, amit szeretnék.De lehet, hogy az antisztatikus zacskók irányába kellene keresgélnem, annak merevebb az anyaga, ami nekem jó lenne.
Ettől függetlenül köszönöm az ajánlást!

-
Kernel
nagyúr
Nincs ilyen jogszabály, de mások munkáját nehezítheti a fekete, a kék tintát valamivel könnyebb felismerni. Most felesleges lenne azon rugózni, hogy színes fénymásoló is létezik, szerintem annyira érdektelen az egész.
-
zoltan6
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
gearbestről április 14.-én most is annyiba kerül 5,89 dollár.
várom a convoj s2+ lámpát is 10,99-ért rendeltem most 1 dollárral olcsóbb 9,99 dollár még 3 napig.
[link]
Közben megoldódott a töltő probléma,rossz volt az akksi,egy jó akksival most elkezdett tölteni. -
zoltan6
addikt
Megérkezett a liitokala lii-202-es töltőm,akinek van ilyen leírná hogy kell ezzel tölteni,berakom a 18650-es akksikat és mind a 4 led világít 100%-ot mutat,megmérve az akksit változik a töltöttsége 1,2-ről indult,de ennek nem kéne jeleznie,hogy éppen tölt? vagy rossz az akksim?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
nBase Froze-n Silent Wind 8 - ilyenem van egy, ez full csendben működik. Viszont Ali-n nem találtam árban jót, egyelőre.

Az a swif2 elég drága.

-
w.miki
veterán
ha már venti a téma, egy ilyen, halk ventit be lehet tenni egy laptopba, ahova teljesen más formájú illene?
Csak mert a gyári elég hangos, a kínából rendeltekkel pedig szintén rossz a a tapasztalatom.
Inkább belefaragnék egy ajánlott, halkat. Csak nem vagyok benne biztos, hogy vezérli-e, illetve jól kifújja oldalra a levegőt? -
sambenez
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Coolink Swif2 80 is nagyon jó.
-
Saccco
nagyúr
válasz
bugizozi
üzenetére
Köszi, ezt még nem láttam.
(#82266) Mr.Csizmás:
Tényleg, volt is ilyenem! Eladtam, sokat eszik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#82267) PainKiller13:
Van egy 8cm-es ventim, de már nem elérhető a bolt. Lehet, hogy költséghatékonysági szempont miatt inkább 12cm-es lesz belőle.A 3D nyomtató alaplapját akarom hűteni vele.

Ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában.

-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Saccco
üzenetére
koaxális lapátok, nem láttál még Tu-95-öst?

ipari biza:
Current 1.24A
Speed 3700RPM
Volume 140.16CFM
Noise: 54.3dBA -
bugizozi
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Szia!
Ezt szokták ajánlani: Sharkoon 4cm Lownoise ventilátor
-
Saccco
nagyúr
Tud valaki bevált csendes ventilátort?
40×40mm-es és 80×80mm-es kellene.
12V-os PC-s.
-
IG55
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Te állítasz valamit, én meg megkérdezem, hogy miért állítod, mert szeretném tudni, hogy a kék aláírás megkövetelését alátámasztja-e valamilyen jogszabály vagy akármilyen állami szintű szabályozás (mert én nem találtam), vagy ezek csak ilyen helyi/egyéni kikötések.
Vagyis, ha valahol nincs házon belül kikötve, hogy kék tollat kell használni (ami szintén érdekelne, hogy miért, ha nincsen mögötte magasabb szintű rendelkezés), akkor joguk van-e belekötni az én feketémbe.
De jó, hagyjuk ezt itt.
-
Ne rajtam kérd számon a jogászok hülyeségét.
Kis magáncégeken kívül nem fogadják el a fekete aláírást semmilyen szerződésen, ennyi.
Kérdezd meg akár egy bankos ismerősödet, vagy ha adtál le szakdolgozatot vagy diplomát, ott is az eredetiségről (plágium) szóló nyilatkozatot csak KÉK tollal lehet kitölteni, nem hogy aláírni.De elég az OFF.
-
IG55
senior tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Itt a javítószínek miatt van megkötve a diák keze, meg itt nem is csak a kék használható, és nem is az aláírásról van szó. A többi stimmel

-
Feketelaszlo
senior tag
Most hogy ilyen nagy érettségi láz van, ott pl. kikötik, hogy csak kék és fekete golyóstollal lehet írni, a kékes-lila, barna, sötétzöld, stb. töltőtoll pl. már nem jó. Egyéb hivatalos iratokkal nem vagyok tisztában, de a bürokrácia útvesztőjében ahány ház, annyi szokás: a kék golyóst viszont biztosan mindenhol elfogadják.
-
Degeczi
nagyúr
-
daver88
aktív tag
Szóbeli matekérettségire még megérkezhet...EZ
kár, hogy ott csak elmélet van...

-
Jarod1
veterán
ebookreadert rendelt már valaki?
-
Feketelaszlo
senior tag
-
-
dugesz77
őstag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Doboz nem volt hozzá csak a szíjra kötött Casio papír táblácska . Hibát,karcot nem láttam rajta,bár nem nagyítóval néztem az is igaz. Abban a bubis belsős borítékba küldte amit fotóztam.
-
schawo
titán
Napokban érkezett #sok
órajavító készlet, 13 részes [link] $11 Tartalmaz rúgós stift kiszedőt, szemkiszedőt fémszíjhoz, tokbefogót hátlap eltávolításához, csavaros hátlaphoz háromkörmös befogót, ehhez sokféle betétet, pattintós hátlaphoz éket, csipeszt és csavarhúzókat. Még nem próbáltam, de jónak tűnik minden. Topikos ajánlásra vettem.
szálas led izzók, 6W [link] $1.25-1.5 Mivel nem tartalmaz elektronikát, nyilván villogós, ez természetes, nem is ellenőriztem. A fénye jó, de 6W-tal nem túl erős, olyan 30W hagyományos izzónak mondanám.
tejüvegbúrás led kukoricaizzó, 7W [link] $1.85 Áramgenerátoros, nem villogós, sokkal erősebb a fénye, mint az előző szálasnak, olyan 50W-nak mondanám. Jobb, mint az átlátszó búrás kukorica, ami kiböki az ember szemét.
Xiaomi Mijia toll +3db kék betéttel [link] $6.8 Én nem ezt vettem, hanem toll +5 kék betét csomagot 8 dollárért de az már nem elérhető. Jó a kék betét is, talán egy hajszállal még vékonyabb, mint a fekete. Pedig én jobban örültem volna egy vastagabb írásképnek, de túlélem.
-
-
Skillet
addikt
válasz
daver88
üzenetére
https://www.posta.hu/vam
Itt írják, hogy lassú a parti, mert sok a csomag.
Nekem is ott rostokol a vámon egy tablet. -
Sanki
addikt
válasz
cikasz
üzenetére
Én is ajándékba adtam a barátnőmnek, örült neki és azt mondta, hogy jó toll, tetszik neki.
(Sajnos viszont mivel fekete, nem mindig tud vele írni, mivel a jegyzőkönyveket csak kék tollal írhatják..).Ha nem lenne más jobb tollam (Pilot G2 és egy Zebra toll) akkor vennék magamnak is.
-
dugesz77
őstag
válasz
domerator
üzenetére
Nekem egy KZ ZS1 -van az is dual drive-os ezek tényleg teljesen máshogy szolnak mint a sima ,megszokott. Első hallásra olyan mintha mély orientált lenne de amikor megjönnek a kristály tiszta magasak is mellé rájön az ember,hogy dehogy is. Csak van normális alja és teteje. Még sincs túlhúzva semmi. Ének hangok is kellően tiszták. Érdemes kipróbálni. Egyedül a méretét kell szokni.
-
domerator
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerintem az sokat elárul a hangminőségről, hogy miközben netezgetek, a spotifyről szól a zene a mobilon és egyszerűen olyan jól szól a cucc, hogy ottfelejtem magam olyan zenéken is, ami alapvetően nem tetszik, de nem szól zavaróan ezen a fülesen.

Kiegészítés: i7-en hallgatom, a hangerő a fehér sáv végén van, ahol kezdődik a sárga rész és épp kiírja hogy magas hangerő
A fülesen van mikrofon egy felvevőgombbal, headsetként még nem próbáltam, de a gomb iOS-on működik mint startstop és léptetés is (dupla vagy tripla nyomás)Kábelzaj az viszont van, de a kábele jó minőségű, leginkább kígyóbőr érzete van.
(#82219) cadtamas
Dual Dynamic Drivers S.Wear G2 In-ear 3.5mm Wired Control Earphone Headphone With Mic
-
domerator
veterán
válasz
domerator
üzenetére
OFF kedvcsináló
A feljebb említett dual driveres fülest hallgatom már második napja este és azt kell mondanom hogy wooow

Kínai füles tesztekben meg fórumokon emlegetik a KZ-ATE fülest, hogy mennyire egyben van és mennyire jól szól az árához képest. Vettem is egy ATE-et és tényleg jó, bár a Soundmagic-em azért komolyabbat szólt nála... Nos ez a S.Wear G2 megeszi reggelire mindkettőt.

Olyan kiegyenlített, annyira részletes, torzításmentes, hogy hihetetlen... hallgattam reggae-vel, elektronikus zenével, dixielanddel, latinnal, manouche-sal... mindent vitt (a basshead hívőknek nem való, de épp elég a basszus benne és nagyon határozott, tiszta az is)Ha valaki szeretné kipróbálni személyesen, írjon privit, valahol Bp-n, vagy máshol összefuthatunk, csak hozzon gumibogyót magának higiéniai okokból és méret miatt is, nekem ugyanis a legnagyobb passzol csak.
Baromira megérte a 13 dolcsit

-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Emlékszem, hogy volt itt régen ajánlott hőlégfúvó, ahol állítható a hőfok és cserélhetőek a fejek is. Olyan kellene, ami nem ilyen 2 in 1 forrasztóállomás/hőlégfúvó, hanem csak sima hőlégfúvó, mert komolyabb forrasztóállomásom már van, csak hőlégfúvó kellene.
Valaki rendelt esetleg? Vannak linkek/tapasztalatok?
-
daver88
aktív tag
másnál is húzzák a vámintézést? 12 napja a megküldött dokumentumot dolgozzák fel...elképesztő, persze én küldjem be max. 2 nap alatt...a levélben pedig:
....a posta vámügynöki szolgáltatásával jelentős időmegtakarítás érhető el....
-
dugesz77
őstag
Ma érkezett apumnak egy Casio F91W ÓRA. Igen nagy betűvel ,mert szerinte ennél jobbat azóta sem alkottak(igen ez a Bin Laden óra
). Ez a harmadik már neki ebből a fajtából. Mondjuk ez előtt még bepróbált egy ilyen Decathlonosat is ami jól olvasható,vízálló de ennek a szíja nem cserélhető ellenben 1,5 év alatt szétrepedt. Make offerel 6.25$-ért odaadta eredetinek tűnik.
Csak ezért szeretem ebay-t, szép borítékok egy-két kedves szó/kupon az eladóktól:
Április 28. rendelés volt,egész hamar megérkezett onnan. -
Sziasztok!
A Digoo TH1001-ről van valakinek saját tapasztalata? Egész jól néz ki. Mennyire lehet pontos?
-
zebede
őstag
Bluetooth adapterből tudtok ajánlani olyat, ami használat közben tölthető?
-
choco01
addikt
Orico 10000 mAh power bankkal van tapasztalat?

Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

vagy

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-secret-