Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szia!
A legolcsóbb verzió ,ha hirtelen kell,akkor azt hiszem így kivitelezhető.
Itthonról az akku :18650 bőven terhelhető innen érdemes...megbízható a srác,vettem többször is tőle többfélét!
Az akkuhoz taró : [ez a verzió] a kábeleket érdemes cserélni,mert nem valami minőségi a gyártás ez kintről olcsóbb ,de sok idő....
Az akkuhoz töltő elektronika [sajna ez egy cellához való és elég dragán adja az illető kintről kb. 30-40 cent darabja....és ugye kicsit mókolni forrasztgatni kell illetve kell hozzá ugye egy egyes 18650 tartó is [ilyen]
Ha egyszerűbben oldanád meg a töltő részt akkor inkább rendelj kintről komplett jóminőségű töltőt ami többcellát is tud egyszerre,ha olcsón akarod és szeretsz barkácsolni van ilyen töltőpanel több cellához is fillérekert pl [ilyenre gondolok ....Ali-ról mindez fillérekből megvan !
Az akku viszont ez a legolcsóbb ,persze ha kisebb helyre kell tenni vagy könnyebb akku kell akkor inkább [ilyen akkukat] javasolnék,de ezekhez drága a kesz töltő èrdemes építeni alkatrészekből.....
Találtam egy olcsóbb többcellás töltöt a második akkutipushoz [link]
Bocs kicsit belemelegedtem a témába...
-
206 cc
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Szia!
Bocs,de mihez kell az akku ?...a méretei miatt kérdezem. -
DrojDtroll
veterán
kell egy 7.4V-os lipo aksi és egy töltő hozzá, hogyan tudom ezt legolcsóbban megoldani
-
Zola007
veterán
mágneses vagy hasonló elven hűtő oldalára rögzíthető kisméretű táblát milyen néven keressek?
olyat szeretnék, amire letörölhető filctollal lehet írni, mint a tantermekben lévők.
-
dugesz77
őstag
Persze, csak én azt hittem sikerült a most kattintásra adott "ingyen" 5 dolcsist ellőni. Ha az jó lett volna akkor 10$-osra simán rámentem volna
Aztán bedőltjük vele Aliexpresst 
(#81491) BullZeye Amazon-on szoktam értékeléseket olvasni (általában GB-n, BG-n túl jóra értékelnek mindent, vagy szűrik az értékeléseket
) Kap hideget -meleget de a 2 óra töltés 5-6 óra lejátszás lehet az igazság. -
Ilyen autós telefontartót vett már valaki kintről?
Van valami ajánlható alternatívája ennek? -
tam@s
tag
Sziasztok! Csak ma, akciózik az Orico. Tapasztalatom nincs a minőségével, de visszaolvasva a fórumot sokan vettek már belőle.
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
milyen aránylag olcsó USB C kábelt ajánlotok? -
dugesz77
őstag
QCY is kuponozik. 3$ kupon 3,01-től használható és amúgy is egész jó akciók vannak. QY7 Sport bt füles pl. így 7,91$ ért elhozható.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Akarok venni, egy ilyen Tükörbe épített tolatókamerát
Használ valaki ilyet? Mik a tapasztalatok ? -
dugesz77
őstag
Én egy ilyen Digoo csörgőórát rendeltem a héten. Kíváncsi leszek rá. Pontokat beváltva 4,14$

-
Digitalpimp
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Passzolom. Nincs igazán komoly alternatíva itthon amivel összetudnám nézni. A sima mechanikus 400 Ft-os pára-hőmérőhöz képest kb. 10-15 %-kal kevesebbet mutat. A hőmérője a TFA időjárás állomáshoz nézve korrekt. 1 C-fokon belül van. Ezt is egy ilyesmi készülék ihlette: [link]
-
Breki
veterán
A héten volt már új Digoo hőmérő?

-
daver88
aktív tag
válasz
dugesz77
üzenetére
Nem kínai, viszont EU, de nem is magyar...KATT --> és még gyors is, és még garancia is van (nagyjából minden teljesült)
Nekem ilyen van, hibátlan...a normális (gondolok itt megbízható) kínai forrásoknál is 12-15 EUR-nál kezdődik, akkor már az ~1000 Ft különbséggel szerintem nem kérdés, hogy melyik a választás
-
retesz147
addikt
Megéri ez a Netac 64 Gb microSD?
Vannak vele tapasztalatok?Kell vennem microSD-t akciókamerába, ha jó, akkor beruházok egyre.

-
Breki
veterán
válasz
üzenetére
Erre már céloztam, hogy van megoldás. Nem is túl bonyolult.
Ne járjuk már körül megint ugyanazt. :-)Ez egyébként a webetegről származó cikkből van és a normál fogkefére vonatkozik amit tényleg ajánlott cserélni.
Igazából nem a cserélgetés a lényeg, hanem a fertőtlenítés 3-4 naponta, hiszen már a következő alkalommal felülfertőzöl, tehát ha egy hónapig használsz fertőtlenítés nélkül egy rosszabb minőségűt semmivel sem jársz jobban, sőt.
Eredeti (Genuine item has tightly packed bristles and soft rubber floss blades)
[link]És hamisítvány (Counterfeit has Firm rubber blades and loosely packed bristles which are a different colour and not as soft to touch)
[link]A Curasept Perio-t se véletlenül írtam fogmosás után.
De ez már nagyon off itt.
-
dugesz77
őstag
válasz
pajszer91
üzenetére
Erős közepesek. Én a cipőfűzősöket teszteltem.
Más. olcsóbb 4-5 portos Gigabites Switch-et keresek. Jó lenne Eu-ból ,viszonylag sürgős. Tudom itthon sem annyira drága de mégis kintről olcsóbb.
-
törölt tag
A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy ha a fogkefe három hónapnál hosszabb ideig van használatban, hatékonysága jelentősen csökken, és így a fogakon és a fogínyen plakk képződik a rendszeres fogmosás ellenére is. Ezt a szabályt felülírja, ha valaki náthán, influenzán, szájüregi fertőzésen vagy torokgyulladáson esett át, ezek után feltétlenül újra kell cserélnie a fogkefét, különben a sörtéi közt megtelepednek a kórokozók, és visszafertőzhetik a fogkefe használóját. Ha nem volt fertőző betegsége, a fogkefén idővel akkor is nő a baktériumok száma, ezért mindenképp célszerű újra cserélnie a régit. Ne várja meg, míg a fogkefe használhatatlanná válik, és a sörtéi elkopnak.Lehet barmennyire eredeti oral-b kuka mikor eljon az ideje. Ennyit az utangyartott is kibir.
-
andrisms
aktív tag
Újra van -2dolláros Rock - Store kupon, ha valaki szeretne még olcsó autós töltőt! Így újra 1.44dollár lesz a vége.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Digitalpimp
üzenetére
a pártartalom mérő része mennyire pontos?
-
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Szia, mennyire jól olvasható este?

Szüleimnek otthonra kéne a nappaliba, tvzés mellett lehessen látni az időt. Az a lényeg jó kontrasztos legyen az idő kijelzése. Esetleg tudnál csinálni képet róla sötétben, távolabbról is? 2-3mKöszi

-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! a napokban jött egy ilyen [link] asztali hőmérő, páratartalom mérő, óra, ébresztő és dátum kijelzős kis cucc.
Eddig teljesen jó, hozza a szokásos tűrést. Nagy a kijelző, jó a háttérvilágítás amely beállítható, hogy hangra kapcsoljon be. Kb. 8 másodpercig világít így. Viszont az időjárás előrejelző funkció inkább csak jópofa dísz rajta, mert nem légnyomásváltozás alapján mutat, hanem "kombinál" egy kijelzést a pára meg a hőmérséklet adatai alapján. Illetve ezekből az adatokból mutat háromféle kis szmájlit, hogy éppen komfortos-e az adott helyiség légköre. A dátumbeállításkor évet is meg kell adni és akkor a napot automatikusan kiszámolja. Természetesen ébreszt is, akinek lényeges ez a funkció. Az ára nem vészes 5-6 dollár között lehet venni.
Összességében megérte, esetleg még fúrok rá pár kis lyukat, hogy gyorsabban kövesse a változásokat, mert így kissé lassan reagál. -
-
Breki
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy itt éri meg venni, hanem, hogy ebben a store-ban érdemes körbenézni.
Flash-es akció volt ami már gondolom lejárt, most én ma nem vizsgáltam meg egyesével, hogy jelen pillanatban hol olcsóbb, én betáraztam a szájpatikánál amikor akció volt. Edigital-nál ha arra gondolsz eszembe se jutott ilyet nézni, inkább direkt fogászati webáruházban nézem.
AndrewBlase (#81426)
Na nekem az eredeti kb fél évig bírja, de nem nézem időre mikor úgy látom cserélni kell cserélem.
(#81441) zsiz
Igen a fastech-est jó minőségűnek mondják, de erről nincs saját tapasztalatom.
(#81442) Digitalpimp Ez így van pont ezért linkeltem az oldalt és videót ahol leírják és megmutatják, hogy mit kell nézni, hogy meg tudjuk állapítani, hogy amit vettünk eredeti minőség-e vagy csak egy utángyártott ami egy két hónap után szétmegy. Persze utángyártottból is van gyengébb és jobb változat is.
Na de hogy előrevivő is legyen.
A különböző fejek bemutatása magyarázattal.
[link]És a hozzá tartozó weboldal részletes leírással, táblázattal, animációkkal
Akkor a témát szerintem kiveséztük. :-)
-
bul07
nagyúr
válasz
dugesz77
üzenetére
Sokat ne várj tőle
Nekem ilyen Spedu van(már nincs fent ezért képernyő mentés)
És ezt tudta
2portos
1A-> 4.4V, 0.86A
2A-> 3.79V, 1.57A
3A-> 3.41V, 1.99A5portos
1A-> 4.32V 0.85A
2A-> 3.85V, 1.57A
3A-> 3.48V, 2.01A -
Digitalpimp
senior tag
Ehhez a hamis nem hamis témához csak annyit, hogy sokszor neves szakboltban is simán kapsz hamisat eredeti áron. Pl. MM-ben mikor még lehetett nagyobb választékban kapni üres kazettákat, olyan gyönyörű hamis BASF króm szupert vettem, öröm volt nézni.
Ami ugye elvileg a hivatalos beszállítói csatornákra nem kerülhetett volna be, aztán mégis. -
dugesz77
őstag
Érdekes kis akció az orosz oldalról lesve (reflinkes az orosz oldal azért így linkelem) 2$ -os kupont ad és 2.01 $ felett beváltható a Spedu shopban. Nem ismerem ezt a Spedu márkát,egy kábelt berendeltem az iPad 3 -hoz próbának.
-
gabe_
őstag
Üdv mindenkinek,
Olyan olcsó kamerát keresek, ami mozgásérzékelős, és kártyára rögzít.
A kertben túr valami, azt akarnám kifigyelni, hogy a szomszéd macskája, vagy milyen jószág az.
Állandó wifi nincs a közelben, esetleg a mobilról tudok osztani neki a bekonfigolás idejére.
Áramot tudok neki vinni.
Van valakinek ötlete? -
AndrewBlase
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy nem csak a logo külonbözteti meg az eredetit az utángyártottól. Ezt a kört már lefutottam annak idején, amikor elöször kerestem pótfejet. (Bár megjegyzem, a mostaniról éppen csak az oral b felirat hibádzik, tehát nem kizárt, h valaki élelmes okosba hozzájutott egy adaghoz
)Mint írtam, nem hullik atomjaira ez se egy hónap után, tisztán a higiénia miatt cserélem kb havonta. Mert belefér az árába. Ismét halkan jegyzem meg, a gyári fej is kb 2 hónap elteltével "jelezte", hogy ideje cserélni. Ennek fényében (hacsak nem arról van szó, hogy a készülék mellé gyárilag valami "silányabb" fejet raknak,) nem tudom, hogy mért is lenne rentábilis eredetit használni.
Persze az is simán benne van a pakliban, hogy eddig mázlim volt, és normális minőségű utánzatot vettem.

De tényleg nagyon OFF. Vége.

-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Nekem letépte a beépített cd játszó előlapját, úgyhogy én elkerülném.
Én is sokat szenvedtem ezekkel a tartók elhelyezésével. A szélvédőre tapaszthatót nem szeretem, messze is volt a teló, meg rezgett is. a cdbe dugóst lásd fent, a levegőbeömlőre akaszthatók csúszkáltak, mozogtak, meg féltem hogy kitöri a lamellákat. Úgyhogy a megoldás az lett hogy leszedtem a középkonzol borítását és egy méretrevágott sarokvasat csavaroztam be és ehhez rögzítettem a telo tartót.
A szivargyújtós hosszabítót amit ajánlottam én már 4 éve használom nekem nem volt vele gondom de akkor lehet szétszedem belenézek.
Ha a szivargyújtó hosszabító jó megoldás neked, tudsz venni külön dugót és aljzatot és azt összerakod megfelelő hossúságú vezetékkel. -
Pubszon
veterán
Még most sem lehet olcsón (10k alatt) beszerezni a premiumot sehonnan?
-
WayneGace
őstag
Ilyen cipővel van valakinek tapasztalata valamelyik eladótól? Valószínűleg hamisítvány, mert eredeti jóval drágább. De vajon jó minőségű hamisítvány?
-
BullZeye
veterán
Ezekkel a CD-be való telefon tartókról mi a véleményetek? Próbált már valaki több félét? Van esetleg ajánlott? Igazából csak a CD mount kell, maga a telefontartó része van tökéletes.
-
Breki
veterán
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Nem a logó a fontos, az csak az egyik megkülönböztető jel amiről fel lehet ismerni.
De pont nem ez a lényeg.Most mélyebben nem mennék itt bele, kitárgyaltuk részletesen a facebook forumon.
Röviden:
Egyrészt nekem is van ilyen utángyártott.
Most nem nagyon látsz különbséget azt írt külsődleges jegyeken kívül.De nézd meg egy hónap múlva az utángyártott jobb minőségűt és az eredetit.
Valamelyik cikkben van ilyen kép. Megdöbbentő a különbség.Én nem egy hónapig használom az eredetit, mivel nem megy szét úgy mint az utángyártott és megfelelően fertőtlenítem.
Illetve pl, olyan hialuronsav-as curasept szájvizet használok utána amit ha itthon a gyógyszertárban kérek, csak néznek rám, hogy mi az.Ha kiszámolod, hogy meddig használod az olcsót, és pl én az eredetit már nem is olyan olcsó.
Ezenkívül talán a krémánián és máshol is csomó olyan hozzászólást olvasni ahol a nem megfelelően gyártott fejekre panaszkodnak, hogy felsértette, érzékennyé tette, ínygyulladást okozott stb.Na de mélyebben tényleg nem menjünk bele mert át leszünk küldve valami másik helyre, mindenki azt használ amit akar, de a kérdező jó ha tudja ezeket.
-
synar
őstag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Csatlakozom, én is legalább öt éve veszek az Ebay-ről, utángyártott fogkeféket fillérekért az eredeti Oral b-hez képest, havonta cserélem és még egy se törött el, a fogaim is megvannak, köszönik szépen...
-
AndrewBlase
senior tag
Nekem speciel semmi bajom az utángyártottal. Már többször vettem (Ebay-ről és Ali-ról is), és mindegyik fej simán bírja/bírta az 1+ hónapot.
Miért vegyek >1000 Huf-ért egy darab pótfejet, amikor 2 dolcsi környékén kapok 4 db-ot? Engem nem érdekel, hogy virit-e rajta az oral B logó, vagy sem. Működik szépen, nem esik szét, nem hullatja a sörtéit, simán kibír egy hónapot (sőt, többet is, de én havonta cserélem). Akkor mi az ellenérv ellene?
No Offense!

-
kelly416
veterán
válasz
fery02
üzenetére
Köszi a tippet Neked is. Sajnos Nálunk nincs most, nem lehet rendelni.
betyarr ajánlatát is megnéztem, de igazából azt sem tudom, ebből a négyből melyiket vegyem meg, melyik kell nekem.
(A gondom az, hogy az alsó navi gombok néha nem akarnak működni, azt mondják, digitalizáló csere a lelke. Ehhez melyiket kellene megvegyem szerinted?)
És akkor Te is azt mondod, hogy az ilyen és hasonló ajánlatokat kerüljem el? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van olyan microSD, ami normális sebességű és megbízható típus kínából?
-
Batib
őstag
Ezt a tokot rendeltem a feleségem Samsung Grand Prime telójára.10 nap alatt érkezett meg, s ilyen nekem nem volt még:a postás hölgynél alá kellett írni mint egy ajánlott küldeményt. A termék is rendben van.
-
Hali1975
tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
szia, megvettem a kefet es nem tudtam ellenallni:-)
kerestem alin, a 3d-st: az is jo volt.es ezt vettem vegul
-
válasz
kelly416
üzenetére
Legutóbb én ETrade Supply-ról (én is utánaolvastam alaposan fórumokon) rendeltem kijelzőt telefonomba, besokalltam az eBay gagyikról.
Korrekt üzlet, elégedett vagyok velük. Igaz, szállítási díjat mindenképp kellett fizetnem (16$), de legalább 1 hét alatt kezemben volt, atombiztos csomagolásban.
-
-
Laza...
addikt
Pár cucc nekem is jött:
USB 3.0 Expresscard a 11 éves Inspirion 6400 laposomba: [link]. Faszányosan müxik
4,70$ volt a vételi áraUgyanabba a laposba Caddy: [link] Remekül müxik ez is, 7,64$ volt.
Még mindig ugyanabba a laposba akksi, akkor 10 (!!!) dolcsi volt, müxik
[link]Még mindig ugyanabba a laposba:
AC wifi kártya, na ezzel szívtam, de jó lett [link] Ezt sajna drágábban vettem, 20,70$ volt. A szívás ezzel a fajta kártyával mindenkinél megvan, nálam a megoldás is meglett: [link]Autómhoz egy kábel, sajna ez is drágább volt mint most, müxik: [link]
-
ztibor
senior tag
Onnan tudom (nem gondolom), hogy 10+ éve használok ilyen fejeket.
Vettem boltban eredetit, vettem már utángyártottat piacon, kínábol és vettem piacon is eredetit.
Az utángyártottnak más a csomagolása, minősége és az első link képein feltüntetett másság tökéletesen fellelhető, felismerhető (van itthon is), valamint kb 1 hét alatt eltörik a fém rész benne és dobhatod ki.Leellenőriztem a linkelt képek alapján most (amit már jó régóta ismerek amúgy, ahogy a videót is) és igen eredeti.
De tényleg nem kell elhinni, Nekem elég ha én tudom. Én csak segíteni akartam, úgy látom nem sikerült.
Szóval részemről itt le is zártam. -
BullZeye
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
Félelmetesen gagyi, és 0 feedback, picit félek tőle, nem 10 ezres eszközöket kötnék rá

(#81106) xcvbxcvb
Pont ugyanilyen tette tönkre tavaly az egyik 4ezer forintos töltőmet kollégám autójában
De amúgy ilyen lenne tökéletes, sőt, ez alapján az is jó lenne, ha simán egy jó minőségű hosszabbító lenne, azt bedobnám a kesztyűtartóba. -
ztibor
senior tag
Ok, nem eredeti, örülök hogy anélkül kétségbe vonod más szavát hogy látnád, gratulálok :-)
Pláne úgy hogy simán eltudom képzelni hogy még életedben nem mostál fogat oral-b-vel :-DHatalmas butaság azt képzelni hogy a kinain nem árulnak eredetit, de részemről ennyi, mert nem célom senkit meggyőzni, sőt, kérném a topikgazdát törölje a hozzászólásomat, mert hülyeségeket beszéltem.
-
ztibor
senior tag
Jelzem hogy én 2400-ért veszem az eredeti 4db-os sensitive fejet a józsefvárosi piacon a mekihez közelebbi első épület első bejáratától kb 20 méterre lévő illatszeres kinai boltban.
Ui: a koppintott fej nekem se jött be, hamar eltört benne a fém, valamint többször odacsípte a számat azon a kis résen keresztül
-
Degeczi
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nekem jobban bevált az oldalra söprő, sokkal hatékonyabban dolgozik a fogközökben.
Abból is lehet olcsó utángyártottat szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

Aztán bedőltjük vele Aliexpresst 
) Kap hideget -meleget de a 2 óra töltés 5-6 óra lejátszás lehet az igazság.

Ráadásul két méteresben vettem ,hogy elérjen kézben töltéshez is. Még tudtam törölni a rendelést.
Ami ugye elvileg a hivatalos beszállítói csatornákra nem kerülhetett volna be, aztán mégis.
)

-secret-