- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Jarod1 #185401 üzenetére
Hát erre szakosodtak. Ahol készül ott is ez a szitu. Na meg itthon is van egy cég akinek ilyen körülményei vannak az adat vissza nyeressel meghalt hdd-ről.
1972-73-ban 2 évig dolgoztam a NDK-ban hasonló kétfaktoros beleptető teremben ahol ablak nyitás is tiltva volt. A vezérlő chippek a lábakkal való össze forrasztása történt. Annyira azért nem volt szigorú mint ott lehet. -
csibe1
addikt
válasz
Jarod1 #184991 üzenetére
Szerintem nem igazán éri már meg kintről rendelni.
Itthon is elég jó árban vannak: [link]
Az amazonos ár se olyan hű de jó ha a postát is rászámolod, nem sokkal vagy beljebb.
Aztán meg a gari intézése sem mindegy milyen gyorsan megy (már ha van rajta) ; de mindenki onnan vásárol ahonnan akar. -
DougButabi
tag
válasz
Jarod1 #184991 üzenetére
Amazon.de-n nézz körül.
Még szállítással együtt is olcsóbb mint nálunk, több darabnál pedig kifejezetten megéri.
pl samsung -
Metacska
aktív tag
válasz
Jarod1 #180072 üzenetére
Szia,
Nincs okosotthonom, más Xiaomi eszközöm. Ez lenne az első és egyelőre egyetlen.
A típus amiről írsz kecsegtető, az egyetlen gondom vele, hogy betáp kell neki, amit nem tudok megoldani, muszáj akksiról mennie, az számomra vállalható, hogy 2-3-4 hetente töltöm.Üdv,
Zoli -
-
gyapo11
őstag
válasz
Jarod1 #169274 üzenetére
Dehogynem. Egy 5000 mAh-ás telefon 18.5 Wh. Egy elemlámpa 3500-as akkuval 12.9 Wh, egy kétakkus 26650-es lámpa 37 Wh, a három db 18650-es akkus lámpa 38.8 Wh és a 4 db 18650-es Q8 lámpa 51.8 Wh. Két-háromszor annyira kell a gyorstöltés mint a telefonnak, hogy azonos idő alatt feltöltődjenek.
-
JóGéza
aktív tag
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Jarod1 #163947 üzenetére
Kialakításából adódik, classic earbuds vs in-ear. Airpods is ilyen, pl.
oszy és MADcat: Árukereső román variánsán találtam, 6.400Ft+szállításért.
-
BB9000
senior tag
válasz
Jarod1 #163623 üzenetére
Nem könnyű ez a távirányító kérdés!
Nekem Sony TV-m van. Az ebay-en és az Alin elérhető összes típusból berendeltem egy utángyártott távirányítót, hátha az egyik használható lesz. Az eredeti Sony 17 000 Ft lett volna. Az utángyártottak 1 - 2 ezer darabonként. A konklúzió: nem találtam egyetlen olyan utángyártottat se, amelyik kompromisszummentesen használható lenne.
Az alábbi problémákkal találkoztam:
1./ Nem megfelelő a gombkiosztás, nincs meg minden gomb.
2./ Kicsi. A képen normálisnak tűnik, de jelentősen kisebb, mint az eredeti, jól megszokott.
3./ Amikor megérkezik még minden gomb működik, de néhány hét használat után egyegy gomb vagy gombsor időnként nem működik.
4./ Fizikailag annyira igénytelenül volt összerakva, hogy a kezemben szétesettMost egy kicsi utángyártottat használok. Ezen minden gomb működik, igaz, hogy nem ugyanott van, mit az eredetin. Néha a mobilomban lévő távirányító programot is használom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Jarod1 #159614 üzenetére
Nekem az első próbánál eltört, pedig még telefont se tettem bele.
A menetes rész is műanyag, rátettem a fejet, kontraanygát meghúztam, le is pattant. Kontraanya nélkül szerencsére működik. Nászúton hatalmas feeling volt távkioldóval szelfizgetni. Letettük a kisvasútra, ladik orrába, stb, nézelődtünk, kattintottuk a képeket ész nélkül, aztán röhögve szelektáltunk később. -
-
Gézengúz
addikt
válasz
Jarod1 #155871 üzenetére
Nem látom sehol a súlyát, de ha nincs legalább 40-42 dkg, akkor hagyd a francba. (Tudom nem a legtudományosabb megközelítés)
Összehasonlításképp 4db. 18650-el szerelt 10000-es powerbank 26-27dkg körül van. Normális cellák 45-48gr. körül, + elektronika +ház.
Nyiilván 8db-nak, (20000mAh) fél kiló körül kellene mozognia, de ha li-polimer, akkor lehet könnyebb.
-
pprod94
aktív tag
válasz
Jarod1 #154490 üzenetére
Azért gondolom nem BGA-hoz kell kollégának a forrasztóón.
Igen, sokkal ridegebb az ólommentes, BGA-nál pedig sok függ a gyártókörnyezettől is, hogy mennyire lesz minőségi a forradás. (SMT területen dolgozom, láttam már ezt-azt
)
Ez már viszont túl off itt.
Ólmos huzalt kell venni otthonra, ennyi a lényeg, meg egy kis fluxot! -
-
válasz
Jarod1 #153185 üzenetére
maradj meg a jó öreg kimondhatatlan nevűnél vagy akár Raccmmer vonalon,
egyébként nem hinném, hogy sokban különböznek a kínai kacatok, aztán gyakorlatban meg mást tapasztalni. Ebay aukciókról 900-1500 ft-ért elhozott Monton, Rockbros és Spooneed felsők teljesen oké minőségűek (bár nem egy Craft ) . Az olcsó echte távol-keletiek meg borzalmasak, sokszor hülyén magasra varrtak a zsebek, a cipzár hajlamos elengedni, az anyag szálasodni. Egész érdekes darabok is vannak, a lényeg: csapatmezt tilos venni. A mókás figurák mehetnek.
És hülye méretek. 187 cm-hez M-es méretre van szükségem, de, valamelyikből S-es.
Van egy L-es méretűm, azt kb. gluteális redőig lelóg. Aki azt írja, hogy 175cm-hez L-est hord, az HAZUDIK. hosszúak& nagy a mellbőségük, mintha nem emberre méretezték volna, hanem gorillára.
Ami még opció: ebay search - cycling jersey, szűrők: auction, ebay asia, rendezés: newly listed. Aztán vmi szimpatikusra max. 2000 ft-ig licitálsz. így jó eséllyel 2k alatt kapsz egész használhatóakat.. néha szó szerint pár száz forintért.
-
petipetya
nagyúr
-
sopruk
senior tag
válasz
Jarod1 #148109 üzenetére
Miért nem jutott hamarabb eszembe, hogy ebay-en keressek ilyet, 1200-ért vettem meg itthon pár hete
De okullárra szerelhetőt, azt már itt rendeltem...
Meg a kerékpárost is várom, hogy megérkezzen...A kis távirányítóval lehet exponálni bluetooth-al?
-
toyasoslecho
tag
-
KamuMazsola
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest