Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Megnézné nekem valaki, hogy a Banggood-on VIP2 szinttel mennyibe kerül a Mi Band 2? Visszacsúsztam VIP1-be, mert az elmúlt hónapokban mellőztem a Banggood-ot, de ha van pár dollár különbség, akkor veszek előtte még valamit, mert csak 200 pontra van a VIP2 szint.
Persze az asszony is most találta ki, hogy kell neki, amikor nincs sehol kihagyhatatlan áron. Korábban amikor jelentősen olcsóbb volt nem kellett neki.

-
spidersoft
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Manapság csomó alaplapon van type-C aljzat, főleg az USB 3.1-es cucc szokott lenni ilyen, illetve némelyik rágottalmás készüléken nincs hagyományos USB, csak ez (ami lehet, hogy nem is USB, hanem Thunderbolt
). Bővebb infó erre, illetve, hogy ne legyen olyan egyszerű az élet, a Type-C csak a foglalatról szól. Hogy a foglalaton belül, a sztenderd USB-n felül mi mindenre jó még, az nem derül ki rögtön, mivel a gyártók az összes költői szabadságukat la(n)tba vetve kavarják meg a júzer tudatát. Szóval ha valahol ilyen aljzatot látsz, akkor a kézikönyv a barátod... szerk.: megelőztek 
Szerintem nem érdemes elajándékoznod, egyrészt azért, mert nincs kizárva, hogy pár év alatt a type C nekilát elterjedni, másrészt mert a type-C elvileg 3A-t is tudhat, szóval lehet van egy tuti kábeled, csak a foglalat miatt nem tudod kimérni.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Olyan laptopra tudsz csatlakoztatni microUSB-s eszközt, amin található 3.1-es USB
MOD
Mármint értelemszerűen micro 3.1. Alaplapok is vannak ilyenek, vagy pl új Macbook, amin már csak az van -
XtremLor
őstag
válasz
cs.david94
üzenetére
Kapsz egy cimet, es vissza kell kuldeni a kartyat, a blokkot elrakod, es pp-n visszakered a postakoltseget, az osszefoglaloba le van irva szerintem.
Calvin Choi
Suite C, 57/F, Tower 2,
Island Resort
28 Siu Sai Wan Road,
Chai Wan,
Hong KongKerte hogy a boritekba egy levelre irjam le, az ebay ID-m, es a teljes nevem, +melyik accountrol vasaroltam (Sinceritytrading vagy au, esetleg courtesytrading), es a tranzakcio datumat.
-
janakbacsi
őstag
kaptam egy ilyen kábelt de nem tudom, hogy mire lehetne használni. egyik vége type-c apa, másik vége micro usb apa.

-
peestike
senior tag
válasz
cs.david94
üzenetére
Nekem nagyon rég jött egy mikro kártya+sd tok, de a tok döglött volt. Kíváncsi voltam én is, hogyan áll a kérdéshez. Küldjem vissza a tokot és postáz másikat, ennyi volt. Még jóval a paypal visszapostás fizetése előtt volt, így maradt is annyiban a dolog.

-
cs.david94
tag
Sinceritytrading kaptam a héten pendriveot, h2testw teszten kétszer is elhasalt, formáztam, másik port, de nem jó. Megírtam neki. Garanciális dolgokhoz hogy viszonyul, valakinek volt már tapasztalata vele?
-
gabe_
őstag
Mérges vagyok a postára, a héten nem jött semmi... :/
-
2thletme2day
őstag
Gearbest-en újra kapható Piston3. Addig nem akartam beírni ide míg fel nem adták de a mai nap jött a mail a feladásról. Vegyétek, vigyétek amíg még van.

-
Jól gondolom, hogy DD4-en is, ha két féle terméket is vennék különféle eladóktól, akkor külön csomagként jönnének a dolgok?
Valamiért szeretem az olyat, ha egy vásárlással egy csomag jön csak és ha nem egybe jönne a csiptetős telefontartó és a JAKEMY-JM8139 csaparhúzókészlet, akkor utóbbival várok még.
Ahogy olvasom úgyis tud ez lenni akciósabb is, a mostani 14$ helyett 12$ például. -
joy_k
tag
Szerintetek ez még meg érkezhet RS760643616NL? Köszi
-
spidersoft
senior tag
válasz
Dr. Mózes
üzenetére
Én ilyet használok már egy jó ideje. Legutóbb $0.51-ért vettem, most már úgy fest, hogy jóval drágább. Kicsit olcsóbban is van nem rég indult eladónál. Úgy rémlett, hogy kb. fél éve használhatom, de ennek a posztnak a tanulsága szerint már 2014 év végétől... szalad az idő... azóta a belső szövet csíkossága alig látható, de nem lyukas sehol, a cipzárról lefoszlott a húzóka, és kicsit megkopott a rajz rajta, de ezt leszámítva teljesen egyben van. Van ennek mindenféle egyéb verziója, pl. van, aminek műbőr feneket varrtak (nyilván a fém rátét letermelhető róla, két varrás tartja csak, másrészt ennek kisebb a szája is), de direkt olyat kerestem, amiből a legkevesebb dolog áll ki és a legjobban fekszik (bár egyébként tetszik, emiatt elvetettem a tetraéder alakúakat), hogy ne egye feleslegesen a nadrág zsebét.
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Hát...volt, aki vett kínai csodát, volt bemutató Logouton is róla, a hangminőség gyatra volt mindegyiknél, hiába a többi funkció, ha a fapad gyárinál is rosszabb hangminőséget produkál. 10k alatt kicsivel van Sencor fej, 18k körül vannak a márkásabb (JVC, Kenwood, Pioneer) mechanika nélküli fejek. Én inkább azokból válogatnék.
-
Ebayes autos radiknal milyen arkategoriatol mit lehet szerintetek elvarni? Egy g astraba kene egy kicsit okosabb egyseg, lehetoleg nem soktizezerert

-
tindisco
csendes tag
Igen, szerintem ez!
Köszi a linket, rendelem
))szerk: bár ez olcsóbb
-
maestro87
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Az enyémről egy szem morzsa nem jött még le soha, bár ez szerintem attól függ, hogy milyen felületen használod. És én még az első körben rendeltem 20db-ot ami azóta sem fogyott el, mert a mosogatószivacs dörzsi részével eddig mindig többre mentem.

flame on
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tindisco
csendes tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Az itthoniakat már próbáltam és rendeltem már ebajost is. A hazai valamivel jobb állagú volt, viszont az ebajos jobban levitte a koszt.
Valaki tett fel a múltkor az aliról egy olyasmit, ami kicsit bordázott volt, és joban bírta a gyűrődést, de most még azt sem találom...
-
andrisbandi
őstag
válasz
tindisco
üzenetére
Inkább a Rossmannban és a DM-ben.
Az Ebay-es nagyon gyorsan morzsálódik, itt nem tudnák eladni.
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok,rendelni szeretnék csoda szivacsot, melyik most az ajánlott?
Visszaolvastam, de nem találtam meg a linkjét...
köszi
-
Breki
veterán
válasz
shaddy1027
üzenetére
Nekem már egy ideje van, de a múltkor valaki reklamált itt, hogy nem nyílik meg neki az oldal azért kérdeztem.
-
hzx0
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami jó aprópénz tároló erszényt? Vagy, hogy hogyan kell rákeresni? Próbáltam keresni, de vagy túl nőies, vagy túl drága. -
Látom más is érdeklődött is régi Nokia akkumulátor ügyében.
Ebay-ról kinából akkor mégis lehet rendelni akkumulátorokat?
Nem az volt, hogy nem lehet?
Vagy csak a repülős szállítás tiltott.Engem egy EB425161LU akkumulátor érdekelne, tartalék okostelefonba.
Link Dream gyártó milyen lehet? -
daver88
aktív tag
válasz
spiky03
üzenetére
Meg fog az jönni, nyugalom...csak kínán belül követi a rendszer, onnan még jónéhány nap, amire megkapod...amúgy elfogyott valóban ennél az eladónál
szerk.: gyorsan ránéztem, nekem a Received by line-haul üzent után álalában még 20-23 nap, amire készhez kaptam a csomagokat..
-
AllTheBest
őstag
Próbált már ki itt valaki ilyen 5v-os erősítőt? Valami hasonlót keresek a lényeg az az lenne, hogy ne beszéljen kínaiul amikor bekapcsolom, meg azért ha tudná ugyan így a 2x3w-ot az se lenne rossz

-
spiky03
veterán
Szerintetek erre már ne nagyon várjak?
HunGary
Destination Country2017-01-20 16:01:36 Received by line-haul
China
Original Country2017-01-20 15:56:40 Outbound in sorting center
2017-01-20 15:48:18 Inbound in sorting center
2017-01-20 14:22:07 Accepted by carrier
2017-01-17 02:50:52 Waiting for pick up
Ez lenne amúgy a rendelés: [link] Szerencsére nem nagy tétel, de azértmégis nah.

Vagy mi törént? Közben elfogyott vagy mi? Mert most már nem rendelhető.
-
Amu
tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
értem, köszönöm a választ
-
Ismet erdeklodnek, hatha valtozott a lehetoseg, ebayen elerheto bt headsetek kozul melyikek ajanlottak? Kerdeztem mar korabban, de most a frissult iranyokban is kerdeznem

-
w.miki
veterán
Tapolcai vagyok, nekem több gondom volt már a postával.
Sinceretys kártyák majdnem fele eltűnik, most már én is TN-nel fogom kérni.
Tudjukmi sem érkezett meg
De volt, hogy olyan levelet bontottak fel, amiben egy 100 dodo-snak kinéző zsebkendő volt.
Aztán lecelluxozták, és úgy hozták ki 1 hónap után. -
Skillet
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
adsz 10 ezret a postásnak?
az komoly.megint aksi kérdés, régi nokiába milyet érdemes venni? vhbw, feipusi, link dream, eterno?
nem találok ezekről kb semmit. nyilván olcsón kellene megúszni. darabjára mondjuk 1500ft lenne. többet nem ér, mert a telefon sem ér lassan egy forintot sem. -
Studi
veterán
Én Bp-en éltem 33 évig, 4 kerületben laktam, semmi gondom nem volt a postával szerencsére, se feladóként, se címzettként. Egyetlen nagyon kis értékű, tracking nélküli ázsiai csomagom kallódott el, pedig a hősidőkben még angol fontot is küldtem ki borítékba, postafordultával várva a fényképezőgépet.
Most "vidékiként" szintén nem volt még semmi összetűzésem velük. 
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Megadta a paypal email címét üzenetben és arra küldtem neki a megadott összeget. Utána egy két nap és küldte a TN számot, hogy feladta.
Én sem akartam, hogy újraküldje tn nélkül, mert ha az sem jön meg akkor már nekem is kényelmetlen lenne.
Inkább úgy voltam vele, hogy azzal a plusz 3dodóval is jobban járok mintha itthon kellene vennem.
No meg, tudom hogy hamarosan megkapom. Hozzám általában 9-10 nap alatt meg szokott jönni mindig a termék. -
Amu
tag
-
-
shaddy1027
tag
Erre az oldalra visz, de ha a Mantistekre vagy csatlakozva, akkor a login oldal fog bejönni, ha leolvasod a QR kódot. Utána beírod az admin-t és már bent is vagy. Másik verzió, beírod a böngésződbe a cflogin.com, ennél is az a lényeg, hogy a Mantistek hálózatán legyél.
Ezen a videón látod a login részt. -
válasz
bazsimano
üzenetére
Köszi, mindenkinek!

Igen az lesz a köv lépés.
storm3: Igen, már csak leves kell hozzá, és ennyi.

Arra figyelj, hogy ez rögtön tüdőre ajánlott, tehát ha a hagyományos cigit szeretnéd mint én, más fajta porlasztó kell hozzá.
Kell pár nap mire megszokja az ember, hiába szívtam erős cigit, ebből még a 6mg nikotinos is erős volt, de pár nap és hozzászokik az ember.
Azóta már vettem egy más fajta szettet is, de mindkettőt használom.
Elektromos cigaretta topik.
Nézz be ide.Timmcsy: Termeszesen vicc volt, ajánlott jó cucc. Ebayről anno vettem már, az kisebb, ez jóval hosszabb.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
w.miki
üzenetére
Igen ezaz, hogy azóta amiket rendeltem és nem érkeztek meg mindnek feljebb ment 3-4 dollárral az ára legalább, szóval ha refundot kértem volna, akkor rendelhetem meg újra mindet és kapásból vagy 15 dollárral drágább már az egész mind amikor még decemberben megrendeltem tőle.
Most várok még 2-3 hetet, mert azt mondta újra küldi őket, ha most sem érkezik meg akkor kérem a refundot.Amúgy e-bay-en írtam neki,a rendelt terméknél rámentem az "I didn't received it"-re és utána lehetett választani, hogy a pénzt szeretném visszakapni vagy továbbra is szeretném még a terméket. Ezt a 2.-at kiválasztottam és oda írtam be neki az üzenetet.
-
Breki
veterán
válasz
shaddy1027
üzenetére
A rajta lévő GR kód milyen oldalra vitt?
-
Tegnapi és mai jövevények:
Szélvédő javító készlet Még nem próbáltam, túl hideg van hozzá (és UV hiány), Youtube-os videók alapján jól működik.3.97 dollár volt. December 16.-i rendelés.
RGB gömb "izzó", távirányítóval Biztos nem 7 wattos. Nincs túl nagy fénye, hangulatvilágításnak jó, eredetileg is ezért vettem. A fénye egyenletes egyébként. A távirányítóban nem volt elem, mert elvileg azzal nem szállítják (CR2025 kell bele, szerencsére az autó fejegységének távirányítójában volt egy). Január 22.-i rendelés
Olcsó ülésfűtés 9.53 dollárért vettem. Működik, három perc legalább kell neki, hogy felmelegedjen. Gondolom a szénszálas lényegesen jobb (és sokkal drágább is). December közepén láttam a Spar-ban ugyanezt, 2800 pénzért, kicsit bánom, hogy nem ott vettem meg. Január 10.-i rendelés.
-
shaddy1027
tag
MantisTek WR300 január 28. rendeltem, amit most hozott a postás. Egyszerű, könnyen be lehet üzemezni, és árához viszonyítva hatalmas jelerősséget tud produkálni. US plug volt nála viszont ezzel megoldottam.
Nyomkövetése: [kép] [link]
Maximálisan megvagyok elégedve vele, és csak ajánlani tudom!
-
Lehiñito
senior tag
válasz
w.miki
üzenetére
Amikor nekem nem jött meg akkor írtam neki, hogy mi a helyzet.
Kérdezte h visszaadja-e a pénzt vagy újraküldje?
Kellettek nekem is nagyon a kártyák, így írtam neki, hogy inkább kifizetem a 3usd-t a TN-re.
Így meg is jött. Nálunk is mióta új kézbesítő van (huszonéves) azóta vesznek el random a nem TN-es csomagok.
Így kénytelen vagyok mindenre TN-t kérni. Még jó hogy BG-n csak kb 1,5usd a nyomkövetés. -
Beni2360
félisten
Kérdezném, hogy az Ugreen, & Blitzwolf nem csinálnak mágneses töltő-adat kábeleket?
-
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Gyerek szeretne pc-házba világitós kis ledszalagot.
Van olyan ami oda betehető, nem kell nagyon hosszú, esetleg színváltósba is?
Ja és esetleg érdemes Ebook olvasót kintről rendelni valamilyet vagy azt felejtős?
Köszi
-
w.miki
veterán
válasz
Exelsior24
üzenetére
Egyből ebay-en kattintottál, vagy először írtál neki levelet?
Most már én sem várok tovább a dec.12. mem.kártyákra, de nem tudom, hogy inkább az ebay-en keresztül kérjem a resend-et, vagy írjak neki levelet?
Refund-ot nem akarok, mert kellenek a kártyák, és azóta csak drágultak, nekem nehogy refundoljon! -
pethYeti
addikt
válasz
XtremLor
üzenetére
Jah drága kis zöld manó.
De hozzáteszem remek volt ebben az esetben a posta supportja. Egyszer ugye érdeklődtem a csomag után. Majd után ők hívtak 3x. Először tájékoztattak hogy nincs meg a csomag de keresik... Másodjára hogy írjam le a csomagot mi volt benne mekkora mert ráeresztenek egy keresést hátha valahol kibontották
. Végül felhívtak hogy nincs meg és vegyem fel a kapcsolatot a bolttal. -
pethYeti
addikt
Drága jó magyar postánk elvesztette a csomagomat, de Banggood újraküldi szerencsére, még jó hogy most volt rajta nyomkövetés. De akkor is nevetséges, hogy csak így eltűnik egy csomag, ami hozzáteszem még a városom postáján is járt...

-
anorche1
őstag
Van jobb ajánlat sinceritytrading től rendelt samsung evo+ 64gb -nál? Pl. A toshiba exceria milyen?
-
kelly416
veterán
Eddig még ok, bár a sós víz is képes kárt tenni a kábeledben mondjuk, de ah valakinek a telója érkezik meg úgy, hogy bubis fólia helyett vízzel van kibélelve a csomag, vagy egyéb elektronikai cikk, aminek nem igazán tesz jót a víz és garimegvonás jár érte, ott mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a 
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a

). Bővebb infó 

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az komoly.

-secret-