Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
PrometheusX #184782 üzenetére
Nálunk a Xiaomi akkuja 1 év alatt feladta. Illetve nem, de a kijelzés kaotikus. Feltöltöm, majd egy hét alatt így lemerül, hogy a zöld villogó jelzés alatt leáll (még lenne sárga és piros is). Vettem egy oclean-t az egyelőre oké. Rezdüléssel jelzi, ha merül.
-
kmarci25
veterán
válasz
PrometheusX #184749 üzenetére
nem is azzal volt baj, Az egyik csavarhúzóval próbálj meg ki-/becsavaroszni valamit, a műanyag vackokkal meg szétpattintani valamit/bármit. Ha az egyik jó/rossz, akkor valószínűleg a többi is ugyanolyan lesz.
-
kmarci25
veterán
válasz
PrometheusX #184746 üzenetére
A mobil szerelőkészletre azért nézz rá alaposabban. Én is vettem pár éve ilyesmit, annyira sz@r anyagból volt mind, hogy éppen sikerült szétszedni, meg összerakni, mert a csavarhúzók elnyalódtak, a műanyagok is koptak, hajoltak.
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
st6969 #182533 üzenetére
Szellőzőrácsra autós tartó. Legjobb cucc, nem kell fémlap, fogja a telefont erősen, ritkán kell töltni, már kettőt rendeltem, egyiket ajándékba. Az egyiket május, a másikatjúnius óta napi szinten használjuk, mindkettő rendben van.
-
kmarci25
veterán
válasz
nepszter1 #181490 üzenetére
Ugreen shop-ban nézz körül, de mindjárt ajánlanak más márkákat is.
-
kmarci25
veterán
válasz
erdey_a #181428 üzenetére
Ajj, az remek helyzet. Egyszer, pár éve használtam, az volt az autóban (Citroen), nem pótkerék. Ott gyárilag volt egy szivargyújtós kompresszor. Azzal is eltelt jó pár perc, mire felfújta. Aztán pedig nem tudtam autópályán 100 km/h-nál gyorsabban menni, mert lötyögött a gumiban a defektjavító lötty, és úgy rángatta a kormányt, hogy ijesztő volt. Hazaérve pedig a gumis anyázott, mire kimosta a cuccot belőle, egy ilyen ragadós, nyúlós szar. Pedig ismerős gumis volt. Úgyhogy azzal csak csínján. Ha lassú defekt (nálam az volt) és nem ereszt le azonnal, akkor jobban jársz, ha elvergődsz egy gumishoz (akár úgy hogy rendszeresen utánafújsz), aki javítja a gumit. Ha ezt előre tudom, én is ezt csináltam volna.
-
kmarci25
veterán
válasz
tillatrilla #181035 üzenetére
Miért nem játszol le zenét telefonról és BT-n küldöd a fejegységre? Vagy kötöd össze jack-kel a telefont és a fejegységet?
-
kmarci25
veterán
válasz
zeon.hu #180381 üzenetére
Én ezt használom: TrackChecker
-
kmarci25
veterán
válasz
spileraaa #180314 üzenetére
Nem is állítottam, hogy van rajta Chromecast és tobias40-nek válaszoltam.
Olyannak, aki nem tud/akar foglalkozni egy eszközzel csak használni szeretné, biztos nem ajánlanék ilyen Amlogic boxot, főleg nem 40-50 euróért. Akkor vagy a Xiaomi eszközét mondanám, vagy a Fire sticket. (Korábban úgy gondoltam, hogy hiányozni fog a cast lehetősége, kiderült hogy nem...)
-
kmarci25
veterán
válasz
tobias40 #180308 üzenetére
Amazon-ról. Közvetlenül Magyarországra nem szállítanak, de a mailboxde.com segítségével megoldható. Van topikja is: Amazon Fire Tv.
-
kmarci25
veterán
Éjszakai világítás kéne. Fürdőbe kéne, hogy éjjel ne üsse ki a szemünk a világítás, de azért lássuk, hogy mi merre hány méter. Van ilyenből ajánlott?
-
kmarci25
veterán
válasz
Degeczi #180047 üzenetére
van topikja. Amazon Fire stick
-
kmarci25
veterán
Lebeszéltek róla. Jobban mondva megerősítettek abban, hogy nem egy jó választás. Amazonon találtam egy jónak tűnőt (60 euró körül), de az meg hatalmas egy ilyen korú gyerek csuklójára (de szerintem még egy felnőttére is). Úgyhogy ejtettük az ötletet, még pár év, aztán úgyis kap telefont.
-
kmarci25
veterán
Nem annyira illik ide, de hátha... Gyerek okosórára van-e javaslat? 8 éves fiúnak, telefonja nincs, és pár évig még biztos nem is lesz. Az viszont nem árt, ha el tudja érni a szüleit és fordítva, ha "helyzet" van. Van, amit szolgáltató (pl. Telekom) kínál, de azt egyrészt túlárazottnak tartom a funcióihoz képest, másrészt szerintem gagyinak tűnik, még gyerekszemmel is. Amazonon nézegettem, ott vannak már jobbak olyan 20-30 ezer között, de sok van, nem tudom melyik lehet a tényleg jó. Szóval van javaslat vagy tapasztalat ezekkel kapcsolatban? A keret ez 20-30 ezer körüli összeg.
-
kmarci25
veterán
válasz
Pancsermeste #179709 üzenetére
Milyen termékről van szó? Mert nekem is volt már olyan hogy a DHL-t ingyenes szállításnak írta, aztán mégsem azzal küldte hanem sima ingyenes postával.
-
kmarci25
veterán
válasz
fradi81 #179281 üzenetére
Az Omron jó drága, nem is tud magyarul, de legalább közvetlenül nem is rendelhető.
De ha valahogy meg tudod oldani a szállítást, akkor leginkább abban bíznék. Én egy Samsung Galaxy Watch 3-at használok, nem elsődleges a vérnyomásmérés, de használom. Tendencia mutatására megfelelő, de nyilván rábízni magad nem szabad.
Ja, most látom, hogy 25 ezer. Hát azért tényleg csak parasztvakítás kapsz, ami a vérnyomásmérést illeti.
-
kmarci25
veterán
Rendelnék Aliról. Ha az Aliexpress Saver Shipping-et választom, akkor várhatóan hogyan érkezik (posta, vagy futár)? Azért kérdezem, mert ettől függően rendelem melóhelyre vagy otthonra. Melóhelyre sima postásat nem rendelek, otthonra meg futárosat nem (mert nem vagyok otthon
). Szóval mi a legvalószínűbb? Ami még választható, az a Cainiao Super Economy Global, Cainiao Super Economy és az Aliexpress Standard Shipping (se ez már drága a termék árához képest).
Ja, pont felettem, látom is. Bocsánat...
-
kmarci25
veterán
válasz
Bobbysolo #178955 üzenetére
E.Where are the products coming from?
The shipping locations of Oclean online store are currently from China.
Igaz, feljebb meg ezt írják, de szerintem ez csak szöveg.
D.Do I need to pay customs or import charges for my order?
The Oclean online store covers all customs, duties and taxes for all customers. No additional fees will be surcharged after order placement.
Price displayed at checkout is final. -
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
snpetit #177682 üzenetére
Ezt írtam majdnem 2 hónapja, csak akkor senki nem hitte el...
-
kmarci25
veterán
válasz
Siriusb #177502 üzenetére
Én ezt használom, kicsit több, mint fél éve: ProtectiveClean 5100. Akcióban vettük, és nagyon fontos szempont volt, hogy kaptunk hozzá utazótokot. (Sokszor megyünk, és az ilyen-olyan tokokat már nagyon untam.) Ez egy drágább darab, de emlékszem, hogy a boltban ott volt mellette egy asszem 15 ezres ajánlat, amiben 2 fogkefe volt. Az nagyon csábított, de nem volt mellé tok.
Fejet összesen 8 db-ot vettem, azt is akcióban 22 ezerért januárban. (Sokszor akcióz 20-30%-kal a Philips.) A markolat jelzi, ha elhasználódott a fej, kb fél év után jelez, de valós használatot néz, feleségemnek később jelzett, nekem korábban (én általában tovább mosom a fogam).
-
kmarci25
veterán
válasz
erdey_a #177392 üzenetére
Bangood topik. Egyébként emlékeim szerint eléggé random. Azt a dátumot, amit odaírnak, akkor és úgy változtathatják, ahogy és amikor akarják, és sajnos meg is teszik.
-
kmarci25
veterán
válasz
Skillet #177314 üzenetére
Ez egy meglepően jó kés, és szerintem árban sem vészes. Zöldségkésnek hívják, de minden másra is jó, az egyetlen hátránya, hogy csak 8 centi hosszú az éle. Victorinox
-
kmarci25
veterán
Én ezt vettem, jól működik. Kb 1 hét alatt megérkezett Spanyolországból.
https://a.aliexpress.com/_mKmmmBb -
-
kmarci25
veterán
Olyan cucc kéne nekem, amivel külön eszköz (pl. gateway) nélkül tudom ellenőrizni a hőmérsékletet távolról. (Munkahelyről ellenőrizni a hűtő hőmérsékletét pl.) Ha ez maghőmérős kivitelben is van, az nem hátrány. Létezik megbízható ilyen cucc? Esetleg tapasztalat vele?
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz
fateless #175613 üzenetére
Megszokás kérdése az egész, ahogy írod. Itthon nagyon elterjedt télen a 23+ fok hőmérséklet, ami azért vicces, mert télen befűtenek ilyen melegre, de a házban ott a klíma, ha nyáron 23 fok van a szobában, akkor az már hűt.
Nálunk 21,5 fokra van állítva a termosztát, ha otthon vagyunk, amúgy 19-re. Múltkor följebb raktam egy fél fokkal, és nem volt komfortos, vissza kellett vennünk. És alváshoz valóban a hűvösebb az ideális, jobban lehet aludni 18-19 fokban.
-
kmarci25
veterán
válasz
vittorio7 #174200 üzenetére
Jó kis cucc, épp a napokban volt a kezemben, ismerősnek rendeltem. Friss MIUI van rajta, elég fürge a rendszer is. Persze nem volt belakva. Az előlapi kamerája gyatrábbnak tűnt egy Mi 9 Lite-hoz képest, a hátlapi rendben van. És a 6000-es akksi nagy előny. A műanyag hátlap egyáltalán nem bazári, érdes, egész jó tapintása van. Szerintem jó készülék.
-
kmarci25
veterán
válasz
PainKiller13 #172898 üzenetére
A wifis blitzwolf tuya app-pal tudja azt is. Most az egyik éppen úgy működik (naplemente előtt 15 perccel kapcsol be).
-
kmarci25
veterán
Ezek voltak már? Silent kolléga írta a robotporszívós topikba
80/8$: 2020FRIDAY
50/7$: ALIEXPRESSBF7
90/9$: ALIEXPRESSBF9
110/12$ ALIEXPRESSBF12A 110/12 működött nekem.
-
kmarci25
veterán
válasz
Zsoleszhun #172655 üzenetére
Így tudod megoldani. Kicsit körülményes, de működik. Aliexpress eu raktárra keresés.
-
kmarci25
veterán
válasz
Tesztelo.hu #172621 üzenetére
Tuya app, alul Smart, ott pedig Automation. felül plusz jel, és beállítod. Írj privátot, ha nem menne.
-
kmarci25
veterán
válasz
Tesztelo.hu #172539 üzenetére
Nem moddolt fw-vel, hanem a gyárival igen, csinálja. Ha elmegyek bekapcsol, ha hazaérek kikapcsol.
-
kmarci25
veterán
válasz
spiky03 #172475 üzenetére
Én ebből vettem már többet: Blitzwolf BW-SHP6
Tuya app-ból vezérelhető, programozható, automatizálható. Beváltak. -
kmarci25
veterán
válasz
Donki Hóte #172457 üzenetére
Nekem is ugyanilyen, stabil wifi, nincs vele gondom.
-
kmarci25
veterán
válasz
#94529552 #170312 üzenetére
Én is mindig elöblítettem, úgy ahogy írod. Az én Oral B-m szerintem már több, mint 5 éves, és most azt használjuk. Egyébként az azért nem bizalomgerjesztő, hogy a gomb körül van rés, és alatta nincs szigetelés. És ebből a szempontból kb mindegy, hogy fogkrém, víz, vagy bármi más folyik/folyhat bele.
De oké, lehet, hogy az enyém volt hibás, vagy a épp olyan szériából rendeltem, ahol gyártási pontatlanság volt, csak gondoltam leírom, mert ez is egy tapasztalat.
Az, meg hogy a használók mit írnak...BG-ről vettem, már nem tudok hozzá review-t írni, oké, Ali-n tán lehetne, de szerintem kevesen vannak, akik veszik a fáradtságot 1 év után visszakeresni, és újra írni.
-
kmarci25
veterán
válasz
DJGABI #170276 üzenetére
Egy pár napig nálam is hatott a rázogatás, pici ütögetés (tipikus javítási módszer
), de aztán teljesen leállt.
Nem vagyok egy szaki (sőt!), de azért szétszedtem volna, hogy belenézzek az enyémbe, miután megmakkant. Annyira össze van szerkesztve, hogy ötletem sem volt, hogy hol lehetne szétszedni, úgyhogy ment a kukába. -
kmarci25
veterán
válasz
zolikaDB #170273 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de az egyik indok, amit én az újnál figyeltem az volt, hogy a képek alapján alaposan szigetelve van a gombnál. Ennél az Oclean-nél nem tudom, mintha lenne ott is rés a markolat és a gomb között...
Aztán a fene tudja, lehet csak én fürödtem be az előzővel.
-
kmarci25
veterán
válasz
zolikaDB #170249 üzenetére
Nem javaslom az olcsót. Én pont egy éve vettem (itteni ajánlásra) ezt a Digoo fogkefét. Egy hete állt meg.
A leírás szerint IPX7 a vízállósága, ennek ellenére a ki-bekapcsoló gomb melletti résen befolyhatott a víz. Először csak össze vissza jelezte a 30 másodperceket, aztán idő előtt kikapcsolt, majd egyik reggel meg se mukkant. Azóta sem. A gomb elég könnyen levált, kb semmi szigetelés nincs arrafelé. Úgyhogy 10 ezerért ment egy évet. Szerintem ez nem jó biznisz. Most úton van egy másik típus, ~10 dollárral drágább. Alapvetően a korábbi Oral B fogkefénél jobb használni (most visszatértünk arra, és ég és föld, az ínyt sokkal inkább kíméli a szónikus), de érdemesebb olyat választani, ami nem megy tönkre hamar. Remélem az új ilyen lesz.
-
kmarci25
veterán
válasz
Digitalpimp #170230 üzenetére
Ok. Nekem pont 10 éve működik a Philips. Lehet, hogy ez az a Philips.
És miért akarnék 80ért venni porszívót? Azt nem értettem akkor sem, hogy miért kell mindig a lehető legdrágább cuccot javasolni, miért nem lehet ésszerű áron, ésszerű megoldást kínálni.
-
kmarci25
veterán
Nem találtam TWS topikot.
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs? És ha nincs, akkor mi az ajánlott olyan 50-60 USD-ig?
-
kmarci25
veterán
Mi most a best buy szónikus fogkefe? Ha kompatibilis ezekkel a fejekkel, az plusz pont...
-
kmarci25
veterán
válasz
Donki Hóte #169575 üzenetére
És tényleg. Hogy mik vannak?! Neked is köszi!
-
kmarci25
veterán
válasz
macilaci78 #169573 üzenetére
Na, ez egy remek ötlet! Köszi!
Még egy kérdés: a töltés mostanában hogy van megoldva? Továbbra is ki kell szedni a szíjból?
-
kmarci25
veterán
A legegyszerűbb lépésszámlálót keresem. Csak ennyi a cél, hogy a megtett lépéseket (és az ebből számolt becsült távolságot) mutassa. Igazából nem szükséges semmi más, de ezt tudja és minél tovább bírja az akkuja. MI most ilyen igényekkel a best buy? MiBand-em volt, annyira nem szerettem, meg az új széria túl sokat tud az elvárásokhoz képest.
-
kmarci25
veterán
válasz
Lackki #169370 üzenetére
Azért kérdezz rá a topikjában nincs-e megoldás. (Szerintem van.) Oké, hogy rosszat küldött, de legalább tudnád használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Politikai mémek
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- OpenMediaVault
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest