- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
ForRedGlory #340 üzenetére
Én egy kicsit másképp közelítem meg a dolgot és kíváncsi vagyok mit válaszolsz majd. Szóval, ha van egy S8+ telefonod, akkor miért szeretnél venni egy Note 8-at?
Két dolog miatt érdekel:
1: a 2 telefon kb ugyanazt tudja, a komoly plusz az az S Pen. Tehát, ha az S Pen miatt vennéd, akkor meg kell vennedÚgy értem nincs más telefon, amihez jár S Pen (a C szériát ne nézzük, mert az nem kapható itthon), tehát nincs más választásod.
2: Ha csak azért vennéd, mert miért ne, amúgy is S8-am van, ami igy is brutál drága volt, akkor hadd ne legyen már még egy ilyen drága telefonom stb., akkor miért zavar a +30.000 ft? Ha képes vagy 300.000 forintot fizetni egy S8-ért és pár hónap múlva akarsz venni egy hasonló árú jobb telefont, akkor minek sírsz az ár miatt? Aki ezt a dolgot megteheti hogy 600.000 forintot költene pár hónap alatt, az miért gondolkodik 30.000 ft-on?nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged