Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz #82729984 #352 üzenetére

"Na, azért szerintem az egy kezemen meg tudnám számolni aki azért vesz 300 ezres telefont mert úgymond azon dolgozik és visszatermeli az árát. És annak javarésze is mind telefonra alkalmazást fejlesztő mérnök lenne."

Ez egyértelmű, nem tudok pontos számot de feltehetően rémisztően kevesen lehetnek. De azért valljuk be, facebook-instagram-youtube szentháromságra (ami miatt telefont vett az ebben a topikban jelenlevők minimum fele, vagy még több) oda egy ilyen telefon luxus. Ha meg valaki luxus szinten akar szórakozni, akkor miért zavarja a luxus ár ? Vagy csak addig kell a luxus ameddig nekem az, a gyártó az kapja be ? Nekem itt van a gondom ebben az egész témába amit itt már hozzászólások százai óta megy, hogy ha valakinek az elérhető egyik legjobb/leggyorsabb/legprémiumabb termék kell, akkor miért nem akarja azt kifizetni ? Döntsük el, luxust akarunk vagy nem. Ha azt akarunk akkor fizessük ki, ha nem akarjuk kifizetni akkor nem a gyártó a köcsög, hanem a termék nem nekünk szól. Amikor leülsz (nem te, általánosságban) és az a számolásod vége, hogy egy note 8 miatt neked spórolni kell, másra szánt pénzt kell átcsoportosítanod , akkor nem gyanús egy icipicit , hogy talán nem neked szól a termék ? Ugyanis én azt látom, hogy nem, kurvára nem gyanús ez senkinek. Arról amúgy nem is beszélve, hogy pontosan , majdnem fillére pontosan ugyan annyiba kerül ez a termék, mint a közvetlen konkurens i7+. Miért ekkora fájdalom, hogy ennyibe kerül ? Miért ?

Új hozzászólás Aktív témák