- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Én nem értelek Titeket.. de komolyan...
NEm teljesen mindegy már, hogy 299 vagy 334.000.- ? Összességében magas az ára, ez tény, DE:
Én most egy törött kijelzős kiváló Note 3at kéne, hogy lecseréljek, ami hibátlanul működik,ha jól emlékszem 2013 körül vehettem.
Veszek most egy ilyen telót minimum két évre (Samu garancia)13916 Ft havonta, hogy ilyen telóm van, ha elosztom az árát. Ha kibír ideális esetben ez is négy évet, akkor csak havi kb. 6500 Ft omban volt.
Nálam két dolog van egész nap, a telefonom, meg az órám. Hiába lenne Lamborghinim, kint áll a parkolóban.. ezzel együtt élek egész nap..fotózom a gyereket, navigálok, stb.stb. plusz a telenoros korlátlan nettel, plus Dex-el bármire jó...
Kamatmentes részlet izgat, hogy ne a saját pénzem álljon benne, meg bírtam volna 3 év gyári gart...
Ha egy hónap után ellopják, vagy leejtem, na aaaaaaz csöcs...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Foxpost
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest