- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chebbie
tag
Ez mennyire számít jó akkuidőnek? A kijelző teljes fényerőn van, mostanra merült le 15% alá.
Debilon: olyan 11-12 GB között
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Erről jut eszembe... ti használjátok a gesture wake-t? Amikor két koppintás és felébred...
Ilyenkor gondolom jobban szívja az akksit, hogy a touch be van kapcsolva... Vagy nem szignifikáns a különbség?Ma kicsit kevesebbet nyomkerásztam és 73% még Én meg leszek elégedve az akkuval... nem vagyok egy nagy smarfóner.
-
woodworm
veterán
Ugyanúgy felébred.
-
Chebbie
tag
válasz Ren Hoek #557 üzenetére
Én csak kipróbáltam, de nem használom, mert írták is és mondták is, hogy nagyon érzékeny, nem akarom, hogy valakit felhívjon nekem a tokba ha feloldja magát, így inkább kikapcsoltam mindent. A többi funkció számomra meg nem szükséges. Nálam szerintem az lehet a gond. hogy full fényerőn van állandóan a kijelző, de mit csináljak, így tudom csak élvezni a szép kijelző képét!
-
Kvasir
tag
Csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy automatikusan bekonfigurálta magát a telefon?
Csillagkapu: Atlantisz
-
Wesder
félisten
Szerintetek ez a vas elbír egy 5.5" HD-kijelzőt?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ren Hoek
veterán
válasz tpeter77 #571 üzenetére
Na meg fullon volt járatva a kijelző. Le van írva a tesztben is, eléggé erős a max fényereje a kijelzőnek. Szerintem tök felesleges fullon járatni szobában mondjuk. Most 50%-on használom szobában, sötétben meg még kevesebb is elég. Persze kinek mi, de szerintem duplájára emelheti majdnem az üzemidőt.
Illetve kipróbáltam ezt az akksikimélő módot is a végén, szemre nem lett lassabb a teló. Igaz ilyenkor háttéradatot lekorlátozza rendesen. (Nekem olyankor jó is, amikor baromira nem akarok realtime melós email-eket kapni estefelé, vagy nem akarom hogy rámcsipogjanak chaten vicces cicás gif-ekkel ) -
Ren Hoek
veterán
Amúgy kevés nyomogatás, bekapcsolt kopkop gesture wake, bekapcsolt wifi (mail-ek fb jön) mellett 96%-on vagyok még mindig. 5 napot ír ezzel a felhasználással. Abszolút elégedett vagyok idle+wifi teljesítménnyel
Itt a kijelző és a proci maxon fogyasztja a legtöbb áramot az tuti... amúgy a modern chipset nagyon jól takarékoskodik. (2 magos MTK-hoz viszonyítva tabletben, 4-es androiddal.. sokkal gyorsabban merült wifivel)
[ Szerkesztve ]
-
-
bostone
addikt
Bármelyik telefonodat lemerítem 3 óra játékkal. A need for speed különben sem kíméli az erőforrásokat.
Hidd el nekem, ez több, mint elfogadható. Ahogy megjegyezték előtted, szolgáltatótól nem kapsz ennyi pénzért ennyit.
A felhasználói szokások bizonyára eltérnek. Én nem nézem mennyi időt tud egy készülék, ha szükségét érzem és van lehetőségem betolom a konnektorba (de van powerbankom is). -
Ren Hoek
veterán
Nekem az 1 nap a lényeg. Este úgyis megy töltőre. Ha csak félig merül le, másnap akkor is ott a para, hogy napközben merül le....
Más: Amúgy kipróbáltam a jól megszokott Sleep As Android progival, ágymellé téve alvás közben. Sokkal érzékenyebbek a szenzorai mint Blade-nek, már nagyon apró mocorgásra is bejelez. (egymás mellé téve Blade vs Doge, szenzorteszten próbáltam) Kicsit így fura eredményeket adott Mintha egész éjjel forgolódtam volna mint egy sültcsirke. Asszem a progi majd tanul, szóval második nap már egy normálisabb görbét kaptam.
-
veterán
Minden okostelefont naponta kell tölteni.Akkor is ha nap végére 50% felett marad hisz a másnapot is ki kell bírnia.Nagy kamu hogy a sonyk 2-3 napokat bírnak erős használattal is.Ki az aki ezt elhiszi?
-
Ren Hoek
veterán
...de azért sikerült feléleszteni és nem lett féltégla, ugye? Majdnem nekiálltam én is ezalapján ... csak aztán rájöttem, hogy egyelőre semmi értelme rootolni. A rommal teljesen megvagyok elégedve, egyelőre egy crash/fagyás sem volt. Nekem eddig hibátlan. Másra eddig nem kellett root.
-
törölt tag
-
kstcsk
tag
Eddig nem tapasztaltatok semmi negatív dolgot ami 1-2 hét alatt szembetűnő lehet?
Ennyi pénzért bestbuy gyanús... -
Ren Hoek
veterán
- Pár embernél kicsit pontatlan volt/ kalibrálatlan a touch. Ilyenkor garis... amúgy szerintem baromi pontos(nak kell lennie) Távolról simán rábökök bármilyen kis PH-s ikonra.
- Néhányunknál egy-két szinte teljesen láthatatlan pixelhiba van, ilyen PPI mellett csak full max fényerőn, sötétben látható fekete képernyő mellett - kb nagyítóval kell keresni. Akkor is bizonyos szögben látszik csak. Általában viszont hibátlan a képernyő.
- Egyvalaki írta, hogy a wi-fi nem túl jó nála... Ez valószínű egyedi eset, nem általános... mert amúgy teljesen jó. Nálam pl HP laptop szinten viszi a wi-fit. Minden más telefonom és tabletem mérföldekkel rosszabb volt. Ráadásul azonnal rácuppan a routerre, és GPS is zsír eddig mindenkinél (több kínai teló szenvedett ismerősi körben fos GPS-től)
- Azt meg kell szokni, hogy nem világítanak az alsó gombok, sötétben nehéz néha eltalálni. Illetve a gyári fólia picit szerintem lefogja a kijelzőt, mert bár pontos, néha kihagysz egy-két betűt gépeléskor.
Bármi nem tetszik el lehet állni a vásárlástól, de szerintem itt még csak egy esetben volt ilyen. Eddig szériahibáról nem tudunk, android is tök rendben van. Update is jött már nem is egy hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz Ren Hoek #588 üzenetére
Jól összeszedted, annyit hozzá, hogy nálam nem a pontosságával van gond, hanem az érzékenységével. Az ébresztéshez picit túl érzékeny, bekapcsolt kijelzőnél meg néha túl kevéssé (mondom ezt a "gyári" fóliával, szóval nem biztos, hogy mérvadó).
Ami számomra meglepő, hogy egy fagyás, vagy komolyabb akadás nem volt eddig, pedig nyúzom, fejlesztek, telepítek rá folyamatosan.
Thank you to god for making me an atheist
-
Ren Hoek
veterán
Még annyi, hogy összenéztem a jóval drágább Lenovo S90-el, ami majdnem 3x drágább... Annak az AMOLED kijelzője pixelesebb a pentile miatt. Amúgy az mindenben jobb egy picit, kamerában főleg... Viszont alap felhasználásnál nem nagyon tudnék különbséget tenni. (Appok, böngészés, rendszer).
-
FRENK1988
veterán
Mi bandet hasznal valaki a telefonnal?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
-
mzso
veterán
Feladom... Nincs megoldás. See rootolni se Recovery Mode-ot elérni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest