- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Feladom... Nincs megoldás. See rootolni se Recovery Mode-ot elérni nem lehet.
-
FRENK1988
veterán
Mi bandet hasznal valaki a telefonnal?
-
Ren Hoek
veterán
Még annyi, hogy összenéztem a jóval drágább Lenovo S90-el, ami majdnem 3x drágább... Annak az AMOLED kijelzője pixelesebb a pentile miatt. Amúgy az mindenben jobb egy picit, kamerában főleg... Viszont alap felhasználásnál nem nagyon tudnék különbséget tenni. (Appok, böngészés, rendszer).
-
Lortech
addikt
válasz
Ren Hoek #588 üzenetére
Jól összeszedted, annyit hozzá, hogy nálam nem a pontosságával van gond, hanem az érzékenységével. Az ébresztéshez picit túl érzékeny, bekapcsolt kijelzőnél meg néha túl kevéssé (mondom ezt a "gyári" fóliával, szóval nem biztos, hogy mérvadó).
Ami számomra meglepő, hogy egy fagyás, vagy komolyabb akadás nem volt eddig, pedig nyúzom, fejlesztek, telepítek rá folyamatosan.
-
Ren Hoek
veterán
- Pár embernél kicsit pontatlan volt/ kalibrálatlan a touch. Ilyenkor garis... amúgy szerintem baromi pontos(nak kell lennie) Távolról simán rábökök bármilyen kis PH-s ikonra.
- Néhányunknál egy-két szinte teljesen láthatatlan pixelhiba van, ilyen PPI mellett csak full max fényerőn, sötétben látható fekete képernyő mellett - kb nagyítóval kell keresni. Akkor is bizonyos szögben látszik csak. Általában viszont hibátlan a képernyő.
- Egyvalaki írta, hogy a wi-fi nem túl jó nála... Ez valószínű egyedi eset, nem általános... mert amúgy teljesen jó. Nálam pl HP laptop szinten viszi a wi-fit. Minden más telefonom és tabletem mérföldekkel rosszabb volt. Ráadásul azonnal rácuppan a routerre, és GPS is zsír eddig mindenkinél (több kínai teló szenvedett ismerősi körben fos GPS-től)
- Azt meg kell szokni, hogy nem világítanak az alsó gombok, sötétben nehéz néha eltalálni. Illetve a gyári fólia picit szerintem lefogja a kijelzőt, mert bár pontos, néha kihagysz egy-két betűt gépeléskor.
Bármi nem tetszik el lehet állni a vásárlástól, de szerintem itt még csak egy esetben volt ilyen. Eddig szériahibáról nem tudunk, android is tök rendben van. Update is jött már nem is egy hozzá.
-
kstcsk
tag
Eddig nem tapasztaltatok semmi negatív dolgot ami 1-2 hét alatt szembetűnő lehet?
Ennyi pénzért bestbuy gyanús... -
törölt tag
-
Ren Hoek
veterán
...de azért sikerült feléleszteni és nem lett féltégla, ugye? Majdnem nekiálltam én is ezalapján
... csak aztán rájöttem, hogy egyelőre semmi értelme rootolni. A rommal teljesen megvagyok elégedve, egyelőre egy crash/fagyás sem volt. Nekem eddig hibátlan. Másra eddig nem kellett root.
-
Minden okostelefont naponta kell tölteni.Akkor is ha nap végére 50% felett marad hisz a másnapot is ki kell bírnia.Nagy kamu hogy a sonyk 2-3 napokat bírnak erős használattal is.Ki az aki ezt elhiszi?
-
Ren Hoek
veterán
Nekem az 1 nap a lényeg. Este úgyis megy töltőre. Ha csak félig merül le, másnap akkor is ott a para, hogy napközben merül le....
Más: Amúgy kipróbáltam a jól megszokott Sleep As Android progival, ágymellé téve alvás közben. Sokkal érzékenyebbek a szenzorai mint Blade-nek, már nagyon apró mocorgásra is bejelez. (egymás mellé téve Blade vs Doge, szenzorteszten próbáltam) Kicsit így fura eredményeket adott
Mintha egész éjjel forgolódtam volna mint egy sültcsirke. Asszem a progi majd tanul, szóval második nap már egy normálisabb görbét kaptam.
-
bostone
addikt
Bármelyik telefonodat lemerítem 3 óra játékkal. A need for speed különben sem kíméli az erőforrásokat.
Hidd el nekem, ez több, mint elfogadható. Ahogy megjegyezték előtted, szolgáltatótól nem kapsz ennyi pénzért ennyit.
A felhasználói szokások bizonyára eltérnek. Én nem nézem mennyi időt tud egy készülék, ha szükségét érzem és van lehetőségem betolom a konnektorba (de van powerbankom is). -
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy kevés nyomogatás, bekapcsolt kopkop gesture wake, bekapcsolt wifi (mail-ek fb jön) mellett 96%-on vagyok még mindig. 5 napot ír ezzel a felhasználással. Abszolút elégedett vagyok idle+wifi teljesítménnyel
Itt a kijelző és a proci maxon fogyasztja a legtöbb áramot az tuti... amúgy a modern chipset nagyon jól takarékoskodik. (2 magos MTK-hoz viszonyítva tabletben, 4-es androiddal.. sokkal gyorsabban merült wifivel)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
tpeter77 #571 üzenetére
Na meg fullon volt járatva a kijelző. Le van írva a tesztben is, eléggé erős a max fényereje a kijelzőnek. Szerintem tök felesleges fullon járatni szobában mondjuk. Most 50%-on használom szobában, sötétben meg még kevesebb is elég. Persze kinek mi, de szerintem duplájára emelheti majdnem az üzemidőt.
Illetve kipróbáltam ezt az akksikimélő módot is a végén, szemre nem lett lassabb a teló. Igaz ilyenkor háttéradatot lekorlátozza rendesen. (Nekem olyankor jó is, amikor baromira nem akarok realtime melós email-eket kapni estefelé, vagy nem akarom hogy rámcsipogjanak chaten vicces cicás gif-ekkel)
-
Wesder
titán
Szerintetek ez a vas elbír egy 5.5" HD-kijelzőt?
-
Kvasir
tag
Csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy automatikusan bekonfigurálta magát a telefon?
-
Chebbie
tag
válasz
Ren Hoek #557 üzenetére
Én csak kipróbáltam, de nem használom, mert írták is és mondták is, hogy nagyon érzékeny, nem akarom, hogy valakit felhívjon nekem a tokba ha feloldja magát, így inkább kikapcsoltam mindent. A többi funkció számomra meg nem szükséges. Nálam szerintem az lehet a gond. hogy full fényerőn van állandóan a kijelző, de mit csináljak, így tudom csak élvezni a szép kijelző képét!
-
woodworm
veterán
Ugyanúgy felébred.
-
Ren Hoek
veterán
Erről jut eszembe... ti használjátok a gesture wake-t? Amikor két koppintás és felébred...
Ilyenkor gondolom jobban szívja az akksit, hogy a touch be van kapcsolva... Vagy nem szignifikáns a különbség?Ma kicsit kevesebbet nyomkerásztam és 73% még
Én meg leszek elégedve az akkuval... nem vagyok egy nagy smarfóner.
-
Chebbie
tag
Ez mennyire számít jó akkuidőnek? A kijelző teljes fényerőn van, mostanra merült le 15% alá.
Debilon: olyan 11-12 GB között
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest