- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Bármelyik telefonodat lemerítem 3 óra játékkal. A need for speed különben sem kíméli az erőforrásokat.
Hidd el nekem, ez több, mint elfogadható. Ahogy megjegyezték előtted, szolgáltatótól nem kapsz ennyi pénzért ennyit.
A felhasználói szokások bizonyára eltérnek. Én nem nézem mennyi időt tud egy készülék, ha szükségét érzem és van lehetőségem betolom a konnektorba (de van powerbankom is). -
bostone
addikt
Pár hozzászólással ezelőtt megjegyezték, hogy a készülék érintője pontatlan. Ez másnál is előfordul? Az érzékenysége megfelelő?
-
bostone
addikt
Kupon az eustock-ra? Milyen kupon? Hogyan?
-
bostone
addikt
Lehet, kár volt feltenni a kérdést.
A végén döntésképtelen leszek. -
bostone
addikt
Valóban rosszul tettem fel a kérdést.
Van nagytestvére az x5 pro-nak, ami szintén ár-érték bajnok esélyes?
A xiaomi redmi note 2, amivel szemezek megjelenése óta. Ajándéknak szánom, de felemás véleményekkel találkozni a fórumon. Sosem volt még kínai logóval ellátott telefonom az y300-at kivéve, de az nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, nem is ajánlottam senkinek. -
bostone
addikt
Hasonló árban, 32GB belsőtárral, 5,5-ös kijelzővel, legalább ilyen soc-vel létezik olyen csoda?
-
bostone
addikt
Ami a játékokat illeti, első keresésre ezt dobta fel.
Szerintem elég meggyőző.
A felbontás és az fps kérdéses ugyan, viszont használhatónak tűnik, vékony pénztárcával rendelkező hc gamer-eknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest