- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
radio100jozs #4993 üzenetére
root --> xposed --> gravitybox [LP]
---
Az Eustock-ról beszerzett készülékek amúgy valami Japánnak szánt adagból vannak, hogy nem lehet kikapcsolni a fényképezőnek a hangjait?
Aztán lehet, hogy csak én vagyok hülye és nem találtam, de ezt is egy spéci modullal tudtam csak kikapcsolni. Mo.-n vagyunk, itt senki nem akar szoknyák alá fotózni, főleg nem ezzel a kamerával...
-
törölt tag
Kedves Mindenki, kèrlek segítsetek megtalálni a hiba okát. Pár hete már van egy ilyen telefonom, de kezdettől fogva ez volt a gond: olykor nem is adott hangot a gyári hangokkal sem ha hívásom volt. Most már inkább csak nagyon rövid ideig szól, könnyű nem èszrevenni. Olyan fèl mpercet játszik le. Ezzel szembeb az èbresztő jól üzemel, .flac formátumot is lejátszana akármeddig. Válaszoitokat előre is köszönöm
-
radio100jozs
őstag
Érdekesség, hogy ha WIFi-n csatakozik a készülék, akkor a fel, és le adattöltést a WiFi ikonnál jelzi a készülék, viszont ha mobilnet adatforgalom van, akkor azt sehol nem jelzi ikon, azaz nincs a térerő jelzéseknél ilyen fel, le nyilacska az adatforgalom visszajelzésére.
-
darvinya
titán
válasz
radio100jozs #4989 üzenetére
-
DS39
nagyúr
a Biztonság / App permissions -ben le lehet tiltani egy-egy app hozzáférését mondjuk a helyadatokhoz, sms küldéshez, stb.
Ez nagyon jó funkció, de ha egy app pl minden indításkor / belépéskor csekkolná a helyadatokat, mindig kiírja toast message-ként a képernyőre hogy az app nem fér hozzá ehhez. Ki lehet ezt kapcsolni, hogy erről mindig értesítsen a rendszer engem? -
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #4988 üzenetére
Ó, megvan, kétszer koppintás, majd csúsztatás az ikonon, és akkor be is kapcsol a kamera.
-
radio100jozs
őstag
A zárolt képernyőn alul van három ikon.
Bal oldalon a telefon, középen a lakat, és jobb oldalon a kamera ikon. Ezek mire szolgálnak?Az LG Leonnál a kamera lényege az volt, ha azt nyomva tartva, majd elcsúsztatva, akkor bekapcsoltam vele a zárolt képernyőn is a kamerát, azaz nem kellett berajzolnom még a feloldó mintát, itt viszont akár merre próbálom koppintani, csúsztatni ezeket az ikonokat, ugyan úgy csak a feloldó minta jön be, és azt berajzolva az alap menükép fogad.
-
radio100jozs
őstag
Találtam egy bug-ot a készülékben. Az sms-ek beállításánál van az értesítési beállítások, ahol külön be kell állítani annak hangját. Itt hiába állítom a hangot az alapértelmezett értesítési hangra, az akkor is csak az eddig is beállítotton marad meg. Így aztán kikerestem, hogy mire állítottam be az alapértelmezett értesítések hangját, és azt kerestem ide is ki.
A beállításoknál meg még is kikapcsoltam a Gestore unlock funkciót, amit azért állítottam be, hogy két koppintásra is feloldódjon a képernyőzár, mert magától berezgett a készülék, ha a pl. a tokot ráhajtottam.
-
ksanc
őstag
válasz
bvberenike #4982 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy az akksik kapacitását alapvetően meghatározza a méretük. Vagyis nem fogsz másfélszer nagyobb kapacitású akksit kapni ugyanekkora méretben. Vagy ha igen, hát nem 2-3000Ft-nak megfelelő összegért.
E-bay: azért ne általánosítsunk. Némi józan paraszti ész kell és nem csak kínai cuccok vannak fent, ugye. Én is rendeltem egy Powerbank-et még vagy két-három éve, 10000mAh-ás kapacitással. Annyi is volt, 4-szer-5-ször simán feltöltöttem vele a telót. De az is igaz, hogy kiköpött ugyanezt a cuccot láttam fent 20000, sőt 30000mAh-ás kapacitással is reklámozva.
-
Ferike81
senior tag
válasz
nonsen5e #4983 üzenetére
Ez nem minden esetben igaz. Ha nem a legolcsóbb gagyi kacatot veszi az ember, akkor vannak egész jó dolgok is. Árban meg még a jobb minőségűek is olcsóbbak mint itthon. Én pl pont elemlámpát vettem, és az itthoni horgászboltban árult márkát pötyögtem be az e-bayn. Itthoni 22 ezres helyett 5800 pengőbe került, igaz egy hónapot vártam rá.
-
nonsen5e
veterán
válasz
bvberenike #4982 üzenetére
Ebay-en bármilyen technikai paraméterre rá kell számolni egy 0.5-ös szorzót. (0.X-et mindenképpen)
Haver is vett ájfón akksikat, aztán 1300 helyett 900-1000 felé tudnak. 1600 lumenes elemlámpa jó ha 600-at tud, stb.. -
bvberenike
újonc
Sziasztok!
Rendeltem ma egy dogge x5 pro-t. Kérdésem, hogy alap használat mellett (messenger, viber, facebook, zenehallgatás, telefonálás sms) mennyit bír az aksija. Netezés max 1óra egy nap míg üzeneteimet meglesem. Nézegettem, hogy pl. ebayen lehe venni, hozzá 3000mAh -es aksit. Érdemes beinvesztálni rá?
-
Kolty
aktív tag
"Az egész világon MINDEHOL te állod a visszajuttatás költségét, akár posta/futár akár személyesen viszed el."
Szerencsére nincs igazad.
Létezik bolt ahol van ugynevezett garanciafutár.Engem sokan lehurrognak mikor azt mondom, hogy jobban szeretek személyesen lakóhelyemen közel vásárolni mint neten.....
Másnak is van olyan gondja a telefonnal (sima x5), hogy mikor pl. eldugottabb helyről beszél nehezebben hall a másik fél, illetve folyamatosan hall (szintén a másik fél egy olyan ------c------c------c------c------c-----c hangot?
Olyan hang mint mikor pl rádióhoz közel van egy telefon és a rádiót hallgatva bezavarja a teló és ez hallatszik a rádió hangszóróján. -
radio100jozs
őstag
Köszönöm az infókat, sikerült is beállítanom. Tegnap csináltam napos képeket, de tényleg ez a gyenge láncszeme ennek a telefonnak, de ezt tudtam is, és számomra a kamera csak másodlagos egy telefon esetében, mert a fő, hogy sebességben, kijelző olvashatóságban, és amire használok egy okostelefont a napi élet során, arra működjön, és ez pont megfelelő, ilyen áron meg főnyeremény. Az akksia meg 2 napot simán bírja. Előtte LG Leon volt, de annak a leggyengébb az volt, hogy egy napot is alig bírt ki.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Okés, akkor most már legyetek szívesek befejezni az offolást. Köszönöm.
-
Black_Raven
veterán
Jó,akkor tegyük tisztába a dolgokat,Én nem egy hónapos vagy idősebb telóról beszéltem,hanem egy frissen futártól átvettről,tehát 0naposról amit nem vertek szét,csak nem akarna működni,ilyen esetben éppen vissza jöhetne a futár nem az én számlámra.Másadszor nem S7-re gondoltam én se,hanem a fórumtárs is irta pl Prestigió 30k-ért és hozzák viszik.A vásárlástól elállás pedig 14nap nem 8,Három napon belül köteles cserélni,nem javitani,3napon túl meg köteles javitani.A pénzt meg 30 napon belül köteles vissza adni.Ja és nyugodtan kibonthatod elállás előtt,csak nem lehet sérült/hiányos!
-
ksanc
őstag
válasz
Black_Raven #4967 üzenetére
Az egész világon MINDEHOL te állod a visszajuttatás költségét, akár posta/futár akár személyesen viszed el. A benzin/tömegközlekedés árát sem fizeti ki senki, ugye? Ha veszel egy cipőt/ruhát/akármit és bajod van vele, hívod a boltot, hogy azonnal jöjjenek érte?
Ez pontosan így van a netes rendelésnél is, annyi különbséggel, hogy 8 napon belül mindenféle indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, ha visszaviszed/visszaküldöd (bontatlanul!!) kötelesek szó nélkül visszafizetni az árát.
Ettől eltérni csak bizonyos súly/méret fölött szoktak, illetve akkor, ha a pl. gyártó a szuperbrand telóját olyan árréssel adta el neked (tudod, miért nyomják a drága telókat? Mert 20ezer forintos telón alig van profit. Na de 160ezernél már dörzsölhetik a kezüket a górék), hogy röhögve belefér, hogy ők intézik a garanciális szállítást is. Te pedig örülsz, hogy mekkora jófejek
Az, hogy hibás, pedig csak akkor derül ki, ha bevizsgálták. Egyébként baromi egyszerű: gondolkozz úgy, mintha te lennél a forgalmazó és a szervizháttér. Örömmmel azonnal kifizeted mindenkinek a hozzád eljuttatás költségét, ugye? Aztán mikor a 243. olyan készüléket fizetted, amin még a kalapács nyoma is látszik a vevő meg közli, hogy jaa, nem kéri a javítást, ottmaradhat, akkor elgondolkodsz, hogy biztosan jó-e ez így. -
Tézé81
tag
válasz
Nnna, hogy minden irónia nélkül tisztázzuk Drága Fórumtársam
Hogy egyértelmű legyen: tudom, hogy hogyan kell kezelni egy kapacitív érintő kijelzővel rendelkező készüléket. Samsung Galaxy Spicá-val kezdtem, tudhatod, hogy nem mai kiadás - közben ez kb. az ötödik vagy hatodik érintőképernyős telefonom, plusz átfutott a kezem alatt jó pár tablet is. Mind jó állapotban új gazdára talált, amikor cserére szántam el magam.
Tehát még egyszer: nem játszott közre semmilyen erős nyomkodás, nem vagyok debil, úgy simogattam ezt a ku*va telefont az üvegfólián keresztül, mint szűzlányok pi*áját még pár tíz évvel ezelőtt. Remélem kellően szabatos voltam és átjön a leírásából, hogy sorozatosan vagy hibás készülékhez vagy hibás kijelzőhöz jutottam. -
darvinya
titán
válasz
Ismerek tipust ahol jön futár és viszi/hozza Ingyen
Ennek az árát kifizeted.
-
Black_Raven
veterán
A két kijelző tuti ugyanaz,de biztos hogy nagyon belejátszott az izomból nyomkodás,mivel több helyen is szokták írni hogy tilos.De nekem az nem tetszik a garinál,hogy mire föl minekünk kell fizetni a szervízbe juttatást!Ha hibás akkor miért én fizetek.Ismerek tipust ahol jön futár és viszi/hozza Ingyen.Mivel nem te tehetsz róla hogy hibás.
-
Tézé81
tag
válasz
Black_Raven #4965 üzenetére
Hát szerintem a szerviz is csak abból a kijelző készletből dolgozik, amiből a gyárban raknak bele a telcsikbe
Ezt támasztja alá az is, hogy a csere kijelzőnek ugyan az lett a baja, mint a "gyárinak".
-
Black_Raven
veterán
Az első hibás volt/csikos/cseréltéka második/harmadik ugyanaz csak lcd cserés,de amint a fölötted lévő hsz mutatja nem a szerviz/teló volt a hibás.Csak félreérthető volt az első hsz,mert ha sorozatosan rossz telók jönnek sok a selejtes,de itt mint kiderült nem erről van szó./ez jó hír/Én valami tiszta fém/üveget akartam de dupla árat nem adok érte.Kina nekem nem játszik mert nem birok egy hónapot várni semmire+ha gond van még egy hónap?Olyan mobilt még nem találtak ki amire várok ennyit még akkor se ha fillérekbe kerül.Meg csiszolni kell még a kínai kiejtésemen is.De ezen segít az eustock...ha van mastercard.
-
Tézé81
tag
Pontosítok: egy hibás teló, + egy teló két hibás kijelzővel (ugyan azzal a hibával). Tehát a cirka egy hónapos vásárlást követően a harmadik utam a szervizbe (illetve hat út, mert oda-vissza hazáig). A telefont eddig nem volt sok alkalmam használni. Persze minden alkalommal újra belakni a telefont... És remegve vizsgálgatni, nem jött-e elő újra hiba. Én nem engedhetem meg magamnak, h bármikor rendeljek telefont kínából bármennyiért, és LCD cserének sem mernék nekiállni (főleg garis telefonon). Lehet így is eladni telefont, csak írják oda és akkor nem veszem meg. Ami mérvadó nálam: a Mobilaréna "Különösen ajánlott" címkéje. Lehet, hogy a Nekik küldött példány alaposan át lett nézve, mielőtt megkapták. Nem lottószelvényt vagy zsákbamacskát rendeltem. Abban az esetben nem háborodom fel, ha "Nem nyert" cetlit találok benne.
Hogy mennyire hibás a szerviz, azt nem tudom megítélni, nem értek hozzá. Velem kedvesek és segítőkészek voltak.
Kinek meddig terjed a türelme: első alkalommal egy szót sem szóltam, második alkalommal már morogtam magamban, a harmadiknál már erősen anyázok, mert igen csak úgy érzem, hogy át vagyok ba*va... És még akkor sem így lenne, ha nem egy hónapos lenne a telefon. -
bbazso
tag
válasz
Black_Raven #4956 üzenetére
Nem három hibás teló hanem egy teló 2 x hibásan javítva.
Erról nem az eustock tehet, hanem a szervíz.
Meg kell nézni ennyi pénzért máshol mit kap az ember.
Nekem 2db. x5 pro is van a családban. ( előtte már elnyúztam egy turbo-t meg egy dg550-t meg van egy THL t6 pro is tartaléknak ). Az enyémnek is csak olyan lcd baja volt amivel el lettem volna még évekig, de örültem hogy nem kínába kell visszaküldeni plusz 1,5 alatt vissza is jött.
Én csak eldobható telefonnak hívom őket, hiszen bármikor rendelek 1et kínából aprópénzért.,( bestbuy idén HOMTOM HT-7 12 ezerért) vagy rendelek bele alkatrészt és kicserélem pl a LCD-t.
-
Tézé81
tag
válasz
trebrona #4961 üzenetére
Hát, valamivel kellett volna, ja
Majd legközelebb... Csak rossz napom van, a telcsi basz*ta el az utóbbi pár napot. Ráadásul még rám verik, hogy "túl erősen nyomkodtam", de a szerviz sem vizsgálta, vagy vette észre, hanem jóindulatúan kicserélték és kétszer is... Bocs, rossz passzban vagyok, ilyenkor ölök
-
darvinya
titán
Minden telefonomat erőből nyomkodtam, hisz ez a kapacitív kijelző lényege
Hát pont nem.
Kapacitív érintő ujj töltetségére reagál, nem nyomásra.
Recesszív érintő ujj nyomására reagál.Ne csodálkoz, hogy tönkre megy.
Főleg középen, mivel ott hajlik meg legjobban a kijelző.
Minnél nagyobb annál jobban hajlik. -
Tézé81
tag
válasz
darvinya #4952 üzenetére
- Jah, valóban nem az, így látatlanban már én is rájöttem.
- De látszódott, csak abban bíztam, hogy elmúlik.
- Minden telefonomat erőből nyomkodtam, hisz ez a kapacitív kijelző lényege, az eddigiek bírták.Magyar Postára olyan rábízni bármilyen értékesebb cuccot, mintha az első járókelőt kérném meg, hogy vigye el helyettem a szervizbe (ez is személyes tapasztalat). Másrészt akkor plusz 4-5 napig nincs telefonom (jó esetben, ha el is jut és vissza is ér épségben).
Hozzáteszem, nem a szervizzel vagy az értékesítővel van problémám, nagyon segítőkészek, gyorsak és rugalmasak voltak a Wayteq szervizben! A telefon minősége kritikán aluli az én személyes tapasztalataim alapján (az árához képest is f*s).
-
Black_Raven
veterán
válasz
AlyrArkhon #4955 üzenetére
Köszi a választ,nem parázok csak "meglepődtem"a három hibás telón egy embernél,ilyennek szinte semmi esélye,de mégis van.Csak előre érdeklődtem hogyha belefutok egy ilyenbe,mi a leg-gyorsabb verzió.A honlapot elkezdtem olvasni és mintha 3napon belül hozzájuk kéne küldeni/az első sor után kiléptem/Amúgy én bízok az x5proban,szinte mindenki fényezi,a kamera nem érdekel,mert csak a jófogásra használom,minden másra ott a mastercard.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Black_Raven #4953 üzenetére
miért lenne gáz?
szerintem az eustock-tól rendelt telóknak a wayteq a magyar szervize, pesti címen (Ecseri úti metrómegálló) van átvevőpontjuk. ha gondod van, odaviszed/küldöd, onnan ők intézik, ha javítós, javitják, ha cserés, cserélik. Ha nem így lenne, vki majd kiigazít.Előre parázni meg sztem felesleges, az árához képest pláne, én sokkal gyengébb vasra számítottam, sokkal kisebb supporttal/közösségi támogatással. Az F1-hez még ötös sincs, vélhetően nem is lesz, ezen meg már néhányaknál portolt hatos futkos
-
Bl.Gyo.
őstag
régebben valaki csinált egy műszeres mérést itt képet is csinált róla, és a műszer 950mA körüli áramfelvételt mutatott a doogee x5 pro-ra kezdetekben aztán ez csökkent a töltés folyamán. nem tudom már ki és mikor. oda is írta az illető hogy "azért jó lett volna ha adnak mellé egy 1A-es töltőt" .
a foltos kijelzőkhöz annyit hozzá tennék, hogy van egy moto360 okosorám ami a mai napig 60 ezertől indul az ára újonan, és azon is alul 2 megvilágítási folt, ami azért látszik is. másik hogy egyik nap láttam egyik kollégámat nyomkodni a Sony telefonját előttem ülve a buszon, és pont ráláttam... azon szépen látszódott a bal oldalán egy fél centis függőleges fehér világos sáv a képernyő szélén... kb. 45°-ba láttam rá. a nagynevű gyártóknál is vannak ilyen problémák. ezek után simán elfogadom az x5-ösöm bal alsó sarkában a fényes foltot, méghozzá csak sötét képernyőnél látszik.
-
Black_Raven
veterán
Köszönöm szépen a biztatást,még egykét hsz,aztán visszamondom a rendelést/tegnap rendeltem az eustocktól/Apropó most hogyan van ez?kedden megkapom,és ha valami nem oké akkor az eustocknak kell vissza küldenem Szlovákiába??Bocs de még mobilt nem rendeltem webáruházból főleg nem "külföldről'.Nem is tudom a címet,és miért én fizetem a futárt/postát gariztatáskor??Valaki segitene elmondani hogy megy ez?PÜ-be is jó,ha itt gáz.Köszönöm
-
ksanc
őstag
Hát persze, és ugyanezt minden alkatrészre... lehetne, csak akkor nem ennyibe kerülne.
Mellesleg nem csak pénzkérdés egyébként, én egyszerűen nem vagyok hajlandó többet fizetni egy telefonért és ez is tudja azt, ami nekem kell.
Minőség; kedvenc példám: volt főnököm iPhone-ját én vittem kétszer garanciális szervízbe, harmadszor pedig egy kollégám. Tehát az iPhone egy szar, pfúj, soha többet, ingyen se'! Ugye?! -
Tézé81
tag
Félreértés ne essék, csodát én sem vártam. Nyilván nem a gazdagabbak vásárolnak ilyen telefont. Egyszerűen nem telik rá sajnos, hogy hetente elautózzak a szervízbe, a munkahelyemen sem nézik jó szemmel, ha folyton elkéredzkedek... Nonszensz, hogy egy hónapos telefonnál lassan betelik a jótállási jegy. Ha sok a selejt, keressenek egy jó kijelzőt, mielőtt beleteszik (teszteljék 2-3 napig, mert ennyi idő alatt jön elő a hiba).
-
DS39
nagyúr
Tanulópénz megvolt, soha többet Doogee.
jaja, inkább egy nem túl drága Samsung vagy LG, de az legalább össze van rakva rendesen.
ennek a kijelzője problémás (sok a selejt, én az elsőt szerencsére kicseréltettem jóra), de 3-4-szer kiveszed a flip tokból, és nyöszörög helyenként a hátlap. érződik, hogy az anyaghasználatra már nem nagyon figyeltek. mondjuk nagy csodákat, ezért az árért én nem vártam, a hw, és a tárhely/memória pedig megállja a helyét. -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #4945 üzenetére
Oldalra döntöd a telot, fehér csík jelenik meg a szélén.
-
-
pch
senior tag
válasz
Armagedown #4942 üzenetére
A duplakoppal wake up talán a gressure beállításolba van
-
Armagedown
őstag
válasz
radio100jozs #4941 üzenetére
Be lehet állítani a képernyőn, hogy az ablakok körbe haladjanak, azaz ha eljut a 3 ablak végére, akkor ismét az elejére lapozzon?
Másik launcher használatával megoldható.
A másik, hogy a hívás beállítás terén, lehetséges beállítani valahol, hogy a ki-/bekapcsoló gomb megnyomásával befejeződjön a hívás?
Beállítások - Kisegítő lehetőséget menüpontnál lesz
Még egy, hogy a kijelzőt aktívvá tenni csak a ki-bekapcsoló gombbal lehet, azaz nincs olyan, hogy a zárolt képernyőre kétszer koppintok?
Azt hiszem, a Gravityboxban van ilyen, ahhoz kell az Xposed framework -
radio100jozs
őstag
Sziasztok, megjött ma nekem is a futárral ez a telefon Doogee X5Pro. Elsőre minden rendben, sikerült mindent beállítani. Imádom benne, hogy "szűz" programok terén a telefon, és én pakolom fel azt ami kell. Már le is frissült az R12-es verzióra.
Ami kérdésem lenne:
Be lehet állítani a képernyőn, hogy az ablakok körbe haladjanak, azaz ha eljut a 3 ablak végére, akkor ismét az elejére lapozzon?
A másik, hogy a hívás beállítás terén, lehetséges beállítani valahol, hogy a ki-/bekapcsoló gomb megnyomásával befejeződjön a hívás?
Még egy, hogy a kijelzőt aktívvá tenni csak a ki-bekapcsoló gombbal lehet, azaz nincs olyan, hogy a zárolt képernyőre kétszer koppintok?
-
Armagedown
őstag
A Doogee X5Semnek már kezdni megadni magát a hangerő csökkentő gomb, nehezebben reagál
-
pch
senior tag
válasz
woodworm #4937 üzenetére
Nekem ilyen van amit (#4938) darvinya linkelt.
Amúgy működik mindegyikkel, csak tudni kell beállítani.
A zaza-ba van olyan beállítás amivel meg tudod adni mit raktál bele.
Mivel ez a fülhallgatóba megy és úgy működik, hogy az infra kódokat wav-á alakították amit lejátszanak csak simán ez a kis kütyübe meg annyi van, hogy egy vagy 2 infa van rákötve és az villogja le a "zenét"
Szóval olyan nincs, hogy nem megy...pch
-
Tézé81
tag
No most jutottam el odáig, hogy megállapítsam, ez a telefon egy kalap xar... Hányadik garanciális szervíz után lehet vissza követelni a telefon árát? Most jött elő a harmadik (!) kijelző hiba (először becsíkozódott (másik telefont kaptam), majd fényszivárgás (LCD csere, tegnap előtt mehettem érte), most estére ismét fényszivárgás. Elautózgattam így egy új telefon árát.
-
Soká
senior tag
válasz
woodworm #4923 üzenetére
"Meg lehet próbálni kikapcsolni a jelszókérést, hogy úgy kapcsolódik-e."
Hát, nem tudom, mi jelentette a megoldást, de kikapcsoltam a jelszókérést a routeren, a telefon rögtön kapcsolódott, aztán visszakapcsoltam a WPA/WPA2-t, a telefonban töröltem a kapcsolatot, újraépítettem és most működik a jelszóval!!! NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK a jótanácsokat. Azt szinte biztosra merem írni, hogy nem a hibás jelszó volt a probléma oka, annyira nem lehetek vak.
-
Castell
aktív tag
Üdv mki,
Meg tudja esetleg nekem mondani, hogy a kamera képes beolvasni a QR kódokat? Elsősorban a sárga csekken lévő méret érdekelne.
Köszönöm
-
Soká
senior tag
Azt kizártnak nevezhetjük, hogy a jelszót rosszul tudom, mert mondom, a saját telefonomnál töröltem a kapcsolatot, majd újra létrehoztam sikerrel. Ha az egyik telón sikerül bepötyögni a jelszót, akkor elvileg az új készüléken is. Ráadásul kipipáltam a jelszó megmutatását tehát látom mit írok be. (nincs benne téveszthető nulla és nagy Ó betű, stb....)
A wifinél pedig hol azt írja ki, hogy "Kapcsolódva" hol azt, hogy "azonosítási probléma" (de töredékidőre sem tudtam kapcsolódni vele, tehát nem az van, hogy időnként szétkapcsol.
Szárnyacska router problémája nem zárható ki, de ehhez végkép nem értek... A router egy TP-LINK TL-WR841N és kétségtelen, hogy lóg rajta vagy 10-12 eszköz. És mióta megvan azóta összesen vagy 20 eszközön kapcsolódtak hozzá összesen. Ha ez limitált dolog, akkor elképzelhető, hogy ez a gond. De most kikapcsoltattam az összes gyerekkel a wifit, így sem tudom jobb belátásra bírni a Doogee-t.
Kicsit bosszant, mert holnap elutazunk és a lányom (meg én is) beleélte magát, hogy már működni fog az új telefonja... -
woodworm
veterán
A jelszó hibás begépelése könnyen kiszúrható, a nagy ujjam miatt én mindig bekapcsolt megjelenítéssel írom be. Lehet chipset ütközés is, vannak hasonló esetek, mintha visszább is írt volna valaki ilyesmit.
Meg lehet próbálni kikapcsolni a jelszókérést, hogy úgy kapcsolódik-e. Ha nem elérhető másik router, helyette lehet hotspotra állítani egy telefont és arra csatlakozni. -
szárnyacska
tag
Lehet a routered wifie nem bírja el túl sok eszköz van rajta.
Vagy mégis van mac szűrésed (csak megjegyzem frissítés után megváltozhat a cím).
Vagy nem jól írtad be a jelszót, ha ezek jók akkor teszteld másik eszközön a telcsit.
Érdekesek ezek a kínai cuccok am mikor a lányom Navon típusú telefonja csatlakozott a Tplink routerra a Lenovot ledobta a router... -
Soká
senior tag
Sziasztok! ma vettem a lányomnak egy X5 Pro-t és tudtam, hogy előbb-utóbb kérdeznem kell majd, de nem gondoltam, hogy még a wifis kapcsolódásig sem jutok el...
A wifis jelszónak jónak kell lennie (a saját telómon újra állítottam a wifit és az működik) Azt írja ki a wifinél, hogy: "azonosítási probléma"Internet nélkül értelemszerűen semmit nem lehet beállítani. Van benne 1 SIM kártya és egy SD kártya. A wifinken a jelszón kívül nincs más korlátozás. Köszönöm, ha van ötletetek!
-
ksanc
őstag
válasz
Bl.Gyo. #4911 üzenetére
Hát nézd, akkor te nézted be, mert kizárt dolog, hogy 500=2000
Nem tölthetik fel ugyanannyi idő alatt...
Esetleg még a valós töltöttség rondíthat a képbe, a kijelzett érték az ugye mindig becsült.
De biztos lehetsz benne, hogy egy 2A-es töltővel hamarabb feltölt, mint egy 500mA-essel. Ha nem, akkor nem 2A-t ad le. Vagy az 500mA-es ad le sokkal többet
Persze ha a 2A-es ronda négyszögjelet ad, az 500mA-es meg stabil szinuszt, az is számíthat. De részemről túltárgyaltuk a témát -
Bl.Gyo.
őstag
pedig a huawei nem egy no name márka, de a töltőjére 5V - 2A van írva. akkor már a nagy gyártóknak se lehet hinni amit rá írnak?! egyébként ez egy mobile hotspot töltője volt amibe egy 3000mAh-es akku volt.
pontosan ilyen:
a kép címe: 5V-2A-USB-Quick-Travel-Charger-Adapter-EU-Plug-For-Huawei-Ascend-P6
-
Bl.Gyo.
őstag
köszi a válaszokat!
eddig egy huawei 2A-essel töltöttem, majd kipróbáltam a motorola 500mA-esét direkt hogy megnézzem mennyivel tölti hosszabb ideig, és meglepődtem, mert ugyan annyi ideig töltötte mind a 2-vel (1.5-2 óra). régebben rá is kérdeztem itt hogy hogy lehet ez, de nem jött válasz.
-
pch
senior tag
Zaza remote-t próbálta már valaki doogee-vel?
pch
-
ksanc
őstag
válasz
Bl.Gyo. #4900 üzenetére
Hosszú távon inkább pozitív a hatása, a kisebb töltőáram általában hosszabb élettartamot jelent. Persze a töltési idő több.
Egyébként töltheted 100A-es ipari állattal is, az elektronika úgysem viszi 1A fölé. Vagy max. 2, nem néztem még, mekkora a max. töltőáram az X5Pro-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest