- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
radio100jozs #5342 üzenetére
Érdekes téma.
Az előfizetés adatkapcsolata simán működik a rom alapértelmezett telenoros apn-jével. Ez a régebbi romokban nem volt jó, csak a telenor beállító üzenete után. Factory reset után ma már nincs ilyen.
A feltöltőkártyás nethez viszont nem jó ez az apn beállítás, viszont nem is küld jót, kézzel kell beállítani a telenor oldala alapján. -
boxfan
tag
válasz
Igen,mindkettőről megy a net.Egyesben Vodka,kettesben magenta van.Valószínü apn beállításod rossz.
-
goop
őstag
válasz
Mindegy melyiket hova teszed, kezel mindkettő mindent. Kérd le a beállításokat a telenor onlineról, és jó lesz.
Ill. figyelj oda, mert ha jól rémlik ha a mobil adatkapcsolat beállításokban állítod át, akkor ismét be kell kapcsolni a mobil adatot. Ha a sim beállításokban állítod, ott nem kell. -
goop
őstag
válasz
radio100jozs #5295 üzenetére
Jó. Szerinted. Szerintem meg nem, nem egyezik a véleményünk. Pont.
-
goop
őstag
válasz
radio100jozs #5281 üzenetére
Már miért ne lehetne, hogy a 4G elérhető, de csak 3G van a telefon? Olyanok a vételi viszonyok, hogy a 3G stabilabb.
-
pch
senior tag
válasz
radio100jozs #5277 üzenetére
Mivel 4G-n nem mehet csak adatkapcsolat így jó hogy visszavált 3G re mikor beszélsz....
pch
-
goop
őstag
válasz
radio100jozs #5277 üzenetére
Miért gondolod, hogy bug? Nagy betűvel írja, hogy mi az ami elérhető, kis betűvel azt amin van.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #5275 üzenetére
Indítottam egy hívást, akkor lement 3G-re a nagy kijelzés is az antennajel előtt, és a hívás végén vissza is állt 4G-re, és így szinkronba került, hogy 4G van az antennajel felett is, és a jelinformációnál is LTE van már írva a beállításoknál.
Hát érdekes bug a készülékben.
-
Ferike81
senior tag
válasz
radio100jozs #5203 üzenetére
+ ütős akksi, ez 2-3 napot is kibír netezés+GPS, alkalmazások+telefonálással.
Azért ez így egyben nem igaz. 2-3 napot kibír telefonálással, de a nagy kijelző miatt a netezés és az alkalmazások szívják ám rendesen. A GPS még akkor is meríti ha nem megy navigáció, csak a helymeghatározás be van kapcsolva. De ez minden telónál így van. Így sokat nyomogatva azért az egy nap megvan, de nem 2-3. Nem kötekedés miatt írtam le, csak nehogy azt gondolja valaki, hogy ezzel 3 napig fog navigálni töltés nélkül. -
nonsen5e
veterán
válasz
radio100jozs #4993 üzenetére
root --> xposed --> gravitybox [LP]
---
Az Eustock-ról beszerzett készülékek amúgy valami Japánnak szánt adagból vannak, hogy nem lehet kikapcsolni a fényképezőnek a hangjait?
Aztán lehet, hogy csak én vagyok hülye és nem találtam, de ezt is egy spéci modullal tudtam csak kikapcsolni. Mo.-n vagyunk, itt senki nem akar szoknyák alá fotózni, főleg nem ezzel a kamerával...
-
darvinya
titán
válasz
radio100jozs #4989 üzenetére
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #4988 üzenetére
Ó, megvan, kétszer koppintás, majd csúsztatás az ikonon, és akkor be is kapcsol a kamera.
-
Armagedown
őstag
válasz
radio100jozs #4941 üzenetére
Be lehet állítani a képernyőn, hogy az ablakok körbe haladjanak, azaz ha eljut a 3 ablak végére, akkor ismét az elejére lapozzon?
Másik launcher használatával megoldható.
A másik, hogy a hívás beállítás terén, lehetséges beállítani valahol, hogy a ki-/bekapcsoló gomb megnyomásával befejeződjön a hívás?
Beállítások - Kisegítő lehetőséget menüpontnál lesz
Még egy, hogy a kijelzőt aktívvá tenni csak a ki-bekapcsoló gombbal lehet, azaz nincs olyan, hogy a zárolt képernyőre kétszer koppintok?
Azt hiszem, a Gravityboxban van ilyen, ahhoz kell az Xposed framework
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest