- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #5498 üzenetére
FB azért olyan lassú, mert minden sz…rt is betölt mellé, pl: helyzeted, stb.
szárnyacska
Gyenge minőségű mikrofon van benne, és azt is képesek rosszul berakni.
Valencia-mon ezt már megcsináltam, dehogy ezt a szerviz megcsinálja, kétlem. -
szárnyacska
tag
válasz
AlyrArkhon #5476 üzenetére
Szia nálam mindkét probléma fen áll-ált mic level10- ig fel huzam 250 re a sip értékeket level6-ig csak a value értékeit de így sem beszélhetek nagy változásról a hangszóró hangosabb lett . Nyilván munkakörnyezet is befolyásolja de otthonról sem mondható hangosnak a mikrofonja,sokszor kérik beszéljek hangosabban
. Ha van ötleted szívesen kipróbálnám kicsit égő kiabálni a telefonba...
-
Black_Raven
veterán
Én arra lennék kiváncsi,hogy ami az x5próban a 2400-as mennyi lehet,mert az előző telómban a 2000-es jobban birta a strapát.
darvinya:azért raktam fel az O.minit is mert a sima nem volt jó a lassitott nettel.A fb-re nem lehet képet felrakni vele +olyan lassan tölt be hogy kinő a hajam mire lesz valami.. -
guyver
senior tag
Az a 3100mah akku nem valós. A feedback alapján vannak akik csak bele tették a telóba, működik, 5 csillag, de akik megmérték a kapacitást, azok 2000mah-t írtak valósnak.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #5495 üzenetére
Lassított net mellett simán használható Opera(nem mini) bekapcsolt adatforgalom csökkentővel.
-
Black_Raven
veterán
válasz
hzsolee #5491 üzenetére
Szia.Tedd föl az Operát is,és akkor tudsz képet is feltölteni.Nekem is kettő van
olphin és Opera,de most az OPera mini is,mert lassitott netnél csak az működik jól.Minden böngészővel nem lehet képet feltölteni a fórumbaÉn is gyakoroltam vele sokat mire összejött hogy melyik a legjobb nekem.A firefox egyébként jó,de csak videóletöltésre használom,mert azt meg a többi nem akarja a flsh miatt.
-
kovacska2000
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a teló alapvetően a külső sd-re pakolja az appokat, amit én nagyon nem szeretnék, így a tárhely menüben át is állítottam a telefon memóriájára az alapértelmezett írási lemezt, ami nagyon remélem hogy segíteni fog a problémán, viszont az a gond, hogy az sd-re pakolt appokat nem tudom áthelyezni a rendszermemóriába.
Van erre valami megoldás? -
ferni
őstag
Én Chromeot használok,ha meg valami Flash cucc kéne és nem az igazi Chromeon, akkor előkapom a Dolphin Browsert.
-
mzso
veterán
Másnak is recsegős az X5 pro hangszórója. (Normál telefonálásnál nem kihangosítottnál)
-
AlyrArkhon
senior tag
Helyben vagyunk
Azon a képen, amit betettél, a Sip helyett válaszd a Mic-et, és az értéket (Value is:x) ahol most nulla van, tedd minél magasabbra az alsó szinteken, legalább 200 fölé. Előbb írd fel, mit változtatsz. Ha kész, legalább az alsó 5-6 szint, inditsd ujra a telót és mehet egy teszthívás, alacsony-közepes hangerő mellett is jónak kell lennie.tariattila: nem, nem mindegy, hogy egy doogee-ra érkező hívást nem hallok jól, ami egy akármilyen telefonról jött, vagy egy akármilyen telefonra jövő hívást nem hallok jól, ami doogee készülékről lett indítva - miközben minden más készülékkel jók az értékek. Mindkét esetben a doogeet kell matatni, csak épp egész máshol
Az elsőnél a hangszóróknál, a második esetben a mikrofonoknál.
-
Kolty
aktív tag
válasz
Black_Raven #5474 üzenetére
Jah, félreértetted. Az asszonynak van a Dooge és én nem hallom.
Mindegy, h ő hív vagy én hívom. Ezért kértem a mikrofon felülvizsgálását.Illetve lafogott a gyári kábel szar volt az usb.je. Hol érintkezett, hol nem.
Megírtam nekik ezt is. erre küldtek egy jó kábelt meg megírták, h átforrasztották a csatlakozót a következő ilyen javítás fizetős -
tariattila
veterán
válasz
AlyrArkhon #5470 üzenetére
az nem mindegy melyik oldalról indították a hívást?
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Bl.Gyo. #5466 üzenetére
Most akkor tisztazzuk már, mi is a probléma :-) egy doogee telefonRA beérkező összes hívásnál gyenge a hívó hangja (ez esetben hangszorokat matatunk) vagy egy doogeeRÓL indított hívás halk a másik oldalon, ez esetben a mikrofonokat birizgáljuk. Lehet, hogy en ertettem felre, de nekem ugy tunt, itt az utobbi a helyzet.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hat az alapjan amit Te is linkeltel. Mondjuk az a mikrofonra vonatkozik, a beszedhangszorohoz (ami neked kell) azt hiszem nem nyultam, az jo. De arra is van beallitas, csak nem tudom mi, de emlekszem volt rola szo itt. Valaki emlekszik, ossza meg pls. Lehet benne van a "összefoglalo" ban is. Felul le tudod nyitni ott kell lennie, nezd at.
-
darvinya
titán
Mivel saját topikom nem pörög, viszont itt is felröppent anomáliák, ezért írok.
Minap telefonálás közben észre vettem, hogy kattog valami.
Hívás közben elemeltem a fülemtől és látom, hogy aktív a kamera és a kattogás a fókuszálás.Gyanakszom Play áruház csinálja a gondot, mert amióta v6.5 lett, azóta maga áruház sokszor kifagyott.
Tegnap frissült v6.7-re, s remélem nem lesz több anomália. -
123xyz
aktív tag
válasz
junkpod #5457 üzenetére
Hívás közbeni fagyást még én sem tapasztaltam. De volt már leállás - az eddigi 3 hónap használat során összesen 4 alkalommal indult újra az Android. 1-szer zenehallgatás + facebookozás (mobilnettel) közben, volt még egy amikor zenehallgatásnál, kettőre meg már nem emlékszem pontosan. Mindenesetre valami biztos van a háttérben, akár a telepített programok miatt, ami néha összeakad.
Viszont az utóbbi időben nekem az fordul elő egyre gyakrabban, hogy az érintő képernyőn leáll az érzékelés. Konkrétan azt veszem észre, hogy hirtelen nem nagyon reagál semmit, hiába nyomkodom, aztán ilyenkor ha lezárom a kijelzőt, majd feloldom, akkor ismét tökéletes minden. Lövésem sincs, mi okozhatja ezt, nagyon random módon jön elő, pedig alapvetően nincs baja a kijelzőnek...
-
Kolty
aktív tag
válasz
AlyrArkhon #5461 üzenetére
"nem állíthat ilyen tág határokon"
-
AlyrArkhon
senior tag
mintha azt olvastam volna vhol, hogy a 'Mic' érték nem a _hangerő_, hanem az érzékenység. Amennyiben ez így van, akkor tegyél egy próbát azzal, hogy a felső értéket (amit 0-255 között lehet állítani) tedd level 0 és 6 között mind 255-re (aztán ha hangosnak találnak a hívottak, vehetsz le belőle), az alsó (0 és 160 közötti) értékeket meg ne piszkáld el. (nálam az standard 128)
ja és állítás után csinálj egy restartot is!
-
Kolty
aktív tag
Tudná valaki ugyanezt a beállításokat megmutatni sima X5.höz?
[link]
Sajna sima x5 nél bár bejön a szervíz menü, de nem állíthat ilyen tág határokon.
Visszaküldte a készüléket a szervíz, de sajnos még mindig nem hallom mit mond az asszony -
junkpod
veterán
Nem tapasztalt meg senki hívás közbeni ujraindulast? Nekünk egyre gyakoribb ez.
-
ksanc
őstag
válasz
janesart #5452 üzenetére
Én eddig az összes okostelómat Kínából rendeltem, ez az első, amit itthon vettem, mert jobban megéri.
Szóval jelenleg még Kínából sem kapsz ennél jobbat ennyiért, pláne ha az itthoni garanciát és a támogatottságot is nézzük.
Ha hozzácsapsz még egy tízest, akkor már más a helyzet, de ennyiért szerintem ez a legjobb választás. -
PistiSan
addikt
válasz
csornijcuppo #5450 üzenetére
Szia, nekem csak xposed és gravitybox párossal sikerült ezt megvalósítani.
Root kell hozzá. -
janesart
tag
-
ferni
őstag
válasz
janesart #5452 üzenetére
26.990ért újonnan garisan jobbat nem igen lehet kapni sztem.
Ha többet szánsz rá lehet, de ennyiért nagyon jó vêtel.Én használom egy ideje a telót, nem tudok rá sok rosszat mondani, ennyi pénzt megér.
Most a Vernee Thor lehet êrdekes mêg, de arról mêg olyan sok infónk sincs, mert most jött csak ki ês az már 39.990.
-
janesart
tag
Tudtok ar ertek aranyban jobb telot mint az x5 pro?
-
csornijcuppo
csendes tag
Sziasztok!
Van a X5PRO Lollipopra közvetlenül működő adatkapcsolat-, gps kapcsoló widget?
Ha igen milyen néven? -
TRob1
veterán
válasz
AlyrArkhon #5448 üzenetére
Bezony.
-
TRob1
veterán
válasz
kovacska2000 #5445 üzenetére
Widgetek/Modulok között nincs olyan hogy Névjegyek?!?
Nálam van, igaz én semmit nem használok ami alapból van rajta, más a Launcher, más a Névjegyek/Tárcsázó... De sztem ez alapból is ott van. -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
kovacska2000 #5445 üzenetére
nálam (DW-re cserélt tárcsázó és gmail-es cimtár mellett): megnyitom a névjegyet hosszutapival, a jobb felső részén három ikon: csillag (kedvenc), ceruza (szerkesztés) és 3 pont függőlegesen. Ez utóbbiban az alábbi menüpontok vannak: törlés, megosztás, helyezze el kezdőképernyőn.
a sim-es számoknál nincs a harmadik menüpont!
-
kovacska2000
csendes tag
Sziasztok!
Már megint én
Van lehetőség arra hogy kihelyezzek egy névjegyet a főképernyőre?
Eddig nem sikerült rájönni, megnyitottam a névjegyet, és sehol sem találom az erre utaló jelet. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
markhun12345 #5441 üzenetére
evvel kapcs.-ba énis kérdeztem itt, de senki nem válaszolt. 14.49 euro sok (4600ft). ha jól emlékszem aliexpress-en olyan 6-8 dollár körül van (2200ft) ugyan ez.
én lehet rendelek egyet, legrosszabb esetben a gyári akkuéval egyenlő a teljesítménye, szóval pénzt azt nem dobom ki... úgyis akartam venni egy tartalék akkut.
de előtte megvárom az X5 max teló tesztjét valahol, legfőképpen a kamerája érdekel: ha jó nem veszek akkut, veszek x5 max-ot, ha ugyanolyan rossz akkor csak akkut veszek...
-
Ferike81
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy eltűnt kb. 300 telefonszám. Mindenhol megnéztem semmi. Aztán kivettem és visszatettem a simkártyát, utána lassan 30-40 darabjával visszajött mind. A lábamból kiszaladt az erő. Lényeg, hogy megvan, de mitől volt ez? A számok a gmail-en vannak.
-
goop
őstag
válasz
Black_Raven #5437 üzenetére
Aha, tehát nincs is ilyen jelenleg.
Jó. Én tuti nem cserélek, bőven jó ez a telefon, 5.1-es androiddal is. -
goop
őstag
válasz
Black_Raven #5434 üzenetére
Az milyen? Én csak X5 max-ot látok, de az erős visszalépés lenne, a 6.0 android ellenére ...
-
kovacska2000
csendes tag
válasz
AlyrArkhon #5432 üzenetére
Köszi.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
kovacska2000 #5431 üzenetére
jobbra huzod, következő fül a hardware (TheMonster verziójában: MTK)
-
kovacska2000
csendes tag
Sziasztok!
ÉN is vettem egy ilyen telót, viszont az a problémám hogy az Mtk engineering módban nem találom az audióbeállításokat, csak a connectivity és a telephony jelenik meg, de ezen belül nincs hardvare test, csak a különböző mobilnethez és a simhez kapcsolódó dolgokat lehet állítgatni.
Vkinek vmi ötlet hogy hol tudnék körülnézni? -
szaboknak
aktív tag
Újabb hír a frissítésről [kép]
-
HungaroDrone
csendes tag
válasz
AlyrArkhon #5416 üzenetére
Azért a Link2SD nem csak linkelésre jó. A legjobb alkalmazás szerintem system app-ok törlésére, jegelésére, telepített alkalmazások rendszerbe integrálására, megosztására, Dalvik cache, és alkalmazás-gyorsító törlésére, stb Szóval igazi svájci bicska, csak tudni kell használni
Különben a FlickAir-féle romban nincs is Link2SD, max a fotón látszik.
-
pch
senior tag
Valakinek jött már frissítés r15-re?
Vagy ne is várjam?pch
-
woodworm
veterán
Úgy látszik, hogy vegyesen érkeznek a szállítmányok, a tegnap érkezett telón R14 volt csak.
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
HungaroDrone #5414 üzenetére
csípem a srác romjait, az F1-en volt értelme, a vodafoson egyenesen életmentő volt, de valaki mesélje el, mi értelme van a 2/16 mellett a link2sd-nek? hátha csak én nem jöttem rá...
-
mzso
veterán
Ilyen jellegű flip tokból látott már valaki függőlegesen nyíló verziót?
Lényeges lenne hogy ilyen bepattintós legyen és ne olyan ragasztós szerencsétlenségek amiket látok. (ránézésre kontár módon vágott led/kamera lyukakkal) Az tuti nem tart ki ha oldalt repül, meg eleve nem védi annyira a sarkakat.
-
HungaroDrone
csendes tag
X5 Pro R15 ROM (recovery install)
Ha valakit esetleg érdekel...
-
Kolty
aktív tag
Az usb dugója miénknek is kukába való.
Már újonnan se lehetett bedugni rendesen. Nem is foglalkoztunk vele. Másikkal töltjük. -
FRENK1988
veterán
akinek volt az eustocknál (wayteq) annál a visszaküldésért fizetni kell-e?
-
janesart
tag
válasz
darvinya #5407 üzenetére
Nekem mindig kitágult, a mikro usb kábel része, hiába nyomtam össze a fém részt egy darabig, jól szorult de ujra és ujra kilazult,kitágult és lötyögött és ha tőltés közben nyomkodtam sokszor isesett magátol, ami meglehetősen bosszantott.
Utánnaérdeklődtem, a Wayteq elküldte a telóm külsős szervíznek mert az usb-t ők nem tudták javítani szóval a héten jön vissza a wayteqhez és utána küldik az edigitálnak. remélem megoldódik ez a fagyás, lassulás probléma is. -
janesart
tag
válasz
darvinya #5399 üzenetére
Mibol gondolod hogy hibasan kaptam?
Remelem szervizelik mert a mikro usb csatlakozo is magatol kiesett olyan laza volt mar a vegen es mergembe oszebb nyomtam az usb femhazat es utanna nehezebben ment bele es ez utan nem toltott. Kerdes hogy ha eszreveszik lehet nem szervizelik?
Bar akkor szerintem mar visszakuldtek volna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest