- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Black_Raven #5998 üzenetére
Sikeres fizetés a bankom is megerősítette, csak a rendelés feldolgozására várok még ugye. Ez pár nap, amint megerősítették e-mail-ben onnantól ketyeg az 1 hónap vagy remélem kevesebb lesz.
Ha megérkezett, írok persze!
Áhh, én az EU raktárig nem tudok várni! Oda is mire megérkezik 1-2 hónap (addigra meg már megkapom Kínából) azt lehet nem is lesz sokkal olcsóbb úgy se, garancia erre is lesz csak az körülményes. Nem tudom EU-s dolgoknál (más EU-s országból rendelve) a garanciáztatás hogy megy.
-
woodworm
veterán
válasz
Black_Raven #5996 üzenetére
Félreértelmezel, mert véletlenül sem ilyen hibáról beszéltem.
De ez olyan, mint a kamera, van akit zavar, van akit nem. A kamera hidegen hagy, ezzel nem vagyok kibékülve. -
Black_Raven
veterán
Kipróbáltam 2 újjam egymás mellett egyszere ütöm le, írja mindkét betüt.A 2 újjas érzékelés lehetne 5 mivel teszt szerint öt van megadva, csak kettőt érzékel.Meg a 2 kicsit elavult már.
-
Bl.Gyo.
őstag
Tudom hogyan működik rendeltem már pár készüléket, de csak akkor ha megfogják jön az ÁFA és Vám kezelés! A sima X5-ösömet pl nem fogták meg, és egy árva extra forintot sem kellet fizetnem, CSAK a készüléket fizettem ki a weboldalon ugye (17.000 Ft)! Az X5 Pro-mat megfogták, amire 23 ezret fizettem a weboldalon, és az egésszel 30 ezerre jött ki totál, és a kezembe is került!
Már meg is rendeltem, ez is 23 ezer lett, és szerencsétlenebb esetben 30-ra fog kijönni ugyan úgy, nekem simán megéri így is)!
Ez most hétvégén jelenhetett meg, mert csak 9 rendelés érkezett eddig rá, ebből kifolyólag remélem hamar postázzák. De várom már!
-
DS39
nagyúr
válasz
woodworm #5988 üzenetére
két ujj közelségére csak egyet érzékel, ez valóban gyenge pont, de kb. minden olcsó telefonnak sajátja ez, régebben volt egy Huawei Y200-am, az is hasonló volt.
egyébként a következő telóm, bármelyik is lesz, tuti olyat veszek, hogy 4-5 ujj egyszerre érintését tudja érzékelni, vannak alkalmazások, játékok főleg, ahol jól jönne.
(#5992) woodworm: jó hát az egy LG, ez meg egy Doogee
viszont azon az LG-n ha jól emlékszem alig van tárhely, és ram. -
woodworm
veterán
válasz
Black_Raven #5990 üzenetére
Az engineering menüben nézd meg, hogy mennyire közel engedi egymáshoz a két pontot. Élőben nincs ennyire kikényszerítve, de érzékelhető a probléma.
Próbálok nagyobb bill. használni, de így is figyelni kell, hogy pont a közepére nyomjak. Amint gyorsítok a tempón, azonnal megbosszulja magát. Egyébként valóban nagyok az ujjaim, de az említett lg-n nem jelentkezett ilyen élesen a kisebb kijelző ellenére sem. -
Black_Raven
veterán
válasz
woodworm #5988 üzenetére
Most hogy írtad kipróbáltam a kicsinyít/nagyitást de semmi,tökéletes.A bill.-t végig néztem, de az is ok.Az sem mindegy melyik bill.t használod nekem a google pont jó, de pl. a Go a sűrübb kiosztás miatt túl kicsi betü klaviatúrát ad, és ha v.kinek vastagabb az újja akkor van hogy 2betűt is nyom egyszerre..Persze attól hogy az én érintőm jó, másé lehet hogy nem 100%.Nekem az akksi kb 20%- kal gyengébb, mint itt szoktak írni.Ez van hogyha az ember olcsó kinai telót vesz, legközelebb majd veszünk S7-et és megszünnek az ilyen gondjaink.(csak birjuk kifizetni)
-
Bl.Gyo.
őstag
YESS!
[X5 Max Pro]
-
woodworm
veterán
(#5984) DarthFader
Régebbi telefonokkal már nem tudom real time összehasonlítani, de az LG65 mellett bizony fapadosnak érződik. Gépelésnél sokszor vét egymás melletti betűkkel, mintha egy kisebb kijelző mátrixát húzták volna szét. Ill. kicsinyítéskor kell vigyázni, hogy ne húzzam közel az ujjaimat. -
Black_Raven
veterán
Nem tudom, nekem volt 3napig 535, de az mindenbe belépett, ha söpörni, simitani vagy bármit csinálni az első érintésre bement ha volt ott valami.Egy órát szenvedtem vele, kinlódjon akinek 2anyja van felkiáltással bevágtam a fiókba,harmadik napon eladtam, többé nem használtam.
-
DS39
nagyúr
válasz
Black_Raven #5984 üzenetére
az R11-gyel még furán félre érzékelt szvsz, de az R14-nél már jó.
az 535-ös Lumia szerintem alul érzékelt, én anno próbáltam egy MM-ban, összevetve egy 630-cal, hát az 535 nagyon rossz, majdnem úgy kell nyomni, mintha rezisztív lenne a kijelzője, míg a 630-at csak "simogatni" kellett.
ahogy ezt az X5 Pro-t is a frissítés óta. -
Black_Raven
veterán
Az x5pro érintője miért rossz?Az enyém teljesen jó, semmivel nem rosszabb mint más telóké.Ez nem x6pro, mert az tényleg sz@r, kb olyan mint a lumia 535, de az sem igaz mert az 535 "csak" túl érzékeny.
-
ksanc
őstag
válasz
darvinya #5980 üzenetére
Az első találkozásom a Windows Phone-al egy Lumia 520-as képében történt. Ugye megegyezhetünk, hogy az nem a csúcskategória?
Meg kell mondjam, nekem pozitív csalódás voltOlyan usernek, aki hallani sem akar semmiféle mókolásról és kizárólag csak használni szeretné az eszközét, annak szerintem tökéletes lehet egy Windows Phone.
Persze amikor pl. mondjuk a névjegyeket szerettem volna kiszedni belőle, az párszor "odab****m, hogy nyekken" állapotokat idézett elő, de egyébként szerintem jól kitalált rendszer. -
szárnyacska
tag
Szia kollégámnak van egyszerű mint a faék neki tetszik.
Mutatta a képeket amiket csinált így ránézésre jobbnak tűnt mint a x5p képei,jó ezt azért szvsz nem nehéz túlszárnyalni.De ezzel majdnem el is mondtam ami tetszett benne, kevesebb belső tárhely kevesebb ram nyilván más op miatt nem feltétlen észrevehető átlag usernek,egyszerűen használható telefon.
Kinek mire van igénye. -
Kolty
aktív tag
Mennyivel gyengébb egy Lumia 550 vagy 535 mint egy doogee?
Valahogy vonz a kettő év garancia illetve, h meghibásodás esetén meg ha pl. tokot kell venni hozzá nem kell postázgatni. -
janesart
tag
Tudja valaki hogy mivel jobb a 6 os rom mint az R14?
-
TRob1
veterán
válasz
Black_Raven #5961 üzenetére
Egy probléma már van vele: A kamera. Valamiért mindenhol az elsőt használja, még egy Barcode appnál is. Átkapcsolni meg nemtom.
WTF?
-
Evonys
csendes tag
válasz
janesart #5968 üzenetére
Az én módszerem a következő volt. Ez alapján újraindítod a rendszert ( illesztőprogram aláírás ellenőrzés kikapcsolása ezt választod). Ha megvan és újraindult a rendszer, vezérlőpult // eszközkezelő. Csatlakoztatod a telefont. Hol megjelenik, hol nem. Amikor éppen látja az eszközkezelő, gyorsan kiválasztod és feltelepíted a drivert. Így felrakja.
-
janesart
tag
Valaki tud segíteni hogy a win10 alatt hogy tudom telepíteni a az usb drivert mert ha kikapcsolt állapotban rádugom a telót, olyan mintha ki be húzugatnám az usb-t csak pittyeg és nem csinálja a telepítést az Infinix!
Amikor megpróbáltam frissíteni a letőltött drivert azt írta ki a win hogy telepítés során probléma lépett fel és az aláírásra hivatkoik. Tud valaki segíteni hogy lehetne ezt a hülyeséget megszüntetni? -
Evonys
csendes tag
-
TRob1
veterán
Root-olta már vki ezt a 6-os droidot? Ha igen, hogyan???
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van az egyik SIM-kártyával hogyha hívok akkor kicsöng a másik oldalon de amint felveszi egyből megszakad a hívás. Fordított irányban minden ok valamint a másik SIM kártya is jól működik oda-vissza. Már megcseréltem a helyüket de ugyanaz a helyzet. Van esetleg ötletetek erre a hibára?
-
TRob1
veterán
válasz
Black_Raven #5961 üzenetére
Ok.
Wifi van, az már biztos. -
TRob1
veterán
válasz
Black_Raven #5958 üzenetére
Megcsináltam inkább Infinix-szel, látszólag oké is lett, de bekapcsolni már nem tudom. Szép. Ügyes vagyok.
szerk: Vissza az eredeti, akkor meg bekapcsol.
Na akkor újra próba.
-
viktorhu
veterán
-
Black_Raven
veterán
-
TRob1
veterán
Vazze, én se vágom hogy tudnám ezt a 6-os Romot feltenni, pedig nem tartom magam annyira hülyének.
ui: De ezek szerint mégis az vagyok, mert az összefoglaló számomra eléggé összevisszaság... (De legalább jól legyalultam mindent
)
-
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5949 üzenetére
vááááá sikerült téglásítanom . Véletlen a Rashr-nál a kernelre mentem rá és azt flashelte és most betőlti a logót és végtellenségig csak a logó villog meg rezzen egyet a telefon. Ilyenkor mit tudok tenni?
Főleg hogy mentésem sincs -
Black_Raven
veterán
-
darvinya
titán
válasz
janesart #5947 üzenetére
Jó akkor leírom még1x.
SuperSU app-ot frissíteni kell, benne lévő su-t is (de erre felhívja a figyelmet).
Ezután Rashr root jog megadása után telepíteni SD-ről a TWRP-t.De nálad ez nem megoldás!
Tiszta gyári rendszer fagyogat, ezt okozhatja öreg SIM vagy SD kártya is.
Ezek kizárásával lehet mondani, hogy telo HW hibás. -
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5946 üzenetére
Igen de a Rashr-ből nem teszi fel.
-
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5942 üzenetére
A telóm rootolva van már a root chack is kiírja, és kérik is a SuperSu Free az engedélyeket és meg is kapja az alkalmazás..
Melyik Xpoosed app ot tőltsem le? a SuperSu Free app van feltéve. Tehát ha feltelpítem az Xpoosedet utána próbáljam a TWPR-t feltenni a Rahs-al? -
goop
őstag
válasz
Black_Raven #5934 üzenetére
Jó. De ezt miért nekem?
@janesart: twrp felrakáshoz kell a root, anélkül csak flashelve tudod feltenni.
-
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5940 üzenetére
Igen igy es ki is irta hogy sikerult viszont amikor recoverybe elinditotta semmi nem jott be ujraindult a telo
-
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5934 üzenetére
Lehet nekem azért nem sikerült a TWRP felrakás mert nem tőltöttem le az superSu-t meg az xpoosed-keretrendszert?
De akkor reklomált volna az Rashr- hogy nem tudja feltenni nem? -
Black_Raven
veterán
Most csináltam egy hete, Rashr-ból raktam fel TWRP recovery-t, TWRP-ből Xposed keretrendszert, minden kifogástalanul és gyorsan fölment, csak meg kell nézni hogy minden jó e, de ami az Összefoglalóban van minden kifogástalan,csa figyelni kell R11fölöttit kell választani.Tehát ha nem jó kizárólag user error.
-
janesart
tag
Igyekszem mindegyikőtök válaszára válaszolni. amit köszönök.
innen tőltttem le a TWRP-t meg máshonnan is de egyik sem működik.
[link]
A telómra az appokat külön külön play árúházbol tőltöttem le.
Akkor is szaggatott amikor csak a szűz gyári visszaállítás volt.Kipróbálom hogy az sd kártyát kiveszem mert az valóban régi. Habár nem akkor szaggat amikor arról tőltök be valamit. A szervízbe is mondták hogy nagyon ritka hogy fagy vagy beszaggat de úgy látszik én kifogtam.
-
ksanc
őstag
válasz
janesart #5925 üzenetére
Ahogy woodworm írja: felejtsd el az ilyen telón futó flash progikat. Pláne MTK platformon.
Melyik TWRP-t akartad felrakni? Mert a jelenség alapján nem a telóhoz való, azért nem indul el...Szerk: ha a gyári rommal szaggat, lefagy a friss rendszer (ugye a google fiókból nem állítottál vissza semmit??) akkor márpedig harver hiba lesz, mert több ezer készüléken működik probléma nélkül...
-
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5926 üzenetére
Igen nem lép be illetve csak oda hogy a 3 lehetődésget tudom kiválasztani, a recovery-t a bootot és a normál módot. Ha a recovery-be megyek és megnyomom a bekapcsoló gombot a teló ujraindul nem jön be a recovery.
-
woodworm
veterán
válasz
janesart #5925 üzenetére
Sose voltam ezeknek a flash appoknak nagy rajongója, de egy szaggató, fagyogató telón egyáltalán nem tartom jó ötletnek futó rendszer alatt cserélgetni a talajt. Ha mindenképp belevágsz, inkább pc-ről flashelj komplett romot.
Szervizben volt egyébként, biztos nem hardveres az alapproblémád?
-
janesart
tag
Sziasztok
a Telefonomat rootoltam, de nem birom felrakni a TWRP recovery-t a Rashr, és a Flashify appokkal sem. Azt írja ki az app hogy a telepítés sikeres, és ha ujraindítja a telót recovery módban a gyári recovery is eltünt, és csak újraindul a telefon semmi recovery nem jön be. Szeretnék egy másik romot rárakni mert a fagyás, szaggatás nem oldódott meg. Van ötletetek? -
Vingab
csendes tag
válasz
vidamlampa #5922 üzenetére
[link]
Itt megtalálod a beállítási lehetőségeket. Én is ez alapján javítottam rajta. Előtte azért írd fel a gyári értékeket. -
ksanc
őstag
válasz
vidamlampa #5920 üzenetére
Ne már...
Itt van fent az összefoglaló, legalább azt olvasd el, vagy használd a keresőt ebben a topikban... -
vidamlampa
újonc
Sziasztok!
Hogyan kell frissíteni a telo szoftverét?
köszi
-
HungaroDrone
csendes tag
válasz
szárnyacska #5914 üzenetére
Közel 1 hónapja használom a SnowCat-féle 6.0 32 bitet, folyamatosan frissítgetem a legújabbra. Jelenleg a 2.3 verzió van fent. Egy darabig a bluetooth-szal voltak problémák (random ledobott, és visszakapcsolódott), de ezek már megszűntek. Ezen kívül nálam minden rendben működik, szép is, gyors is. Az akku idő se jobb, se rosszabb nem lett továbbra is esténként megy a töltőre, de egy napot simán kibír.
-
ksanc
őstag
válasz
szárnyacska #5916 üzenetére
Egy problémát ír: minden Wifi csatlakozásnál megváltozik a MAC cím. Ha a router MAC szűrést is csinál, akkor gondot jelenthet, egyébként nem.
És ja, állítólag a telefonálás hangminősége brutálisan javult. -
woodworm
veterán
válasz
Elméletileg rendbe rakta az akku statisztikát, működik a folyamatos %-jelzés. A másik sikerélménye a hangzással kapcsolatos. Bár ezek még a hét eleji frissítéskor voltak, most nézem ez még frissebb.
-
ksanc
őstag
válasz
Jé, még nem. Holnap majd felrakom
-
szárnyacska
tag
Sziasztok valaki tesztelte már a mester eme verzióját? [link]
-
Black_Raven
veterán
Erre lenne egy kiváló ötletem, mert ha mindenki írna nekik hogy legyen, akkor belátnák hogy érdemes lenne forgalmazni.Viszont egy dolog mellett nem kéne elmennünk.Magyarországi hivatalos forgalmazója a Tesco.Nem kizárt hogy x5Max Pro lesz náluk.Sajnos nem tudom miért de x5pro-t nem árulták, pedig tavaly olvastam hogy fogják.De szerintem simán kell még 1 hónap mire ide ér, így vagy úgy.Spanyol eu raktárról gari nélkül kb 24000 lesz az ára.
-
reelc
veterán
válasz
Black_Raven #5911 üzenetére
Nem ismerem külföldi árakat, a komolyabb tudásából, külsejéből, akksijából indultam ki.
Nem bevett szokás bárminek az utódját kb. ugyanannyiért adni, mint az elődöt, ami ráadásul még a piacon van. Telefonnal nem tudom mi a helyzet, de sok egyéb dolognál nem így szokott lenni, ugye?De legyen neked igazad, jó lenne 30e-ért akár már a jövőhéten.
Amúgy itt az áráról minimális infót találtam, ki tudja mennyire lesz reális?
As we mentioned befrore the Doogee X5 MAX Pro will be released by the end of May and the price should be roughly 15-20$ higher than the younger Doogee X5 MAX brother, which you can already buy for example here.
A korábbi hsz-ekből kiindulva még nyitott kérdés, hogy lesz, vagy nem lesz az eustocknál?
-
reelc
veterán
válasz
AlyrArkhon #5907 üzenetére
Ott volt a Centrum is az Enterpriseokkal. 2 osztálytársamnak is volt olyan csoda.
Meg egy módosabbnak C64-e floppyval!
Gondolom van benne munkájuk (pl. magyar nyelv belerakás - ROMcsere?, tesztelés). Nem tudom mivel jár egy újabb készülék bevezetése. Feltételezem számít az is, nekik mennyit küldenek vissza x napon belül, hogy nem jó, stb. egy adott márka adott szériájából. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy valószínűleg nem csak az ára és a haszon számít.
Mondjuk a Doogee X6 Prot én sem értem 30e-ért, de abban biztos vagyok, hogy az X5 Pro Max közelebb lenne a 40e-hez, mint a 30e-hoz. Fentebb fel lettek sorolva különbségek. 35-36e-ért is vinnék biztosan. Fémházas, jobb kamerás, jobb akkus gépet? Naná. Már majdnem a Xiaomi Redmi 3 kistestvére lenne kb.15e-rel olcsóbban. -
AlyrArkhon
senior tag
Erről a mesebeli (h)őskor jut eszembe, amikor az addigi egyetlen lelőhelyen (BÁV) ott vigyorgott a C16+magnó 12k-s árcédulával a kirakatban: majd egy évig. Közben az Ápisz mert lépni, és egyetlen húzással eladott sok száz Plusz4-est 9k körül...
Biztos sokkal kisebb volt a haszonkulcs, de sokkal nagyobb a tényleges haszon. A magyar nagyon árérzékeny vásárló, de bizonyos szintnél azért nehéz lejjebb húzni. (lásd a madarasban beragadt régen jól csengő márkanévvel rendelkező hulladékok).IMHO:
Egy marginálisan kicsi haszonkulccsal árult, jó ár/érték arányú készülékek hamar kipörögnek (lásd épp az X5Pro), és ha kipörgött, akkor nyugodtan lehet hozni hasonló színvonalra árazott hasonló jó készüléket. Ezért nem is értettem, miért estek rá az X6Pro-ra, ami kb nem más, mint a mienk, fél collal nagyobb képernyővel. Az nem indokolja az árát sztem, ugyanakkor hasonló szintre árazva bármelyik ProMax-ot, pillanatok alatt kipörögne. -
reelc
veterán
válasz
Black_Raven #5902 üzenetére
Ahogy nézem a tudását, stb. nekem is ez a Thor jutott eszembe, hogy eléggé hasonló lehetne az árcédulája. Ha annál valamivel fentebb menne, akkor közelítené a Xiaomi Redmi 3 árát. Ami nekik sem lenne jó, mert azokat is el kell adni. Figyelembe véve, hogy elég kevés féle telefont forgalmaznak jobban járhatnak a jobban "széthúzott" választékkal.
Bár ne legyen igazam, és jöjjön alternatívának.
-
reelc
veterán
válasz
Black_Raven #5900 üzenetére
& (#5901) Bl.Gyo: Köszi mindkettőtöknek.
Akkor marad az eredeti terv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest