Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Gondoltam kihasználom a telefon parlagon heverő belső tárterületét, ne porosodjon ott üresen. Azzal szembesültem, hogy sem a rootjogos x-plore, sem pc-s myphoneexplore nem tudja kezelni, csak a saját fájlkezelője tud oda másolni. A kitkates sd kártyás programok használhatóak a megoldásra vagy van lollipop megfelelőjük?
Az x-plore feldob egy menüpontot, ahol látszólag engedélyezem az írást (érdekes,ezt máshogy nem tudom előhozni), de továbbra sem működik. -
gergom91
tag
Szia
Nekem kedd óta van meg a telefon, de nagyon megkedveltem. Eddig egyszer sem fagyott le, minden szépen, gyorsan indul és megy rajta, a képe is szuper. Zenét fülhallgatóval hallgattam, nem volt vele baj, a GPS - t nem próbáltam. A hívott fél is tökéletesen hall engem, én is a másikat, ezt teszteltem először. Az akksi 2 napot kényelmesen kibír ha nem sokat játszol rajta. És igen, ennyi pénzért ez szerintem most a bestbuy készülék.
(ezt a kommentet is arról írtam már)
-
woodworm
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Mindegyik 6735-ös prociban ugyanaz a gpu van, eltérő órajelen. A doogeemobile azért nem mérvadó, mert szerinte a sima, legerősebb soc van a telefonban, a cpu órajele ezt nem támasztja alá. A leggyengébb meg a kijelző támogatása miatt nem lehet benne, marad a középső.
(#3492) xigris
Ne haragudj, szinte oldalanként megteszi valaki, szerintem pont nemrég is. Nem bántam meg, van néhány gyengesége, pl fényképező, de az árát simán megéri. -
darvinya
titán
válasz
woodworm
üzenetére
Valószín, hogy doogeemobil oldala van jó adat.
Mert nem hiszem, hogy Mali720 van a telokban.
HayDay játék Xperia P Mali400-on pont úgy viselkedik mint X5Pro-n.
Most teszteltem.Na után nézegettem mi merre, de összevissza adatok vannak.
Doogee HomTom egy az egyben X5/6Pro, csak Sony 13Mp kamera van benne. -
xigris
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék mennyire vállalható a telefon mindennapi szinten.Értem ez alatt zene net filmnézés gps,,milyen a hívás hangminősége?Az aksi mennyit bir?
Válaszokat előre is köszönöm
Megvennétek még egyszer a telefont?
-
woodworm
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
A források zavarosak, hogy melyik a legkisebb az "M" vagy a "P", de az biztos, hogy a sima a legerősebb. Az is biztosnak tűnik, hogy a kijelző felbontása miatt a leggyengébb proci kiesik, a másik, hogy a doogeemobile oldalán az X5 pronál sincs feltüntetve a betűjelzés, úgyhogy nagy valószínűséggel ugyanaz a vas van alatta.
A felbontásra mondanám, hogy 5,5-es kijelzőn már kevés lehet. -
customer114
őstag
Sziasztok,
X6 Pro-hoz mit szóltok? (részletes véleményeket várok
jöhet hideg-meleg)ui.: nincs elírva...
-
PistiSan
addikt
Nekem túl esős az auto fényerő éjszaka, ezért estére kézzel át szoktam nyomni a leggyengébbre, nappal pedig auton használom, mert van hogy épületben, utcán, mikor hol vagyok. Előző telefonomon nem volt automatikus fényerő szabályozó, nagyon örülök hogy ez tud ilyet, nagy megelégedéssel használom.
-
rzoli
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Auto fényerő buherálására és a YAAB-ot használtam a playről tölthető, bár pont fordított irányban.

(#3467) kisselandras: wifin is előfordul nálam, hogy csak később kapok néha meg egy-egy üzenetet. Ha ébresztem valami miatt, akkor rögtön jönnek, és egy darabig nincs vele gond.
-
desolator
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Nem lövöd ki véletlenül a messengert az alkalmazásváltóval? Akkor ugyanis leáll az app egy 5-10 percre, utána automatikusan újraindul és ha közben jönnek be üzenetek, akkor azokat nem fogja jelezni.
-
-
darvinya
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nálam valamiért nem működik a kapacitív tiltás.
Kéri backup mentéshez a BusyBox-ot, ami fent van virtuális vezérlő miatt.
Mindig bedob Play-re. -
brazso
tag
Sziasztok, a gyári böngészőben miként lehet elrejteni a navigációs (url) sávot? Vízszintesen használva a készüléket, elég sok helyet foglal. A böngésző beállításaiban ugyan szerepel egy "Quick controls" kapcsoló, aminek segítségével be lehet oldalról "csúsztatni" vezérlő ikonokat, de nekem nem sikerült sehogy sem eltüntetni az url sávot, hibába nyomkodtam végig az összeset.
-
PistiSan
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Nekem be van kapcsolva ez az opció, mégis meg kapok mindent, ami ilyet okozhat az az akkumulátor kímélő mód, de azt meg csak észre venné, mert narancssárga a felső sáv olyankor.
Még a szinkronizálás lehet amit meg kell nézni, nekem alapból a készülék nem szinkronizált mindent, az Inbox telepítése majd megnyitása után jelezte, hogy nincs bekapcsolva az automatikus szinkronizálás, ott nyomtam egy igent és azóta remekül működik.
ROM R12(#3470) darvinya Kamerához melyik app-ot ajánljátok, hogy jobb legyen?
Szerintem nem lehet a hardveres gyengeséget szoftveresen javítani. -
darvinya
titán
Szerintetek jön még frissítés elkövetkező pár hétben?
Egyszerűbb játékonál is vannak akadások sajnos.
Kamerához melyik app-ot ajánljátok, hogy jobb legyen?
-
darvinya
titán
válasz
kisselandras
üzenetére
Intelligens energia gazdálkodást kapcsold ki akkumulátor menüben.
-
vszabcsi
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Nálam simán szinkronizál a Hotmail. /X5pro r9/
-
rzoli
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Nem valami energiagazdálkodási probléma miatt, lemegy deep sleepbe a telefon, és nincs net? Amikor feléleszted, a telefont pár másodpercen belül nem jönnek meg az üzenetek?
darvinya: ez egy játék és menet közben elment a kép? PCn azt mondanám, hogy túlmelegedett a videókártya...
-
darvinya
titán
Erre valaki? [link]
-
woodworm
veterán
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
A szinkronizálást, mint beállítást azért hoztam fel (nem lehet nagyon állítgatni), mert kikapcsolni viszont ki lehet.
(#3451) goop
Szerintem mobilneten mindenki natolt ip-t kap. Itt nem csak egy telefonba kerül a publikus cím. -
-
darvinya
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Kösz, megnézem.
Fentiekre van megoldás?
-
-
rzoli
senior tag
Nemrég volt kérdés, hogy ha az egyik kártyán beszélünk, akkor van e net.
Ma véletlenül sikerült ezt tesztelnem. Nálam két kártya van, egy beszédre I., egy netre II.
Ma hazafelé jövet GPS, BT kihangosító is szokás szerint be volt kapcsolva. Menet közben jött egy hívás. Miközben beszéltem látom, hogy a waze kiírja, hogy nincs net kapcsolat. És addig nem is jött vissza, amíg a beszélgetés tartott.
Vagyis a beszélgetés (I. kártya) idejére, a II. kártya teljesen le volt kapcsolva. Két kártyás üzemmódban ha az I. kártya net kapcsolata le van tiltva, egyáltalán nincs háló.
-
woodworm
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Igen, jót tesz, ha el van indítva a program.

Viccet félretéve, nem automatikus az indulás. Minden kikapcsolás és reboot után el kell indítani a messengert. Alkalmazásváltóval pedig nem piszkáljuk, csak lapozunk. -
Shady1995
csendes tag
sziaztok holnap leszek a tulajdonosa egy X5 pronak eustockról
1:hányas rommal fog vajon érkezni hátha akad rajtam kívül aki mostanába rendelt onnan
2: az adott rom használható várható-e réá ota
?
megértő válaszokat köszönöm
-
darvinya
titán
Fényérzékelő nálatok milyen sebességgel működik?
Nálam kb. 7mp késéssel változtatja a fényerőt. -
darvinya
titán
Az eredeti fólia(nem a Doogee _s) nagyon gagyin van felrakva.
Ezt levettétek? -
darvinya
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Kapacitív vezérlőt miként tiltod?
Addig oké, hogy virtuális meg van, de ettől még működik a kapacitív. -
woodworm
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem a gyári recovery-ben próbálkozol, flashelni kell egy twrp-t rá. SP flash tool, romverzióhoz tartozó twrp image, a lenyílóban van leírás hozzá.
- A visszaállíthatóság kedvéért egy mentés az új recovery-ben a rendszerről.
- A szükséges fájlok letöltése, XposedInstaller_3.0_alpha4.apk, xposed-v80-sdk22-arm.zip. Mindkettőt felmásoltam az sd kártyára.
- Először az apk-t telepítettem, telepítés után én el se indítottam, csak a kész gombra kattintva kiléptem.
- Telefont recovery-vel indítva, az Install menüpontban telepítettem az sdk-t, majd újraindítottam. Induláskor molyol vele egy darabig.
- A telefon indulása után beléptem az xposedbe és a keretrendszer menüpontban újraindítottam. Még újraindulás előtt kéri a rootjogot. -
woodworm
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Custom recovery-vel telepíteni.
-
woodworm
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
A
xposed-v80-sdk22-arm.zip
XposedInstaller_3.0_alpha4.apk
páros az xda oldaláról letöltve első próbálkozásra működik. -
Tézé81
tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Köszönöm, szuper! Így már csak a bluetooth-rejtély maradt.
-
Tézé81
tag
Sziasztok!
Most váltottam egy ilyen telcsire Huawei Ascend G6-ról, összességében meg vagyok vele elégedve. Egy pici, kevéssé ugyan, de bosszantó jelenség: bluetooth-os autós fejegységem csak pár másodperc elteltével a hívásfogadás vagy -indítás után veszi át a hangot (a Huawei-nél azonnal "lépett"). Független attól, hogy a teljes médiahangot bejelölöm, vagy csak a telefon hangját a kihangosító eszköz beállításai közt.
A "Telefon"->:->"Beállítások"->"Telefonos fiókok"->"Hallókészülékek" beállítás mit takar? (azt most bepipáltam, de kisgatyában nem rohangálnék ki a kocsihoz próbálgatni, a kis egyszerű headset-emmel nem produkálja ezt)
Másik bosszantó dolog: ki lehet-e kapcsolni, hogy a zárképernyőre kirakja az értesítéseket (ez így elég indiszkrét most).
Köszi a válaszokat!
megj: R12 rom
-
darvinya
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom, ha itt lesz.
-
darvinya
titán
Na rendeltem egyet, elvileg holnap itt van.
Kérdésem, hogy pontosan hogyan lehet letiltani a HW vezérlőket és a kijelzőn legyenek? -
Aventador91
őstag
Tud valaki xposed verziót ami működik? Próbáltam párat, de egyiket sem tudom működésre bírni..
-
woodworm
veterán
Azt nem értem, miért megy egyik készüléken az ota root, a másikon miért nem?
-
desolator
senior tag
Vagy HERE Maps, ő kedvenc free navim.
-
boxfan
tag
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
közben már megoldottam,megy.....
-
woodworm
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Ha alkalmazásokról van szó, választani kell. Vagy a telefon 12 GB-ja, vagy a behelyezett sd területe, nem adódik össze.
A 64-es sd mire van formázva, maradt exfat vagy átformáztad fat32-re?(#3395) pch
Mármint nem csatolja automatikusan?(#3409) boxfan
Rengeteg ingyenes és használható navigáció van androidon. A mapfactor mellé ajánlom az osmandot is. -
boxfan
tag
Megjött a teló,az első benyomásaim nagyon jók,fent van már minden rajta,a kedvenc navink kivételével.Valaki segítsem nekem privátban,nagyon kellene.....Köszönöm
-
pch
senior tag
Kikapcsolt állapotba is ébreszt a teló

pch
-
Eiki
tag
válasz
n.krisz
üzenetére
Ugyanebbe a problémába futottam bele magam is. Neten keresve másnál is előfordul, de megoldást még nem találtam. Ma írtam az EuStock-nak, mivel ha ez a funkció nem megy, akkor elállok a vásárlástól. Nálam a külön app nem megoldás, egyrészt egyébként is igényem van a titkosításra, másrészt én az Outlook app-ot szeretném használni. Kíváncsian várom, mi lesz a fejlemény.
-
Tegla80
addikt
válasz
Ferike81
üzenetére
es PistiSan
Koszonom.
Akkor nincs gond ha van minden "alap zaras/nyitas dolog" ami muxik......az extra ficsorok nem erdekelnek igy ezen dolgok akkor nem is hatraltatnak mar.A kamera meg, szerintetek egy ace2 milyen kepet keszit?! (amugy a lenyeg rajta van a kepen....igy nalunk ez nem szempont) Nameg 76x mb-on ha elvan (szenvedve),akkor a 2gb-al mennyire lenne boldog?!
A jatek az boven elfut majd amit Ő nyomogatni fog rajta.....A merete ami gond lehet meg,de mas sem csinal 4"-ban semmit (jot/hasznalhatot/olcson) szoval ezt ugymond "le kell nyelni"mert ez van.Ugy erzem megvesszuk es ha netan megsem valik be nala,akkor leszunk ra masok akik hasznalnank.
(messze xarabb teloink vannak csalad szinten
)Szoval

-
Ferike81
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Ez a dupla kopp probléma csak akkor jelentkezik, ha be van kapcsolva rajta, egyébként ha kikapcsolod, akkor a sima seprés, vagy minta tökéletesen megy rajta. Ez a Gesture Unlock csak egy plusz funkció, csak nem sikerült jól kihegyezni a gyártónak. Ettől függetlenül szvsz egy jól használható, egyszerű, de erős kis masina. Ha nem fanatikusa a nagy erőforrás igényű játékoknak, egyszerre használva több olyan appal ami megfekszi még egy két árkategóriával fentebb lévő telefon gyomrát is, akkor jó választás. Ja és ne ezen a gépen akarja kiélni a fotóművészi hajlamait, mert a képminőség csak éppen megugorja a vállalható szintet.
-
-
Tegla80
addikt
Szia
En anyunak gondolkodok egy ilyen beszerzesen......a 2gb ram miatt.
Viszont ezen resze megkerdojelezi nalam megis a dolgot.
".....A képernyő dupla kopra, egyéb gesztusokra is feléled, ez akár gondot is okozhat, kell egy progi, ami lezárja a telefont, ha pl a zsebedben van. Egyébként csak két pontos az érzékelése, és egy kicsit pontatlan....."
Szoval nincs pl auto bilzar ami utan pl egy "jelzar" vagy minek mondjam a rajzolos belepest.
inditja a telot?
Plusz pl irasnal/tarcsazasnal/telokonyvbol kivalasztasnal mennyire pontatlan?(ha erre gondoltal a pontatlan kifejezessel)
Kozel a 60hoz nem szeretnek vele kitoszni....eleget szenvedett mar az ace2 vel,igy jol jonne neki egy jo telo.
Szoval szted?
-
beyruth82
veterán
válasz
szárnyacska
üzenetére
12 giga plusz amekkora sd kártyád beleraksz.Nekem kezeli a 64 gigásat is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jöhet hideg-meleg)

ilyen a fejegység:

(messze xarabb teloink vannak csalad szinten