- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spookei
csendes tag
Szia!
[link]
Én ennél a szolgáltatónál vagyok és pár hónapja cseréltettem ki a kb. 17 éves SIM-et. :-)
Olvasd végig az a fenti linket, tehát elvileg neked is ingyenes a SIM csere. A régit már nem kell leadni, maradhat nálad a régi készülékedben. Be kell majd magad azonosítani, ügyfélszám, ügyfélkód, esetleg szerződés, személyi ig.
Olyan új "normál" méretű SIM-et fogsz kapni, amit ki lehet törni (perforáció segítségével) Micro vagy Nano méretre. Ha bizonytalan vagy kérd meg az ügyfélszolgálatost, hogy csinálja meg neked. Csak akkor cseréltesd ki a SIM kártyát, ha már meg van az új készülék, mert így a legegyszerűbb. A régi SIM marad a régi telóban (deaktívan), az új SIM az új telóban (aktívan). A régi SIM-et deaktiválják, tehát azon szolgáltatás nem lesz elérhető, csak az új SIM-en! A régi SIM-en természetesen megmaradnak a névjegyzékek, sms-ek, csak értelem szerűen telefonálni nem fogsz tudni vele, mert már az új lesz az aktív. BlueTooth-on meg átküldöd a névjegyzékeket, üzeneteket, képeket, stb. a régi telóról az újra és kész. -
ksanc
őstag
válasz
htibi87 #5794 üzenetére
Szia!
OTG kábellel próbálkozol? Lehet, hogy kell egy Y kábel is a táp miatt.
Nem tudom, mennyire esélyes, hogy működik egyébként. Én még nem próbáltam ilyesmit.darvinya: ha ezért nem látja, akkor nem is fogja. Drivert mókolni Android alá inkább Marianna-árok, nem is mélyvíz
-
htibi87
újonc
Sziasztok!
Pár hónapja van nekem is egy ilyen telóm! Ma megérkezett egy android endoscop camera is a készülékhez ebay-ről!
Számítógépen működik a kamera, de a telón nem tudom működésre bírni, a ledek világítanak, de képet nem ad a telóra!
Tud valaki ebben segíteni? -
reelc
veterán
válasz
darvinya #5790 üzenetére
Bocs, igen, próbáltam egyben válaszolni mindenkinek.
& a többiek:
Lehet már nem úgy állnak hozzá, de régebben megkérdeztem, és akkor még azt mondták, hogy a mentés az én felelősségem, utána vigyem be a kártyát, adnak helyette microt.
Holnap fogom megkérdezni, most mi a helyzet?Igen, annyit tudok, hogy x évente lehet díjmentesen cserélni, nem ez a része számít. Itt a backupon volt a hangsúly, amit nekem kell megcsinálnom. Ami megfelelő appal nem lehet probléma, csak még nem ismertem ilyet.
Mentés SIMről és telóról egyaránt, végcélként másolás majd az új SIMre/telóra.
-
reelc
veterán
válasz
tpeter77 #5768 üzenetére
& (#5769) kovjoe: köszönöm a véleményeket.
A linkelt program ígéretesnek tűnik, mert SMS-eket is ment úgy látom. Ki fogom próbálni.(#5785) ferni & (#5786) darvinya: a SIM kártyám eléggé régifajta, még az első mobilom óta azt használom, ami azt jelenti, hogy most kb. 15,5 éves. Nem elírás
2000 decembere óta.
Egyetértek Woodwormmel, ez még nagyobb fajta lehet, nem ezek a pár évesek, amiket lehet vagdosni.Van rajta sok nagyon régi sms is, amiket ha lehet megtartanék szentimentális okokból.
Meg persze az újabbakat, amik az előző években jöttek.
Ez okozta a dilemmám, hogy tudnám költöztetni a neveket-számokat-sms-eket nem csak új telefonra, hanem új SIMre is (azt már említettem, hogy nem tudom mit-hol tárol?). Szolgáltatómnak gondolom van megoldása, de nem fizetnék ezért külön nekik. -
szaboknak
aktív tag
válasz
Black_Raven #5783 üzenetére
Ez a megoldás nem jó mert a hang alapú keresés is eltűnik.
-
Black_Raven
veterán
Beállitások/Alkalmazások/Összes alkalmazás/Google alkalmazás/Letiltás/Reboot.Utána eltünik, a Googlee keresés böngészőböl ugyanúgy elérhető, és működik rendesen a Play, Gmail, stb.Én soha nem használtam kezdőképernyőröl,így számomra felesleges.Újra engedélyezés után vosszatér a megszokott helyére.
-
tpeter77
addikt
válasz
Black_Raven #5778 üzenetére
Nova Launchert használok, azzal alapból eltűnik. Mi ebben a kunszt?
-
atike
nagyúr
válasz
....és....?
-
viktorhu
veterán
válasz
janesart #5752 üzenetére
Nem nagyon van, erre szerintem nem is kell. Pörgős a launcher, task váltás is szépen megy, deep sleep is jól működik, ami az akkuhasználat miatt fontos... Ritkán látni szerintem ennyire jól optimalizált szoftvert, sokkal reszponzívabb, mint pl. a feleségem galaxy a3 (2015) telefonja.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Kifejtenéd bővebben.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
PistiSan #5771 üzenetére
Ezt csak önmegnyugtatasra irod de hasonlisd mar ossze a 2-t legyszi!
123xyz: Igen igaz a megapixel dolog (bár x5max: hw 5mp sw 8mp, max pro hw 8mp sw 13mp) akkor is sokkal jobb minosegu kepek, belenagyitva persze latszanak a hibak de melyik dragabb telonal nem. Ahoz kepest hogy ezis nagyon also keszulek, szerintem eleg korrekt!
-
123xyz
aktív tag
válasz
Bl.Gyo. #5770 üzenetére
Az a 13 megás kamera is csak úgy lesz 13, hogy eredetileg 8, de szoftveresen felhúzzák... Attól még persze csinálhat jó képeket, csak gondoltam megjegyzem, hogy ne számíts "normális" 13 megapixelre. (Megjegyzem, ha belenagyítasz az ott szereplő képekbe, elég jól látszik, mennyire el vannak mosva a részletek)
-
Bl.Gyo.
őstag
Itt egy német nyelvű teszt az X5 Max-ról. Németül én se tudok, de vannak a teló kamerájával (5MP) készült tesztképek, és hát elég jó képeket csinál!
Lassan jön az X5 Max Pro, ami mind külsőleg, mind belsőleg nagyon bejön, és ha 13 megás kamerája is ilyen lesz tuti megrendelem Kínából. Az EU stock-nál már érdeklődtem, és nem fogják forgalmazni...
-
darvinya
titán
Mikor nézed a gyári Névjegyek app-ban a kapcsolat listát, ott jobb felül van 3 függőleges pötty.
Válaszd ki Megjelenítendő kapcsolatok, abban válaszd ki egyesével ami fiókot/SIM/telefon mutat.
Ekkor csak adott fiókban tárolt kapcsolat jelenik meg.
Belépsz kapcsolatba, jobb felül 3 pötty-Szerkesztés, ekkor tudod változtatni hova mentödjön.
Felhő fiók szinkronizációt ellenőrizd.Vagy egyszerűbben Névjegyek app, jobb felül 3 pötty-Inport/Export névjegyek, ezzel mentést készíteni.
(Ezt azért nem javaslom, mert találkoztam olyannal, ahol mentés szelektív volt és bizonyos fiókról nem készített mentést.) -
reelc
veterán
& a többiek: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Igen, webes felületen, PC-n léptem be, és mint írtam nevek és e-mail címek voltak csak a Címtárban, telefonszámokat nem láttam.
Nyomtam menü gombot a telón a névjegyeknél, és crashelt abban a pillanatban, le is állt a kezelője. Újraindítás után is.3,5 éves Android, nem volt újratelepítve, ez sincs vasból.
Megcsináltam a szinkronizálást a telefonon, majd a gépen megint megnéztem a Gmail címjegyzéket, a régit is, csak nevek és e-mail címek vannak továbbra is, telefonszámok nem.Külön Névjegyek alkalmazást nem találtam, csak a menüre crashelő Kapcsolatok.
Android 4.0.4 ez lemaradt, elnézést.Tudom, nem vagyok egyszerű eset, elnézést.
(#5765) darvinya: Igen, az a Címtár, és nem az Előnézetet, hanem a Google Cimtárat néztem.
Értem én, hogy nem egyszerű így tanácsot adni, látatlanban. Sokszor átéltem már, amikor én adtam tippeket ismerősöknek PCvel kapcsolatban. Nem vagyok hülye az informatikához, csak az okos eszközök nem érdekeltek annyira, mint a PC és rejtelmei. Működött, ok. Most gondom támadt, nem tudom mi a megoldás. Nem kísérleteztem, nem rootoltam, nem raktam fel más tárcsázót, custom romot, stb., mert nem érdekelt. Raktam fel appokat, játékokat, amiket használtam, de nem mélyedtem el az egészben.
Látom most is, hogy a Play felhoz egy rakás backup programot, de ettő még nem tudom van-e köztük olyan, ami segíthetne.Elnézést, nem szeretnék tovább itt offolni, majd lesz valahogy.
-
-
viktorhu
veterán
Megnéztem a telefonomon a megoldást. Megnyitod a névjegyek alkalmazást, a menüben kiválasztod, hogy importálás-exportálás, ott az importálás sim kártyáról, utána megkérdezi, hogy hova akarod menteni - csak kiválasztod a google-t, és kész is.
Szerk: utána nézd meg újra a gmailben, hogy megvannak-e a telefonszámaid (konkrétan keress meg néhányat), mert látom, hogy nem vagy biztos abban, hogy a sim kártyán vannak - az is lehet, hogy a telefonon vannak offline módon elmentve a névjegyek.
-
TRob1
veterán
Na nehogy már papírra írkálj!
Nyomj egy menü gombot a névjegyeidnél, tuti van vmi mentési lehetőség. Illetve kapcsold be a szinkronizálást is a fiók beállításoknál.
Ha ebben a névjegykezelőben nem találsz ilyesmit (import/export, mentés, ... stb.), töltesz vmi másikat a Play-ről, és abban tuti lesz.ui: Webes felületen léptél be a Gmail fiókodba, és bal felül kiválasztottad hogy Címtár, és ott nem volt semmi kontakt? Mert akkor tuti nincs szinkronizálva...
-
reelc
veterán
válasz
viktorhu #5759 üzenetére
Nagy rakás e-mail címet találtam, de telefonszámokat nem láttam.
Ha tényleg nincs olyan program, amivel mindent lementhetek a SIMről (természetesen nem Rootolt program), akkor marad a papírra írkálás, ill. törlés.Tudtommal sosem szinkronizáltam, a telefonszámok nagyrésze még hagyományos telóból jött át az okosba, szóval név + szám, nem Névjegy e-maillel, stb.
-
viktorhu
veterán
-
reelc
veterán
válasz
bounty123 #5756 üzenetére
& (#5757) darvinya: Köszönöm a válaszokat.
Mivel alap Andoidot használtam, alap tárcsázóval, stb. igazából sosem foglalkoztam vele, hogy a régi, és újonnan beírt számok hová mentődnek?Van valamilyen Androidos program, amivel letudom menteni a SIMen lévő adatokat? SMS is van rajta nagyon régi, most láttam (még az okostelefon előttről). Az már más kérdés mennyire kell, de jó lenne lementeni, ha van rá lehetőség.
Amikor anno kérdeztem a Telenort, akkor azt mondták, hogy a mentés az én felelősségem. Nem tudom azóta változott-e a helyzet, amint tudok elmegyek, és megkérdezem.Akkor a SIMmel féreértettem valamit. Korábban olvastam valamelyik topikban, hogy probléma volt valakinek az, hogy levágja a wi-fi. Utána kiderült, hogy okozhatta a hibát az, hogy régi volt a SIMje. Nem rémlik, hogy mobilnetről volt szó.
De így már világos, köszönöm.A mostani készülékem Sony Ericcson Xperia Mini Pro, 2011-es modell, 2012 vége fele óta használom. Munkahelyen sokszor előfordul, hogy lejön a wi-firől, és utána nagyon nehezen talál vissza, az akksit meg eszi közben a nagy hálózat keresés. Kérdezgettem másokat, nem nagyon tapasztalták ezt.
-
darvinya
titán
Ha mentettél rá Tel.számot/SMS-t, akkor azokat tárolja.
Menteni Telenor-nál kártya cserénél kérheted, hogy az új kártyára rakják át.
De inkább írd ki papírra, ha még nem memtettél valamilyen felhőtárolóba (pl: Google fiók, ez úgy is fog kelleni, mert nélküle az új telefonon app szolgáltatás nem működik)WiFi-nek SIM kártya nélkül is működnie kell, mert az független SIM-től.
SIM-től a mobilnet függ. -
bounty123
őstag
A sim-en lehetnek kontakt adatok (telefonszámok) elmentve, bár ezeket régóta nem célszerű azon tárolni, mert korlátozott a tudása, kapacitása. A sim-en tárolt számokat rendszerint a telefon menüjében át lehet menteni a készülék memóriájába, onnan kiexportálni stb., telefon típustól függ a módszer.
A simnek viszont semmi köze a wifi hatékonysághoz, sim kártya nélkül is 100%-osan lehet wifizni.
-
reelc
veterán
Sziasztok!
Rövid nézelődés után itt kötöttem ki. Valószínűleg egy ilyen készüléket veszek.
Lenne egy kérdésem, bár tudom ez nem telefon függő:
Mi tárolódik a SIM kártyán, és hogy lehet átrakni mindent a telefonra?
Ugyanis még hagyományos SIMem van, és ennek a telefonnak microSIM kell.
Szóval gondolom a szolgáltatómtól igényelek egyet (Telenor).
Pár éve megkérdeztem, akkor úgy működött, hogy le kellett volna adnom a régit, és adtak volna egy mikrot ugyanazzal a számmal.
A kártyám több, mint 15 éves, olvastam ez is lehet az oka, hogy a telefonom elég sokszor nem talál wi-fit. -
viktorhu
veterán
válasz
Brandynew #5724 üzenetére
Ezeken nincs azért olyan nagy árrés, azt a nagy márkák csinálják. Azért egy 820-as snapdragon ára kb. a teljes telefon árát vinné, és akkor még nincs benne kijelző, kamera, akku stb. De nem kell ennek szégyenkeznie, belerakták a max proba az SOC idei generációs változatát (kb. helio gazdaságos
), a 2 giga ram meg tökéletesen elég ebben a kategóriában. A doogee olcsón adja a felsőbb kategóriát is, szóval tényleg nincs miért panaszkodni, kíváncsian várom az F7-es szériát
-
janesart
tag
válasz
Black_Raven #5747 üzenetére
Koszi es van itt valaki aki rakott ra masik romot a telora es jol vagy jobban fut mint a jelenlegi?
-
woodworm
veterán
válasz
balintka0726 #5750 üzenetére
Ez most telefonról kicsit macerás lenne. Bangoodról jött, doogee x5 case keresésre előjönnek.
-
woodworm
veterán
válasz
balintka0726 #5748 üzenetére
Túl sok nincs. Én a szilikont használom.
-
balintka0726
csendes tag
Sziasztok! Ti milyen tokot használtok a telefonhoz? Tudnátok mondani pár típust?
-
janesart
tag
Sziasztok
ha roolom a telefont és teszek rá más romot, hogy teszteljem úgy is fagy-e akkor ha kell vissza tudom úgy állítani hogy a szervízbe ne vegyék észre hogy rootolva volt?
Vagy nem lehet utána már, és végérvényesen elveszik a gari.Másik kérdés hogy be lehet valahogy állítani hogy az állapotsáv, ahol az aksi a térerő stb, van sötét szinű kis csik legyen ott:? Mert olyan fehéres világos háttérkép, van ami miatt semmi nem látszik az állapotsávbol.
Köszi -
-
bounty123
őstag
X5 Pro kijelzőcserére tud valaki jó szervizt ajánlani? Inkább nem állnék neki magam, bár látom elég olcsón az alkatrész hozzá ebay-en.
-
darvinya
titán
Kérdés.
Fw-ben rádióban van felvételi lehetőség? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
valamilyen szoftver meríti az akksit. Egy este alatt 20% merül és nincs a Wifi bekapcsolva, sem a tartózkodási hely...
Milyen programmal tudnám monitorozni azt, hogy mi merítheti?
köszi -
boxfan
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.A teló rootolt,gravitibox,xposed fent van.Ma reggeli bekapcsolás óta nem engedi a biztonsági beállításoknál a pin kód kikapcsolását.Azt írja,hogy rendszergazda,szabályzat vagy adattár letiltotta.....hogy tudom módosítani? -
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #5729 üzenetére
Hát, CPU/GPU 100Hz-el nagyobb azt kifújt, kamera meg ha igaz elfogadható, mert ha Sony 8Mp(13Mp szofton) akkor bizony kurtítva van.
-
darvinya
titán
válasz
Black_Raven #5727 üzenetére
Hát szerintem semmivel sem fog többet.
-
Itsu
tag
Sziasztok!
A telefon rögziti a telefonhívást. valahogy ezt meg tudom szüntetni,hogy ne vegye és mentse el a telefonbeszélgetést?
-
Vingab
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalóban, h állítható a beszéd mikrofon hangereje.
Kérdésem az volna, h aki állította már az tapasztalt javulást?
És pontosan milyen értékre érdemes állítani?
Köszi előre is! -
Ferike81
senior tag
Na megjelent [X5 Max Pro] . Háááát
Többen várták, gondoltam bedobom. -
Brandynew
őstag
Vettem valakinek egy ilyen telefont, bármi javaslat pl. beállítások terén?
Androidot nem ismerem/nem ismeri.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Van már pontos dátum az Android 6-hoz x5 Pro-ra?
-
woodworm
veterán
válasz
zolikaaa23 #5709 üzenetére
A Nokiához nem értek, régen volt már hasonló a kezemben, de keress egy topikot hozzá. A doogee-n elérhető útvonal ott van lejjebb.
-
azbest
félisten
válasz
zolikaaa23 #5704 üzenetére
Van gearbest-es topic is, lehet ott pontosabb választ is kaphatsz. A külföldi rendelős topic összefoglalójában is vannak infók. Ez a topic nem is arról a készülékről szól.
Egyébként, ha paypallal fizettél, akkor bizonyos összegig a paypal megtérítheti a visszeküldés költségeit. Ha paypal nélküli bankkártyás fizetés volt, akkor bukta, te állod a postát.
Ajánlott levélként is lehet általában ezeket küldeni, nem kell drágább csomagként. Külföldön, ahol te vagy, ezeket nem tudom hogyan árazzák. A cn22 vagy 23 nyomtatványt érdemes megfelelően kitölteni (saját példány is kell), mert ha a csere készüléket vámolni akarják, akkor azzal tudod igazolni, hogy javításra/cserére volt kinn. A már linkelt topicok elején nézd meg az összefoglalót vagy keress rá bennük további infókért.
A körülmények alapján neked kell kiszámolni, hogy a visszaposta éri -e meg. Vagy elfogadsz visszatérítést és rendelsz magadnak cserélteted vagy cseréled. Ha csak lcd kijelzővel együtt lehet értelmesen, akkor 20 dolcsi nem lesz elegendő.
A netes probléma esélyes, hogy beállítás probléma.
(#5711) zolikaaa23
mivel kínai bolt, csak európai ugrópontjuk is van, ahonnan már áfa és vámteher nélkül lehet rendelni, mert ők beimportálták valahogyan az eu-ba. A a nyomtatvány és a nyomon követhető feladási mód fontos, hogy megfelelő legyen, ha visszaküldöd.
A paypal fizetési mód miatt a paypalon is van lehetőség reklamálni, ha nem jutnál velük megegyezésre a saját reklamációs felületükön, akkor egy plusz esélyt jelent. -
woodworm
veterán
válasz
zolikaaa23 #5707 üzenetére
A másik telefonban meg kell nézni a szolgáltatóhoz tartozó apn beállításokat és összehasonlítani a jelenlegivel.
Beállítások >> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok >> Továbbiak >> Mobilhálózatok >> Szolgáltatóhoz tartozó sim >> Hozzáférési pontok nevei >> Aktív apn
-
zolikaaa23
újonc
válasz
woodworm #5705 üzenetére
Hat en kulfoldon tanyazok, igazabol azert is vittem be az itteni szlgaltatohoz, mert elvileg nekik tudniuk kellene. Es a tortenet raadasul ugy kerek, hogy eredetileg olyan sim krtyam volt, amin csak nagyon minimalis net volt, az is talan korlatozott. Megjott ez a szar, es akkor mukodott rata a net, nem is kellett beallitani semmit. Aztan elofizettem egy rendesebb netre, ugyane a sim-kartyara, aztan azota meg nem mukodik. (igen, masik telefonban termeszetesen mukodik. ) probaltam a neten megkeresni a szolgaltatonak ilyen beallitasi adatait, de nem talaltam, gondolom, azert, mert akinek gondja van, beviszi, beallitjak, aszt jonapot. Vagy nem, de szoval nincsenek beallitasi adatok. (es az igazat megvallva nem is ertek en ehhez, nem tudom, mit kene keresni, meg hol.)
-
vszabcsi
tag
válasz
Én az ebayról rendeltem, de 6 hónap nyúzás után 1-2 "hullafolton" kívül semmi probléma. A hibás termék esetén az ebay hibátlan közvetítő. A gearbestről ez nem mondható el. Volt törött cuccom, és még válaszra sem méltattak. Nagyobb értékű cuccot nem is rendelek gearbestről csak ebay.
-
woodworm
veterán
válasz
Melyik szolgáltató?
Nézted az oldalán milyen apn beállítás kell a szolgáltatásodhoz?
Pl. Telenor előfizetésnél működik a készülék alapbeállítása, de prepaidnél másik kell. -
zolikaaa23
újonc
Szepjoestet mindenkinek.
PAr napja erkezett meg a gearbest-tol eletem elso (es ugy tunik utolso) okostelefonja, egy doogee f5. (az, hogy a gearbest napokig hazudta, hogy elkuldte, holott nem, az igert 3-5 nap helyett 8 napra jott meg, most mar mindegy).
Az mar a hasznalatbavetelkor kiderult, hogy a kijelzo egy resze erzeketlen (nem lehet "z"t, illetve "6"-ost irni smsben, pl. Oke, lehet, ha elforditom a telefont, akkor mashova esnek ezek a karakterek.) A wifi mukodik, amde a SIm kartyan elofizetett internet sehogy se, a szolgaltato se volt kepes beallitani. Amikor felvetettem a gearbestnek, hogy tan csereljek ki, mert igy .- plane a net hianya miatt - hasznalhatatlan, az volt a valasz, hogy visszafizetnek 20 dollart (!), vagy vehetek egy masikat kedvezmenyesen (70-ert), vagy, kuldjem vissza (kinaba, holott angliabol jott, pont az ido rovidsege es a vam miatt, amugy kb 20 euroval tobb postakoltseggel)), es ha (!) megkapjak, akkor utana majd visszautaljak a vetelarat.
Van esetleg vkinek tapasztalata ezugyben? Eleve halott dolog a vetelarat megprobalni visszaszerezni (csak mert egy posta kinaba ajanlottan kb 30 euro). Esetleg egy jo otlet, hogy hogy lehetne ra netet varazsolni? Elore is koszonom, tovabbi derus estet mindenkinek! -
woodworm
veterán
válasz
mg1992mg #5702 üzenetére
Ha megnézed az eszközkezelőben minek ismeri fel? Win10 alatt egy pár másodpercig aktív, ha nem kapom el csatlakozáskor később már hiába indítom.
Ezért szoktam először a flash programban az írást indítani, majd azután csatlakoztatom a telefont, kikapcsolva. Csatlakoztatás után jön a windows usb eszközhöz tartozó hangjelzés és utána indul a flash. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest