- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már attól hányok, amikor valaki azt mondja, hogy azért ír igénytelenül, mert telefonról van. Csak az a helyzet, hogy ott is lehet ugyanúgy használni az ékezeteket, nem 1995-öt írunk, amikor még rácsodálkoztunk, ha van ékezet. A másik pedig a fordítva álló ékezetek. Komolyan, egy androidos telefonnál - még gyári billentyűzettel is - pont ugyanakkora erőfeszítés jobbra dőlt ékezetet írni, mint balra dőlőt, cserébe nem néz ki ocsmányul.
-
-
ViZion
félisten
nah, azért a tarack írtható. Valami navosnak kellene ezt odadobni, sok free progi, jófejség, etc... Legalább rendes áron adná, vagy ne ilyen hulladékokat rakna fel. Nero az 10 éve volt jó, ma már nálam ez bloatware kategória. Legtöbb progi legyen free, portable, de minimum, h ne futtasson serviceket, ne foglaljon memóriát, proci időt, ha nincs dolga. Meg egy szar dvd író progi ne legyen már 2 DVD-s méretű...
-
Hintalow
senior tag
Levélként pénzt soha nem küldünk
Az ismerősi körömben kb 3-an próbálkoztak ilyennel az elmúlt években, mind eltűnt (aztán persze engem keresnek, hogy mit tegyenek, mert az egész családi postai alkalmazott)
Sima levélként tuti bukó, ajánlottként annyi esély van, ha eltűnik, kifizeti a posta a feladási díj x-szeresét, ilyen kis összegnél még nyerő is lehet rajta.
Persze ezt a lehetőséget meg derékbatöri az, ha csak a tartalma tűnik el (ami ilyen esetekben jellemző), akkor a posta le van védve, mert sikeresen célbajutatta a küldeményt (ezt ráadásul megkoronázza az, hogy a szabályzatuk világosan kimondja, küldeményként pénzt nem is lehet küldeni, arra ott a postautalvány)
egy szó mint száz, ha rizikózni akarsz a pénzzel, inkább vegyél sorsjegyet, ennyiből már valami nívósabb is kijön -
-
MK VII
veterán
Persze,hogy másolat,mert ugyan úgy néz ki. Viszont a replika jelző nem használható a hamis órákra. A replika dolgokat eredetileg maga a gyár adta ki egy termék felfrissítése gyanánt. Az,hogy más cégek is elkezdtek akár autó akár más iparágon belül az eredetivel megegyező terméket gyártani az nem replika az hamisítvány és egyáltalán nem használható jelző rá az,hogy replika. Ennek ellenére a köztudatban megállja a helyét,mert így fogadta el a társadalom a mindennapi életben viszont nem helyes!!
Nem véletlenül írják a hamis órához oda,hogy replika. Igazából azt kéne odaírni,hogy hamis! De az mennyire rosszul néz ki a hirdetésben... -
seniman
veterán
A feléből össze lehet lapátolni itt az aprón
Na de nincs még vége:Aranyárú gééémer
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
ViZion
félisten
-
1. 31 napos
2. szintén moderálandó, mert haszonszerzés céljából szándékos megtévesztést alkalmaz, mivel nem erős és nem olcsó.
3. még hülyeségeket is beszél (de lehet hogy szintén a megtévesztés része):
Memory Clock: 800mhz (gyárilag,de a GPU TWEAK 1600 Mhz-t ír! )
Okát tudjuk, egyik a valós, másik az effektív órajel. -
-
Speed®
titán
Még nem láttam döglött GT200at
G80/92 más tészta..azt én se ajánlom..
Ellenben a 260/216SP/55nm kifejezetten jól sikerült szerintem, én kedvelem.
Persze lehet venni GT610et pl. 10k körül, mint haver apja, aztán anyázódni..
Ilyen csenevész karit rég láttam..konkrétan egy 8600GT szintjén teljesít -
-
-
-
-
-
A platformcsere ellen szól az is, ha az ismerős szól hogy kellene neki 4 mag, akkor sokkal egyszerűbben megúszom egy procicserével, mint komplett átépítéssel, adatmentéssel, mindennel ami a platformcserével jár - és természetesen mindezt egy köszönömért...
Tudom, én vagyok a marha, meg is talál minden ismerős hogy csak nézzek rá, mert nem teljesen frankó, na ebből szokott lenni a 4 napos ingyenmunka
De persze a 4 csak 2 lenne ha el is árulna minden részletet, amikor meg szólok hogy ez vagy az van, akkor szól hogy az neki is feltűnt... -
ViZion
félisten
Azt kellene megérteni, hogy nem ezzel fog foglalkozni, nem érdekli. Én sem állok neki autót szerelni. Sógor is húzta a száját, h lengéscsillapító csere max 2 óra, minek a szerelő? Mert a két óra alatt többet keresek, mint a szerelő, vagy azt a 2 órát a családdal tölthetem, vagy mert szarok rá...
Nem akkora dolog a PC sokaknak, hogy időt, energiát szánjon az alkatrészek árulgatására, etc. De nem is baj. Vagy jobb lenne mindenki mindent magának csinálna? Este nadrág varrás, autószerelés...?
-
M_o_g_y_i
őstag
Én ez tudom.
Bár én évekkel ezelőtt eladtam az egyik (talán "A") legjobb GTX460-at (GB, batár hűtős, dupla ventis - talán az MSI volt vele egy szinten), de ha még most is meglenne, lehet váltanék újra.
Pedig az nem is a csúcskategória volt.
Gari az gari, akárhogyan is nézzük. -
zolee5016
őstag
A zárómondat tetszik a legjobban.
ezzel mindent elmodtam...csak az árát nem magyarázta meg..a 15 fokot meg meg sem említem......
Ár:
220 000 FtMiskolc
Kategória: Asztali PC és kiegészítők
Eladó 1 hete összerakott Gamer PC , csak minőségi alkatrészekből .
CPU:ARK | Intel� Core i5-4590 Processor (4MAG)(6M Cache, up to 3.70 GHz)
RAM: 4GB DDR3 1333mhz Corsair
Alaplap: Asus H81M-K
Tápegység: Coolermaster ex2 725! (475 cserélve lett)
VGA: Xfx R-7850 Coreediton 1Gb Gddr5 ( nagyon erős kártya)
CPU FAN: Coolermaster Nepton 140XL (Újkori ára 38ezer ft)
HDD: Seagate 1TB 64MBNagyon gyors, megbízható gép.Processzor hőmérséklete játék közben is 15°C-fok alatt van !
Nincs olyan játék amit nem indítana el!
BF4 Ultra
wolfenstein Ultra
Ezzel mindent elmondtamCsere érdekel ,csak emailra válaszolok.
-
djculture
félisten
Mostani ára oké de hogy a 9600xt volt az ellenfele az tudod te is hogy tulzás... fx 5900 xt 47-50 ezer volt egy 9600xt meg 35 . 9600 sorozat nagyobb tudású volt de az nvidiára optimalizált játékok világa volt akkoriban... Ati-s a half life2 volt meg egykét cim mellette minden más nvidia logós volt...
-
djculture
félisten
-
cskamacska
addikt
Ha használhatóságot nem is vesszük figyelembe(pedig kéne, pl Win7-8 alatt nem muzsikálnak túl jól az FX5200-ak bétás Vista driverrel
), de a garanciás, új, és jobb képességű kártya ára azért csak lehetne viszonyítási pont.
A GT430 alapú ZT-40605-10L tavaly év eleji eltűnése óta már gyakorlatilag csak a GT610 alapú ZT-60604-10L formájában lehet új PCI foglalatos videókártyához jutni, de legalább azt "mérsékelt" 11-12 ezer forintos áron adják. -
djculture
félisten
Az 3000 forint, 5k ért már huzott msi 9800gt-t lehet venni, mit ér manapság egy dx10-es kártya.. Ráadásul úgy hallani hogy jövőre kikerülnek a driverböl ezek a kjártyák meg minden dx 10-10.1 kártya.. .. 10-15 ezereket elég lökött az aki ezért kiad ha tényleg az chip van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest