- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
zolee5016 #6364 üzenetére
A számítógépet lehet használni Internetezésre illetve Filmek nézésére de letöltésre is nagyon jó
Letöltésre mi nem jó?
Komolyan ennyi eszük van, hogy "alapműveleteket" is oda kell sorolni a PC-jük erényei közé? Egy 16 éves P233 is megfelelhet letöltős gépnek...
A laptoposhoz:
Lehet,hogy működnek akkorvalaki nagyon jól jár.
Hogyne, vesz két szart valaki 60k-ért, amiről az eladó tutibiztosan tudja, hogy nem működnek. Csak azt nem buli beírni a hirdetésbe... Tele van a net ilyen "vagy működik, vagy nem" típusú hirdetéssel. Ilyen pofátlan szöveget sem minden nap olvas az ember.
-
TaaT
nagyúr
-
gban
veterán
válasz
zolee5016 #5800 üzenetére
Pontosan így tettem én is egy telefont "áruló" embernek nem nevezhető valaki esetében - érdeklődtem, fárasztottam, aztán hitegettem hogy kell, meg hogy átvenném személyesen mucsaröcsögén, természetesen pont nem tudta megoldani otthon, akkor oké, utalok, stb.
6-szor érdeklődött hogy mikor utalok, mert ott vár feladásra a becsomagolt áru
2 hétig azt hitte, madarat fogott
Ezt kell tenni az ilyenekkel, hitegetni, beetetni hogy kell a cucc, stb. -
MK VII
veterán
válasz
zolee5016 #5796 üzenetére
A hozzáállása nem erről tanúskodik!
Meg különben is,ha így is lenne akkor se adja már el ugyan úgy átkúrva mások fejét..
Írja le,hogy ez és ez történt viszont mivel egy xy kártya teljesítményét hozza ezért csak egy olyan kártya értékével megegyező áron vagy az alatt árulja és így az ő becsülete legalább megmarad..
De mint látod nem.. -
törölt tag
válasz
zolee5016 #5386 üzenetére
Q9650 nem a teteje, de ugye az ilyen kaliberű tagoknak a tudása már csoda hogy eddig terjed amúgy is. 3.6-on i7-et ver.... A Nehalem i7-et kikapcsolt HTval alapórajelen, de azt is csak inkább utoléri.
PCland érdekes hogyan lett első. Bár évekkel ezelőtt vásároltam ott és minden rendben volt. Viszont a weboldal a mai napig úgy van összehányva valami 2000-res évekbeli felépítéssel, leírások is sokszor tévesek. De azon kívül nem volt gond.
Nincs sok nagyker mondjuk amúgy se az országban, mindegyiknek van valami kehéje. De én az iPont gondoltam volna első helyre. -
-
gban
veterán
válasz
zolee5016 #4198 üzenetére
Szerintem meg tilos ilyet árulni, de még behozni is - nem véletlenül kobozzák el a hamis márkajelzésű cuccokat (Adidas, stb.).
[link]
Jobb, ha mindjárt az elején tisztázzuk, hogy a "replika" a hamisítvány elegánsabb megjelölése.
Ha rákeresünk a replika órák kifejezésre, egyből találunk hazai forgalmazókat, e-mail címmel vagy mobilszámmal, akik minden bizonnyal tisztában vannak vele, hogy bűncselekményt követnek el, mégis vállalják a kockázatot. -
-
Speed®
titán
válasz
zolee5016 #2538 üzenetére
Gémerpc..725ös táppal..a 475 cserélve lett, mert nem tudott 200Wot leadni..na de ez! A 7850 nagyon erős kártya..főleg ha elfogy az 1GB VRAM. A kompakt víz meg különösen kell egy olyan procira, ami a gyári hűtővel is kényelmesen elvan..a 15°C szerintem elírás, 45°C akart lenni, csak félrenyomta..vagy egyszerűen sz@r a szenzor. Egyébként bolti árakon tényleg közelít a 2 kilóhoz..más kérdés, hogy 150nél nem ér többet, sőt. Egyébként BF4/RtCW jó játék, az Ultra valami új DLC?
-
djculture
félisten
válasz
zolee5016 #2454 üzenetére
Ez inkább a gyártók vásárló etetése, mert tényleg 20 felett árulják a boltok ezt a szönyű lassú kártyát.
Rengetegszer látom hogy megveszi az illető rohan haza, másnap meg panaszkodik hogy jó isten a régi kártyáján sokkal jobban ment xyz játék visszahozná mert rossz lehet a kártya.
10 ezernél többet nemér az egész gyakorlatilag de használtan már 10 ezerért nem ilyet hanem normálisan használható kártyákat lehet kapni. -
gban
veterán
válasz
zolee5016 #2420 üzenetére
Legtutibbak: !50 tápegység - persze, tulajdonnév a 450 (mert nem új mondat ami indokolná), így nagybetűvel kezdjük.
Az meg ugye shift + a karakter, jelen esetben a nagy 4-es a felkiáltójel
Szóval biztos azért kell nagybetűvel (nagy számmal....) kezdeni, mert tulajdonnév, csakúgy mint a Doboza, Két, Telepithető, 12 cm Ventilátoros, Az Ára fix.
No meg aminél még magyarázható is ha tulajdonnévnek tűnik (külföldi szavak, a rosseb se tudja ezeknél hogy eszik-e vagy isszák, emberek vagy mi a túrók): Full Grafikával -
-
gban
veterán
válasz
zolee5016 #2186 üzenetére
Sajnos van sok olyan hirdető is, aki ha tudná hogy hülyeséget írt ki, utánanézne, és módosítaná az árat.
Ők mondjuk annyiban azért hibáztak hogy nem néztek utána az árnak a hirdetés feladása előtt.
Meg van a másik kategória, aki úgy áll hozzá, hogy ennyiért vettem, ennyiért is adom el / a bótba is ennyi mé adjam én óccsóbban.
Kíváncsi lennék utóbbi kategóriára, amikor az újonnan vett, most 15 éves autóját próbálja meg eladni -
Dany007
veterán
válasz
zolee5016 #2160 üzenetére
Háh
szakadok!
Nagyon jó! Ez is valami nigériai csalás?
Mert hogy google fordító az biztos. Vagy valami IQ 40 az illető... Kész.
Azért aki egy ilyen hirdetés elolvasása után felhívja az illetőt az bőven meg is érdemli hogy átverjék. Jó, mondjuk talán az idős embereket nem sorolnám ide... De no... azért ez nagyon beteg hirdetés lett. -
gban
veterán
válasz
zolee5016 #2037 üzenetére
Három évvel ezelőtt volt az új ára 80, ha hibátlan lenne, akkor még csak-csak, de hibásan, hdd nélkül, pár napos reggel...
Folyamatosan jönnek amúgy akik azt hiszik, hogy csak rájuk várt az oldal közönsége, és húdejóhogyjössz és mindegymitadszmennyiért és mindentmegveszünk csak hogy te meggazdagodj lehetőleg a reg után 2 héten belülmás: ő mit mond a telefonban hogy ha azt akarja hogy az itteni neve alapján beazonosítsam hogy róla van szó?
-
gban
veterán
válasz
zolee5016 #1840 üzenetére
Másodiknál lehagytad a lényeget, márminthogy 200.000 az ára.
Fogalmazzunk szépen, érthetően:
Kizárólag Budapesten keresek egy hibátlan 775-ös tokozású alaplapot.
"Csak" Asus érdekel, 4db DDR 2 ram slot legyen, PCI vga legyen rajta.Legyen rajta egy PCI S3 Virge 4MB például?
Ráteszem én szívesen.
Fektetve kéri az úr?
Vagy integrált legyen rajta, de feltétlen gyenge, PCI-os?
Utóbbit nehéz lesz találni a 775-ösök között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest