- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
-
-
dugo_
veterán
válasz
Astroboy #35615 üzenetére
Ilyenkor nem szoktatok elgondolkozni, hogy vajon miért drágább?
Az emagos gépekre nincs hazai garancia, a szerviz elhajt a géppel, küldheted a románokhoz vissza minden alkalommal.
Általában a billenyűzet sem magyar, hanem amilyet épp sikerül összekaparni a kontinensről szürkén...
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #35615 üzenetére
Mashol kell venni
Azt nem art tudni mivel roman ceg nem feltetlen magyar lokalizacios az adott notebook, ez annyit tesz gyari gar nalunk nem lesz, csak emag garizhat olyankor, semmi ertelme
Egyebkent ugy hallottam osszekaptak magukat, tul sok volt a panasz, kulon jogi reszt hoztak letre emiatt, en kernem vissza a penzt asap es vennek itthon ertelmes bem szurkeimportos boltbol gepwt, persze valamennyivel dragabb, ha van ra 180 lesz 200 is, emagot meg ilyesmire el kell felejteni, plane nem elore utalgatni ilyen boltoknak -
Chaser
legenda
-
cbmfan
senior tag
-
Weareus
addikt
válasz
Astroboy #34848 üzenetére
Azért csak óvatosan!
Tízen pár éve egyszer egy társasággal fuldokolva röhögtünk valahol egy alföldi csárdában - ami amúgy zsúfolva volt - mikor valaki bemondta - kezében étlapot tartva a következőt:
- Jobb alsó nyolc, vízszintes.
(Keresztrejtvényfejtő csapat volt, szóval értettük, hogy most melyik ételt kell megkeresni).
Hangosan olvastam fel:
- Etnikumi pecsenye. -
törölt tag
válasz
Astroboy #30442 üzenetére
Szerintem van az SSD alján is csavar, vinyóknak is lenni szokott és fel tudja csavarozni úgy is. Jó pár hirdetésben gépben láttam így, szerintem gémör kinézetet ad, azért oda rakják. Meg ha jön a Tek, akkor gyorsan le tudja kapni és megsemmisíteni a kalóz Winnel és a tucat letöltött játékkal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest