- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #59471 üzenetére
Teszem hozzá halkan mivel az ember bement személyesen és átíratta amit kell az alza nem küldheti el.
Ők hibáztak. A szar is az övék. Ők meg szerezzék vissza a tévesen kiutalt pénzt ahogy akarják. Ezt bármelyik biróság így itélné meg.
A károsultnak nem is a nyomoroncot kell feljelenteni. Hanem az alzát kell megrángatni.
Olyan ez mint ha egy bank rossz cimre utal, küld pénzt. Ott se az szaladgál aki nem kapta meg ami jár. -
envagyok
veterán
válasz
#95712068 #59444 üzenetére
Mi köhömm??
Leírtam neki, hogy csak hibátlanként érdekel.
Hibást küldött, jelentettem, mivel nem külföldről vettem, hanem innen, és itt van rá lehetőség.
Ráadásul egy önjelölt alaplapjavító emberke játszotta a teszteletlen, de biztos jó hülyeségét. Ez elvi kérdés nálam.
Legyen csak ott a neve, ne essen más is a csapdájába,de nem gyártottam 40 hozzászólást, egyedül azért írtam még, mert félre lett értve a dolog.
És jó ha van nyoma.
Leírtam, hogy itt is meglesz a feljelentés, ha lesz kedvem rendőrségre menni, de hidd el, akkor és most is nyugodtak az éjszakáim, nem fogok rajta hetekig napi szinten sírni.Ott is leírtam:"Nem is az összeg nagysága miatt jelentem, hanem a hozzáállása miatt."
Meg ráment egy csomó időm az automatához kocsikázásra, felesleges próbálgatásra, amit tartalmasabban is el tudtam volna tölteni. -
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #59098 üzenetére
Dikk mó há mi bajod? Fasza lap, proci hűtő (nem verlek át) éééés bónusz 2 kiló por.
Nem tudsz te semminek örülni.BiP: azé nálad van egy kis baj.
A komplett konfig mindig olcsóbb mint ha minden alkatrészt darabonként megveszel.
Eleve neked is jobb ha egybe viszik el és nem 5-8 hülyével kell beszélni, alkudni válaszolni.
Másrészről ha alkatrészenként válogatom össze akkor olyan amilyennek szeretném. Egybe meg nem biztos, hogy minden szimpatikus.
Kocsit is ha veszel egybe sokkal olcsóbb mint ha alkatrészenként rakod össze. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #58877 üzenetére
Nem csak random jútúb tesztek vannak. Ráadásul adott témában több is.
Persze lehet az amd-s szabadkömüvesek kreálják az egészet.
Olyan, meg hogy beleégett a retinádba nincs. Már a 2xx óta tudjuk, hogy fél, egy, két év után újra kell tesztelni mert javulnak a driverek a teljesitmény.
Meg ugye ott vannak az ms build váltások. Ezek is hozhatnak jót, rosszat. -
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #58875 üzenetére
Nekem miért irod?
Én ezzel tisztában vagyok. Ezért hányok az 1-2-3 éves tesztektől.
Akik meg arra hivatkoznak és nincsnekek ezzel tisztában meg osztják az eszet.
Én nem a ph hatására lettem amd-s. Az nv és az intel a mocskosságának (partnerek, tesztek, gyártók megvétele, manipulálása ezek nyilván fellelhetőek a neten, stb-stb hatására).
Nincs tesz? Küld az nv? Ja várj nem.
Nincs intel proci teszt? Küld az intel? Ja várj nem.
Nem egy nagy külföldi oldalon láttunk és a közelmultban is láttunk olyan tesztet ami erősen az intel-nv oldalra lejt (pl sokkal lassabb ramok alkalmazása amd konfigban, pl béta bios használata és tudnám sorolni 2006-ig).
Akinek nem tetszik itt meg fáj, hogy bizony az 580 3 év alatt nem hogy avult még gyorsult is az fáradjon át a fent emlitett valóban fizetett tartalmat, lehezó kinti, itthoni oldalakra.
Ott aztán lehet okos tanácsokat adni egymásnak, hogy öcsém ne 580-t vegyél vatta újat 63k-ért hanem 5-6 éves 980 ti-t. Aztán mikor ezt megbeszélték örüljenek maguknak.
Szerintem ez így lenne korrekt. -
8th
addikt
válasz
#95712068 #58673 üzenetére
Hegesztőként konyítok valamicskét a lakatos munkához és ezt tisztességesen rendbe tenni úgy, hogy jatt nélkül kapjon műszakit és nyugodt lelkiismerettel para nélkül kimenjen vele az ember a forgalomba az nem két fillér. Viszont nincs róla papírja, de még csak egy adásvételije sem, hogy az övé. Vizsgáztasd így le... És ezt árulja 60k-ért. Hulladékvas semmi más.
-
Gyuri27
félisten
válasz
#95712068 #58174 üzenetére
Mikor elkurvult itt a szituáció, mármint globálisan. Én is levettem. Nekem is kint volt.
És akkor kanyarodok vissza oda hogyamikor én újonc voltam.
Igen ezért is tudtunk megindulni. Kint volt minden. Hiába voltam újonc.
Másrészt tisztában voltam azzal, hogy 0 zsanzséval nehéz.
Ezért amikor eladtam azt olcsóbban tettem. Nem bacctam ki a csacsit 2 forintért a sárból.
Amikor vettem nem alkudoztam (legalábbis nem gusztustalanul ész nélkül).
Ugye ez a tanulópénz (ami valós pénz, de mivel nem 10 millákról volt szó megérte).
Meg ugye a személy átadások átvételek. Lehetőleg valamirevaló ph-s arcokkal.
Szal így lehet valamit felépíteni. -
-
-
válasz
#95712068 #58099 üzenetére
Nem is akartam hirdetni... nem az volt a terv
Tákolt - nem egy kijelzőt cseréltem már. A kínaiakkal mindig baj van, a gyári úgy cuppan fel a helyére, mintha oda lett volna teremtve.Magamnak meg mindegy, hogy néz ki, az ár a fő szempont. Az S5 is ronda, azóta el is törtem az üveget, de kit érdekel, azért van egy bagóért beszerzett S5-öm, mert nem kell sajnálni (és van rá biztonságos OS). Egy 100 ezres izénél infarktust kaptam volna. -
KROK640
nagyúr
válasz
#95712068 #57869 üzenetére
EZ még nem garanciális probléma, írja a Sentinel is, szóval mond meg neki ezt, és annyi.
Hazaúton ki tudja mi történt. Kokszi cimborámnak is sikerült a 250GB-ás winyót úgy hazahozni h elöl a kenguru zsebbe odavágódott a Simson tankhoz vagy 20-szor, és volt vagy 20%-os a kondíció mire berakta a gépbe ... -
Astroboy
őstag
válasz
#95712068 #57890 üzenetére
Na hogy értsd, és ne kelljen trollszótár: Gyurinak vigyél Kenyába ingyen cuccot ingyé', de hogy ne érezd kihasználva magad, hogy pár lommal kell bohóckodnod inkább vigyél ryzent neki, azt szereti.
Persze az egész rajtad áll nem erőszak, mondjuk aki eddig itt nemet mondott, annak a sikolyát már csak a Voyager űrszonda játssza vissza a naprendszer pereméről... -
-
quailstorm
félisten
válasz
Igen az az indításszám az túl csak különbség a te képedhez képest, ott valami nem jól van...
Tápellátás simán lehet.Bírják azért a vinyók a gyepálást, nekem eddig csak a gagyitáppal sikerült felsülni eddig, párára mindig vigyáztam.
Ingyen elvihető, hát te tudod, de az a ló túloldala. Én vettem 10k-ért 2x1TB + 500GB vinyót 1,5 éve tán, NAS-ban volt széthajtva, üzemóra volt bennük. Más bajuk nem. De még volt rajtuk molex táp is olyan régi, 10 évesek.
Azóta is jó szolgálatot tesz klónozásnál, adatmentésnél, filmek tárolására, másolására. Nyilván 24/7 nem raknám be őket, de nincs látható bajuk.De a random-ban belassult 500-as WD-t se dobtam ki, sok filmet vittem rajta idős ismerőshöz.
Amíg nem kattog, full badsectoros meg nem teljesen süket addig lehet használni. -
koby11h
őstag
válasz
#95712068 #57879 üzenetére
Ok, de mennyi adat és táp kábellel tesztelte? 20-al? 30-al?
Számomra a - néha tényleg túlzásba vitt - teszt arra jó, hogy én nyugodtan alszom. Ha szállítás közben hazavágta, akkor ne csodálkozzon, én sem fogok, de visszavenni sem.Egyszer nekem is hoztak kölcsön hdd-t vissza, nézem 100/6x, mondom magamban 100/100 volt. Nézem temp: 25 fok, másik hdd-m ugyan abban a gépben: 26 fok, kölcsönadottnál viszont a valaha mért minimum: 14 fok.
Kérdezem a srácot hogy hol használta, á csak a szobában, mondom nem a garázsban lévő gépnél, ahol a fűtésetek tönkrement? Hát de, képes volt 14 fokban bekapcsolni kint a garázsban, mert lusta volt bevinni! Na az tett be szegény 320-as WD-mnek. Az sem vigasztalt, hogy az övé is tönkrement, mert az már alapból szar volt, azért kérte kölcsön mentéshez. Lehet azt is így tette tönkre. -
koby11h
őstag
válasz
És eladás előtt formáztad is, vagy felület teszt Sentinelben? Mert az hogy mit olvas ki 1 perc alatt és az alapján mit saccol a Sentinel, illetve egy teljes írás/olvasás után milyen ez két dolog.
A hideg ilyen idő szintén le tudja gyilkolni, vagy ha valaki közben rugdossa a gépházat.
A 60 bekapcsolás mindenesetre elgondolkodtató, nálam néha 3 hónap alatt sem jönne össze, pedig napi szinten megy a gép, legfeljebb kikapcsolva nincs néha. -
-
koko52
nagyúr
válasz
#95712068 #57872 üzenetére
Esetleg azonos verzióval is meg kéne nézni. Sentinel azért tud hülyeségeket. Nekem az új Nvme Intel p660 1TB 3%-os szerinte és kritikus állapotban van. Teszteltem és használom, köszöni szépen hibátlan. Ja és két teljesen egyforma SP SSD-m egyik 23C-os másik 43C-os. Mindegyik idle, csak háttértár. Érintésre mindegyik hideg.
-
törölt tag
válasz
#95712068 #57797 üzenetére
Igen, azt megtaláltam. [link]
Nyilván nem ez volt a fő ok, hanem az összes többivel egyetemben visszamenőleg 1-2 évre, most telt meg a puttony. Ok nélkül még nem raktak ki senkit, sőt. Nagyon sokat engednek. Ha valaki repül akkor az összesített szarságok miatt repül. Én is emlékszem 1-2-re tőle, biztosan volt több is, tehát volt bőven. Összegyűlt, bannolás lett. Nekem is meg van már telve félig a ban puttonyom, de lehet háromnegyedig is, nem emlékszem már mindre de van vagy 10 eset amikor nagy volt a pofám és mégsem volt igazam vagy csak részlegesen. Ezek nem felejtődnek el. Nem is feszegetem a határokat épp emiatt. Meg hát eltelt azóta jó pár év, megváltoztam, öregedtem, már nem kötekedem, nem hergelem a moderátort, nem adom ki a fórumra az életben begyűlt stresszt.
Na jóvan, jók legyetek. Azért még 1-2 alkalommal benézek. -
Chaser
legenda
válasz
#95712068 #56845 üzenetére
az oké, de én honnan garantáljam azt bárkinek, h mit ad hozzá? ellenőrzéskor mondta, h ad egy + hónapot, beváltáskor kiderül, én ezért nem fogom 8 hónapnak árulni - ahogy hirdetem ott meg leég egyértelműen le van írva, de neki nem egyértelmű, hát én kérek elnézést ( : -
sok hulladék game van benne de sok értelmes is, anno csodálkoztam is milyen szépen el tudtam adni a gears4-et, forzákat, azok árának duplájából én összekukáztam magamnak 2,5 év ultimatet ( :Trailblazer
van xbox gp
van pc gp
és van ultimate - xbox gp+pc gp+gold/multi/ -wesder
simán, nagyon nyerészkedni nem akarok rajta, azért annyi, magamnak is beválthattam volna ultimatere, de a meglevő több mint 2 év mellé nem kell több, lehet addigra már nem is élek, a kódok árát most meg el tudom inni (((( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged