- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #116958 üzenetére
Igen, írtam is, hogy 2010-es (nem egy űrtechnika, simán javítható/ cserélhető). Amúgy az a jó benne, hogy az ElektraBregenz, Beko, Grundig és még egy pár gép ugyanazt az alkatrészt használja, így javítható is. Illetve a régi mosógépek közül rengeteg a szénkefés, yt.-on is van egy szerelő, aki bemutatja, hogy mit és hogy kell(ene) csinálni.
Ugyanez igaz gőztisztítókra is, mivel ugyanaz a rezgőszivattyú van benne, mint a kávéfőzőkbe. -
-
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #114432 üzenetére
Ellenőrzik szúrópróba szerűen az egész kosarat, Tesco oldalán ki is van írva. Itthon gyanítom elég gyakran, mert jobban hajlik rá a nép lopjon. Tesco is bevezette már jó ideje, a Rossmann, DM meg asszem telefonos appal nyomja kamerán keresztül. Én még nem láttam embereket az itteni Tescoban azzal a pisztoly alakú szexuális segédeszközzel vásárolni, gyanítom okkal, mert lopni nem tud vele/túl rizikós lenne, viszont magának kell dolgoznia, így inkább vásárol klasszikusan.
+nem tudja hogyan működik. Otthon nem olvas utána, mert szarik rá, ott a boltban meg a tömegnyomorban pláne nem fogja kiismerni mi az.A központban ezért ücsörögnek a magasabbik emeleteken ingben emberek és vesznek fel milliós fizetéseket, hogy megoldják minden nép szokásaihoz igazítva, ha mér Európában vagyunk, az új eszközök bevezetését, információt róla stb. Ez úgy zajlik, hogy kib...szák oda aztán csá.
-
opr
nagyúr
válasz
Top cat #114432 üzenetére
Biztos van, aki csinalja. Amugy neha van random ellenorzes, kb 2 havonta egyszer futunk bele. Olyankor 10 random elemet lecsippant egy alkalmazott, ilyen minitesztkent. Asszem valami olyasmi van, hogy ha parszor lebuksz, akkor bukod az accountot es onnantol nincs ilyen opcio. De igazabol nem tudom, le is szarom, nekem kenyelmes, gyors es jo, a boltnak szinten, mert kevesebb alkalmazottat kell fizetnie, az en szememben ez win-win.
¯\_(ツ)_/¯ -
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #114359 üzenetére
Ciril betűk vannak a 200-ason, így -mivel magyar (akar lenni) a szövek, ukrán hrivnyára vagy szerb dínárra gondoltam. De gyors gugli, azok nem így néznek ki, más a színe is.
Hanem orosz rubel van a képen. A 200as zöld, az 50es meg ez a fosbarna, rajta az a szobor.
A 200ason a ciril felirat meg oroszul van, azt jelenti kétszázHcl: igen, ez az egy malacos kép volt most.
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #113790 üzenetére
Mere elvileg nem lesz mivel pletyka van róla kizárólag semmi más, és jobban belegondolva túl sok értelme se lenne nekik egy ennyire megrakott országba hozni. Kisvárosokban is legalább 6 üzletlánc van, a nagyobbakban kétszer ennyi. Miközben be kell tartani a csúnya nyugati szabályozásokat és alulárazva kéne üzemelniük profittal. Max akkor, ha több országba is mennek.
-
-
-
-
-
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Top cat #113324 üzenetére
Erről egy vicces történet jutott az eszembe amit nemrég hallottam. Román magyar közös határ ellenőrzés a zöldhatáron, a terepjáróban egy román rendőr és egy magyar. A magyar mondja a románnak: Látod a kacsákat? Azért nem repülnek el mert tudják hogy nem "hunter"-ek vagyunk.
És ezt úgy hogy idegennyelvet beszélő rendőröket osztanak be közös szolgálatba.
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #113319 üzenetére
Ha bizonyíték kell, akkor be kell lépni a csoportba, és körülnézni/megkeresni.
De feltételezem, ha valós (miért ne lenne), akkor több hasonló is lesz.Amúgy vannak troll bejegyzések is, (főleg hirdetéseknél próbálják utánozni), de ott általában kilóg a lóláb. Ez a mostani nekem valósnak tűnik.
Nem tudom egyébként, hogy hommerhamm benne van-e ezekben a csoportokban, és ő válogat, vagy valami vicces csoportból szedi, ahol ezek már ki vannak gyűjtve mások által.
-
válasz
Top cat #113222 üzenetére
Fizikailag van TV-m, csak előfizetésem nincs, meg tunerem (ja de, van egy analóg USB-s tuner, a DVB-T meg kölcsön van anyámnál), meg Netflixem/ilyesmim. Jó az a 32"-os nagy kijelző, ha ezeken kívüli forrásból nézek filmet, vagy sportközvetítést, meg HO-hoz, és ez a 2. monitor is, ha valami javítandó asztali gép van itt.
-
-
-
fatpingvin
addikt
válasz
Top cat #113041 üzenetére
persze. miért ne tennék? amúgy szerintem ez egyáltalán nem egy rossz dolog, így legalább a fémhulladék szelektív gyűjtése is meg van oldva, részben az állam helyett dolgoznak. én a magam részéről örülök neki, pl az alumínium italosdobozokat a környékünkön már szinte csak a fémhulladék-átvevőnél lehet szelektíven gyűjteni, ezzel nekem megspórolnak időt és utazást (amúgy nem járok arrafelé)
-
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #112913 üzenetére
"Felénk is divat volt nyalogatni.
"- különben honnan tudja az ember, hogy jó e még az elem.
Nekem emlékeimben az [Orion CTV022] infrás távirányítója él, hogy abba kellett 9V-os elem (na jó, nem csak abba).
Nekem ami meglepő, hogy van egy SonyEricsson W880-as telefonom, amit még 2008-ban vettem, igaz már nincs napi használatban, de az akkumulátorja tartja a töltést (néha a kezembe kerül, és évente egyszer bekapcsolom, illetve meglepődök, hogy ezt az evezőlapát kezeimmel hogy tudtam kezelni).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Top cat #112787 üzenetére
Haver versenyszerűen kempózott, nem volt egyáltalán kib@szva, de a zsír új, letámasztott lapátnyelet játszi könnyedséggel rúgta ketté sípcsont magasságban. Egy ilyen tagnál az instant lábtörés, ha a fájdalomtól nem is rogyna össze, egy lábon ugrálva már nem ellenfél.
-
cidalain
veterán
válasz
Top cat #112048 üzenetére
Tudom hogy megszűnt, de a technikája érdekes.
Mivel Win10 telepítővel offline is frissítheted, ezért a telepítőnek kell elutasítani a frissítést, mert az nem járható, hogy felrakja a jóember, aztán bebootol már Win10-ről, majd azt mondja hogy hahó ez már nem oké, vissza az egész.
És itt az érdekes, hogy nekem még van olyan telepítőm, ami 2 évvel ezelőtti, tehát abban eleve nem lehet benne ilyen tiltás. Tudom próbáljam ki. De biztos próbáta ezt már valakiKoby11h:
A te win10 telepítőd is még a tiltás előtt készült pendriver-ra, vagy frissen csinátad a media creation toollal?Trailblazer:
Igen már néztem. Csak jelenleg nincs normális erre a célra befogható pendrive-om. 4 és 8 gigással nem szórakoznék. Viszont van egy 128 gigás M2 ssd-m feleslegbe, eladni nem fogom, mert kb csokit kapok érte, ehhez kéne külső házat vennem. Csak eddig minden más fontosabb volt. De tervben van, mert tényleg kényelmesnek tűnik. -
koby11h
őstag
válasz
Top cat #112048 üzenetére
2 hete csináltam Dell Inspiron 3521-re Windows 10 22H2 telepítővel újratelepítést a Windows 7-es kóddal.
Előtte váráslástól (2013-tól) Windows 7 32 bittel volt. Most aktivált Windows 10 22H2 64 bit van rajta 2024 Február dátummal és a Windows 7-es kóddal.
Szóval 2 hete még ment. -
fatpingvin
addikt
válasz
Top cat #111948 üzenetére
a skandinávok rájöttek arra amire sok más helyen még nem sikerült, hogy az elrettentő hatás kifejezetten nem működik azoknál akiknek a büntetési tétele a börtön. a rehabilitáció viszont igen, és az hogy normális körülmények vannak az nem azt jelenti hogy szabadon azt csinálnak a rabok amit akarnak meg egy nagy üdülőprogram az egész. csak ezt a magyar általában képtelen értelmezni is.
"A börtön lényege a büntetés mellett a korrekció lenne, hogy aki kijön, az utána a társadalom hasznos részévé válhasson."
annyival egészíteném ki hogy kihúznám a "büntetés mellett" szakaszt. pragmatikusan közelítve a dolgot, a büntetés tökmindegy össztársadalmi szempontből, ami számít az az hogy az adott illető minél hamarabb értelmesen visszailleszthető legyen abba a társadalmi rendbe ami az adott ország elképzelése a társadalmi rendből.
amúgy pont ezen elvek mentén én abszolút nem zárkóznék el a halál"büntetés" koncepciójától, csak nagyon más alapokra kéne helyezni mint ahogy a hangadók szokták. nem az elégtétel meg a pleb igazságérzetének a kiszolgálása lenne a cél, hanem az olyan össztársadalmi kártevők (nagy társadalmi károkat okozó nagycégek vezetői, etc) kivonása a rendszerből akiknek túl nagy befolyása és kapcsolati hálója van ahhoz hogy hasznos vagy legalábbis ártalmatlan elemként visszailleszthetőek lennének. tudom, társadalommérnökösködés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
És ha luxus körülmények között tartják őket, annak van visszatartó ereje?
Valami oka biztos van, hogy Breivik sokadjára adja be a kérvényt, hogy inkább végezzék ki...
De a tanulmányok azt igazolják, amit hcl írt. Ugyanezen okokból nincs visszatartóereje a halálbüntetésnek se, még ha az ugye növelni nem növeli a bűnözést. A börtön lényege a büntetés mellett a korrekció lenne, hogy aki kijön, az utána a társadalom hasznos részévé válhasson. -
válasz
Nem, az a lényeg, hogy nem függ tőle.
Asszem az jött ki, hogy a rossz körülményektől nem csökkent a bűnözés, hanem nőtt, mert egyre kegyetlenebb arcok kerültek vissza a társadalomba. Egyáltalán nem volt visszatartó ereje, hogy bent rossz, mert olyan rosszak az életkörülmények, hogy mindenképpen bűnözni fognak, nincs más megélhetés."Skandináv országokba, van hogy azért csinálnak valami bűntényt hajléktalanok, "
Máshol is, itthon is. -
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #111579 üzenetére
Pár hete láttam már tőle valamit, valami 2006-os film volt, de tegnap megint feldobta. Biztos most trendingel.
Tök jó, hogy részletesen összefoglalja a filmet, de a magyar talánfogalmazástól meg a hansúlyozástól majdnem falnak mentem.
De ez akkor jó, ha utána nem akarod megnézni a filmet. Ajánlónak túl hosszú és túl részletes.
Ja, és egyszer sem hangzik el a cím, évjárat, rendes nevek (gondolom jogi problémák miatt), így ha mégis érdekelne a film, vadászhatod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged