- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzkz
őstag
Csatlakozom! Eddig még semmire nem tudtam használni a mindenre jó Rpi-t!
GUI-t használni bármire, azaz pl netezni lassú.
NAS-nak lassú, 5MB-tal másol kb.
XBMC klónok nálam kifagynak ha sokat mozgolódok a menükben, sokat váltok filmet, és amúgy ez is lassú.
1-wire fűtésvezérlésemet nem hajta rendesen, amikor egy TP-link router openwrt-vel simán viszi.
Torrent-re lehet max jó, ha nem akarjuk a letöltött nagy tartalmat átmásolni másik gépre...Valami automatizálására lehetne használni szerintem, de hát ugye ezzel is megszívtam, másra meg csak akkor jó, ha az ember imád várakozni a gép előtt (vagy a lassúság vagy a fagyások miatt), mert nem tudja mással tölteni az idejét... Szóval csak a szívás van vele sajna...
-
ngabor2
nagyúr
androidra van böngésző, van szövegszerkesztő (pénzes és ingyenes is). videolejátszás szintén. sőt, torrentet is láttam már, de mivel okostelefonon nem sok értelmét láttam torrentnek, ezért nem próbáltam ki. hdmi és fülhallgató kimenet van rajta, tehát hangot is ad, sokkal jobbat nem hiszem, hogy ki lehet belőle csiholni. szerintem fájlátvitelre meg van androidra ftp szerver.
eddig csak telepítgettél, nem kódoltál rajta semmit. minek erőltetni a parancssoros linuxot, mikor ott az android? ha meg linux és ubuntu, ott se hiszem, hogy túl sok parancssor előjönne.
-
pakriksz
őstag
"youtube videók szaggatnak"
nem gáz, 4 magos 3,1ghz-s x86-on is néhamert a flash egy hulladék
"Szövegszerkesztés ( lassú, körülményes )"
Mindig is körülményes volt, lassú nem hiszem, anno p120-on is száguldott"viszont a Win-es gép meg nem látja így, tehát mókolni kell(ene) még vele"
az általában semmit sem lát, még magát sem. NFS a megoldás"Videolejátszás ( 1080p-t nem viszi mindig akadásmentesen, digi audio nincs )"
pedig mindenki azt mondja hogy viszi, digi audio pedig van, hdmi a neve.
-
pakriksz
őstag
aktív hub kb vinyóra kell csak (de mivel van sata, erre nincs szükség).
pendrive, billentyűzet, egérből, egy rakás elmegy 1A-ról is.
wines hálózat nincs SMB van ami egy inkompatibilis és instabil hulladék, jobb alternatívot használni, más dolgokra szerencsére nem elterjedt m$-es borzalom. -
ngabor2
nagyúr
most programokat akarsz futtatni, vagy egy (több) adott feladatot megoldani? mi az a feladat, amit egy ilyen kis gépen nem tudsz megoldani, mert mindenképp kell hozzá a win/linux? ne atomrobbanás-szimulálást, meg nagy táblázatok szerkesztgetését mondd, mert ez nagyon nem arra van tervezve. amire viszont tervezve van, azt tudja.
mint írod, egy nagyságrenddel drágábban lehet venni komolyan x86 alapú gépeket. én itt az egy nagyságrenddel drágább részt emelném ki (ami imho inkább néhányszoros akarna lenni, nem 10x-es). ezeknek a pirinyóknak pont az a lényege, hogy olcsóbb.
-
pakriksz
őstag
windóz és a hálózatos nem szívás! hahaha
mindig amikor megosztásról van szó, már ideges vagyok, mert az a hulladék SMB vindózon soha sem működik normálisan. linuxon meg ott az NFS amit minden ismer, nem csak a vinfos, akármég androidról is hozzányúlhatok. Arról nem is beszélve hogy napokat kell rakosgatni(telepítgetni, keresni hogy most éppen mi baja) a dolgokat hogy összejöjjön valami...
-
Oldmobil
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged