- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Már régen nem kísért ilyesmi hogy vizsgaidőszak hála az égnek.
Elég volt az az 5 év szívás bőségesen
Annál inkább kifáradok melóban és otthon már nem sok kedvem van kódolgatni meg script-elni 8 órányi kódolás után.
Tegnap raktam össze TFTP boot-ot a lappal. Menni fog a projekt Wiki-be
[link] Most saját kernel-t akarok összerakni rá.
-
DarkByte
addikt
Tegnap sikerült rá nagy nehezen Android-ot fordítani. Bugos a hivatalos ICS repó egy-két helyen, ezeket kézzel kellett javítani a Java kódban, de alapvetően minimális szívással megvolt. Flash-elni viszont én még nem tudtam, csak ismerős akivel együtt vettük a lapot és szépen megy is. CM-es gapps zip-et kibontottuk a gyökérbe és lett Play Shop és társai. Így már kicsit el lehet kezdeni komolyabban próbálgatni.
Sajnos se 64bit-es Win7-hez, se 64bit-es Win8-hoz nincs LiveSuit driver úgyhogy én még itt nem tartok. Majd vasárnap összerakok egy VirtualBox VM-et a flash-eléshez.
-
DarkByte
addikt
Három darab augusztusi revíziójú lap, plusz plexi házból is három darab és egy USB2TTL debug lap is jön hogy kernel output-ot tudjuk bújni ha valami nagyon nem menne.
Kolléga Amazon-tól rendelt Kindle-t, ott is faxolni kellett vámnyilatkozatot, igaz végül is az Amazon álta az összeget. Köszi a linkeket, lesz vasárnap egy kis időm akkor átolvasgatom.
-
DarkByte
addikt
Ígéretet kaptam hogy az én példányaimat még az Indiegogo szállítások elején küldik. Szóval én bizakodom hogy jövőhéten tényleg postára kerül. Inkább a vám miatt parázok. A szállítási idő már talány. Bár Fedex hozza, lehet nem lesz olyan lassú mint egy DealExtreme-es airmail. Ekkora összegnél vajon mire lehet számítani? (~40k volt a vége) Igaz leosztjuk három felé a végén, de akkor is. Tartok tőle hogy közel 10k körül lesz a vége.
-
DarkByte
addikt
Én úgy tudom hogy már van működő hardveres XBMC dekódolás, persze nincs a környékemben olyas valaki aki ilyen kütyüt birtokolna. Viszont a hivatalos listán rajta van az Allwinner A10 SoC amire a Cubieboard épül: [link]
Igazából első körben valami köztudottan hardveres dekódolásra képes lejátszót próbálnék ki rajta (pl. MX Player) és ha ez megvan akkor kezdenék el kutatni valami forráskód vagy projekt után ami hasonló megoldást használ. Persze ezt az egészet még megtorpedózhatja hogy properitary cuccokra is szükség van, de remélhetőleg mivel ez egy nyitottabb SoC mint a Broadcom az RPi alatt, ez nem így lesz.
-
DarkByte
addikt
-
Minden attól függ, hogy mire szeretné valaki használni. A stick változaton nincs lan, de van wifi. A stickhez komplett ház-táp-távirányító kombó jár(hat).
Természetesen biztos van olyan dolog, amire jó az Mk.802, de minden figyelembe véve én legalábbis nem látom, hogy átlag egyorrú user számára jó döntés lenne.
XBMC for Android? Gondolom android alatt megy a hardveres video lejátszás.
So the AmLogic 8726-M1 in the XIOS has a different VPU to the AllWinner A10 in the MK802, meaning no hardware acceleration natively on the MK802 at this time.
Szóval nem, nincs hardveres lejátszás XMBC alatt, most külső lejátszóprogrammal próbálkoznak páran (J1nx blogján a többi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest