- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szvsz végy egy tabletet...
Viccen kívül, amit alant írtam, azt tudom a témában prezentálni. Ha biztosan működő megoldást keresel, és nem akarsz hosszasan vacakolni vele, akkor én inkább egy Brazos rendszert javasolnék.
Bevallom az Androidos rendszert egyszer próbáltam egy kölcsön Pandaboardon, de ott nem volt flash (ICS Android). Ezzel kapcsolatban valaki tapasztaltabb véleményét kellene kikérni.
-
Engem most nagyon utálnak már az Arm-PC pártiak, mert folyton ezt hangoztatom, de a saját véleményem az, hogy ha nem értesz a linux-hoz (nincs linuxos géped amúgy) és ha nem szeretsz órának, napokat szöszölni parancssorban, akkor inkább egy Brazos / Atom rendszerben gondolkodj (vagy esetleg AMD A4-3400-ban). Egy nagyságrenddel drágább, de (remélhetőleg) kevesebb a szívás, és van Win támogatás, szóval a hálózaton lévő win eszközökkel is egyszerűbb az élet adott esetben.
Hangsúlyoznám, hogy én is ilyesmi célból vágtam bele az Rpi-be, aztán kezdtem nézegetni más Arm-os megoldásokat is, de a vége az lett, hogy olcsónak olcsó, viszont sok kézimunka van vele, és ha nem mozogsz otthonosan a linux területén, akkor vakarhatod a fejedet sokszor.
Ettől függetlenül ha szeretsz mókolni, nem félsz a linuxtól, és van szabadidőd bőven, akkor nyugodtan vágj bele.
@.mf: Ahogy fent írtam. Ezt már tudják a Brazos gépek is, kicsivel többért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged