- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
androidra van böngésző, van szövegszerkesztő (pénzes és ingyenes is). videolejátszás szintén. sőt, torrentet is láttam már, de mivel okostelefonon nem sok értelmét láttam torrentnek, ezért nem próbáltam ki. hdmi és fülhallgató kimenet van rajta, tehát hangot is ad, sokkal jobbat nem hiszem, hogy ki lehet belőle csiholni. szerintem fájlátvitelre meg van androidra ftp szerver.
eddig csak telepítgettél, nem kódoltál rajta semmit. minek erőltetni a parancssoros linuxot, mikor ott az android? ha meg linux és ubuntu, ott se hiszem, hogy túl sok parancssor előjönne.
-
ngabor2
nagyúr
most programokat akarsz futtatni, vagy egy (több) adott feladatot megoldani? mi az a feladat, amit egy ilyen kis gépen nem tudsz megoldani, mert mindenképp kell hozzá a win/linux? ne atomrobbanás-szimulálást, meg nagy táblázatok szerkesztgetését mondd, mert ez nagyon nem arra van tervezve. amire viszont tervezve van, azt tudja.
mint írod, egy nagyságrenddel drágábban lehet venni komolyan x86 alapú gépeket. én itt az egy nagyságrenddel drágább részt emelném ki (ami imho inkább néhányszoros akarna lenni, nem 10x-es). ezeknek a pirinyóknak pont az a lényege, hogy olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Macska topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged