- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Drótszamár #94 üzenetére
Nem csoda, jön a nagy Sárkány éve party, amikor eltűnnek hetekre
Attention: shipping delays during Chinese New Year national holiday
Due to Chinese New Year national holidays in China and Hong Kong, parcels ordered between the 1st of February and the 17th February will be delayed.
Shipments will resume on the 18th February once work resumes at our Guangzhou office.
-
azbest
félisten
Kolléga most vett allwinner A10 alapú táblát, hát a video gyorsítás támogatásán még van mit dolgozni android alatt sajnos, eléggé döcögősen ment az élő adás streamje, bár nem tudom hogy van-e megfelelőbb program erre. Vlc és xbmc android portokat próbáltunk több-kevesebb sikerrel.
-
azbest
félisten
milyet rendeltetek? a 40k -> 180 usd körülit nem tudom illeszteni a lehetőségekre
Ha egyben jön, akkor a vám is esélyes (ez nem túl magas).
Az áfa valószínű (27%) 22 euro felett (44 ha nem cégként küldik) - a vámot is áfázzák. Ez nem tudom még aktuális-e, de itt vannak olyan számok, amikre emlékszem: [link]A futár cégek úgy tudom mindig elvámolják a legszigorúbb szabályok szerint a cuccokat. Valamelyiknél egy nyilatkozatot (felhatamlazást) kellett emailben/faxon visszaküldeni, hogy intézhessék. A sima postai tömeglevelezésnél rugalmasabbak a távolkeletiekkel, ott is átmegy a vámon, csak ott iszonyat mennyiségek mozoghatnak.
-
azbest
félisten
Úgy látom majdnem másfélszer annyit adtak el, mint amit legyártottak, szóval lehet még csúszás a szállítással. Kíváncsi leszek ezt milyen ügyesen kezelik és mikor lesz újabb készlet.
-
azbest
félisten
Az androidos xbmc képes használni a hardveres gyorsítást lejátszáshoz? Korábban úgy olvastam, hogy sajnos ehhez kellene még a gyártótól támogatás / libek / források. De lehet az más chipset volt, valamelyik mali gpu-s androidos stick esetére emlékszem. Persze, ha ez azóta változott, az remek hír.
A linuxos megoldás nekem azért is jó, mert dvb támogatást valamennyire már átlátom. Ahogy a linux media levelezési listán olvastam javítottak/javítanak bugot ami a most elterjedt it9135 tunert érinti (az usb-dvb-v2 -re átállás mellékhatása talán) és amiatt vacakul működött a raspi-n. Elvileg találtam webshopot ahol talán még a régi af9015 tunereket kapni, rendeltem még párat, mert azzal hibátlanul megy. Ja meg a tvheadend is jól fut rajta általában, ami a backendet adja az xbmc alá. Ja és az ccid kártyaolvasó driver, amihez most olcsó kártyaolvasót (Alcor micro AU9540) is találtam - az eddig használt kártyaolvasóm a zárt drivere miatt nem megy arm linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest