- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
1.) Amire használnám (amolyan mindenes, házi és távoli elérésű fájlszerver, ftp, médiagép), oda azért nem árt kicsivel több RAM, még linux alapokon is.
2.) Sávszél és áramCifu:
Atomos gépem (kétmagos 330 és Ion), fogyasztása 24/7 szervernek sok, teljesítménye háziszervernél több, viszont x86-nak, még retro-játékokra is kevés. Sajnos Brazos sem lenne sokkal jobb teljesítményben. Trinity-n gondolkozom eléggé, de ott még magasabb a fogyasztás, s talán jobb lenne, ha különválasztanám a szervert és a médiát / játszást, ezért gondolkozom egy nagyon alacsony fogyasztású, de szerver-feladatokra elégséges ARM platformon. -
nem gáz, 4 magos 3,1ghz-s x86-on is néha
mert a flash egy hulladék
Nem 1080p-s videókat akartam lejátszani, hanem 480p-seket, tény persze, hogy itt a hardveres gyorsítás hiányzik (ha jól tudom).
Mindig is körülményes volt, lassú nem hiszem, anno p120-on is száguldott
Ezt is aláírom, de azért egy 850Mhz-es Arm procitól nagyobb sebességet is várok el, mint egy Pentiumtól.
az általában semmit sem lát, még magát sem. NFS a megoldás
Ezért írtam, hogy lehet, hogy az én Linux tudásom kevés már ide, szóval lehet akár user error kategória is.
pedig mindenki azt mondja hogy viszi, digi audio pedig van, hdmi a neve.
Én is írtam, hogy akad olyan, ami szaggat (akár USB-s, akár SD kártyás lejátszásánál), másnál is voltak gondok. A HDMI jellel igazad van, csak hogy szedem le onnan, ha nem TV-be / erősítőbe megy a jel?
-
Oldmobil: Valóban nincs, de ez nem is jelenti ezt, hogy nem is lesz. Nagyon remélem, hogy hamarosan elkészül.
Ott van J1nx blogja, több, mint fél éve hitegeti őket az Allwinner, hogy megfelelő támogatást nyújt, többször hazudtak, stb.
Egyszer lezárták már a dolgot azzal, hogy itt és most elég, nem lesz Allwinner A10 alá XMBC támogatás és kész. Aztán jött az Allwinner bocsánatkérés, de nem az igényelt támogatás. Szóval ki tudja...pakriksz: Usb-ből pedig 255 db lehet... néhány száz forint egy hub
Egy aktív Hub meg inkább pár ezer, lévén ezek a kis kártyák nem igazán sok delejt adnak tovább. Az Rpi például max. 1100mA-t vehet fel, ebből ugye alaphangon olyan 500-600mA-t meg tud enni maga a gép, még ha nem is tuningoltál, és akkor marad a két USB portnak párszáz mA, szóval energiaigényesebb dolgot ne nagyon akarj passzív hubra kötni.
windóz és a hálózatos nem szívás! hahaha
Nem, én azt írtam, hogy Win-es hálózatra rákötni egy Arm-os PC-t szívás (legalábbis a Win RT-ig). Márpedig azért az emberek elsöprő többségének alapból Win-es hálózata van otthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged