- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Ebben maximálisan igazad van. A legtöbb ember 20Ft-ot is sajnálna egy szoftverre, mer' má' megvettem a gépet, oszt az is elég drága vót. Húgom a jó példa, aki egyszerűen nem érti, hogy az emberek miért vesznek dvd-ket, mikor ingyen is le lehet tölteni a filmet. Nem tudod neki megmagyarázni, hogy a filmek soha nem jöttek ki .avi-ban, és hogy ez lopás. Nem is értik. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ha akár egy 1000-res lenne a játék ára, akkor egyenesen arányosan többen vennék. Valószínű többen,de sztem nem annyira.
Tegye fel a kezét, aki megvette pl a Total Commandert. Biztos vagyok benne, hogy a pc-k 95%-án ott van, de ebből a 95%-ból ha 1% fizetett érte... -
-
Silenzio
addikt
Kipróbáltam a linken lévőt. Eddig az 1.3-asat használtam. Még az új, 4. grafikai szinttel sem szaggat, egy szaros 8800 GT-vel. Élsimítás, minden lószar fent van. 23.8 fps volt a legalja, az is csak egyszer. Jó, nem 60, de a szaggatástól messze van. 1440x900-as felbontás. Ez már kezd furcsa lenni. Hogy lehet ilyen gyors?
2x QUINCUX-ban és 8x anizóban állapodtam meg magammal. És levettem a HDR/Bloomot 0.7-re. Azt sem azért, mert lassítja, hanem mert nem élethű ez az aranyló játéktér.
Így már fasza, nekem való. 30-40 fps átlag. Döbbenetes. És még annak idején védtem a Crysist, hogy ehhez a fajta részletességhez kell a vas. Ja, lehet, de ha saját textúratömörítési modellt dolgozol ki, optimalizálod a shader szintű árnyékolást és csinálsz hozzá szintén shader alapú AA-t, máris jobb a helyzet.
A Cryengine 2 a régi flessben hozta a szintet, kompromisszummentesen, szépen leszámolt minden textúrát, poligont, árnyalta az egészet, aztán feltette a szűrőket, ez viszont némi sufnituninggal segít be ott, ahol a dx9 már nem tud érvényesülni. Pl. szoftveresen, shader programozással oldja meg az AA-t, amit az ATI driverben nem tudott rendesen megcsinálni dx11-en. Lol.
A Crysis összességében szebb, de azért döbbenetes megoldásokat hoz a játék, méghozzá döbbenetesen gyorsan. Csak így tovább. A DX11 meg le van szarva, amíg a tesszeláció használhatatlan.
Amúgy nektek is eltűnt a login menü? Nekem délután óta nem jön be, ha indítom a játékot.
-
Silenzio
addikt
Nem erről beszél. Mivel a konzolok voltak az elsődlegesek, ezért nem változtattak pl. az indítóképernyőn. Tehát valóban tudtak róla, hiszen ez az oka, hogy benne maradt ez, meg a konzolos irányítóra vonatkozó instrukciók. De ez igazából lényegtelen. Azért nem változtatták meg, mert nem kardinális és nem is vélem hibának. Konzolportoknál simán benn maradnak ezek örökre. Itt legalább kijavítják és nem próbálják minden áron megőrizni a teljes értékű PC-s cím látszatát. Olyan nem is létezik ma már. Egyáltalán.
hackeeeee: utólag, "valami patch-csel" nem lehet aktiválni a dx11 kódot. Ahhoz a motort eleve fel kellett volna készíteni rá. Dx11-es grafikát írni egy kész játékba nem lehet. Max 1-2 effektet betenni, ami shader 5.0-ra van programozva, és ráfogni, hogy ez bizony a dx11. Pedig meg lehetne csinálni máshogy is. Ezt csinálták az 1-ben is a dx10-zel, csak még ortóbban, mert ott csupán szoftveresen butítottak a rohadékok.
Mivel a grafikai motorba nincs beépítve a kódút, ezért hozzáírnak majd 1-2 effektet, ami csak dx11-es kártyákon megy, pedig tök mindegy, min futtatod. Ezzel fogják kiszúrni a szemünket. Nem lesz például tesszeláció sem, de ha tájékozódtál a játékkal kapcsolatban, ezt már januárban lehetett tudni. Szóval kit lepett meg ez az egész? És miért is?
Amíg a játék ilyen látványos, kifinomult és maxon sem szaggat be különösebben a 3 éves vga-mon, teszek rá, milyen kódútban fut. Max zsörtölődöm, hogy megint átkúrtak, mint 3 éve. Dehát magára vessen, aki a Crysis után még hitt nekik. Sokkal fontosabb, hogy a valóban lényeges dolgokban összekapták magukat. A valódi bugokat javítsák ki, mert van pár randa. És mentsék meg a multit. Aztán utána már elnézem nekik ezt is.
orichalos: olyan is lesz. Ha nem lesz legalább 1 giga, kapásból lefogadom, hogy kamu.
-
Én leginkább a Magyar politikához tudnám hasonlítani a pc játékiprat. Már annyira elveszítette a renoméját, hogy sok időnek kell eltelnie még becsületesség mellett is mire ismét bíznak benne az emberek. A warez dolog a kiváltója nyilván, de esetleg megpróbálhatnák azt az elvet megvalósítani a pc-n is ami a konzoloknál is féken tartja a warezt. Konkrétan a warezoló gépek bannolására gondolok. Lehet most hülyeséget fogok mondani, nem értek annyira a műszaki oldalához, de esetleg nem lehetne kivitelezni azt, hogy bannolják a warezoló pc-sek vga kártyáját? Lehet a jelenleg piacon lévőkkel ezt nem lehet megcsinálni, de talán a jövőben kiadottaknál lehetne rakni bele valami kiolvasható azonosítót ami alapján bannolni lehene.
-
Rosszul fogalmaztam, amikor játékfejlesztőkről beszéltem, természetesen a cég vezetőiről beszéltem. Elhiszem neked, hogy nem minden grafikus meg különböző szakember a hibás akik egy ilyen cégnél dolgoznak. Nyilván a vezetőkön múlik, hogy milyen úton halad a fejlesztés. De ez régebben nem így volt és a végeredmény sajnos egyre lehangolóbb ami a pc-t illeti. Én azt meg tudom érteni, hogy ha egyszer nem jövedelmező a pc-re játékot fejleszteni akkor fölösleges verni a palávert, hogy márpedig csinálják ha ráfizetés akkor is. A probléma ott van, hogy a hardvergyártók és a játékfejlesztő cégek megpróbálják azt a képet festeni, hogy minden a legnagyobb rendben a pc-s játékok terén és mi vegyük csak a jó drága hardvereket, szédítenek a dx11-el meg a különböző csudákkal, és végül mindig rá kell jönni, hogy egy nagy humbug az egész, és csak a pénzt húzzák ki a csóró ember zsebéből. Én sajnálom, hogy egy ilyen pénzéhes, szélhámosság áldozata lett a pc játékfejlesztés. A tisztességes az lenne ha leállítanák az egészet és korrektül megmondanák mi az ábra, vagy ha csinálni akarják továbbra is akkor korrektül tegyék azt, ne csak az anyagi haszon megszerzése céljából.
-
BloodyEddie
őstag
A 2. pontodra reagálnék: eléggé gyerekes hozzáállás a Crytek részéről, hogy "cúnya bácik, lewarezoltátok a játékot, ezért bosszúból konzolátiratot kaptok!" Egy cég viselkedjen cég módjára, és ne egy sértődött 5 éves gyerekről vegyen példát.
Btw megvettem a Crysist, a Warheadet is, és az a két játék maximálisan megérte a pénzét. De hogy a 2ért nem fogok fizetni, az biztos.
szerk.: kipróbáltam a játékot, nem alaptalanul konzolátiratoztam le
-
julius666
addikt
Egyetértek, +1.
Ez sem lett egy világmegváltó játék de az egyelőre elég gyér FPS-felhozatalból szvsz messze kiemelkedik, nem értem mér sír mindenki. Kellemes, friss (nem az ezerszer látott) játékmenet, szép és jól optimalizált grafika, jó irányítás.
Mondjuk én csak a demót próbáltam, meg láttam már futni, cáfoljatok meg ha az általam nem látott részei a játéknak sokkal szarabbak.Most amúgy komolyan az automata célzásból egy-az-egyben következik az itt egyeseknek, hogy ez kopipaszta konzolport???
-
Xaels
félisten
2. Ha nem hazudoznának össze vissza és "JÓ" játékot adnának ki ami mutat valami újat, akkor menne az eladás PC-n is. Ott a Bad Company 2, volt BETA teszt és az eladások nagyon jól alakultak PC-n is, ahhoz képest, hogy azt a játékot először ki sem akarták adni erre a platformra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest