Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

Ármester

válasz icecave #59 üzenetére

Én leginkább a Magyar politikához tudnám hasonlítani a pc játékiprat. Már annyira elveszítette a renoméját, hogy sok időnek kell eltelnie még becsületesség mellett is mire ismét bíznak benne az emberek. A warez dolog a kiváltója nyilván, de esetleg megpróbálhatnák azt az elvet megvalósítani a pc-n is ami a konzoloknál is féken tartja a warezt. Konkrétan a warezoló gépek bannolására gondolok. Lehet most hülyeséget fogok mondani, nem értek annyira a műszaki oldalához, de esetleg nem lehetne kivitelezni azt, hogy bannolják a warezoló pc-sek vga kártyáját? Lehet a jelenleg piacon lévőkkel ezt nem lehet megcsinálni, de talán a jövőben kiadottaknál lehetne rakni bele valami kiolvasható azonosítót ami alapján bannolni lehene.

• Runner_fxr

Ármester

válasz icecave #55 üzenetére

Rosszul fogalmaztam, amikor játékfejlesztőkről beszéltem, természetesen a cég vezetőiről beszéltem. Elhiszem neked, hogy nem minden grafikus meg különböző szakember a hibás akik egy ilyen cégnél dolgoznak. Nyilván a vezetőkön múlik, hogy milyen úton halad a fejlesztés. De ez régebben nem így volt és a végeredmény sajnos egyre lehangolóbb ami a pc-t illeti. Én azt meg tudom érteni, hogy ha egyszer nem jövedelmező a pc-re játékot fejleszteni akkor fölösleges verni a palávert, hogy márpedig csinálják ha ráfizetés akkor is. A probléma ott van, hogy a hardvergyártók és a játékfejlesztő cégek megpróbálják azt a képet festeni, hogy minden a legnagyobb rendben a pc-s játékok terén és mi vegyük csak a jó drága hardvereket, szédítenek a dx11-el meg a különböző csudákkal, és végül mindig rá kell jönni, hogy egy nagy humbug az egész, és csak a pénzt húzzák ki a csóró ember zsebéből. Én sajnálom, hogy egy ilyen pénzéhes, szélhámosság áldozata lett a pc játékfejlesztés. A tisztességes az lenne ha leállítanák az egészet és korrektül megmondanák mi az ábra, vagy ha csinálni akarják továbbra is akkor korrektül tegyék azt, ne csak az anyagi haszon megszerzése céljából.

• Runner_fxr

Ármester

Ezek a mai játékfejlesztők már csak úgy vannak a munkájukkal, hogy a hátuk közepére kívánják az egészet. Gyorsan legyünk túl rajta, marjuk fel a lét, aztán menjünk mulatni a csajokkal. Ami nem rossz dolog, csak kár, hogy már ez is kizárólag a pénzről szól és nem érdekli őket igazán a játékfejlesztés. Az ember olyan munkát válasszon amit szeret is csinálni és becsülettel elvégzi, ne csak a pénz motiválja, mert abból igazán jó eredmény nem születik.

Ettől függetlenül nem lett ez a játék olyan rossz, nekem tetszik is, csak az a baj, hogy azok akik sok pénz költenek a gépükre nem ezt érdemlik, hogy annyit nyújtson a játék mintha egy 40-50 ezres konzolon játszanának. Úgy érezhetik joggal, hogy az ő pénzükön mulatoznak és ő meg le lett húzva.

Új hozzászólás Aktív témák