- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Runner_fxr #63 üzenetére
Nem tudom, mi a jó megoldás erre. Talán hogy legyen demo mindenből, el tudjam dönteni megveszem-e. A másik dolog pedig az, hogy DVD lemezen a játékok? Ugyan már! 2011 van. Megvettem eredetiben a crysis 2-t természetesen, mégis egy alternatív változat van fent, miért? Mert mire dvd-ről felmegy, addig 5ször felrakom egy iso-ból. Adják kis a játékokat pendive-on, ami egyedi kulcs is lenne egyben, vagy valami ilyesmi. Ez most csak egy példa volt, bármilyen sokkal gyorsabb eszköz jólenne, mielőtt még valaki beleköt, hogy "dehát a pendrive töklassú", meg ilyenek.
Valamit kell tenni, ne legyen drága a játék ennyire, az is egy megoldás. Bár teljesen mindegy, mivel a hozzáállással van baj. Évek óta jelen vagyok az iPhone topikban, és nap, mint nap hallom a sírást. Nem igazán értem olyankor, vesznek az emberek 150k-s telefont, de egy 200 ft-os program miatt már rinyálnak, hogy nem veszik meg...
Az emberek természetesnek veszik, hogy nekik ingyen jár egy játék, hogy warezolnak. Vajon a boltban eszébe jutott bárkinek is, hogy ne fizesse ki a kenyeret? -
Löncsi
őstag
válasz
Runner_fxr #57 üzenetére
vegyük csak a jó drága hardvereket, szédítenek a dx11-el meg a különböző csudákkal, és végül mindig rá kell jönni, hogy egy nagy humbug az egész, és csak a pénzt húzzák ki a csóró ember zsebéből
De ez szoftver oldalon is megy, nem? Legalábbis pár játék indokolatlanul fel van marketingelve és árazva, miközben valódi értéke kérdéses. A bevételek PC-n szerintem inkább a hardware-ből, addig konzolon pedig szoftverből vannak.
-
válasz
Runner_fxr #57 üzenetére
Értem én, csak akartam tisztázni. Ez elég rendesen betudható akkor is a wareznak, sajnos. Persze, nem kell hazudni, egyértelmű, nem győzöm leszögezni. Nézd, az elmúlt 2 évben 2 grafikus cég is becsődölt, akiknek dolgoztam, ráadásul outsource volt az egyik, tehát nem arról volt szó, hogy magyar piac, korántsem. Ez sajnálatos, főleg, hogy egy játék siker, és akkor rendben van, de ha bukás, bukik vele a cég, leginkább az, akinek 1-1 nagy neve van. Ezért kellett volna a cryteknek is máshogy intézni ezt az egészet.
-
válasz
Runner_fxr #52 üzenetére
Akkor most elmondom, hogy van ez, mert én játékfejlesztő grafikus vagyok. Képzeld, nem arról van szó, hogy leszarjuk, hanem hogy azt csináljuk, amit mondanak nekünk. Nem a pénz motivál, nem kapunk többet, ha jobb lesz a modell, ha rosszabb, van aki megmondja, mennyi az idő 1-1 dologra, és ha még lehetne "f*százni" egy napot, vagy kettőt, akkor sem lehet, mert már mást kell csinálni. Persze, nekem is volt,hogy inkább önerőből (nem plusz pénzért!), saját szabadidőmből rááldozva megcsináltam jobbra valamit, mert nem akartam úgy kiadni a kezemből, ami a cégnek elfogadható ugyan, de nekem b*ssza a csőröm, hogy olyat kiadjak a kezemből. Szóval, a lényeg annyi, hogy nem a grafikus a hibás, hanem akik felette állnak, nekik mindene a profit, te akkor is ugyanannyit kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged