Új hozzászólás Aktív témák
-
joeshow
csendes tag
válasz
Silentfrog #102 üzenetére
Szerintem egy erős hardver ma is rengeteg áramot fogyaszt sztem még megállja a helyét a paks-csúcskártya szinonima, de elismerem hülyén fogalmaztam
-
_Scythe_
aktív tag
Ebben maximálisan igazad van. A legtöbb ember 20Ft-ot is sajnálna egy szoftverre, mer' má' megvettem a gépet, oszt az is elég drága vót. Húgom a jó példa, aki egyszerűen nem érti, hogy az emberek miért vesznek dvd-ket, mikor ingyen is le lehet tölteni a filmet. Nem tudod neki megmagyarázni, hogy a filmek soha nem jöttek ki .avi-ban, és hogy ez lopás. Nem is értik. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ha akár egy 1000-res lenne a játék ára, akkor egyenesen arányosan többen vennék. Valószínű többen,de sztem nem annyira.
Tegye fel a kezét, aki megvette pl a Total Commandert. Biztos vagyok benne, hogy a pc-k 95%-án ott van, de ebből a 95%-ból ha 1% fizetett érte... -
megint én
őstag
Majdnem igazad van.
"Nem volt szebb játék 2011-ben. Még. Március van."
Pedig még a szintén kissé konzolcopy assassinscreed is szebb! És 3 kocsis gamenak is jobb a grafkója, de ha kutakondnánk találnánk még jó pár nevet ami sokkal szebb, és igényesebb game mint ez a körmöm szutyka.
De (#121) Silenzio kollégának is igaza van abban, hogy itt a PH!-n nagyon lassan pörögnek a cikkek, de ez csak egy gamepod, és jóformán 2 ember írja szóval elnézzük(legalábbis én)! Sokkal inkább bosszantó, hogy a Nagy szájbavert PH! ír pl ilyet: Boltokban a javított Sandy Bridge Cikk kelte: 2011-03-26 10:13. Lehet, hogy az a nyomoronc Bluechipban csak mostanság jött, de akkor is fel lehetne menni a netre, és bepötyögni, hogy 1155 B3 és lám, rakás találat, rakás üzlettel, és még készleten is volt. Lehet, h nem sokáig de volt és az a lényeg.
Szóval Crysis2, és PH is Maximum fail!
Persze tisztelet a kivételnek, PL abu85, Zsoccc, Vistaboly! -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Silenzio
addikt
Épp ez az. A dobozba úgy került, de mire az első ember megkapta, már az 1.1-es változat is létezett. Abban meg nem volt ilyen probléma. Ez már filozófiai diskurzust igényel? vajon létezik-e a kidőlő fa, ha a kihalt erdőben senki sem tanúja az eseménynek? Vajon létezik-e az a bug, amivel sosem találkozik senki? Értsd: beszélni kell-e róla?
Olyan, mint elképzelni, hogy a barátnőd milyen büdöset is szarhat egy gyomorrontás alkalmával. Ettől megundorodni tőle, és elhagyni. Teljes képtelenség.
Kb. 2-3 hete, talán egy hónapja került aranyra a játék. Véletlenül benne maradt. Láttam már ennél durvább hibát is. A GTA III-ban pl. nem lehetett menteni. Tönkretette a save-eket a játék az aranyra került verzióban.
-
válasz
Silenzio #119 üzenetére
Értem én, hogy nagyon bejön neked a játék, de azért azt beláthatod, hogy a várakozásokat messze alulmúlta.
Nem volt szebb játék 2011-ben. Még. Március van.
De megfordítom a kérdést:
Volt olyan játék az idén ami ekkora hype után auto-aim-mel került ki PC-re?Annyira lusták lettek volna, hogy átírják a set_autoaim 1-et nullára?
Ez a PC-s fejlesztés?
Ennyire komolyan veszik a PC-s piacot?Ehh...
Crytek - Maximum Lame -
Silenzio
addikt
Amit te mondsz, annak nincs jelentősége. Senki sem kényszerít rá, hogy gamepaddel játssz. És mire a postás kihozta Magyarországon bárhová (ami azért nem volt gyenge, mert 2 teljes nappal előzte meg az európai premiert), már létezett a patch. Én azonnal kipróbáltam, egyből levadászta a javítást, csak utána volt hajlandó indulni. És akkor már nem volt benne az aim-segítés.
Akkor van értelme az egész pofázásnak ebben a fórumban? Vagy akár a cikknek, ami 5 napos késéssel tartott tényfeltáró riportot? Szerintem nincs. A játék jó és kész. Amíg lecsendesednek a kedélyek a multi kapcsán, toljátok a single-t. No problemo. A nagy nevek mindig csődtömegnek bizonyultak multiban, amikor kijöttek. Még a Diablo 2 sem volt használható vagy egy hónapig.
Amúgy sem értem ezt a nagy "tetten érés" hullámot. Olvastatok 2 cikket, és azt hiszitek, jogos pellengérre állítani a játékot, holott sosem rakjátok össze a fejetekben, hogy konzolport a játék, ha mások meg nem írják helyettetek.
Én is beleestem a hibába, hogy fröcsköltem, mert a Crytek már másodszor sunnyogta el, hogy hadilábon áll az aktuális dx-ek kihasználásával. De kérdem én: volt olyan fps 2011-ben, ami szebb volt ennél? Én nem találkoztam ilyennel. Egyesek szerint ronda? Akkor vegyenek új szemüveget.Összességében összeszedettebb a motor, mint az 1-ben. Ott 2000-es szintre butultak a textúrák, ha a leveleket pl. nem érte napfény. Nem fog nektek hiányozni az a dx11. A Crytek meg nem fogja erőltetni, mert 70% a Win XP-sek aránya. Inkább olyan grafikai motort írt, ami DX9-ben 100%-ra otthagyja a konkurenciát. És igazuk is van. Kaptunk egy motort, ami képes lesz leváltani a korosodó, műanyag Unreal 3 motort. Az új verziós videónak meg nem hiszek. Az egy rendermozi, a motor meg még tervezőasztalon pihen. Ennyi.
-
megint én
őstag
Ez röhely amit művelnek!
Simán megérdemelnék, ha az EA azt mondaná: Fiacskáin, a lóvét a DICE kapja a kiemelkedő teljesítményért. A Ti szerződéseteket meg nem hosszabbítjuk. Eddigi munkátokar meg köszönjük, de inkább kenegessétek az aranyereteket vele.... -
pschio
őstag
Már késő. Nem veszem meg.
-
LeslieG Jr.
őstag
Ennyi patchet még nem látam ami ehez fog majd kijönni.
Azért tényleg odafigyelhettek volna a Crytech-es fiúcskák és leánykák mikor kiadták ez a kezükbl. Nem azt mondom, hogy szar lett, de kicsit összeszedettebb lehetett volna és nem folyamatos Patch-elésel elérni azt ahogy ki kellett volna adni.
Ennek ellenére szerintem szép és jó játék lett első benyomásra. Nem utolsó sorban jó optimalizált.
-
Mappa
addikt
automatikus célzás??? LOLer van benne ilyen ?
-
Lajkó
őstag
Azért ezeknek van bőr a képükön...
Folyamatos, két szálon futó fejlesztés! Utána pc-átirat! Végül meg igyekeznek kiszedegetni a konzolos dolgokat!
Guuud Wörk!!!Emiatt (meg a főként a multiplay miatt) vallom, hogy várni kell legalább fél évet egy játék megjelenését követően a vásárlással, mert addigra kiforranak a lényegesebb dolgok....
-
Silenzio
addikt
válasz
hackeeeee #96 üzenetére
Hát lehet a kettő üti egymást. Amúgy sem értem, mi a különbség a kettő közt jelen esetben. Nekem grafikahibák voltak, de eddig csak a második pálya esetén fordultak elő. Meg amikor eldobtam a kocsikról leszedhető géppuskát egy bódéban. Átestem a tetőn és a matériába beragadva "vibrált" a kép. De lehajoltam és visszatértem a "földre".
-
Źşë'
addikt
sztem itt senki sem mondta h csak emiatt lett új gépe
amúgy a játék eléggé szép ahhoz h méltó utód legyen! egy ilyen várost ilyen részletességgel megszerkeszteni nem kis munka, több látnivaló van ebben szvsz mint az 1. rész dzsungelében - és eléggé pörgős a játék az alienek megjelenésétől, előtte meg csupán a sztorira összpontosít és picit lagymatag
sztem most hagyhattam el a játék felét, és iszonyat mennyire kidolgozott, a pályaszerkesztők kapnak egy pirospontot a teszterek meg egy feketét
az vesse a játékra az első követ aki max (extreme) detailon tolta végig - lehető legmagasabb felbontáson (fullhd) legalább 30-40 fps-el! ez kérem szépen gyönyörű játék lett!!!
-
Tibi86
aktív tag
Igazából a linkelt lapon van egy update, amely arról szól, hogy a bizonyos Crytek munkatárs csak elmondja, hogy dolgoznak a Dx11-es tartalmon. Egy kis türelmet kér amíg elkészülnek, de azt nem mondta, hogy holnap jön.
-
Crytek
nagyúr
Holnap jön a DX11-es patch!
De sajna tesztelni nem tudom majd mert ez a kurva benchmark rész sehogyan sem indul el
-
Arena87
aktív tag
Én csak jót mosolygok azokon az embereken, akik e játék miatt vettek új gépet és pofára esés lett a vége.
Azokon is akik majd DX11-től várják majd a grafikai csodát, ha majd megjelenik Patch formájában. Ennyi okos embert sem szült még a világ.
De nem baj, majd megtanuljátok... egyszer.
-
Foo
tag
hmm... hát igen! és hol van a dx11 támogatás?! szégyen amit a crytek művel.
-
Źşë'
addikt
engem kifejezetten zavar, olyan mintha valami fogyatékos játékossal lennénk, csak beszélnek hozzánk de semmi reakciót nem tanúsítunk a párbeszédhez, ehhez pedig legalább 2 ember kell hogy valami értelmes forgatókönyv szerűen megírt jelenetet alkosson
hülyén érezném magam a való életben is ha valaki hozzám szólna és nem válaszolhatnék neki
meg azért itt olyan szinten más h mintha a sztori vagy maga a párbeszéd megkívánná hogy mondjon valamit a saját karakterem
-
Armor72
csendes tag
Szerintem sürgősen kellene valami DirectX 11-es patch , mert így ez játék semmivel sem több grafikailag mint az 1.
A karaktereket és a robbanásokat+vizet leszámítva szánalmasan szar minőségű a háttér (házak, fák, folyosók stb.)
Egyáltalán nem izzaszt meg egy mai modern PC-t extreme módban sem és még csúnya is- -
joeshow
csendes tag
Semmi köze hozzá csak Gordon Freeman sem szólalt meg soha.
De ez most valami új divat hogy mindenki beszélgetős játékot akar, mostanában elég sok játéknál olvasom ezt kritikának, engem soha nem zavart hogy főhősünk nem beszél.Nekem viszont tetszik ez a játék. Én egyszerűen az egyre nem értettem hogy miért kattant rá annyira a nép. Optimalizálatlan volt a már említett Paks kellett hozzá. A nanoruha ötlet tetszett de sztem rosszul volt kivitelezve(úgy kellett volna ahogy a 2ben oldották meg). Úgyhogy nekem eddig tetszik(természetesen a konzol portolás és a bugok engem is dühítenek de bug volt az elsőben is szép számmal).
-
kenwood3
addikt
És aki gamepaddal tolja annak megmarad az automata célzás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
De van update, örülnék ha valaki lefordítaná.
-
-
Silenzio
addikt
Kipróbáltam a linken lévőt. Eddig az 1.3-asat használtam. Még az új, 4. grafikai szinttel sem szaggat, egy szaros 8800 GT-vel. Élsimítás, minden lószar fent van. 23.8 fps volt a legalja, az is csak egyszer. Jó, nem 60, de a szaggatástól messze van. 1440x900-as felbontás. Ez már kezd furcsa lenni. Hogy lehet ilyen gyors?
2x QUINCUX-ban és 8x anizóban állapodtam meg magammal. És levettem a HDR/Bloomot 0.7-re. Azt sem azért, mert lassítja, hanem mert nem élethű ez az aranyló játéktér.
Így már fasza, nekem való. 30-40 fps átlag. Döbbenetes. És még annak idején védtem a Crysist, hogy ehhez a fajta részletességhez kell a vas. Ja, lehet, de ha saját textúratömörítési modellt dolgozol ki, optimalizálod a shader szintű árnyékolást és csinálsz hozzá szintén shader alapú AA-t, máris jobb a helyzet.
A Cryengine 2 a régi flessben hozta a szintet, kompromisszummentesen, szépen leszámolt minden textúrát, poligont, árnyalta az egészet, aztán feltette a szűrőket, ez viszont némi sufnituninggal segít be ott, ahol a dx9 már nem tud érvényesülni. Pl. szoftveresen, shader programozással oldja meg az AA-t, amit az ATI driverben nem tudott rendesen megcsinálni dx11-en. Lol.
A Crysis összességében szebb, de azért döbbenetes megoldásokat hoz a játék, méghozzá döbbenetesen gyorsan. Csak így tovább. A DX11 meg le van szarva, amíg a tesszeláció használhatatlan.
Amúgy nektek is eltűnt a login menü? Nekem délután óta nem jön be, ha indítom a játékot.
-
Silenzio
addikt
válasz
hackeeeee #88 üzenetére
Tudtommal igen. De a játék jelen állapotában is csekkolja már, hogy dx11 kompatibilis-e a kártyád. A konzolban látni, hogy ezzel kezdi, miután lefut az exe. Elképzelhető, hogy benne van a dx11 kódút, amit megpatch-elve aktiválnak. Talán bugos volt és letiltották. De 90%, hogy nem így van.
Amúgy a Crysis első részét nem veri semmi a szememben, még a Metro sem. Ez, a Crysis 2, sokkal filmszerűbb, látványosabb, de sokkal visszafogottabb is egyben. Viszont olyan fényeffekteket nyomat, hogy az becsületére válna minden dx11-es címnek. Amúgy is directx ellenes vagyok. Sokan a fejlődést látják benne, én csak a limiteket. Minden dx limiteket szab a kártyának, ebben "gondolkodhat" a hardver. A szoftver render némi valós idejű sugárkövetéssel: ez lenne a jövő, amikor csak a programozók kreativitása szab határt a terméknek. És a Crytek Carmack bácsival holtversenyben ott lenne a dobogón!
-
Silenzio
addikt
Nem erről beszél. Mivel a konzolok voltak az elsődlegesek, ezért nem változtattak pl. az indítóképernyőn. Tehát valóban tudtak róla, hiszen ez az oka, hogy benne maradt ez, meg a konzolos irányítóra vonatkozó instrukciók. De ez igazából lényegtelen. Azért nem változtatták meg, mert nem kardinális és nem is vélem hibának. Konzolportoknál simán benn maradnak ezek örökre. Itt legalább kijavítják és nem próbálják minden áron megőrizni a teljes értékű PC-s cím látszatát. Olyan nem is létezik ma már. Egyáltalán.
hackeeeee: utólag, "valami patch-csel" nem lehet aktiválni a dx11 kódot. Ahhoz a motort eleve fel kellett volna készíteni rá. Dx11-es grafikát írni egy kész játékba nem lehet. Max 1-2 effektet betenni, ami shader 5.0-ra van programozva, és ráfogni, hogy ez bizony a dx11. Pedig meg lehetne csinálni máshogy is. Ezt csinálták az 1-ben is a dx10-zel, csak még ortóbban, mert ott csupán szoftveresen butítottak a rohadékok.
Mivel a grafikai motorba nincs beépítve a kódút, ezért hozzáírnak majd 1-2 effektet, ami csak dx11-es kártyákon megy, pedig tök mindegy, min futtatod. Ezzel fogják kiszúrni a szemünket. Nem lesz például tesszeláció sem, de ha tájékozódtál a játékkal kapcsolatban, ezt már januárban lehetett tudni. Szóval kit lepett meg ez az egész? És miért is?
Amíg a játék ilyen látványos, kifinomult és maxon sem szaggat be különösebben a 3 éves vga-mon, teszek rá, milyen kódútban fut. Max zsörtölődöm, hogy megint átkúrtak, mint 3 éve. Dehát magára vessen, aki a Crysis után még hitt nekik. Sokkal fontosabb, hogy a valóban lényeges dolgokban összekapták magukat. A valódi bugokat javítsák ki, mert van pár randa. És mentsék meg a multit. Aztán utána már elnézem nekik ezt is.
orichalos: olyan is lesz. Ha nem lesz legalább 1 giga, kapásból lefogadom, hogy kamu.
-
Boxi88
őstag
Szép és jó, hogy próbálnak javítani a hibákon... de mi lett volna, ha úgy adják ki, hogy mondjuk ezek alapból nincsenek benne... mert a megjelenés napján már volt patch... tehát tudtak a hibákról, már kiadás előtt...
-
Silenzio
addikt
Már elnézést, de ez az első patch. A "legújabb" jelző tehát nem a legszerencsésebb, mert már 5 napos. És mivel már az előrendelések teljesítése napján elérhető volt, nem is nevezném patch-nek. Senki nem tolta a hivatalos játékot nélküle.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
mrhitoshi #58 üzenetére
Mindegyiken "szar", nagyobb csatákban 20-25 köré lemegy 360on is az fps, viszont ps3-on még mikrolag is van, szinte akárhol, mindegy hogy milyen a környezet... plusz még nagyobb beszaggatások is jönnek erre, csak nemtudom hogy ilyen erős hardvernél hogy lehet ilyen.
Pedig pont most akartam újra PS-t venni, de így... ráadásul nem csak ez a játék szar rajta, CoD BO, F1 2010 is hasonló fos. CoD4 meg tele van cheaterekkel ráadásul.
Úgy néz ki, hogy még mindig a fő platform az Xbox, talán a legjobb választás aki játszani akar PC újítása nélkül. -
atidzsiforc
őstag
Annak idején a rainbow six: rouge spear-ben is volt autoaim(cs betakban is volt auto aim opció, ha jól emlékszem), mégsem volt rinya...
-
finkelstein
tag
Szerintem megérte az árát, én nem bántam meg, hogy megvettem. Jöhetne egy másik patch is, ami a warezolokat kipaterolja a multiból.
-
törölt tag
válasz
WayneGace #67 üzenetére
gondolom neked nincs konzolod.
ha lenne, tudnád, hogy milyen rohadt nehéz kontrollerrel célozninem mondom, van néhány ember, akik kontrollerrel is mesterei az fps játékoknak, de a többség nem ilyen.
én is már egy évtizede játszom vegyesen pc-n és konzolon, de a mai napig nem tudok rendesen kontrollerrel célozni.szerk: autóversenyt meg billentyűzetről utálok játszani
-
SzlobiG
félisten
Undorító mit össze hazudnak ezek is a PC le van szarva nagy ívbe, de 7milliót elakarnak adni belőle (gondolom konzollal együtt).
Most nézem hiába keresem az AFR támogatás ez még csak az 1.1-es patch.
-
Źşë'
addikt
fuuh akkor te még nem játszottál igazi konzol portokkal
backsite area ue3as része remek példa, ratyi célzó rendszer gyíkfing konfigurálhatóság... ez mind a konzolok egyszerű sajátosságát tükrözi
Egyik Xbox vagy PS3 erősebb mint a másik?...
erre nem is tudom h mit írjak.. ezt komolyan gondoltad?
am nem tudom mit lehet beállítani grafikai beállításként mivel nekem nincs konzolom, de nem is kellene, haveromnak van - ezek a beállítások pedig nem abból az egyszerű következtetésből származnak hogy ugyan annak kell lenni PC-n ispusztán az hogy a konzol portolás révén már sokat nem foglalkoztak a játék finomra csiszolásával
am hallani h ps3on vannak mikrolagok, és akad, na már most akkor egy konzol játékot vagy nem optimalizáltak kellőképp a sonyra, vagy gyenge hozzá a jelenlegi hardver - ne felejtsük el hogy nem mai egyik nextgen konzol sem!
pl gta4el én játszottam haver boxán, és észrevehetően volt különbség, picit mintha lett volna lassulás néhol - kvázi megette a konzolt
-
- = Zk = -
félisten
széép
ráadásul a nap sem süt -
WayneGace
őstag
Automata célzásnak mi értelme van? Nem értem, egy fps-nek pont a célzás és a célpont eltalálása a lényege. Tudom, hogy konzolon ez bevett szokás, de nem értem miért kell minden kis kihivást kivenni.
-
válasz
Runner_fxr #63 üzenetére
Nem tudom, mi a jó megoldás erre. Talán hogy legyen demo mindenből, el tudjam dönteni megveszem-e. A másik dolog pedig az, hogy DVD lemezen a játékok? Ugyan már! 2011 van. Megvettem eredetiben a crysis 2-t természetesen, mégis egy alternatív változat van fent, miért? Mert mire dvd-ről felmegy, addig 5ször felrakom egy iso-ból. Adják kis a játékokat pendive-on, ami egyedi kulcs is lenne egyben, vagy valami ilyesmi. Ez most csak egy példa volt, bármilyen sokkal gyorsabb eszköz jólenne, mielőtt még valaki beleköt, hogy "dehát a pendrive töklassú", meg ilyenek.
Valamit kell tenni, ne legyen drága a játék ennyire, az is egy megoldás. Bár teljesen mindegy, mivel a hozzáállással van baj. Évek óta jelen vagyok az iPhone topikban, és nap, mint nap hallom a sírást. Nem igazán értem olyankor, vesznek az emberek 150k-s telefont, de egy 200 ft-os program miatt már rinyálnak, hogy nem veszik meg...
Az emberek természetesnek veszik, hogy nekik ingyen jár egy játék, hogy warezolnak. Vajon a boltban eszébe jutott bárkinek is, hogy ne fizesse ki a kenyeret? -
Én leginkább a Magyar politikához tudnám hasonlítani a pc játékiprat. Már annyira elveszítette a renoméját, hogy sok időnek kell eltelnie még becsületesség mellett is mire ismét bíznak benne az emberek. A warez dolog a kiváltója nyilván, de esetleg megpróbálhatnák azt az elvet megvalósítani a pc-n is ami a konzoloknál is féken tartja a warezt. Konkrétan a warezoló gépek bannolására gondolok. Lehet most hülyeséget fogok mondani, nem értek annyira a műszaki oldalához, de esetleg nem lehetne kivitelezni azt, hogy bannolják a warezoló pc-sek vga kártyáját? Lehet a jelenleg piacon lévőkkel ezt nem lehet megcsinálni, de talán a jövőben kiadottaknál lehetne rakni bele valami kiolvasható azonosítót ami alapján bannolni lehene.
-
Löncsi
őstag
válasz
Runner_fxr #57 üzenetére
vegyük csak a jó drága hardvereket, szédítenek a dx11-el meg a különböző csudákkal, és végül mindig rá kell jönni, hogy egy nagy humbug az egész, és csak a pénzt húzzák ki a csóró ember zsebéből
De ez szoftver oldalon is megy, nem? Legalábbis pár játék indokolatlanul fel van marketingelve és árazva, miközben valódi értéke kérdéses. A bevételek PC-n szerintem inkább a hardware-ből, addig konzolon pedig szoftverből vannak.
-
KvPt
tag
Én ugyan nem tudom pontosan, hogy mit miért és, hogy csinált a crytek, de ez már a 25-ik cikk amiben azt erőlteti az író, hogy ez egy konzolport, holott ti is jól tudjátok, hogy erről nem igazán lehet szó, mivel a motort portolták a konzlokra, és onnantól kezdve meg egyszerre lehetett fejleszteni a játékot a 3 platformon. Szóval konkrét portolás csak a motor esetében történt. Persze ettől még érthetetlen, és igénytelenség, hogy ilyenek benne maradtak, de legalább kiveszik őket, és amúgy a játék meg tényleg elég jó, szóval túl lehetne már ezen lépni, mellesleg ez a patch már több napos...
-
GoldenJ
tag
ÉN nagyon örülök enki, hogy 4 lves cpu-val és 3 éves vga-val megy a játék. Igaz Low quality-n, de a legtöbb játék ultra high beállításon sem éri el ezt a látványt amit a cry2 low quality-n tud.
Az viszont tényleg gáz, hogy nem lehet a nyomorék blurt sem kikapcsolni a programban és egy külsős programozó 30 percnyi fejlesztőmunkájának eredményeként létrejött textfile kezelő alap programot kell hozzá használni.
A apróbb dolgok, mint hogy a játékmenet és a lehetőségek lebutítása már szót sem érdemelnek. A konzolra való butítás korunk velejárója. Ez ellen az igéynes játékosok nem tehetnek semmit, a kiadók úgyis a konzolos tömegeknek készítik a játékot. Nekik alapjában véve mindegy hiszen minden szart megvesznek ami orrbaszájba reklámoznak, de élvezni csak azokat tudják ahol 2 lehetőségnél többet nem tesznek eléjük, és egy szűk csőben kell menni, ahol úgy világít előttük a checkpoint marker, mint csacsi előtt a horgászbottal belógatott répa, hogy húzza a szekeret
-
válasz
Runner_fxr #57 üzenetére
Értem én, csak akartam tisztázni. Ez elég rendesen betudható akkor is a wareznak, sajnos. Persze, nem kell hazudni, egyértelmű, nem győzöm leszögezni. Nézd, az elmúlt 2 évben 2 grafikus cég is becsődölt, akiknek dolgoztam, ráadásul outsource volt az egyik, tehát nem arról volt szó, hogy magyar piac, korántsem. Ez sajnálatos, főleg, hogy egy játék siker, és akkor rendben van, de ha bukás, bukik vele a cég, leginkább az, akinek 1-1 nagy neve van. Ezért kellett volna a cryteknek is máshogy intézni ezt az egészet.
-
Rosszul fogalmaztam, amikor játékfejlesztőkről beszéltem, természetesen a cég vezetőiről beszéltem. Elhiszem neked, hogy nem minden grafikus meg különböző szakember a hibás akik egy ilyen cégnél dolgoznak. Nyilván a vezetőkön múlik, hogy milyen úton halad a fejlesztés. De ez régebben nem így volt és a végeredmény sajnos egyre lehangolóbb ami a pc-t illeti. Én azt meg tudom érteni, hogy ha egyszer nem jövedelmező a pc-re játékot fejleszteni akkor fölösleges verni a palávert, hogy márpedig csinálják ha ráfizetés akkor is. A probléma ott van, hogy a hardvergyártók és a játékfejlesztő cégek megpróbálják azt a képet festeni, hogy minden a legnagyobb rendben a pc-s játékok terén és mi vegyük csak a jó drága hardvereket, szédítenek a dx11-el meg a különböző csudákkal, és végül mindig rá kell jönni, hogy egy nagy humbug az egész, és csak a pénzt húzzák ki a csóró ember zsebéből. Én sajnálom, hogy egy ilyen pénzéhes, szélhámosság áldozata lett a pc játékfejlesztés. A tisztességes az lenne ha leállítanák az egészet és korrektül megmondanák mi az ábra, vagy ha csinálni akarják továbbra is akkor korrektül tegyék azt, ne csak az anyagi haszon megszerzése céljából.
-
Xirtam
veterán
válasz
medvezsolt #36 üzenetére
Ez az a patch volt amit akkor leszedett. Csak mint mindig a Gamepod le van maradva fényévekre. . .
-
válasz
Runner_fxr #52 üzenetére
Akkor most elmondom, hogy van ez, mert én játékfejlesztő grafikus vagyok. Képzeld, nem arról van szó, hogy leszarjuk, hanem hogy azt csináljuk, amit mondanak nekünk. Nem a pénz motivál, nem kapunk többet, ha jobb lesz a modell, ha rosszabb, van aki megmondja, mennyi az idő 1-1 dologra, és ha még lehetne "f*százni" egy napot, vagy kettőt, akkor sem lehet, mert már mást kell csinálni. Persze, nekem is volt,hogy inkább önerőből (nem plusz pénzért!), saját szabadidőmből rááldozva megcsináltam jobbra valamit, mert nem akartam úgy kiadni a kezemből, ami a cégnek elfogadható ugyan, de nekem b*ssza a csőröm, hogy olyat kiadjak a kezemből. Szóval, a lényeg annyi, hogy nem a grafikus a hibás, hanem akik felette állnak, nekik mindene a profit, te akkor is ugyanannyit kapsz.
-
Źşë'
addikt
fene tudja, a katonák maszkja miatt? sztem ez egy elvárható 2024 es felszereltség mind fegyverekből mind ruházatból - helyszínekre se mondanám h hl2 utánzat mert azért a hl2 több helyen is játszódott, ez meg maga New York 2024ben, minden felirat klappol, csíptem a mozipremieres plakátokat, akkor az eltűntek fényképeit, útlezárásokat, mind mind hozza a játéktól elvárható hangulatot! de a bugok zökketenek sokszor ki az élvezhetőségből! pl az épület ontja az NPC-t, meg az általam linkelt bugok+pályaszerkesztési érdekességek ezen kívül még tudnék mutatni 3at biztosan!
ami a játék előnye a számomra az h a hangok visszaadják a nanoruha erejét, a lövések erősségét, minden hang a helyén van! ezt hiányoltam az első részből
mondjuk Alcatraz hangja nem nagyon van a helyén
-
Ezek a mai játékfejlesztők már csak úgy vannak a munkájukkal, hogy a hátuk közepére kívánják az egészet. Gyorsan legyünk túl rajta, marjuk fel a lét, aztán menjünk mulatni a csajokkal. Ami nem rossz dolog, csak kár, hogy már ez is kizárólag a pénzről szól és nem érdekli őket igazán a játékfejlesztés. Az ember olyan munkát válasszon amit szeret is csinálni és becsülettel elvégzi, ne csak a pénz motiválja, mert abból igazán jó eredmény nem születik.
Ettől függetlenül nem lett ez a játék olyan rossz, nekem tetszik is, csak az a baj, hogy azok akik sok pénz költenek a gépükre nem ezt érdemlik, hogy annyit nyújtson a játék mintha egy 40-50 ezres konzolon játszanának. Úgy érezhetik joggal, hogy az ő pénzükön mulatoznak és ő meg le lett húzva.
-
kexksz
addikt
Amiben remélhetőleg javítanak jó pár más dolgot, például azt hogy minden 2. szerver tele van cheaterekkel, vagy hogy egy 100 megás file letöltése után mindenki tud multizni...
Zsé: Ha singlelel játszottál akkor láthatod, hogy az egész kb HL2 koppintás. Az ellenfelek, a helyszínek, kb minden, de ettől függetlenül jó lett.
-
WonderCSabo
félisten
Szánalmas.
-
válasz
BloodyEddie #40 üzenetére
Kipróbáltad maximum beállításokkal is, amit linkeltem? Úgy azért már nagyon szép.
A másik, persze, lehet hogy gyerekes, de ők sem a világbékéért cserébe fejlesztenek, hanem pénzért. Pénz beszél. Ettől persze, nem kellett volna hazudni, az tény, de tartom magam ahhoz, hogy ha ezzel a konfigolós cuccal adták volna ki a játékot, akkor minden másképp lenne.
-
zuchy
őstag
válasz
julius666 #38 üzenetére
Nem tudom én még életemben nem láttam PC-s FPS-ben célzásrásegítést. Az csak a konzolokhoz kell. De aztán lehet, hogy tévedek.
A multi sajnos CoD másolat lett, ez kell a 15 éveseknek.
Szépnek szép, de kevés ehhez a névhez ez a grafikai szint. Nem lehet konfigolni a grafikát csak külső módszerekkel, amihez nem mindenki ért, vagy akar vele foglalkozni. Ez a három beállított grafikai szint egy ilyen névhez egyszerűen minősíthetetlen. Az első két részben elég sok mindent lehetett állítani, négy szinten át. Az optimalizálással nincs nagyon gond, kivéve ezt a nagyobb tereken való beakadást. De az előzőek sem voltak annyira szarul optimalizálva.
Ez kevés, mindenki többet várt, én is. Ha már a Crysis2 (!) is konzolport akkor kérem szépen nagy bajok vannak. Nem tudom engem eddig az ide játéktermés nem nagyon nyűgözött le...
Talán a Shift 2. -
Drizzt
nagyúr
Hopp, sima Crysis patchet szedtem le, az volt a gond.
Most ennek a patchnek hanyas a verziószáma? És honnan lehet leszedni? Még mindig csak azt találom, ami már 21-én kijött.
-
hemaka
nagyúr
Én már mióta mondom, hogy aki nagy kockafej, egy konzollal jobban jár. Kevesebbet szív vele, az irányítást meg majd megszokja.
-
Xaels
félisten
válasz
julius666 #38 üzenetére
"Kellemes, friss (nem az ezerszer látott) játékmenet" - Azért ez erősen egy COD copy-paste lett. Űrlényeket is lőttünk már halomra egy csőben futkározva és még csak a környezetet sem lehet befolyásolni/rombolni. Cloak sem új már, sőt igazából tökre olyan érzésem volt a játék alatt mintha egy Predator-ral játszanék csak sokkal kevésbé eredeti a környezet mint abban a világban. Hol új ez?
-
BloodyEddie
őstag
A 2. pontodra reagálnék: eléggé gyerekes hozzáállás a Crytek részéről, hogy "cúnya bácik, lewarezoltátok a játékot, ezért bosszúból konzolátiratot kaptok!" Egy cég viselkedjen cég módjára, és ne egy sértődött 5 éves gyerekről vegyen példát.
Btw megvettem a Crysist, a Warheadet is, és az a két játék maximálisan megérte a pénzét. De hogy a 2ért nem fogok fizetni, az biztos.
szerk.: kipróbáltam a játékot, nem alaptalanul konzolátiratoztam le
-
Źşë'
addikt
simán megérne ez egy pert a nyakukba, csesszék meg nem azért vesznk az emberek eredeti játékot h bughalmazzal meg semmi supportal rendelkezzenek, lassan ott tartuk h ilyen "búcsús" minőséget nyomnak az ember kezébe..... piszkos sok bug van benne... ezt hogy tesztelték le???
leálltam az egyik helyen gyönyörködni a tájban és az egyik ház csak úgy ontotta magábol az npct!!! ez normális???
kupacra lőve feküdtek a testek a mólón
(#38) julius666 pl még pár negatív elem maiért nem tetszhet!
-főhősünk Alcatraz a játék alatt egyszer nem szólal meg!! folyamatosan beszél hozzá a doki, és azt hiszi h Ő maga próféta, erre ott derül ki mikor elmegy hozzá... cseszik megszólalni! nem is beszélve arról h a játék alatt a továbbiakban sem hajlandó!!! 1. részben pofázott a karakterünk, itt meg mint valami némakacsa!
A konzol port abból is következik h annyira le van egyszerűsítve a beállítás funkció, h : gamer, high, extreme beállítás hol látsz ilyet ha nem egy konzolon??
a bugokról meg jobb ha nem is beszélünk! telis tele van pálya szerkesztési hibával, iszonyat hülye az AI!!! bug01 bug02
ennyire low játékot nem láttam még, grafika szép, és ennyi, küldetések jók lennének ha nem lennének "néma kacsa", és nem lenne elrontva a sok buggal.... ez egy erős béta fázisban leledző alkotás még!!! nem is tudom hogy gondolták a fejlesztők
majd menet közben kijavítják ezt a rengeteg hibát?! ami egyenesen felháborító h a béna Crynetes rendszerüket is képesek voltak feltörni!!!!!! és most a warezolókkal multizhatunk, a csíterek mellett!!! mert már most vannak csiterek!!!!
-
julius666
addikt
Egyetértek, +1.
Ez sem lett egy világmegváltó játék de az egyelőre elég gyér FPS-felhozatalból szvsz messze kiemelkedik, nem értem mér sír mindenki. Kellemes, friss (nem az ezerszer látott) játékmenet, szép és jól optimalizált grafika, jó irányítás.
Mondjuk én csak a demót próbáltam, meg láttam már futni, cáfoljatok meg ha az általam nem látott részei a játéknak sokkal szarabbak.Most amúgy komolyan az automata célzásból egy-az-egyben következik az itt egyeseknek, hogy ez kopipaszta konzolport???
-
mrhitoshi
veterán
Komolyan mondom, veszek egy PS3-t. Nem bírom tovább ezt a sz@rt nyelni. Ha már olyan nevek mint mondjuk a Crytek, ilyenre vetemedik, és ráadásul ilyen nyilvánvalóan, akkor az már régen rossz.
-
medvezsolt
senior tag
És hol a pecs? Mert nekem nem tölt le semmit a játék..:S Csak amikor felraktam 2 napja. Az 1.1es pecset..
Vagy ez még csak megjelenés előtt van?
-
"A Crytek foltozgatja a PC verziót, a sok vitát kavart Auto-Aim rendszert kivették a játékból"
-
lolll3
tag
Nemértem hogy mértnem találja a játékot és miért csak C: partíción nézi -.-
-
zozoo83
tag
válasz
hyperman25 #8 üzenetére
Számomra meg azt jelenti hogy jól van optimalizálva a játék, ami nagyon is jó pont, rettentően sajnálom hogy nem szaggat 5 fpssel a gépeden
És sajnos nincs összefüggésben a kinézettel, nézhet ki atom keményen egy játék, ha jól van optimalizálva akkor nem kell hozzá erőmű.. -
Akinek nem elég a beállítás, csinálja meg, amit linkeltem. Nagyon szép és élvezetes játék, tolni kell, nem rinyálni.
Csak így "alapon" legalább van min csámcsogni, és azt szereti a nép. Fogadok, a legtöbb ember úgy veri itt a mellét, hogy a játékot meg se vette, ki se próbálta, csak olvasta a cikket, és harsogja is, hogy "Fúú, köcsög Crytek, ennyit róluk, jól átb*sztak mindenkit".
-
Bird01
csendes tag
http://gamepod.hu/hir/crytek_a_crysis_2_pc-rol_lett_konzolra_konvertalva.html
-
Xaels
félisten
2. Ha nem hazudoznának össze vissza és "JÓ" játékot adnának ki ami mutat valami újat, akkor menne az eladás PC-n is. Ott a Bad Company 2, volt BETA teszt és az eladások nagyon jól alakultak PC-n is, ahhoz képest, hogy azt a játékot először ki sem akarták adni erre a platformra.
-
1. Akinek nem elég a beállítás, ezt meg kell csinálni, kreál egy autoexec-et, és máris gyönyörű minden (és persze kevesebb FPS): [link]
Egyébként, helyből bele kellett volna tenni ezt a konzolt, és úgy kiadni. Egyből nem lenne rinya. Ja, de lenne, hogy "jaaaj, de kevés FPS"2. Nem tudom, miért sír ennyire a nép, ezt az egészet a PC-sek provokálták ki. Ha néha 1-1 játékot meg is venne az emberek többsége, akkor érdemes lenne foglalkozni a pc-vel. Azonban, mivel a Crysis lett minden idők legnagyobb warezarányú játéka pc-re, és megértem a Crytek-et tökéletesen.
-
Silentfrog
veterán
Lényegében akkor a most kiadott játék dx 9be fut.
Azt nem értem,ha adnak hozzá dx11 tapaszt akkor dx10 ben is tudom futtatni a játékot?
Jol megvariálták,miért nem lehetett pár héttel később kiadni a pc verziot amikor "készen " tudják kiadni a kezükből? -
Xaels
félisten
Nekem már ott kezdett sántítani a dolog, hogy a legtöbb helyen ajándék kuponnal vagy ajándék BC2-vel árulták. Mondom, ha annyira jó a játék, akkor ezekre nem lenne szükség
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Arra nincs, minden másra van.
-
Angel1981
veterán
Egyetértek.
Egyébként PC-n soha az életben nem fognak 7 milliós eladást produkálni, ott 1-3 millió az álomhatár, attól függően, hogy mennyire rétegjáték. Az FPS ez egyik legnépszerűbb műfaj, ott beszélhetünk 3 millióról.
Konzolokon jogos lehet az elvárás.
Több, mint 3 évig fejlesztették. Nehogy már erre ne lett volna idő, amit most utólag, pár hét alatt produkálnak?!?!?! -
Hiftu
senior tag
7 millió eladás? Gondolom 6.5 millió konzolra gondoltak minimum.
-
v!ct0y
veterán
COD Bo-nál is ez volt itt se meglepő.
-
Dr. Romano
veterán
Oké. A játék konzol átirat. Manapság teljesen megszokott. Na de még a leggyengébb konzolportokhoz sem állnak így hozzá, hogy a kiadás után patchekkel alakítják át PC kompatibilissé.
Ez nevetséges, főleg annak tudatában hogy egy ekkora címről beszélünk. Az meg már egyenesen felháborító hogy szimplán hülyének néznek mindenkit és belehazudnak az ember szemébe (alapvetően PC-re készült, na ja....). -
SSJmeszes
senior tag
De még mindig az a röhej, hogy most is azt mondják, hogy PC volt a fő cél... A nagy fenéket! Ha az lett volna, akkor ennyi hiba csuklóból nem lett volna.
-
BloodyEddie
őstag
Aha, "PC az elsődlegel platform", nyilván. Nyugodtan hazudjanak a játékosok szemébe, következmény úgysincs
-
Gude
senior tag
Nálam lényegesen jobban megy mint azt vártam.Örülök neki
-
elithun
őstag
válasz
hyperman25 #8 üzenetére
Szóval, ha jól fut, akkor az a baj?
-
kovsol
titán
válasz
hyperman25 #8 üzenetére
jaja iszonyat, hogy gamer beállítás mellé nem kell venni új gépet, baszki gondold már ezt újra végig, ez nálad negatívum ?
-
pengegyerek
aktív tag
Ez nagyon elszomorító, hogy így semmibe veszik a PC- s játékipart. Márciusban volt 3 játék is amit nagyon vártam de ezek közül kettő hatalmas csalódás illúzió romboló.(DAO2, Crysis 2)
-
hyperman25
tag
Akkor egy darabig halasztom a vásárlást.
Egyébként nagyon gáz ez a PC-s verzió, főleg a DX11 hiánya. Az én E3300+HD4770-es gépemen is szépen futott a demo Gamer beállításokon, ami azért szomorú, mert a Crysis-re eddig úgy gondoltam, mint az atombrutál grafikájú játék, amihez Paks is kevés.
Na majd talán, ha új konzolok jelennek meg, akkor PC-kre is szebbek lesznek a játékok.
-
Drizzt
nagyúr
Honnan lehet letölteni ezt a patchet?
Mert ea download manager, s Crysis 2 se ajánlotta fel indításkor.
-
9800gt
csendes tag
A pc-sek ráköltenek a gépre 200-eft is vagy többet, ezért nem azt a minőséget akarják látni egy 45eFt Xbox 360-on. Az eladások száma elég sokára fogják elérni a 7 milliót.
-
k.soma
senior tag
Ja és a PC-s multiplayer crackrõl ne is beszéljünk. Most majd azok szívnak akik megvették a játékot. :/
-
elithun
őstag
Enyhén szánalmas, legalább vertek volna át minket úgy, hogy nem ennyire nyilvánvaló.
Ez a pont "- a hologram ikon nem fog továbbra is látszódni használat után" pedig megérne egy kisebb foltozást.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem az utóbbi, hogy kb az utolsó hónapba készült el a "PC-s?" verzió, nem hiszem el hogy ilyen igénytelen munkát képesek végezni ilyen játékkal.
Egyébként azért hálás vagyok hogy az adatlapomon lévő nem túl csúcs szuper gépen simán elmegy AA kikapcsolás és BLUR kikapcsolása mellett high-on. És a játék élmény is jó. De azért még is csak a "képünkbe hazudtak" szóval ha már át is vernek akkor legalább ésszel, és ne úgy hogy a leghülébbek is rájöjjenek hogy mi van. Lehetett volna sokkal jobb átiratot is csinálni, ha már átirat...
-
wednesday
őstag
A fejembe már megfordult, hogy menet közben egyszerűen eldobták a PC-s verziót, mikor az Nvidia kopogott az ajtón 2 millió dollárral és fejlesztés "támogatásával". Aztán az utólagos csoda DX11-es patch is Nvidia optimalizáció lesz.
Mert már a fejlesztés korai szakaszában arról volt szó, hogy eleve PC-re eleve DX11-re készül a játék. Lehet rosszul emlékszem, de mikor még ATI kártyákkal demoztak, addig nem voltak portra utaló jelek a videókban. Aztán most a "semmiből" megjelenik egy egyértelműen összecsapott, sebtében kiadott átirat PC-re.
Aztán lehet, hogy már az elejétől csak a vakítás ment és most csinálták meg 1 hónappal ezelőtt a PC-s portot és dobták ki.
A 7 milliós eladásra meg nagyon kíváncsi leszek.
-
Menyus911
tag
már megszokhattuk, lassan már csak átiratok lesznek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged