- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Köszi, tulajdonképpen fillérekbe kerül ez az"o" gyűrű, és ha nem válik be, akkor unalmadban dobálhatod őket egy varrótűre
Az, hogy mennyire hatásos, sajnos nem tudom összehasonlítani, mert ezek nélkül nem mentek a ventik.
A zaj-hűtéssel kapcsolatban azt tudom általában elmondani, hogy most a lenti coolermasteren kívün mindegyik 5 Von megy. Az az alaplapra van kötve szabályzás nélkül.
Az everest szerinti hőmérsékletek:
Alaplap: 33
CPU: 25 (bár ez mindig ennyi)érdekes, sosem változik
1CPU:18
2CPU: 12
GPU dióda 30
Vinyók 36-37-41
A CPU cooler 1178-on megy jelenleg.
Ezek idle hémérsékletek, ha ettem megnézem load-ban őket.A ventik gyakorlatilag hangtalanok, most hogy megy a töltés, az egyik vinyónak hallom a hangját, de csak akkor, ha a fülemet a házra teszem. Érdemes volt kivágni a tetejét és a hátulját az biztos.
-
-
Michell
tag
Üdv !
Nekem is az FT01 tetszene, de tökéletes ház (= néma és hűvös is ) nincs. Neked kell eldöntened, hogy a csendet, vagy a hűset preferálod. A CM 690 jóval lyukacsosabb, míg az FT01 hangszigetelt - többek közt. A zaj és a hőfok ennek megfelelően alakul.
A diszk csendesítési megoldásaikról pedig - ami igazán fontos lenne - nem láttam még összehasonlítást.
Mindenesetre szerintem a kinézet és a fenti rézsút félig süllyesztett USB csatlakozók telitalálat a Silverstone-tól.
-
Peti78
őstag
Szia
Nekem passzív giga 9600 GT-m van. A bordán van egy 12 cmes venti 5Vra szabályozva, nincs hangja, és lehűti rendesen idle és load.
Szerintem semmi baj nincs a házhoz kapott ventikkel, alul, elöl és hátul nekem ezek 12 V-on mennek, és nem hallom őket. A táp ventijét inkább hallom.
A DVD író alá fellógattam egy szintén 12 es zalmant, 5V-on.(nincs hangja).
Felül egy 14 es van szintén 5V-on.
A kari memszellőzését úgy tudod megoldani, szvsz, hogy a vinyótartó bal oldalára felraksz egy ventit, ami hátrafelé fújé és így kap belőle a kari is. -
R1200GS
aktív tag
Biztos hogy jobb minőségű mint a CM-de, nem tud nála többet. Felesleges kiadni érte annyit. A ventilátorokat ugyan úgy el tudod benne helyezni, hasonló áramlást tudsz kialakítani benne. Ami különbség lehet a kettő között, hogy minőségibb, csendesebb ventilátorokat adnak hozzá, ez nekem nem érne 37 ezret.
-
Peti78
őstag
Nehéz ügy. Ha tetszik, és meg is van rá a pénzed, akkor az is kérdés, hogy a két ház közötti különbséget hasznosabban is el tudnád-e költeni? 37 K az sok pénz, gondold át.
Először is vehetnél mondjuk egy ilyen szabályzót [link]
Véleményem szerint ennyi venti mellett szükség van rá, mondom ezt azért, mert nem vagyok benne biztos, hogy a ventik 5Vra való szabályzása elég lesz nyáron. Én biztos veszek egy ilyet. Ezen kívül ez is minőségi ház, legalábbis a régi codegenemhez képest.
Az illeszkedések jók, tágas, és minden csicsa nélküli. -
Symbio
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest