- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
masterful87 #394 üzenetére
én levettem 5V-ra de az sem segített sokat.
így is hangos maradt az oldalventi. meglátásom szerint az egyetlen működő megoldás a turbulencia megszüntetésére az oldallap "szitás" részének kivágása.
amúgy tetszik a ház.
elöszőr én is azt hittem hogy benyomódott nálam az előlapi rács alsó része, mert a képeken nem látszik igazán, hogy nem egyenes az eleje. a másik kellemetlenségem az infinity miatt van. sajnos annyira közel van a ház tetejéhez, hogy hűtő fel-le szereléséhez ki kell vennem az alaplapot, ugyhogy procicsere is problémás, arról nem is beszélve, hogy ez az elfuserált lga775-ös lefogatás hajlamos elengedni magát a majdnem 1 kilós borda súlyától és ha vissza akarom pöccinteni a helyére az szintén alaplap kiszerelésével működik csak. de ez igazából nem a ház hibája.
-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87 #394 üzenetére
-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87 #392 üzenetére
a gumialátéttel inkább pápá rezgés nem?
Attól a venti ott van. le kell venni 7-5Vra és tökéletes.
(én próbáltam alátéttel vettem rezgéscsillapító szettet(3000kért) minden ventifelfogató gumi lábat kpróbáltam és nem ért semmit
csavar 7V és csend -
tal-garius
aktív tag
válasz
masterful87 #389 üzenetére
"Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!"
Gyarilag olyan, ha megnezed a haziko dobozat ott is ugy nez ki a kepen. Kozben talaltam meg 1 pici esztetikai hibat amit ne mertek, Az elolapi racs alul miert befele leejt? Raadasul jo kis rovatkas muanyag van ott alul ami 2-3 honap mulva jol megfogja a koszt. Neztem az elolap hatuljat az gyarilag olyan sajna, azt hittem csak benyomodott, probaltam kiegyenesiteni de nem lehet, eleve ugy van kialakitva
Tetejen levo csatlakozokra igazan rakhattak volna vmi vedo ajtot, mert azok is csak vonzzak majd a piszkot. Lehet torolgetni naponta, de ido mulva ugyis belemegy a por.
Ventillatorok jok igy 5V-on, semmi zaj sincs ami zavarna. Egyet nem ertek, ha alulra nem raktak ventit akkor oda miert pakoltak porszurot? Lehet kene majd venni oda egy 14cm-est de eleg ez igy Nagyon kivancsi leszek nyaron a 45fokos hosegben h fogja birni, mert most winyok 30fok koruliek, a proci max 40, vidkari 50-60fok. Nyarra az oldalso ventit megbutykolom h ne suvitsen, talaltam faya gumi alateteket.
Nem bantam meg a vasarlast, minosegi, korrekt, szep, kelleems kis haziko de en inkabb csak palotanak hivnam ha lehet
-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87 #389 üzenetére
Én próbáltam sok ventit az oldalába.
Tapasztalat: Oldalsó venti 7V-ra le és nekem tökéletes.
Ha neked úgy is sok akkor 5V
Nekem az oldala az tökéletesen jár fel le.
Nekem most a leghangosabb a tetejében lévő venti
de rászánom magam és azt is visszaveszem és jó is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tanuljunk angolul!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Jövedelem
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest