- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sadriel
tag
válasz
tal-garius #391 üzenetére
Az a króm díszléc dolog nálam is fennáll. Valamiért a ház tetején lévő, és az előlapi csík 1-2 mm-t ellóg egymástól. Szétszedtem, nézegettem, összeraktam, de gyárilag ilyen.
Ez az összesen így van??
A másik hiba ami nálam felmerült, az a ház aljában lévő "szúnyoghálós" ventirögzítő műanyagkeret. Ha belerakom a gyári ventit, hozzáérnek a lapátok a hálóhoz, és érdekes hang keletkezik. Alátéttel gondolom simán megoldható, de ettől a háztól ezt nem vártam volna.A venti-leszabályzást én egy 6 potméteres Zalman előlapi panellal olddottam meg a buherálás helyett. Igaz drágább, de nagyon jól megy a házhoz, már csak az alaphelyzeti kék ledek miatt is, meg így ha melegebb lesz akkor csak egy mozdulattal feltekerhető a fordulat.
-
masterful87
senior tag
válasz
tal-garius #391 üzenetére
Ez az 5V-os átalakítás miből áll?
Én is ugyanezt fogom meglépni... gumialátétet az oldalsó venti alá, és akkor pápá szélzaj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő