Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• masterful87

senior tag

Üdv!

Tapasztalataim:

-Gyönyörűűű!!!
    -Hatalmasss!!!
    -Nagyon jó a szellőzése, a winyóimat 30 fok alatt tartja, max 35! :)

-Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!
    -Hát a front leszedése... eltartott egy darabig, amíg rájöttünk hol kéne megfogni, de aztán simán ment, miután a csavarhúzó másik felével, a nyelével, vagy valami más topma tárggyal megadtuk az irányt azoknak a pöcköknek! :)
    -Tényleg túl erős a Power LED fénye!

1 hét nyálcsorgatás után felkerült a gép a helyére és így az oldallapja is... mit is mondjak, szerintem nem a legszebben passzol az oldallap! :((

Na de a lényeg: bekötöttem az oldalsó ventit... kicsit megijedtem, de hamar rájöttem melyik venti viccelt meg... hát az oldalsó volt az! :)

Visszaolvastam a fórumba, és konstatáltam, hogy nem csak nálam jelentkezett ez a búgás... én már rögtön azzal kezdtem, hogy lekaptam az oldaláról, hogy rezonancia, vagy szélzaj, vagy a venti sz@r, és miután feltettem egyik irányba, majd a másikba, rájöttem, hogy ez biza' szélzaj!

Olvastam, hogyha a porszűrőt eléteszem akkor abbamarad a búgás, de mi lenne, ha csak valami alátét szerűséget tennék az oldallap és a venti közé, hogy távolabb legyen a lukaktól, és akkor nem lesz szélzaj. Próbálta már valaki? :DDD

A másik lehetőség ha fordítva teszem fel, azaz kifelé fújja/húzza a levegőt! De ahogy próbáltam ezen a beállításon nem sok mindent ért... Mintha nem is lenne! Szóval aszem megy visza hogy befelé fújja a levegőt! :DD

Meg én hangosnak is találom az egész kócerájt, úgyhogy az asztalon nem sokáig fog állni... azért mégis ha egy halk venit az ember fülétől 30-40 centire van, azt meghallja! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák