- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi72
aktív tag
Üdv!
Ki van a fa...m evel a kereskedökel ! Én nekem megvolna pénzem és meg is veném azonal de mit kapok nincs raktáron majd 2honap mulva érdeklödjek folyamatosan .Ugy tesznek minthaha a holdrol kérnék homokot.Pedig mindegyiknek ott virit a készletben hogy rendelhetö de közben meg semmi. Gondoljátok azért irtam ide mert egy Cooler Master CM 690 II Advanced //RC-692-KWN2 (with side window) tipust akkarnék veni.Állitolag van de még sincs mert volt egy év váltás egy pezsgö bontás és meg áll az élet a kereskedelemben.Mindig ugy készülnek neki az év végéneknek mintha a világvége jönne és januárba rájönek hogy mégse lett vége és rendelni kéne és sajnálkoznak hogy nem megy a bolt.Na ezért nem megy .!!!
Ha valaki tudd segiteni nekem az emlitett tipus beszerzésében megköszöném!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest