- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatlakozok! Szerintem is harisnya, vagy szúnyogháló...
Én már mind a kettőt beszereztem, már csak időt kellene szakítanom rá, hogy megcsináljam.
Annyi különbséggel, hogy én az egész alsó részt akarom megszűrni, mivel megemeltem a házat.
Valahogy a lábakra akarom majd kifeszíteni (legjobb lett volna fém szűnyogháló, de egyelőre még nem talátlam...)
Lehet valamiből (hilti szallag, vékony fémlemez) csinálok egy egy keretszerüséget, arra menne majd a szúnyogháló öntapadós, "cipzáros" ragasztó csíkja... majd rá a szúnyogháló..
Még meg kell álmodnom hogy is legyenszerk: mondjuk én egy lightos szűrést akarok csak.. csak a nagyobb szöszöket..pl macskaször, hajszál.. hogy ne tekerjék be a ventik a tengelyükre...
Bár port is fog fogni szerintem, mert a ház elején ami van rács az első venti elött, azon is látni, hogy hol a venti mögötte.. szépen lerakódik rá a por..pedig az nem valami sűrű..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest