- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
A kiadók feladata megoldani a problémádat. Jó minőségű játék, esetleg multira alapozás, sorozatszám hiányában hátrányt szenvednek a warezosok. Mindent leírtak előttem. De warezolók akkor is lesznek. Egy NFSnél például tök8 mit hogy szenvednek és mennyire; a játék annyira szar és olyan szinten nincs kitalálva hogy az eredeti verziósok sokkal nagyobb játékélményt kaphassanak hogy csoda.
Ha az ember tudja miről marad le eredeti hiányában akkor megveszi. De lássuk csak: RA3-t 3x telepítheted? Hát ennek mi köze van a warezolókhoz??? Színtiszta kib@szás az egész. Ahogy a CNC4nél is, a folyamatos netkapcsolat feltétele.
Én megértem a problémádat, de ez ellen nem a warezolóknak kéne megtérniük, ilyen lehetetlen feladatra nem lehet vállalkozni. Az említett megoldások viszont egyszerüen mintha pont ellenkezőleg hatnának, ilyen feltételek mellett csak több lesz a warez.
-
Dr. Akula
félisten
Ezek a "védelmek" csak arra jók hogy legyen pár embernek (aki gyártja) munkája, meg hogy a legális felhasználókat bosszantsák. Másra nem. Warez addig lesz amíg lesz rá igény. Akár az alkoholra, drogokra. Elvileg azokat is tilos, és sikerült valaha felszámolni? Nem. Max az adóhatóság helyett Al Capone söpörte be a hasznot. A warezt csak 1 módon lehet megállítani: ha a keresletet csökkentjük. Ezt pedig csak (sokkal) alacsonyabb árakkal lehet elérni. De a kiadók kapzsik. Van erre egy mondás: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Teljesen igaz.
-
orbano
félisten
azért nem ennyire egyszerű. lehetne olyan dolgokat is eszközölni, amik nem védenek a wareztő, hanem a warez iránti igényt csökkentik. na már most ez pont nem olyan. ami viszont olyan lenne:
-extra, esetleg nem digitális tartalmak a játékokhoz
-minőségi játékok
-a játékok minőségének megfelelő ár
-olcsóbb online terjesztés
-mindezekkel párhuzamosan több intézkedés a warezolás gátlására, hogy átbillenjen a mérleg.de mivel a kiadókat csak az emberek megkopasztása érdekli, és olyanok mint egy buta majom, hogy az éppen aktuális szem előtt lévő érdekeiken képtelenek túllátni, ezért a helyzet ugyanez marad, sok lesz a warez.
-
mephi666
nagyúr
komolyan értelmetlen a mindenféle védelem... a nagyobb cracker csapatok (razor1911, reloaded, stb) sem most kezdték és megjelenés után pár órával már röhögve elintézik a fenenagy védelmet... több esetben volt olyan, hogy hamarabb lehetett crackelt változattal játszani, mint az eredetivel, mert el is cseszték az egészet
ha 1 játék jó, akkor azt úgyis megveszik... egyedi/eredeti sorozatszám kelljen mondjuk a netes játékhoz meg a telepítéshez, ennyivel le is lehetne tudni az egészet... tényleg a cégek buzdítják legjobban warezra a felhasználókat pont ezzel a mindenféle "trükkös" védelemmel... szomorú...élő példa a másik oldalra: egyik ismerősöméknek van egy bandája... kb 10éve zenélnek és most beszéltem vele, mondta, hogy netre feltették az összes albumukat és szabadon tölthető... nem ér meg nekik annyit, hogy párszáz lemezt legyártanak, aztán alig fogy el... csomó elmegy repi ajándékként és kész... szabadon viheti így mindenki, ők meg a fesztiválokból/koncertekből akarnak elsősorban pénzt csinálni... meg elsősorban szeretnek zenélni és nem is ez a céljuk, hogy ebből legyenek milliárdosak...
párhuzamot lehetne vonni a 2 között: jó játékot kell csinálni, ami fogy... védelmet meg le kell sz@rni magasról... nem pedig sírni és magyarázni a bizonyítványt, hogy: "a sok köcsög warezoló miatt sz@r az eladási mutató"ha jó a játék, évekkel később is viszik, mint a cukrot... elég mondjuk csak a dio2 tavalyi eladási mutatójára gondolni
-
"Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét."
Hát ki fizet érte? Szerinted a Tesco tulajdonosa majd saját zsebből fizeti a biztonsági rendszereket? Kőkeményen bele vannak építve ezek a költségek az árucikkek áraiba.
Egyébként nekem sem tetszik ez a megoldás, mert én még akár 10 év múlva is előveszem kedvenc játékaimat, és ennyi idő után már tuti nem tartják fel azt az infrastruktúrát, ami ellen őrzi az eredetiséget. És e miatt nem is fogom megvenni a C&C4-et, az tuti. Bár valszeg amúgy sem játszanék vele, mert szerintem ez a sorozat max kattintásversenynek nevezhető, de stratégiának biztos nem.
-
RI/OS
addikt
Ez miért felháborító? Ha megveszed, annak tudatában veszed meg, hogy netkapcsolat kell hozzá. Nem utólag derül ki...
Az más kérdés, hogy faszság.
Azt hiszik biztos hogy azért nem fogy az NFS se mert mindenki warezol, az nem esik le nekik, hogy ha egy üres cd-t gurigatok a szobában az jobb szórakozás, mint az a talicska szar
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest