Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Morden24 #56 üzenetére

komolyan értelmetlen a mindenféle védelem... a nagyobb cracker csapatok (razor1911, reloaded, stb) sem most kezdték és megjelenés után pár órával már röhögve elintézik a fenenagy védelmet... több esetben volt olyan, hogy hamarabb lehetett crackelt változattal játszani, mint az eredetivel, mert el is cseszték az egészet :W
    ha 1 játék jó, akkor azt úgyis megveszik... egyedi/eredeti sorozatszám kelljen mondjuk a netes játékhoz meg a telepítéshez, ennyivel le is lehetne tudni az egészet... tényleg a cégek buzdítják legjobban warezra a felhasználókat pont ezzel a mindenféle "trükkös" védelemmel... szomorú...

élő példa a másik oldalra: egyik ismerősöméknek van egy bandája... kb 10éve zenélnek és most beszéltem vele, mondta, hogy netre feltették az összes albumukat és szabadon tölthető... nem ér meg nekik annyit, hogy párszáz lemezt legyártanak, aztán alig fogy el... csomó elmegy repi ajándékként és kész... szabadon viheti így mindenki, ők meg a fesztiválokból/koncertekből akarnak elsősorban pénzt csinálni... meg elsősorban szeretnek zenélni és nem is ez a céljuk, hogy ebből legyenek milliárdosak...
    párhuzamot lehetne vonni a 2 között: jó játékot kell csinálni, ami fogy... védelmet meg le kell sz@rni magasról... nem pedig sírni és magyarázni a bizonyítványt, hogy: "a sok köcsög warezoló miatt sz@r az eladási mutató" :W ha jó a játék, évekkel később is viszik, mint a cukrot... elég mondjuk csak a dio2 tavalyi eladási mutatójára gondolni :B

• mephi666

nagyúr

ahogy látom, több helyen is kib@szta ez a biztosítékot rendesen... ez szerintem is egy orbitális baromság... :W megveszi az ember, aztán még szórakozzon netkapcsolattal is... rengeteg olyan eset van, amikor bosszantó lesz... pl ha valakinek valami erősebb notija van, aztán azzal mászkál (albérlet, koli, nyaralás, utazás, stb) és nincs mindenhol wlan... az árcédulán meg nem fogják sajnálni a számokat... ft-ban minimum 5számjeggyel indul... ea-nél szerintem bolondgombát ettek néhányan... vagy direkt ilyen lejárató kampányt folytatnak maguk ellen?

Új hozzászólás Aktív témák