- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért nem ennyire egyszerű. lehetne olyan dolgokat is eszközölni, amik nem védenek a wareztő, hanem a warez iránti igényt csökkentik. na már most ez pont nem olyan. ami viszont olyan lenne:
-extra, esetleg nem digitális tartalmak a játékokhoz
-minőségi játékok
-a játékok minőségének megfelelő ár
-olcsóbb online terjesztés
-mindezekkel párhuzamosan több intézkedés a warezolás gátlására, hogy átbillenjen a mérleg.de mivel a kiadókat csak az emberek megkopasztása érdekli, és olyanok mint egy buta majom, hogy az éppen aktuális szem előtt lévő érdekeiken képtelenek túllátni, ezért a helyzet ugyanez marad, sok lesz a warez.
-
orbano
félisten
felteszem, ha lenne egy játék, amire már nagyon vársz, és nagyon szeretnél vele játszani, de lenne egy hasonló kikötés, ami miatt nem használhatod, akkor Te sem írogatnál ide ilyeneket. Ezért írják sokan, hogy ez egy rossz tendencia, nem életképes. Ráadásul technológiai oldalról sem épp valami tökély, szerintem könnyen megoldják a krekkelést...
szétk*rnak persze. tipikus nagy kiadó, nem a játék elkészítése a lényeg neki, hanem az eladások. ha a blizzard jelentene be ilyet, még lenyelném, mert ők cserébe valóban értéket tesznek le az asztalra. de a sok EAs tucat sz*rért ez kicsit meredek... mondjuk én a HL óta nem vettem pénzért játékot. Bár azóta fél óránál többet semmivel sem játszottam, mert minden rém unalmas. Ha belegondolok, hogy ezekért pénzt kellett volna kiadnom... váá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest