- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy minek nevezik.
Felháborítónak érzem, hogy megveszek valamit Xezerért, és utána ők meghatározzák azt, hogy én bizony csak egy aktív netes kapcsolat mellett tudok játszani?
Notebook?
Elcsesződött net?
Ja, vagy bocs, szentségtörés: nincsen netem?Ez egy suttyó dolog. Tőlem úgy ütlegelik a warezosokat, ahogy akarják, de így csak azok szopnak, akik megvásárolták, mert a warezos max. anyázik egyet, és letörli (feltételezve, hogy nem lesz krekk már az egészre a megjelenés előtt fél évvel).
AZ EA amúgy is élen jár a hülyeségben, lásd Spore. Nekem is kellett már írnom, hogy ugyan adjanak már még egy installálási lehetőséget, mert voltam akkora bunkó állat, hogy megvettem a játékot plusz a két kiegjét. Hihetetlen.Cagm^c: Aki itt nyavajog az mind el is árulta magát, hogy warezol
Ezt én speciel kikérem magamnak.
Ez olyan megoldás, mint amikor egy nagyobb boltot felkameráznak.
Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét.
daa-raa: Teljesen igazad van, ennek ellenére valahol felháborít, hogy azok miatt, akik nem fizetnek, de élvezik a terméket én szopok, aki fizet, és bonyolultabbá válik az élete. Persze erre lehetne mondani, hogy jóvanvazze' akkor én is warezolok, csak azt meg nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged