- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Jó, mondjuk azzal én sem értek egyet, hogy ne legyen védelem, mert az emberek lelkiismeretére bízni a warezkérdést szerintem marhaság - elsősorban azért, mert a legtöbbeknek nincsen etikai meggyőződésük (tehát nem azért vásárolnak, hogy ne lopjanak, és nem azért warezolnak, hogy ne támogassák a kiadókat), csak simán beszerzik úgy, ahogy képességeik szerint a legjobban járnak.
Meg hát ez egy üzlet, a játék ugyanúgy termék, mint a cipő vagy egy könyv: a készítők dolga, hogy "művészi értéket", kreativitást stb. csepegtessen bele, a kiadóé meg az, hogy bankot robbantson vele; ezzel nem is lenne gond.
Továbbmegyek: az sem csoda, hogy a nagyobb, népszerűbb játékok kiadói jobban megérzik a warezt (ha jól tudom, a Blizznél is az van, hogy SC2 multi csak bnet-en fog menni...), de én úgy gondolom, hogy a védelem fejlesztésénél prioritást kéne kapnia, hogy a felhasználó ne szopjon.
Semmi gondom nincsen azzal, ha aktivációt igényel egy termék - internet, telefon; megoldható a dolog.
A folyamatos figyeléssel már csak azért sem értek egyet, mert ha egyszer megvettem, akkor kevés esélyét látom annak, hogy egyszercsak warezolni kezdek vele
- tehát a beaktivált termékem hirtelen jogtalan lesz.Ez a "csináljanak olyan játékot, amit megéri megvenni" dolog meg szerintem nem egy tartható elképzelés, mert biztos vagyok benne, hogy több dologért adtam pénzt, amit itt az átlagfórumozó lehúzásnak, kommersz gagyinak tartana (pl. Sims3), és sok olyan dolog van, amit még akkor sem warezolnék le, ha csinálnék ilyet, mások pedig imádják (FC2, Crysis, COD meg egyebek). Ergo kinek a pap, kinek a paplan, ezzel nincs is gond. Csak ha már megvették, akkor ne érezzék úgy magukat, hogy nem elég fizetniük, még meg is kell felelni egy csomó kikötésnek, ami kényelmetlenséget okozhat, tehát csorbíthatja a júzer ekszpíriensz-t, aminek viszont járulékosan az lesz a következménye, hogy a delikvensnek tele lesz a töke, és más szórakozást fog keresni, ergo elmarad a pénz, és mindenki kurva rosszul jár, a happy end-nek meg lőttek
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest