Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz rudi #106 üzenetére

Üdv újra itthon! :))
    Prága... szép hely (lehet, még nem voltam ott). :D Remélem, azért a nyaralás szép volt és jól érezted magad. Néha tényleg nem árt kikapcsolni; ez jelzi, hogy a munkád megérte a fáradozást, mert így látod az eredményt és kicsit magára is hagyhatod.

• neilszab

őstag

Érdekes kérdések merültek fel itt, többek között az elismerésről, a fizetségről, és közben még azt is megtudtok, hogy mennyire baromi népszerű a hazai pálya!
    (Rudi, neked már ezért megérte ez a kis szabdságos/logoutcikkes kitérő, hírtelen hogy felértékelődtél, és persze van is miért :) )

Én csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkinek ilyen hihetetlen érővel és indulattal belevetni magát a saját igazába, és miért kell mindig egymásnak esni, ha csak egy kicsit nem tetszik a másik mondanivalója, vagy gondolati? Mint ha egyesek kizárólag csak azért olvasgatnák a fórumokat, hogy jól be lehessen szólni vkinek! Mire jó ez?

A Logout egy hihetetlenül jó dolog (nekem, nektek, a PH!-nak, a hirdetőknek), egyes cikkek színvonala messze magasan üti a plafont és olyan infókat tudhatunk meg némely írásokból, amit a PH-án soha se találkozhatnánk. És persze emiatt egyre népszerű a dolog, ami gondolom a későbbiekben csak fokózódni fog, ami szintén mindenkinek jó. Na de a kérdés joggal merül fel majd egyszer, hogy kinek mennyire jó?

Az írni vágyók írhatnak, megkapják a várt elismerést, az olvasók elképesztő jó cikkeket kapnak, okosabbak, tájékozottabbak lesznek, a PH! pedig, gyakorlatilag ingyen jut olyan minőségi tartalmakhoz, mely olyan forgalmat generál neki, amiből profitja származik!

Bizonyos mennyiségű ebből származó profit fölött, véleményem szerint joggal merülhet fel a kérdés (egyszer), hogy az igazán nagy forgalmat generáló alkotók az elismerésen kívül, talán mást is érdemelnének...

Most persze lehet, hogy nekem estek, meg hogy ennek nem erről kell szólnia, nem ezért kell csinálni (ami igaz is), de azért van ennek egy ilyen oldala is..szóval ah vkiben ez felemerül, sztem nem kell érte lehordani. A PH! nem egy non-profit szervezet és igen is a jószándékból, kedvtelésből, vagy elismerésért író felhasználók alkotásaiből élnek (részben). Ez is a pakli része...

Én a magam részéről a kormányos cikkemet végül azért írtam meg, mert baromira elegem lett már abból, hogy minden héten ugyan azokra a kérdésekre válaszolok a topikban :D ... ugyanakkor nagyon élveztem a vele járó munkát, az infóvadászatot, az írást, a "publikálás" izgalmát és persze nagyon jól eset utána az elismerés, a rengeteg hsz, (a bajnokságunkba is mostanság rengeteg új névvel talákozok, gondolom a cikk hatására)...és meg most meg az is külön öröm, hogy kikerültem az ajánlóba, amit köszönk szépen Rudinak, jó érzés na'! :D

Persze, ha majd egyszer egy szép napon az én egyik cikkem generálta forgalomból származó reklámbevételekből mész el egy hétre nyaralni Tahiti-re, akkor bekopogok én az ajtódon... hogy híjvá má meg egy sörre! :DDD

• twollah

nagyúr

Legalabb te pihensz.

Kepek lesznek rola a LOGOUT-on?
    Arra is volt vihar?

Új hozzászólás Aktív témák