- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nem, sajnos a kérdésemre nem válaszoltál, hiába is vélekedsz másként.
A kérdés így hangzott:
"akkor írd már le, hogy itt a PH!-n te mikor és miért fizettél... érdekelne."
Erre sehol nem válaszoltál, csak tereltél a reklámokkal. Pedig a kérdés egyértelmű... csak épp nem fogsz tudni erre válaszolni. Akkor miről is beszélünk?
-
keopsz
HÁZIGAZDA
"Ez foleg azoknak duhito akik kemenyen fizetnek az adatforgalomert es gondolom meltan erezhetik atverve magukat.
Valaki biztos orul a kezdemenyezenek, de en nem vagyok azok kozott, en azok kozott vagyok akik atverve erzik magukat."
keményen fizetnek, akiknek dühítő, és át is vannak verve..
embör, plíz, ez botorság. ingyenes az újság, legalább az adatforgalomért fizess te is vmit, bro. (másnak úgysincsenek ezzel ilyen averziói, sztem egyedül vagy ezzel, mint a középső ujjam..)
emellett oszd már meg velem lécci, h a blogodban sorjázott freeware cuccokról mit is gondolsz? mert egy olyan progi az nem egy röpke du. alatt összeírt blogpost, hanem egy kereskedelmi termékekkel összemérhető funkcionalitású vmi, amit a szerző mégis ingyér ad, h te összelőcsölhesd a blogodba, ami után adsense bevételeket generáltacc magadnak.. csodálatos.
de igazad van, h minden közösségi hsz-t értékén kellene mérni, így javaslom, h kalkuláljunk egy tarifát arra, vajh mennyi zsetonért lehetne téged kivásárolni innen, agymenésekkel együtt.
-
figyu, tényleg komolytalan ez így.
Rudinak volt pofája, és el mert menni szabira 3-4 év után, így kimaradt egy, azaz egy darab Hazai Pálya cikk. ja, a legszebb, hogy Rudi el sem akart menni, mi zavartuk el szabira páros lábbal, mert miközben nem akart menni, fáradt azért volt.
aki itt arculcsapásról, meg pofánverésről beszél, az valami nagyon-nagyon aránytévesztett, rosszindulatú, frusztrált ember lehet. ne má'!
ahogy a "fizessünk mindenkinek bármiért" szemlélet is elég fura, főleg, hogy az egész Logout tisztán önkéntes kezdeményezésekből áll. Az már csak hab a tortán, hogy most cikkajánlókat írtunk - ha tehát ezért fizetni kéne, akkor a Google-nek is kéne az indexelésért. nonszensz.
(de, hogy megnyugodjanak a kedélyek, tervezünk cikkíró-versenyeket a logoutra, meg egyéb jópofaságokat, amivel díjazzuk az aktív/jó szerzőket)
-
bullseye
addikt
na, most még aztat húzzad a fülembe, hogy: elárulták a PH!-ságot ezzel a cikkel, és feléjük nyújtott ölelő karjainkat durván letörték...
csak nem kéne ennyire poldemagóg szinten kezelni ezt az ügyet. kivéve persze, ha már olyan jól állunk mindennel, hogy csak ez az egy szörnyű folt létezik a világon.
másrészt akkor én is demagóg leszek, például a kezdetben oly fontos pénzügyi kérdésekben, és kijelentem, hogy a PH! teljesen tisztességesen járt el! (Ugyanis a Logoutra ingyen írtak cikket az illetők, a PH! meg a másodközlésért korrekten kifizette annak több mint 50%-át)
-
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ide teljesen ingyen regisztráltál, holott az oldal emberek munkája. Olvasod a logout-os cikkeket ingyen, holott azok is más munkái. Ráadásul becsmérled a neked is ingyen szolgáltatókat, amiért nem fizetnek olyanért, amit egyébként teljesen ingyen juttatnak el hozzád. ráadásul még számon is kéred, hogy más mikor és miért megy el szabadságra, holott INGYEN szolgáltat neked az év többi részében és még van képed azt mondani, hogy átvertek, mert január másodikán nem írták ki, hogy nyáron ekkor, meg ekkor szünet lesz egy cikksorozatból...
Nem tudom, mi a célod ezzel az egész botrányozással, de jó lenne befejezni. Rajtad kívül itt más erre nem igazán kíváncsi, szerintem.
-
Dr. Romano
veterán
"....es hidd el joval nyugodtabbnak erzem magam azota..."
Ennek totál ellentmond, hogy megint elkezded magadra felhívni az emberek figyelmét kirívó viselkedéseddel. Gondolom ez a kitiltás eléggé megbántott és ezért csinálod ezt az akciódat (...amm egyébként nem bannoltak véglegesen, tehát nemtudom mire ez a durca)
"Szukseged van arra, hogy ugy tancolj ahogy mas futyul?"
Nem tudom hol dolgozol, de irigyellek. Persze ez nem munka, de ott már megszokhattad volna
"Jo erzes a munkaddal amit a szabadidodben csinalsz hobbibol mas zsebet tomni?"
Amint a logoutos írást (vagy egyéb hobbi tevékenységet) az ember munkának kezd értékelni magában, akkor ott azonnal abba kell hagyni a ténykedést és fogjon bele olyanba, amiért pénzt kap és keressen egy olyan hobbit amiben valóban az örömét leli és nem tekinti munkának (az már régen rossz)
Látom hogy Rapidoztál is. Ott is a feltöltők soha nem kérnek (és nem is kapnak) pénzt "munkájukért". Én 5 évig voltam moderátor egy oldalon. Szerinted azért a "munkáért" mennyi pénzt kaptam (eszembe se jutott hogy kapjak érte, tudtam hogy az hobbi) -
törölt tag
"a felhasználó hozzájárul és tudomásul veszi, hogy a Prohardver lapcsalád oldalain megjelenő írásainak, valamint fórumbeli hozzászólásainak szerzői jogaival kapcsolatosan, a személyhez fűződő jogainak megtartásával, lemond a vagyoni jogairól és a Prohardver Kft.-nek engedélyezi a felhasználás jogát. Írásaira és hozzászólásaira vonatkozóan, sem anyagi, sem más jellegű követeléssel a Prohardver Kft. felé nem él, nem élhet."
-
bartucc
addikt
Az egy dolog. De a LOGOUT egy hobbi-tákolmányok, vagy akár igényes alkotások helye, ide mindenki azért írt eddig sztem mert vmihez kedve volt és megycsinálta, majd megosztotta másokkal. Nem a pénzről szól, és ha arról fog szólni, én nem is írok ezután sem oda. Most már minden a pénzről szóljon? Rossz olvasni a véleményedet....
WD40: én bringát újítok, arról is gondoltam esetleg írni, bár lehet illetlenség a téma. A már fél éve készülő 88GT vs E2xxx cikket mrá nem is merem felrakni, lerágott csont.
-
jó ez! tetszik ez a szemezgetés... csak jó volna ha megmaradna a régi hardver ajánlós cikksorozat is, a hazai pálya. persze sok melóval jár hétvégére kirakni... csak mondom, jó lenne
-re twollah: nemtom mi történt, beléptél-e valami szektába, vagy mi....
ne haragudj, de erre Én is felfigyeltem, régebben még adtam a hsz-eidre, de manapság eléggé fenntartásokkal kell kezelnem őket...
a témátokra reagálva... szerinted több esélyed lesz a jövőben egy jól fizető állást bekapni, ha tudsz hivatkozni arra a önéletrajzodban, hogy egy neves online szaklapon ajánlották a cikkedet, vagy akár meg is jelent? Ha arról lenne szó, hogy szó nélkül átvenné a PH! a cikket, mintha Ők írták volna akkor megérteném a hozzáállásodat, de így hogy még szívességet tesznek a cikk íróknak... nem értelek megfele... -
marcias
őstag
Szerintem te nem vagy tisztában a logout alapjával. Amikor én oda írok, eszembe sem jut, hogy ez munka. Nem is várok érte anyagi honoráriumot. Örülök, ha másoknak tetszik, elolvassák, véleményezik. Ennyi. Ha te ebben is a pénzt keresed, kicsit kicsúszott alólad az értékrend.
(anyám sem szokott pénzt kérni az ebédért, pedig a munkája van benne)
-
KrAt
veterán
Nem, én egyik logoutos cikkem se ezért írtam.. Hanem azért, mert meg akartam osztani másokkal..
Miért, te a blogod a pénzért csinálod? Akkor asszem értem már a rapidshare-es dolgot...
Mindegy is, mostmár nem a "régi" twollah vagy, teljesen megváltoztál, hiába is írnék bármit, úgyse érted meg..
-
whiz
aktív tag
-
whiz
aktív tag
Szvsz, aki a Logoutra ír, azért írja, mert szívesen csinálja (gondolom én, legalábbis én úgy írtam mindig), az időt rászánva, de amolyan hobbi jelleggel - a közösségnek. Attól, hogy átkerül 1-1 igényesebb cikk a PH hasábjaira is, miért kéne logikusan következnie annak, hogy akkor már fizetni is kéne érte? Az illető nem a pénzért készítette el. Attól, hogy így szélesebb réteghez jut el a mondanivaló, nem hiszem, hogy mindjárt a kis haszonlesőt fogja bárki is járatni, sőt kötve hiszem, hogy van akár csak 1%, akinek a fejében ez megfordul(t). "tisztelet" a kivételnek.
-
KrAt
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest