- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLi
tag
Nemtom ,hogy hallgattál már-podcastet,sok értelme nincs,de nem is az a célja,hanem az hogy ezzle egy új ''dolgot'' adagoljon be az emberek fejébe ahogy mondtad. Én pl azért szedek le néha podcastet mert elég jó kis mixek vannak itt ott bennük. Ott van egy egyből,elég sokféleképpen fel lehet használni,de a lényege végülis az hogy használd az itunest,és a másfelől közelísd meg a ''rádiózást''. Igy végülis van benne ''rádió''
Ezt a podcastet egy modern fogyasztói társadalomhoz igazították,és a célt elérték,ott van a funok fejében,így igaz,de léynegében jó elgondolás,aki talál magának tetsző dolgot. Szóval fogyassz kényelmesen,ha meg nem akkor nem. -
faster
nagyúr
A rádió (és maga az IPod is BKV-ra kéne, esetleg kocsiba), arra az esetre, ha nincs időm új zenéket felmásolni, és a lejátszón már ezerszer hallgatott számok vannak csak. Podcast nincs a BKV-n tudtommal. Egyébként nem tudom, hogy francba képes valaki a rádió alternatívájaként emlegetni a Podcastet egy hordozható lejátszó esetén...
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Kedves Den!
Ne haragudj, de az USB1.1et apró kellemetlenségnek nevezni már tényleg durva. 400k/s-el másolni egy lejátszóra qrva nagy szívás és ez nem a szubjektív véleményem, hanem objektív igazságA szüleim gépe csak USB1.1et tud, majd megőszültem, mire pár 100 megát feldobtam a nanora pár napja.
OLED: ugyan mire jobb? Kevesebbet fogyaszt, ez tény, de ezen az XMicron ez valahogy nem látszik. Ezen kívül? Egy ilyen lejátszóra már egy monokróm kijelző is teljesen jó, ha elég kontrasztos. A minin levővel nem is volt semmi bajom, a nano színes kijelzőjénél meg egyszerűen nem is kell jobb, annyira jól olvasható.
Az innovációról úgy látszik, más az elképzelésünk. Szerintem nem innovatív dolog minden vackot belepakolni egy termékbe.
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Az XMicro honlap szerint a mérete 54x16.5mm. A videolejátszás ebben a méretben egyszerűen értelmetlen hülyeség, az OLED kijelzőre meg egy villamosmérnök elélvezhet, de a vevőt nem hiszem, hogy érdekelné, hogy milyen műszaki érdekességek vannak a lejátszójában.
Ja és ez a Download speed: 450KBps még viccnek is rossz. Igazán innovatív az USB1.1 használata, szerencsétlen user nem biztos, hogy nem cserélné el az OLED kijelzőt egy USB2 csatolóra, mikor 40 perc alatt bírja telemásolni az 1Gs lejátszóját.
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Ha nem tudsz értelmes választ adni, csak zavarodban beirsz vmit akkor mielött ezt teszed gondolkodj és mégse tedd...Moderátor létedre (Bár ez nem utal a korodra) komolytalan vagy és megalapozatlan kijelentéseket teszel.Sztem ennek a vitának hatalmas felkiáltójel került a végére, köszönhetően szakértelmednek és ennek a csodálatos hozzászólásnak
Tovább nem is érdemes feszegetni a dolgot.Nem egy szinten vannak a vélemények, érvek.
További szép napot neked
Üdv -
Deluxe00
senior tag
Maradjunk annyiban h én értek az Apple termékekhez és tudom mi az Apple gyengéje, mi az erőssége.Ez pont nem a gyengéje...amit fikázni lehet az a Notebook vonulat...nem pedig az ipod vonulat.Mondjuk ha te értenél vmit is a dolgokhoz neked ezt nem kéne elmagyarázni...
Olvasnivaló, házifeladat...: www.macnn.com Okosodj innen és rájössz mi az amit fikázni kell és lehet is, mi az amit nem kell, és nem is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest