- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLi
tag
Amugy nem vágom mivel vna itt baj,h ez és az ne mfogja látn ia zenéket.
Winamp is látja,Tracktor 2.6 is,csatlakoztatzom az ipodot magától szépen.
Max azzal van a gond,hogy ha nem nézel netne utána progiknak,akkor nemtudsz róla felmásolni számokat,csak ha szépen a könyvtárába mászkálsz és az FF00- FFxx-ig szépen turkálod a könyvtárakat és keresgélsz,de ez gondolom nem véletlen van így,ezzel is a tiszta zenéértAsszem ilyen probléma több mp3 játszón is van,max visszakeresem a cikket.
-
SLi
tag
Nemtom ,hogy hallgattál már-podcastet,sok értelme nincs,de nem is az a célja,hanem az hogy ezzle egy új ''dolgot'' adagoljon be az emberek fejébe ahogy mondtad. Én pl azért szedek le néha podcastet mert elég jó kis mixek vannak itt ott bennük. Ott van egy egyből,elég sokféleképpen fel lehet használni,de a lényege végülis az hogy használd az itunest,és a másfelől közelísd meg a ''rádiózást''. Igy végülis van benne ''rádió''
Ezt a podcastet egy modern fogyasztói társadalomhoz igazították,és a célt elérték,ott van a funok fejében,így igaz,de léynegében jó elgondolás,aki talál magának tetsző dolgot. Szóval fogyassz kényelmesen,ha meg nem akkor nem. -
SLi
tag
először is
Nekem ipod minim van,szóval lehet kövezni h elfogult vagyok
Ipodra 320kb/s-es vagy 256 os számok vannak rajta és,igen tartja a 8 órát igy.
Máshol *** van megjelölve,hogy 64-96Kbit/s alatt 30 óra. Nem mintha sokat dobna,ugynais asszem ipod is 128kbit/sec re van írva,de így is hozza a 8 órát,nemtom más termék h áll ezzel,tehát aksiről nemtok mit mondani,főleg az uj ipod aksikről,il la többiről. A ceruzaelem meg f*szság,lehet kapni elemes töltőt is asszem.
itunest pedig ki kell probálni,elsőre rohadt idegesitő,de utána az meber igényessé válik h midne be legyne tagelve és nem kell össze vissza keresni mit akarok felpakolni,hanem sutty és meg is van,utolag korrekt. A másik dolog,h mivel müködik pen ként simán,lehet ár pakolni,felpakolom rá az iTundest és telepitem,ha vkitől kell zene. ( hamarabb meg is van midnen,mintha rá kellen dobálni csak úgy). Ennyi az egész.
Rádótéma: apple minek tegyen rádiót az ipodba? igy legalább ott az itunes,illetve podcastek,szerintem beleférne,de akinek ilyen jó marketingje van,igy el tud adni valamit,az eladja a saját cuccait,nem pedig a rádiót. Akinek pedig kell és van rá pénze,vegye meg külön,valamivle jobb minőség is mintha bele lenen téver alapból,de ki tudja,nenm volt tapasztalatom ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest